Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμα δεν χρειαζεται να πας στο σχολειο για ολ αυτα δηλαδη (αν εισαι με 10% ας πουμε) δεν υπαρχει αλλος τροπος; Online ή μεσω κλησης σε καποιον τηλεφωνικο αριθμο; Μετα μονο μεσω της σχολης σου;

Αν ρωτάς για την θέση που έχεις μπει, εγώ πέρυσι είχα πάρει τηλ σ'ένα από αυτά τα νούμερα και με τον κωδικό υποψηφίου μου είπαν την θέση μου.

2103442702

2103442684

2103442099

Νομίζω στο πρώτο είχα πάρει(δεν θυμάμαι σίγουρα).Δεν ξέρω αν ισχύουν φέτος.Ας δοκιμάσει κάποιος και ας πει.:)

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλα οτι να ναι ειναι η βασεις, η σχολη επιστημης υπολογιστων κρητης που ειναι η καλυτερη σχολη πληροφορικης στην ελλαδα πηγε στο 14500
ΝΟΚΙΑ :respect:

Οικονομικης Επιστημης Οικονομικου Πανεπιστημιου Αθηνων!!!

Αυτο με τη θεση με ενδιαφερει και μενα.... Αλλα δεν νομιζω πωςς μπορω να βρω...

Αν και το link που δοθηκε πιο πανω με βαθμο πρωτου-τελευταιου ηταν ιδιαιτερα χρησιμο!!! Ευχαριστω οποιον το δωσε....;)

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

εγώ έχασα τη θεσσαλονίκη, έχασα και το πολυτεχνείο Βόλου το οποίο έπεσε 700κάτι μόρια κ εγώ το έχασα για λιγότερα από 100 (εκεί είναι που έβαλα τα κλάμματα), και πέρασα Πληροφορική Ιωαννίνων που έπεσε γύρω στα 800 μόρια και μάλλον περνάω από τους πρώτους. Ξέρετε ποιοι δικαιούνται υποτροφία και τι είδους υποτροφία είναι;

:(

σιγουρα ομως θα περασεις πολυ καλα εκει!!

Never Give Up:!:

Join friend!

Γιατί θεωρούνται "δύσκολες" οι μετεγγραφές;

Πέρασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Χίο (έβγαλα 16.133 μόρια - η βάση πήγε 15.010) και σκοπεύω να κάνω μετεγγραφή σε ΑΣΟΕΕ ως τέκνο πολύτεκνης οικογένειας (3 ζώντα τέκνα, η αδελφή μου είναι 23 ετών φοιτήτρια επισκεπτών υγείας στην Αθήνα και ο αδελφός μου 17 ετών).

Ελπίζω να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Και πέρσι είχα πάρει μετεγγραφή από ΤΕΙ Χαλκίδας σε ΤΕΙ Πειραιά. Λογικά ο νόμος ισχύει το ίδιο για ΟΛΕΣ τις σχολές.

-philos

και εγω στη Χίο ειμαι το Διοίκησης

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Ρε παιδιά, τι πάτε και γράφετε;;;;

Βλέπω παράδειγμα, το ΘΕΡΜ. ΚΑΛΛ. & ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ μια άκυρη σχολή, πέρσι είχε 8.947 μόρια και φέτος πήγε στα 13.369. Είναι δυνατόν να βρίσκεται ανάμεσα σε σχολές νοσηλευτικής και κοινωνικής εργασίας (που είναι η σχολή μου :p);

Destiny found.

Οικονομικης Επιστημης Οικονομικου Πανεπιστημιου Αθηνων!!!

Αυτο με τη θεση με ενδιαφερει και μενα.... Αλλα δεν νομιζω πωςς μπορω να βρω...

Αν και το link που δοθηκε πιο πανω με βαθμο πρωτου-τελευταιου ηταν ιδιαιτερα χρησιμο!!! Ευχαριστω οποιον το δωσε....;)

Στις λίστες που έχουν ήδη αναρτηθεί στα σχολεία, φαίνεται και η σειρά επιτυχίας στη σχολή που πέρασες. Είναι ένας από τους αριθμούς που ποτέ δεν προσέχει κανείς. Ρίξε μια ματιά

Παιδιά εγώ σκέφτομαι να κάνω 10% του χρόνου.Μετά τους αεροναυπηγούς προτιμούσα για μηχανικός τηλεπικονωνιών αλλά λίγο αργά το κατάλαβα.Γι αυτό έκανα και το λάθος να βάλω πιο μετά το τμήμα ηλεκτρονικών μηχανικών κρήτης ενώ έπρεπε να το βάλω 2η επιλογή.Το έπιανα άνετα.Αλλά το κακό είναι ότι σχολές που έπιανα άνετα με τα μόριά μου θα τις πιάσω πολύ δύσκολα με το 10%.Πχ η συγκεκριμένη σχολή είναι κανονικά 16600 φέτος ενώ με το 10% στα 17700+ :(

Στις λίστες που έχουν ήδη αναρτηθεί στα σχολεία, φαίνεται και η σειρά επιτυχίας στη σχολή που πέρασες. Είναι ένας από τους αριθμούς που ποτέ δεν προσέχει κανείς. Ρίξε μια ματιά

Poio einai auto to link??? Mporeis na to xanadwseis??

Αν ρωτάς για την θέση που έχεις μπει, εγώ πέρυσι είχα πάρει τηλ σ'ένα από αυτά τα νούμερα και με τον κωδικό υποψηφίου μου είπαν την θέση μου.

2103442702

2103442684

2103442099

Νομίζω στο πρώτο είχα πάρει(δεν θυμάμαι σίγουρα).Δεν ξέρω αν ισχύουν φέτος.Ας δοκιμάσει κάποιος και ας πει.:)

Ρε παιδιά εγώ είδα την σχολή επιτυχίας μου από εδώ με κωδικό υποψηφίου και 4 αρχικά γράμματα. Για την ιστορία πέρασα ΣΗΜΜΥ Ξάνθη με το 10% μετά από 8(!) χρόνια από την τελευταία φορά που έδωσα Πανελλήνιες-εχω ήδη ένα πτυχίο-αλλά σκέφτομαι να παλέψω μεταγραφή!

δε γράφει τίποτα!κοίταξα!

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Poio einai auto to link??? Mporeis na to xanadwseis??

Δεν μιλουσε για Link για σειρα καταταξης, αλλα για link για τη βαση και τα μορια του πρωτου καθε σχολης. ;)

Ρε παιδιά εγώ είδα την σχολή επιτυχίας μου από εδώ με κωδικό υποψηφίου και 4 αρχικά γράμματα. Για την ιστορία πέρασα ΣΗΜΜΥ Ξάνθη με το 10% μετά από 8(!) χρόνια από την τελευταία φορά που έδωσα Πανελλήνιες-εχω ήδη ένα πτυχίο-αλλά σκέφτομαι να παλέψω μεταγραφή!

Τη σχολη που περασε ο καθενας μπορει να τη βρει, τη σειρα καταταξης τους ψαχνουμε να βρουμε αν γινεται να τη δουμε online. :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Ρε παιδιά, τι πάτε και γράφετε;;;;

Βλέπω παράδειγμα, το ΘΕΡΜ. ΚΑΛΛ. & ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ μια άκυρη σχολή, πέρσι είχε 8.947 μόρια και φέτος πήγε στα 13.369. Είναι δυνατόν να βρίσκεται ανάμεσα σε σχολές νοσηλευτικής και κοινωνικής εργασίας (που είναι η σχολή μου :p);

Ααα.-δεν το ήξερες;... η καλλιέργεια ροδιών είναι το επάγγελμα του μέλλοντος..είναι γνωστό σχετικά,το έχουν αναδείξει οι επιστήμονες

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Παιδια συγχαρητηρια σε ολους σας!!Ευχομαι πραγματικα να εχετε μια τελεια φοιτητικη ζωη!!Εγω περασα μαθηματικο Πατρων!:)

Ρε παιδιά εγώ είδα την σχολή επιτυχίας μου από εδώ με κωδικό υποψηφίου και 4 αρχικά γράμματα.

Μα τα νούμερα που έδωσα είναι για μάθεις με ποια σειρα μπήκες όχι που πέρασες!!:)

Ξέρει κανείς πότε γίνονται οι εγγραφές??

νομιζω 16-9 και μετα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

2103442702

2103442684

2103442099

σιγουρα ειναι αυτοι οι αριθμοι???παιρνω τωρα και δεν απανταει κανεις..ισως βεβαια πρεπει να παρω πρωι!!!

σιγουρα ειναι αυτοι οι αριθμοι???παιρνω τωρα και δεν απανταει κανεις..ισως βεβαια πρεπει να παρω πρωι!!!

Όπως είπα αυτά ίσχυαν πέρυσι. Δεν ξέρω αν ισχύουν φέτος.Αλλά εννοείται πως πρέπει να πάρεις πρωί.Νομίζω μέχρι τις 14.00 απαντάνε.Αλλά να επιμείνεις γιατι εγώ είχα πάρει 2-3 φορές το ένα μετά το άλλο και μετά το σηκώσανε,και μιλούσαν σαν να βαριούνται..Λες και τις ξύπνησα ή τις διέκοψα απ'τον καφέ τους!:lol: (με 2 γυναίκες μίλησα)

Περασα Μαθηματικο στην Πατρα!!:yahoo:Κανεις αλλος Πατρα??Συγχαρητηρια σε ολους οσους περασαν!!:clap:

Έτσι να βλέπω κίνηση προς Πάτρα!!!!

Δεν πέρασε κανένας άλλος; :worry:

Destiny found.

Ρε παιδιά πώς γίνεται να είναι η βάση γαι την Αγγλική Φιλολογία 19947?

Πόσους πήραν? Κανέναν?:p

House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up:

η βαση ειναι η δεξια. Η αριστερη ειναι η βαθμολογια του πρωτου. η βαση ειναι η βαθμολογια του τελευταιου

Έτσι να βλέπω κίνηση προς Πάτρα!!!!

Δεν πέρασε κανένας άλλος; :worry:

Ο ξαδέρφος μου ήρθε εκεί..λογιστική..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή