Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγώ λέω Δευτέρα ή Τρίτη θα βγουν...αλλά δε τα ξέρω αυτά με τις αποδόσεις του στοιχήματος :p

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ λέω Δευτέρα ή Τρίτη θα βγουν...αλλά δε τα ξέρω αυτά με τις αποδόσεις του στοιχήματος :p

lol pou to xereis??eleos pia mas exoun berdepsei... kapoioi grafoun tn Deutera.... kapoioi Triti i Tetarth.. eleos

Giati dn vgainei to ypourgeio na kanei mia anakoinwsi?? Eimaste molis liges meres prin tin anakoinwsi twn vasewn... ti perimenei??:X:X

lol pou to xereis??eleos pia mas exoun berdepsei... kapoioi grafoun tn Deutera.... kapoioi Triti i Tetarth.. eleos

Giati dn vgainei to ypourgeio na kanei mia anakoinwsi?? Eimaste molis liges meres prin tin anakoinwsi twn vasewn... ti perimenei??:X:X

Καλά μας δουλεύεις;;;;εδώ περιμένουμε πως και πως τόσες μέρες πότε θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση η βόνταφον για την κυκλοφορία του iphone ενώ το έχει ήδη.απ το υπουργείο περιμένεις να νοιαστεί;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Την τριτη θα βγουν οι βασεις. http://www.alfavita.gr
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

παιδιά ο καθένας ότι θέλει λέει! Εμείς να περιμένουμε Δευτέρα με Τετάρτη!και να ελπίζουμε να μη το πάνε παραπέρα το θέμα!

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

οι βασεις των εσπερινων ποτε ανακοινωνονται ξερει κανεις;:worry:

Οι βάσεις των εσπερινών ανακοινώνονται μαζί με των ημερησίων πάντα! Δε θα χρειαστεί να περιμένεις παραπάνω!

Φροντίστε να περάσετε τις τελευταίες αυτές μέρες πριν τις βάσεις όσο καλύτερα μπορείτε,γιατί μετά για πολλούς από σας ξεκινάει κάτι νέο.

Καλη επιτυχία.

gant18 φυσικα και αποτελει διακριση το γεγονος οτι θα μαθεις νωριτερα απο ολους τους αλλους που περασες..ακομα και αν αυτο ηταν μια ωρα νωριτερα..και βεβαια θεωρω οτι,το να το διατυμπανιζεις οτι θα μαθεις νωριτερα τις βασεις,επειδη απλα εισαι γιος πολιτικου δεν ειναι καμαρι..

απ'οτι βλεπω την τατερτη θα δουμε τα αποτελεσματα..:mad:

sugz τελικα ειχες δικιο..ακομα και 2 μερες αργοτερα απο οτι ξεραμε,επιτεινει αρκετα την αγωνια..

Παιδιά, εντάξει ας κουλάρουμε λίγο! Το ότι ο gant είνια γιος πολιτικού και θα μάθει νωρίτερα τα αποτελέσματα δε θα πρέπει να μας αναστατώνει τόσο!!! Όλοι αν ήμασταν στη θέση του το ίδιο θα κάναμε, ακόμη και παρά τη θέλησή μας. (Φανταστείτε σκηνικό: "Γεια σου γιέ μου, αύριο μπορώ να μάθω για σένα τα αποτελέσματα νωρίτερα απ'τους άλλους". "Α, ευχαριστώ μπαμπά, αλλά μην μου το πεις, κράτα το για τον εαυτό σου δεν είναι σωστό". ΕΛΕΟΣ!)... Εν τέλει, ας μη χάνουμε την ψυχραιμία μας τώρα που τη χρειαζόμαστε ειδικά αυτές τις μέρες και κυρίως να μη μετουσιώνουμε το άγχος και την αγωνία μας σε θυμό προς ανθρώπους που πραγματικά δε μας φταίνε σε τίποτα...!!!!

Εντάξει ρε παιδιά κι εγώ τότε που έδινα πανελλήνιες και περίμενα τα αποτελέσματα των γραπτών, πρώτη απ' όλους τα πήρα ( κάτι ώρες πριν μιλάμε, όχι για μέρες) .. Οτιδήποτε αν θέλεις να το μάθεις το μαθαίνεις... όπως επίσης και κάποια μεταπτυχιακά που είχα δώσει πάλι ήξερα τα αποτελέσματα.. δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε στην Ελλάδα του μέσου και της διαφθοράς .. το θέμα είναι ακόμα κι αν το έχουμε το μέσο να το χρησιμοποιούμε για καλό σκοπό- αν μπορεί να γίνει βέβαια αυτό, γιατί υπάρχει και η αχαριστία κι ο εγωισμός. Το να χρησιμοποιήσει δηλαδή κάποιος το μέσο για να μάθει ένα αποτέλεσμα λίγες ώρες / μέρες πριν, εντάξει.. δεν έγινε και κάτι.. αλλά το να χρησιμοποιήσει κάποιος το μέσον για να αλλοιώσει κάποιο αποτέλεσμα και να πλασάρει άλλον στη θέση άλλου.. ε αυτό νομίζω ότι δεν το επιβραβεύει κ κανένας!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

sugz τελικα ειχες δικιο..ακομα και 2 μερες αργοτερα απο οτι ξεραμε,επιτεινει αρκετα την αγωνια..

είδες;και πλάκα θα έχει να τα βγάλουνε Τετάρτη και να έχουν κάνει πάλι κανένα λάθος όπως πέρυσι...πραγματικά μας βασανίζουνε...

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

απλα επειδη ο gant εθεσε το ερωτημα,αν αποτελει διακριση,εγω ειπα καθαρα την αποψη μου πανω σε αυτο το θεμα..και δεν αρνηθηκα οτι αν μου δινοταν αναλογη ευκαιρια δεν θα την εκμεταλλευομουν:p

ευχομαι να ανταμοιφθουν οι κοποι ολων μας..εστω και καθυστερημενα.

Εντάξει ρε παιδιά κι εγώ τότε που έδινα πανελλήνιες και περίμενα τα αποτελέσματα των γραπτών, πρώτη απ' όλους τα πήρα ( κάτι ώρες πριν μιλάμε, όχι για μέρες) .. Οτιδήποτε αν θέλεις να το μάθεις το μαθαίνεις... όπως επίσης και κάποια μεταπτυχιακά που είχα δώσει πάλι ήξερα τα αποτελέσματα.. δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε στην Ελλάδα του μέσου και της διαφθοράς .. το θέμα είναι ακόμα κι αν το έχουμε το μέσο να το χρησιμοποιούμε για καλό σκοπό- αν μπορεί να γίνει βέβαια αυτό, γιατί υπάρχει και η αχαριστία κι ο εγωισμός. Το να χρησιμοποιήσει δηλαδή κάποιος το μέσο για να μάθει ένα αποτέλεσμα λίγες ώρες / μέρες πριν, εντάξει.. δεν έγινε και κάτι.. αλλά το να χρησιμοποιήσει κάποιος το μέσον για να αλλοιώσει κάποιο αποτέλεσμα και να πλασάρει άλλον στη θέση άλλου.. ε αυτό νομίζω ότι δεν το επιβραβεύει κ κανένας!

Σωστή...!!!

απλα επειδη ο gant εθεσε το ερωτημα,αν αποτελει διακριση,εγω ειπα καθαρα την αποψη μου πανω σε αυτο το θεμα..και δεν αρνηθηκα οτι αν μου δινοταν αναλογη ευκαιρια δεν θα την εκμεταλλευομουν:p

ευχομαι να ανταμοιφθουν οι κοποι ολων μας..εστω και καθυστερημενα.

Δηλαδή φάσκεις και αντιφάσκεις. Απο τη μία καταδικάζεις τον gant που μπορεί να μαθει νωρίτερα τα αποτελέσματα και το ανακοινώνει σε μας, από την άλλη λες ότι αν ήμουν στη θέση του το ίδιο θα' κανα... Αυτό είναι χειρότερο... Εννοώ το πρόβλημά σου θα'πρεπε να' ναι οι "δημοκρατικοί θεσμοί" της χώρας μας και όχι το ότι ο gant μας ανακοίνωσε πως θα μάθει νωρίτερα τα αποτελέσματα...

Εγώ πάντως δεν καταδικάζω τον ίδιο το gant αλλά το ότι βγήκε και το είπε.Εγώ δε θα το έλεγα γιατί όπως και να χει προκαλείς.Εννοείται πως αν μου δινόταν η ευκαιρία και γω θα ήθελα να μάθω νωρίτερα.Αλλά τουλάχιστον δε θα βγαινα να το πω.Τί δηλαδή,μαγκιά είναι αυτό?Και εννοείται πως καταδικάζω τη διαφθορά από κει που πηγάζει.Δε φταίει ένα παιδί για τις λαμογιές των μεγάλων.

zafos90 με καλυψες πληρως..αυτα ακριβως πιστευω και εγω..

και nick_ssas_iatrik δεν "καταδικασα" κανεναν,οπως προειπα απαντησα στο ερωτημα που τεθηκε..

Εγώ πάντως δεν καταδικάζω τον ίδιο το gant αλλά το ότι βγήκε και το είπε.Εγώ δε θα το έλεγα γιατί όπως και να χει προκαλείς.Εννοείται πως αν μου δινόταν η ευκαιρία και γω θα ήθελα να μάθω νωρίτερα.Αλλά τουλάχιστον δε θα βγαινα να το πω.Τί δηλαδή,μαγκιά είναι αυτό?Και εννοείται πως καταδικάζω τη διαφθορά από κει που πηγάζει.Δε φταίει ένα παιδί για τις λαμογιές των μεγάλων.

Η επιλογή είναι καθαρά δική του διότι πλέον δεν είναι παιδί. Είναι ακαδημαϊκός πολίτης.

ΥΓ και γω θα χρησιμοποιούσα το μέσο για να μάθω αν πέρασα :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

πω πω αν όντως βγαίνανε σήμερα τα αποτελέσματα όπως λέγανε πριν κάτι μέρες, τώρα θα είχαμε μάθει που περάσαμε :blink::worry:

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο in.gr λενε το αργοτερο μεχρι τεταρτη....

στα madata.gr (ετσι νομιζω λεγεται) λεει σιγουρα την τεταρτη....

μαλλον για τεταρτη το βλεπω...:rolleyes:

ας περιμένουμε εμείς τετάρτη για καλό και για κακό για να μείνουμε έκπληκτοι αν βγούνε πιο νωρίς :lol:

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]