philos Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Οι Βάσεις Εισαγωγής 2008! :D http://www.ischool.gr/goto.php?section=vaseis -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Που περάσατε ρε παιδιά;; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris4me Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 πολιτικής επιστήμης και διεθνών σχέσεων - Κόρινθος:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rock_angel Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 πουθενα!!!!! εβγαλα 20.000 μόρια και δεν περνάω εκεί που θέλω....δεν ειναι αδικία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrdim Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Μαλλον μηχανολογος μηχανικος βολο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 πουθενα!!!!! εβγαλα 20.000 μόρια και δεν περνάω εκεί που θέλω....δεν ειναι αδικία??? Fantazomai oti tha endiaferosoun gia arxitektonikes sxoles.....allios ti na po.. Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magica_chr Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Καλημερα, μηπως μπορει να μου πει καποιος σε ποιο site θα δω τα αποτελεσματα των εξετασεων;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 εγώ έχασα τη θεσσαλονίκη, έχασα και το πολυτεχνείο Βόλου το οποίο έπεσε 700κάτι μόρια κ εγώ το έχασα για λιγότερα από 100 (εκεί είναι που έβαλα τα κλάμματα), και πέρασα Πληροφορική Ιωαννίνων που έπεσε γύρω στα 800 μόρια και μάλλον περνάω από τους πρώτους. Ξέρετε ποιοι δικαιούνται υποτροφία και τι είδους υποτροφία είναι; Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrdim Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 http://www.ert.gr/exams Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 εγώ έχασα τη θεσσαλονίκη, έχασα και το πολυτεχνείο Βόλου το οποίο έπεσε 700κάτι μόρια κ εγώ το έχασα για λιγότερα από 100 (εκεί είναι που έβαλα τα κλάμματα), και πέρασα Πληροφορική Ιωαννίνων που έπεσε γύρω στα 800 μόρια και μάλλον περνάω από τους πρώτους. Ξέρετε ποιοι δικαιούνται υποτροφία και τι είδους υποτροφία είναι; Πραγματικά είμαι πολύ σκατά.Έχασα τους αεροναυπηγούς της πάτρας,έχασα τους μηχανολόγους βόλο και τελικά βρέθηκα στους μηχανικούς διαχείρισης ενεργειακών πόρων στη κοζάνη.Το σκυλομετάνοιωσα.Έπρεπε μετά το βόλο να βάλω τους ηλεκτρονικούς μηχανικούς της κρήτης και όχι τη κοζάνη.Χίλιες φορές καλύτερα θα ήταν.16600 περίπου ήταν η βάση και το έπιανα χαλαρά.Το μετάνιωσα.Δεν ξέρω τί θα κάνω.Ίσως πάω εκεί που πέρασα,ίσως κάνω κανά 10% του χρόνου.Ευτυχώς τουλάχιστον που οι μηχανικοί της κοζάνης μετονομάστηκαν σε μηχανολόγους αλλά πάλι δεν χαίρομαι.ΣΚΑΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiaangel Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΩ ΓΙΑ 12 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ( ΜΕ 19,6 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤ ΚΑΙ 12,9 ΕΚΘΕΣΗ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΩ ΓΙΑ 12 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ( ΜΕ 19,6 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤ ΚΑΙ 12,9 ΕΚΘΕΣΗ). Εσύ τουλάχιστον πέρασες στη σχολή που ήθελες.Τι να πούμε και εμείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Πραγματικά είμαι πολύ σκατά.Έχασα τους αεροναυπηγούς της πάτρας,έχασα τους μηχανολόγους βόλο και τελικά βρέθηκα στους μηχανικούς διαχείρισης ενεργειακών πόρων στη κοζάνη.Το σκυλομετάνοιωσα.Έπρεπε μετά το βόλο να βάλω τους ηλεκτρονικούς μηχανικούς της κρήτης και όχι τη κοζάνη.Χίλιες φορές καλύτερα θα ήταν.16600 περίπου ήταν η βάση και το έπιανα χαλαρά.Το μετάνιωσα.Δεν ξέρω τί θα κάνω.Ίσως πάω εκεί που πέρασα,ίσως κάνω κανά 10% του χρόνου.Ευτυχώς τουλάχιστον που οι μηχανικοί της κοζάνης μετονομάστηκαν σε μηχανολόγους αλλά πάλι δεν χαίρομαι.ΣΚΑΤΑ Μην ανησυχείς... θα βρεθείς στους Μηχανολόγους Θεσσαλονίκης σύντομα με μεταγραφή. Όπως γίνεται χρόνια τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Μην ανησυχείς... θα βρεθείς στους Μηχανολόγους Θεσσαλονίκης σύντομα με μεταγραφή. Όπως γίνεται χρόνια τώρα... Δε δικαιούμαι μετεγγραφή.Από πού και ως πού θα βρεθώ θεσσαλονίκη?Είμαι μεν στους τρίτεκνους αλλά η μία μου αδερφή έχει περάσει τα 26 και έτσι δε δικαιούμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Για οσους δεν περασαν εκει που θελαν, μη χαλιεστε παιδια,18 χρονων ειμαστε ακομα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrdim Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 http://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php για επιπλεον επιβεβαιωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Mεγαλη η πτώση-λόγο μαθηματικων. Αν δεν υπήρχε και η βαση του δεκα... θα βλεπαμε τρελες βασεις. Πτω ώ ώ ώ ώ ώ ση. Αντε και καλα διαβασματα.!:D:p:rolleyes::X:cool: Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Δε δικαιούμαι μετεγγραφή.Από πού και ως πού θα βρεθώ θεσσαλονίκη?Είμαι μεν στους τρίτεκνους αλλά η μία μου αδερφή έχει περάσει τα 26 και έτσι δε δικαιούμαι. Το 2004 πήραν 60 άτομα μεταγραφή από Κοζάνη στην Θεσσαλονίκη χωρίς προφανή λόγο και μάλιστα κάποιοι από αυτούς δεν ήταν καν Θεσσαλονικείς :blink:. (Είμαι Μηχ. Μηχ. Θεσ/νικης και τους έβλεπα να έρχονται!) Δεν θέλω να σου δίνω ελπίδες αλλά ψάξτο λίγο... εκτός βέβαια αν οι γονείς σου είναι τόσο φραγκάτοι που μόλις δουν οι εξεταστές φορολογική δήλωση να σε στείλουν εξωτερικό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Εγώ πάντως με το 10% δεν έπιασα τίποτα! Οι βάσεις εκεί ανέβηκαν 1000-2000 μόρια.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Εγώ πάντως με το 10% δεν έπιασα τίποτα! Οι βάσεις εκεί ανέβηκαν 1000-2000 μόρια.. Ακόμα πιάνει το 10% για μας που δώσαμε το 2003 ?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marieke Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 περασα:rotfl::w00t::yahoo::dance: μεγαλες διαφορες απο τις περσινες βασεις,και ανοδοι και καθοδοι... καλη αρχη σε ολους μας... στπληρωνω καθως τωρα ειδα τις προηγουμενες σελιδες οτι κανεις δεν χανεται..και γω περασα με τη δευτερη προσπαθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Το 2004 πήραν 60 άτομα μεταγραφή από Κοζάνη στην Θεσσαλονίκη χωρίς προφανή λόγο και μάλιστα κάποιοι από αυτούς δεν ήταν καν Θεσσαλονικείς :blink:. (Είμαι Μηχ. Μηχ. Θεσ/νικης και τους έβλεπα να έρχονται!) Δεν θέλω να σου δίνω ελπίδες αλλά ψάξτο λίγο... εκτός βέβαια αν οι γονείς σου είναι τόσο φραγκάτοι που μόλις δουν οι εξεταστές φορολογική δήλωση να σε στείλουν εξωτερικό :lol: Αλήθεια.Κοίτα,σίγουρα θα χιλιοπροτιμούσα θεσσαλονίκη αλλά ρώτησα και παλιότερα και μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι.Δεν ξέρω αν έρχονται για πλάκα από τη κοζάνη αλλά σίγουρα θα το ψάξω.Πού πρέπει να ρωτήσω?Στη γραμματεία των μηχανολόγων του ΑΠΘ ή κάπου αλλού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 τυχεροι οι κρητικοί. Καλες σχολες και χαμηλες βασεις... Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Υπάρχουν πουθενά οι βαθμοι των πρώτων? Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki08 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Πέρασα :w00t::yahoo::dance: Βιοχημεια&Βιοτεχνολογια Λάρισα :D Παράθεση two beer,or not two beer?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts