Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που είναι ο zafosssss???πάντα όταν βγαίνουν τα μεγάλα νέα λείπει αυτό το παιδί!!!!:p

Άντεεεεε κοπελιές και παληκάρια ήρθε η ώρα:w00t::yahoo:

Εγώ από τις 8 η ώρα θα μαι όρθιος.

Τα παιξα όταν το έμαθα.Ήμουνα γυμναστήριο και βλέπω στη τηλεόραση να λέει ότι θα βγουν αύριο και όλα τα παιδιά αφήσαμε τα όργανα και μαζευτήκαμε γύρω από τη τηλεόραση.ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΗ:D

Καλά μας αποτελέσματα:)

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αααααααααααααααα!!!!Παναγιτσα μουουουου!!!!Τι ξαφνικο ηταν αυτο!!!!Αντε παιδακια μουουουου!!!!!!!!!!!!!Καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Σύμφωνα με τον Ταρζάν τα αποτελέσματα θα βγουν αύριο στις 11:00 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Αντε επιτελους!:w00t:ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!Καμια ιδεα για το πως θα περασουν αυτες οι 16 βασανιστικες ωρες??:wacko:

Παιδια δεν ξερω εσεις τι θα κανετε αλλα εγω δεν νομιζω να κλαισω ματι!!!Με το που διαβασα την ανακοινωση ενα ριγος με διαπερασε κ βουρκωσα!!!Ουφ ουφ!!!Πρεπει να βρω κατι να κανω κ εγω...Αλλα τι?Αχ καλα μου φοιτητακια ξεκιναμε μια νεα ζωη!!!!

Αααααααααααααααα!!!!Παναγιτσα μουουουου!!!!Τι ξαφνικο ηταν αυτο!!!!Αντε παιδακια μουουουου!!!!!!!!!!!!!Καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Ευχαριστούμε μαμα :) :) :p

Εσείς θα πάτε από το σχολείο σας να δείτε τα αποτελέσματα ή θα χρησιμοποιήσεται άλλα μέσα;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Αντε επιτελους!:w00t:ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!Καμια ιδεα για το πως θα περασουν αυτες οι 16 βασανιστικες ωρες??:wacko:

Ένα 8ωρο θα κοιμηθείς..οπότε μένουν άλλες 8 ώρες..αυτές τις ώρες μπορείς να πας για ένα καφέ με φίλε σου,να δεις τηλεόραση,να πας γυμναστήριο.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Τιποτα παιδακι μου!!!!Εγω δεν νομιζω να κλαισω ματι οποτε θα παρω την πρωτη κρθαδα απο την tv κ μετα στο ιντερνετ....Βασικα στην σελιδα του υπουργειου θα γινεται panic οποτε ισως παω μπαμ μπαμ στο φροντιστηριο να δω τι παιζει!!

Το κακο ειναι οτι απο βδομαδα θα ξεκινησω προπονηση οποτε αυτη τη βδομαδα δεν παιζει γυμναστικουλα.....Κατι θα κανουμε κ σημερα που θα παει...:O

Ένα 8ωρο θα κοιμηθείς..οπότε μένουν άλλες 8 ώρες..αυτές τις ώρες μπορείς να πας για ένα καφέ με φίλε σου,να δεις τηλεόραση,να πας γυμναστήριο.....

Ειδικα το τελευταιο θα το κανω οπωσδηποτε!!:lol:Σιχαινομαι το γυμναστηριο!Εχω κανει εγγραφη για τον Αυγουστο και 4 φορες πατησα το ποδι μου.

Ευχαριστούμε μαμα :) :) :p

Εσείς θα πάτε από το σχολείο σας να δείτε τα αποτελέσματα ή θα χρησιμοποιήσεται άλλα μέσα;;

Απο την τηλεοραση και απο το internet(αν τα καταφερω).Σιγα μην παω στο σχολειο..Για να ακουω τους αλλους να πενευονται?:mad:

Ειδικα το τελευταιο θα το κανω οπωσδηποτε!!:lol:Σιχαινομαι το γυμναστηριο!Εχω κανει εγγραφη για τον Αυγουστο και 4 φορες πατησα το ποδι μου.

Και εγώ αργά και που πατούσα στην αρχή:p

Αλλά τώρα πηγαίνω κάθε μέρα γιατί αλλιώς δεν τη παλεύω;)

Δεν περνάει ο άτιμος ο καιρός.

Απο την τηλεοραση και απο το internet(αν τα καταφερω).Σιγα μην παω στο σχολειο..Για να ακουω τους αλλους να πενευονται?:mad:

Και εγώ απ'τη τηλεόραση θα μάθω.Μ'αρέσει πιο πολύ η όλη φάση:happy:

Αλλά ίσως περάσω και απ'το σχολείο να δω τί κάναν τα άλλα παιδιά.Έχω περιέργεια.Και αγνοήστε αυτούς που έρχονται και σας λένε πού περάσαν για να παινευτούν.Είναι εντελώς ανόητο να κάνεις τον άλλο να νιώσει άσχημα μόνο και μόνο για να σου πουν ένα μπράβο.

Σιγα μην παω στο σχολειο..Για να ακουω τους αλλους να πενευονται?:mad:

Συνηθίζεται πως τα άτομα αυτα που πενεύονται ότι πέρασαν σε μια υψηλόβαθμη σχολή μετά μέσα στη σχολή να τα παρατάνε και κάνουν "κοιλιά", πρόκειται για κομπλεξικα άτομα..εσυ δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι από τέτοια άτομα,εγώ γελάω με αυτα..καλώς ή κακός τώρα ξεκινάει το διάβασμα...και αν θέλει κάποιος να βγει με καλό βαθμό πρέπει να προσπαθήσει..από πότε βλέπεται να ξεκινάτε το ψάξιμο για σπίτι κτλ;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Συνηθίζεται πως τα άτομα αυτα που πενεύονται ότι πέρασαν σε μια υψηλόβαθμη σχολή μετά μέσα στη σχολή να τα παρατάνε και κάνουν "κοιλιά", πρόκειται για κομπλεξικα άτομα..εσυ δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι από τέτοια άτομα,εγώ γελάω με αυτα..καλώς ή κακός τώρα ξεκινάει το διάβασμα...και αν θέλει κάποιος να βγει με καλό βαθμό πρέπει να προσπαθήσει..από πότε βλέπεται να ξεκινάτε το ψάξιμο για σπίτι κτλ;;

δικιο εχεις!!μονο για γελια ειναι τετοια ατομα.απλα μου την σπανε γιατι νομιζουν πως επειδη περασαν σε μια καλη σχολη ειναι ανωτεροι και μιλουν με στυλ καθηγητη πανεπιστημιου..ομως η αξια μας ευτυχως δεν κρινεται μονο απο τις πανελληνιες!!για σπιτι θα αρχισω να ψαχνω απο τεταρτη.εκτος αν περασω πατρα.εκει εχω βρει ηδη.

Καλή μας επιτυχία παιδιά... Επιτέλους... Πολύ το καθυστέρησαν.... Εγώ πάντως δν πρόκειται να πάω σχολείο... θα τα δω από την τηλεόραση και από το ιντερνετ....

εγώ πάλι έχω την πρώτη μου προπονησούλα σε λίγο και επειδή ανυπομονώ και γι'αυτό θα περάσει γρήγορα η ώρα...θα γυρίσω ψοφημάκι στο σπίτι αλλά δε με βλέπω να κλείνω μάτι!

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε ποιο απο ολα τα τηλεοπτικα καναλια λετε να τις ανακοινωσουν??γιατι δεν νομιζω να πουν σε ΟΛΑ τα καναλια τις βασεις ολων των σχολων:rolleyes:

σε ποιο απο ολα τα τηλεοπτικα καναλια λετε να τις ανακοινωσουν??γιατι δεν νομιζω να πουν σε ΟΛΑ τα καναλια τις βασεις ολων των σχολων:rolleyes:

Συνήθως είναι σε πολλά κανάλια.Αλλά λογικά κοίτα πρώτα στα κρατικά(ΕΤ1,ΝΕΤ κλπ).

Πάντως από άλλες χρονιές θυμάμαι ότι και τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια ανακοινώνουν τις βάσεις αλλά μάλλον με μια σχετική καθυστέρηση.Λογικά πρώτα θα τις βγάλουν τα κρατικά.

prwta sth NET kai sto internet.... na koitate kai to site tis ert eidika gia tis panellinies pou grafei oti 8a anakoinw8oun ekei prwta http:// exams.ert.gr/ kai meta stis 11 parte tilefwno sto 1564 gia na deite pou perasate...

Sugz προπονηση σε ποιο αθλημα?Πω πωωωωωωω πως θα περασουν οι ωρες.....Στην ερτ δλδ θα βγοθν γυρω στις 9 κ κατι?

Sugz προπονηση σε ποιο αθλημα?Πω πωωωωωωω πως θα περασουν οι ωρες.....Στην ερτ δλδ θα βγοθν γυρω στις 9 κ κατι?

Μπάσκετ μάλλον..

Κάπου εκεί...εσυ από τις 9 να καρφωθείς μπροστα στην τιβί

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Παιδιά και μην ξεχάσετε να γράψετε αύριο που περάσατε...!!

Υ.Γ. Κάποιοι ανέφεραν Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Μυτιλήνη) οπότε αν θέλουν περισσότερες πληροφορίες να με ρωτήσουν.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εγώ μάλλον περνάω στην Άρτα....

Κάποιος άλλος που να πηγαίνει προς τα εκεί..?

η νετ θα τα βγάλει στις 9.30! μπορείτε να τα δείτε και στο http://www.ert.gr/exams ! και ναι μπάσκετ παίζω :)

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

HEY φιλε μου μπασκετμπολιστα σε πετυχα!!!Πως πηγε η προπονηση?Μολις ειδα ενα πολυ ωραιο εργο στον alpha κ περασαν καπως οι ωρες...αντε να δουμε πως περνουν οι αλλες 9 κ κατι......Εγω αναγκαστικα θα παω ΘΕΣ\ΝΙΚΗ γιατι σπουδαζει κ η αδερφη μου εκει οποτε....κ εγω θα παρω τη μεταγραφη μου για εκει...