Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά από την Τρίτη, το πολύ Τετάρτη!

Αντε να δουμε!:)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά τα αποτελέσματα την Τρίτη 24/6 θα ανακοινωθούν στα λύκεια ε? Γτ κατι ακουω και για Τεταρτη...

An exei kaneis kanena programma pou na s vgazei ta moria plhres (na vazeis dld kai tous va8mous twn tetramhnwn ola) as t anevasei st rapidshare.de gia na t katevasw...

An exei kaneis kanena programma pou na s vgazei ta moria plhres (na vazeis dld kai tous va8mous twn tetramhnwn ola) as t anevasei st rapidshare.de gia na t katevasw...

Αυτο νομιζω πως ειναι εξαιρετικο:

http://www.propylaia.gr/index.php?option=com_facileforms&Itemid=48

Τελικά τα αποτελέσματα την Τρίτη 24/6 θα ανακοινωθούν στα λύκεια ε? Γτ κατι ακουω και για Τεταρτη...

Τρίτη! Είναι 10000000000% σίγουρο!

Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο.Μόνο εγώ είμαι αναίσθητος?:O

Ότι έγινε έγινε.Ασχοληθείτε με κάτι άλλο και θα έρθει το αύριο:)

Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο.Μόνο εγώ είμαι αναίσθητος?:O

Ότι έγινε έγινε.Ασχοληθείτε με κάτι άλλο και θα έρθει το αύριο:)

κοίταξε να δεις...αν είναι να βγάλω πάνω απο 17000 μόρια τότε δε με πειράζει να έρθει το αύριο...αν όμως είναι να βγάλω κάτω από 17000 τότε δε θέλω να το σκεφτομαίιιιι:lol:

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχετε ακούσει αν θα βγούν στο ίντερνετ απο σήμερα τα αποτελέσματα; Γιατί εγώ κάτι τέτοιο άκουσα και μπήκα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και δε βρήκα τίποτα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Έχετε ακούσει αν θα βγούν στο ίντερνετ απο σήμερα τα αποτελέσματα; Γιατί εγώ κάτι τέτοιο άκουσα και μπήκα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και δε βρήκα τίποτα.

Στο συμβαίνει τώρα στην ΝΕΤ είπαν ότι δεν θα βγουν στο ίντερνετ.

εμένα πάντω για το ζωδιό μου λέει το εξής : Τις επόμενες μέρες θα δείτε να επιστρέφει στην ζωή σας η αρμονία *Θα αισθανθείτε πολύ πιο άνετα και χαλαρά σε σχέση με τις προηγούμενες βδομάδες *Καθαρίστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις και επικεντρωθείτε σε πράγματα που έχουν ουσία *Βάλτε χρώμα στην ζωή σας. Πολλά τα μέτωπα των υποχρεώσεων σας τις επόμενες ημέρες, λόγω της φύσης της δουλειάς σας *Πολλές και οι πιθανότητες για επαγγελματική επιτυχία *Νέες συνεργασίες, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς ώστε να ευοδώσουν *Σύντομα θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται, φίλοι μου

τώρα αυτό σημαίνει ότι θα έχω καλά νέα αύριο ή όχι? :lol: ααχ τι κάνει ο άνθρωπος όταν δεν έχει με τι να ασχοληθεί... :lol:

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο συμβαίνει τώρα στην ΝΕΤ είπαν ότι δεν θα βγουν στο ίντερνετ.

Και εγώ το άκουσα, αλλά έχει ανακοινωθεί επίσημα από το υπουργείο πως θα αναρτηθούν και στο Internet!

Και εγώ το άκουσα, αλλά έχει ανακοινωθεί επίσημα από το υπουργείο πως θα αναρτηθούν και στο Internet!

δεν είδα πουθενά επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο....:O

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν είδα πουθενά επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο....:O

Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας κ. Πλατή, οι βαθμολογίες των υποψηφίων του Γενικού Λυκείου στις Πανελλήνιες εξετάσεις θα αρχίσουν να αναρτώνται στα Λύκεια της χώρας την Τετάρτη 25 ή την Πέμπτη 26 Ιουνίου και η ανάρτηση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τους βαθμούς τους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας http://www.ypepth.gr με χρήση του προσωπικού τους κωδικού, ενώ στις ίδιες ημερομηνίες θα δημοσιοποιηθούν και τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών.

http://www.mixanografiko.gr

Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας κ. Πλατή, οι βαθμολογίες των υποψηφίων του Γενικού Λυκείου στις Πανελλήνιες εξετάσεις θα αρχίσουν να αναρτώνται στα Λύκεια της χώρας την Τετάρτη 25 ή την Πέμπτη 26 Ιουνίου και η ανάρτηση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τους βαθμούς τους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας http://www.ypepth.gr με χρήση του προσωπικού τους κωδικού, ενώ στις ίδιες ημερομηνίες θα δημοσιοποιηθούν και τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών.

http://www.mixanografiko.gr

Δηλαδή δεν θα βγουν αύριο;

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

είναι site του υπουργείου αυτό;

Τι να πω, δεν ξέρω! τέσπα! Θα δούμε τι θα γίνει! Λίγες ώρες έμειναν! Καλή επιτυχία!:pig::kitty::bear::frog::elephant::cat::polarbear::spider:

Δηλαδή δεν θα βγουν αύριο;

Αύριο θα βγουν, απλά αυτή η ανακοίνωση είχε βγει πριν ανακοινωθεί η ακριβής μέρα!

στο ραδιόφωνο είπανε ότι δε θα βγούνε αύριο....να μας σπάσουνε τα νεύρα περισσότερο θέλουνε;:mad: εμείς έτσι και αλλιώς πρέπει να πάμε αύριο για να πάρουμε τους βαθμούς στα ενδοσχολικά οπότε θα πάω αναγκαστικά...

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

re pedes lete na anevun oi vaseis st oikomiko sto aristotelio st 8esniki???? :(

στα οικονομικα λενε για αυξομειωση βασεων, πιστευω ομως οτι θα μειωθουν...για να δουμε...

"We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe