Nos 55 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Λογικά από την Τρίτη, το πολύ Τετάρτη! Αντε να δουμε!:) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Τελικά τα αποτελέσματα την Τρίτη 24/6 θα ανακοινωθούν στα λύκεια ε? Γτ κατι ακουω και για Τεταρτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 An exei kaneis kanena programma pou na s vgazei ta moria plhres (na vazeis dld kai tous va8mous twn tetramhnwn ola) as t anevasei st rapidshare.de gia na t katevasw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 An exei kaneis kanena programma pou na s vgazei ta moria plhres (na vazeis dld kai tous va8mous twn tetramhnwn ola) as t anevasei st rapidshare.de gia na t katevasw... Αυτο νομιζω πως ειναι εξαιρετικο: http://www.propylaia.gr/index.php?option=com_facileforms&Itemid=48 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Τελικά τα αποτελέσματα την Τρίτη 24/6 θα ανακοινωθούν στα λύκεια ε? Γτ κατι ακουω και για Τεταρτη... Τρίτη! Είναι 10000000000% σίγουρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 24 ώρες...:cry::worry::worry::scared: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 24 ώρες...:cry::worry::worry::scared: Paidia psixraimia..!Ta dyskola ta perasate. Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο.Μόνο εγώ είμαι αναίσθητος?:O Ότι έγινε έγινε.Ασχοληθείτε με κάτι άλλο και θα έρθει το αύριο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο.Μόνο εγώ είμαι αναίσθητος?:O Ότι έγινε έγινε.Ασχοληθείτε με κάτι άλλο και θα έρθει το αύριο:) κοίταξε να δεις...αν είναι να βγάλω πάνω απο 17000 μόρια τότε δε με πειράζει να έρθει το αύριο...αν όμως είναι να βγάλω κάτω από 17000 τότε δε θέλω να το σκεφτομαίιιιι:lol: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Έχετε ακούσει αν θα βγούν στο ίντερνετ απο σήμερα τα αποτελέσματα; Γιατί εγώ κάτι τέτοιο άκουσα και μπήκα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και δε βρήκα τίποτα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 24 ώρες...:cry::worry::worry::scared: variemai na perimeno...:yawn::yawn::yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Έχετε ακούσει αν θα βγούν στο ίντερνετ απο σήμερα τα αποτελέσματα; Γιατί εγώ κάτι τέτοιο άκουσα και μπήκα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και δε βρήκα τίποτα. Στο συμβαίνει τώρα στην ΝΕΤ είπαν ότι δεν θα βγουν στο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 εμένα πάντω για το ζωδιό μου λέει το εξής : Τις επόμενες μέρες θα δείτε να επιστρέφει στην ζωή σας η αρμονία *Θα αισθανθείτε πολύ πιο άνετα και χαλαρά σε σχέση με τις προηγούμενες βδομάδες *Καθαρίστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις και επικεντρωθείτε σε πράγματα που έχουν ουσία *Βάλτε χρώμα στην ζωή σας. Πολλά τα μέτωπα των υποχρεώσεων σας τις επόμενες ημέρες, λόγω της φύσης της δουλειάς σας *Πολλές και οι πιθανότητες για επαγγελματική επιτυχία *Νέες συνεργασίες, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς ώστε να ευοδώσουν *Σύντομα θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται, φίλοι μου τώρα αυτό σημαίνει ότι θα έχω καλά νέα αύριο ή όχι? :lol: ααχ τι κάνει ο άνθρωπος όταν δεν έχει με τι να ασχοληθεί... :lol: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Στο συμβαίνει τώρα στην ΝΕΤ είπαν ότι δεν θα βγουν στο ίντερνετ. Και εγώ το άκουσα, αλλά έχει ανακοινωθεί επίσημα από το υπουργείο πως θα αναρτηθούν και στο Internet! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Και εγώ το άκουσα, αλλά έχει ανακοινωθεί επίσημα από το υπουργείο πως θα αναρτηθούν και στο Internet! δεν είδα πουθενά επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο....:O Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 δεν είδα πουθενά επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο....:O Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας κ. Πλατή, οι βαθμολογίες των υποψηφίων του Γενικού Λυκείου στις Πανελλήνιες εξετάσεις θα αρχίσουν να αναρτώνται στα Λύκεια της χώρας την Τετάρτη 25 ή την Πέμπτη 26 Ιουνίου και η ανάρτηση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τους βαθμούς τους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας http://www.ypepth.gr με χρήση του προσωπικού τους κωδικού, ενώ στις ίδιες ημερομηνίες θα δημοσιοποιηθούν και τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών. http://www.mixanografiko.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 http://www.mixanografiko.gr είναι site του υπουργείου αυτό; Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας κ. Πλατή, οι βαθμολογίες των υποψηφίων του Γενικού Λυκείου στις Πανελλήνιες εξετάσεις θα αρχίσουν να αναρτώνται στα Λύκεια της χώρας την Τετάρτη 25 ή την Πέμπτη 26 Ιουνίου και η ανάρτηση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τους βαθμούς τους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας http://www.ypepth.gr με χρήση του προσωπικού τους κωδικού, ενώ στις ίδιες ημερομηνίες θα δημοσιοποιηθούν και τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών. http://www.mixanografiko.gr Δηλαδή δεν θα βγουν αύριο; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 είναι site του υπουργείου αυτό; Τι να πω, δεν ξέρω! τέσπα! Θα δούμε τι θα γίνει! Λίγες ώρες έμειναν! Καλή επιτυχία!:pig::kitty::bear::frog::elephant::cat::polarbear::spider: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Δηλαδή δεν θα βγουν αύριο; Αύριο θα βγουν, απλά αυτή η ανακοίνωση είχε βγει πριν ανακοινωθεί η ακριβής μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katbas Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 αυριο καλέ παιδια το ακουσα στις μεσημεριανες ειδησεις στην ετ . Τα βασανα μας τελειωνουν!(ή αρχιζουν);EXITO A TODOS!:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 στο ραδιόφωνο είπανε ότι δε θα βγούνε αύριο....να μας σπάσουνε τα νεύρα περισσότερο θέλουνε;:mad: εμείς έτσι και αλλιώς πρέπει να πάμε αύριο για να πάρουμε τους βαθμούς στα ενδοσχολικά οπότε θα πάω αναγκαστικά... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prof Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 re pedes lete na anevun oi vaseis st oikomiko sto aristotelio st 8esniki???? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 re pedes lete na anevun oi vaseis st oikomiko sto aristotelio st 8esniki???? :( στα οικονομικα λενε για αυξομειωση βασεων, πιστευω ομως οτι θα μειωθουν...για να δουμε... Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts