Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τους βαθμους ειπα, οχι τα θεματα. :O

δεν εννοώ ότι εξαπατησες προς θεού! και φυσικά όποιος θα είχε πρόσβαση σε τέτοια πληροφορία δύσκολα θα έκλεινε τα αυτιά του. αλλά εγώ στη θέση σου δε θα το έλεγα δημοσίως γιατί το θεωρώ ελαφρώς προκλητικό για τους υπόλοιπους (αν και όπως φαίνεται μόνο εγώ θίχτηκα, άρα είμαι υπερβολική, άρα άδικα postάρω). Anyway...Καλή επιτυχία στην επιλογές σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικά γίνεσαι υπερβολικος! Ακριβώς δεν είχε τα θέματα προηγουμένως! Δηλαδή τι έχεις να πεις για τη διάρρευση θεμάτων σε πολλά ψωροκολλέγια όπου η αφρόκρεμα (σκατά είναι αλλά τέλοσπάντων) έχει τα bonus που δεν έχουμε εμείς του δημοσίου?

Ευχαριστω nick. Αν θες να τα πουμε με pm.

trust me, I 'm an engineer:cool:

Βασικά γίνεσαι υπερβολικος! Ακριβώς δεν είχε τα θέματα προηγουμένως! Δηλαδή τι έχεις να πεις για τη διάρρευση θεμάτων σε πολλά ψωροκολλέγια όπου η αφρόκρεμα (σκατά είναι αλλά τέλοσπάντων) έχει τα bonus που δεν έχουμε εμείς του δημοσίου?

δεν είναι το κατάλληλο θέμα για να συνεχίσουμε τέτοια κουβέντα και μάλλον λόγω ηλικίας δε θα έπρεπε να είμαι καν εδώ. Για τα "ψωροκολλέγια" πολύ θα ήθελα να πω τη γνώμη μου αλλά υπάρχουν και κανόνες.

[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

δεν εννοώ ότι εξαπατησες προς θεού! και φυσικά όποιος θα είχε πρόσβαση σε τέτοια πληροφορία δύσκολα θα έκλεινε τα αυτιά του. αλλά εγώ στη θέση σου δε θα το έλεγα δημοσίως γιατί το θεωρώ ελαφρώς προκλητικό για τους υπόλοιπους (αν και όπως φαίνεται μόνο εγώ θίχτηκα, άρα είμαι υπερβολική, άρα άδικα postάρω). Anyway...Καλή επιτυχία στην επιλογές σου.

Eυχαριστω... Το ιδιο ευχομαι για τους υπολοιπους.:)

διαβασα οτι ο jog ειναι στο μαθηματικο.

επειδη και εγω ενδιαφερομαι για αυτη τη σχολη, εχω μερικες αποριες.

πρωτη μου επιλογη ειναι το μαθηματικο θεσ/νικης, εχω ακουσει ομως οτι το μαθηματικο ειναι αρκετα δυσκολο, και ιδιαιτερα της θεσ/νικης.

απ' οτι εχω μαθει, το 37% των φοιτητων την παρατανε τη σχολη.

απο την αλλη πλευρα, καθηγητης μου ειπε οτι δεν ειναι ετσι και οι φοιτητες που διαβαζουν και ειναι καλοι, τα καταφερνουν.

οσοι γνωριζετε, πειτε μου:)

"We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe

Για να πω την αλήθεια ούτε εμένα μου άρεσε που είπες ότι ξέρεις τους βαθμούς σου.Δε ξέρω τί μέσα έχεις αλλά για άλλη μια φορά βλέπω ότι στην ελλάδα όχι μόνο τίποτα δε λειτουργεί σωστά αλλά νιώθουμε και έξυπνοι που χρησιμοποιούμε άλλα μέσα για να δείξουμε ότι μπορούμε.Για τα κολλέγια και τα κολλεγιόπαιδα δε χρειάζεται να πω τίποτα.Δυστυχώς η επαφή μου με 5-6 τέτοια άτομα μου έχει αφήσει πολύ άσχημη εντύπωση.Να μη μιλήσω για το ακαδημαϊκό επίπεδο αυτών των εκπαιδευτηρίων.Χρήμα,μούφα και μια ψεύτικη εικόνα πίσω από την οποία τίποτα δε λειτουργεί όπως φαίνεται αλλά τα κρούσματα διαρροής θεμάτων ξεκινούν και τελειώνουν πάντα εκεί.Γιατί μη μου πει κανείς ότι δεν έχει παρατηρήσει ότι οι μαθητές που βγάζουν 19800 στο 4ο πεδίο τα βγάζουν μόνο με το διάβασμα.Είπαμε,και εγώ νιώθω έξυπνος αλλά όχι και έτσι..

Για να πω την αλήθεια ούτε εμένα μου άρεσε που είπες ότι ξέρεις τους βαθμούς σου.Δε ξέρω τί μέσα έχεις αλλά για άλλη μια φορά βλέπω ότι στην ελλάδα όχι μόνο τίποτα δε λειτουργεί σωστά αλλά νιώθουμε και έξυπνοι που χρησιμοποιούμε άλλα μέσα για να δείξουμε ότι μπορούμε.Για τα κολλέγια και τα κολλεγιόπαιδα δε χρειάζεται να πω τίποτα.Δυστυχώς η επαφή μου με 5-6 τέτοια άτομα μου έχει αφήσει πολύ άσχημη εντύπωση.Να μη μιλήσω για το ακαδημαϊκό επίπεδο αυτών των εκπαιδευτηρίων.Χρήμα,μούφα και μια ψεύτικη εικόνα πίσω από την οποία τίποτα δε λειτουργεί όπως φαίνεται αλλά τα κρούσματα διαρροής θεμάτων ξεκινούν και τελειώνουν πάντα εκεί.Γιατί μη μου πει κανείς ότι δεν έχει παρατηρήσει ότι οι μαθητές που βγάζουν 19800 στο 4ο πεδίο τα βγάζουν μόνο με το διάβασμα.Είπαμε,και εγώ νιώθω έξυπνος αλλά όχι και έτσι..

Δε μπορω παρα να συμφωνησω..

συμφωνώ απόλυτα και σε όλα...

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτοί που μαθαίνουν τους βαθμούς από το υπουργείο , μαθαίνουν μόνο τον τελικό βαθμό!Έτσι νομίζω.

Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους:p

Παιδια συγνωμη αν σας πειραξε που το ειπα..

Αυτο ομως δεν αλλαζει το γεγονος οτι τους ξερω νωριτερα, και δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο, μιας και οι μισοι τους μαθαινουν αρκετα πριν βγουν (και δεν ειμαι υπερβολικος). Δηλαδη αν ο πατερας σας η ο θειος σας ηταν στο υπουργειο δεν θα τους ξερατε νωριτερα; Δε νομιζω πως εχει σημασια αυτο μιας και ολοι θα τους μαθαιναμε καποια στιγμη, σημασια θα ειχε αν ηξερα τα θεματα. Παντως και παλι συγνωμη.:O

Αναμφισβήτητα με το να μαθαίνουν οι μαθητές τους βαθμόύς τους από πριν σημαίνει πως στην Ελλάδα της διαφθοράς και του νεποτισμού κάτι δε λειτουργεί σωστα.. ΑΛΛΑ η ένστασή μου προς κάποιον που διαμαστυρήθηκε με την πράξη του theogram ήταν διότι συμβαίνουν πράγματα στην (κωλο)παιδεία μας που ισοπεδώνουν πραγματικά το "αδιάβλητο" των εξετάσεων όπως αυτό με τα "κολλεγιόπαιδα" σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από κάποιον που θα μάθει τους βαθμούς του πρωτύτερα. Όχι πως δεν είναι και εκείνο αθέμιτο ή κολάσιμο.

διαβασα οτι ο jog ειναι στο μαθηματικο.

επειδη και εγω ενδιαφερομαι για αυτη τη σχολη, εχω μερικες αποριες.

πρωτη μου επιλογη ειναι το μαθηματικο θεσ/νικης, εχω ακουσει ομως οτι το μαθηματικο ειναι αρκετα δυσκολο, και ιδιαιτερα της θεσ/νικης.

απ' οτι εχω μαθει, το 37% των φοιτητων την παρατανε τη σχολη.

απο την αλλη πλευρα, καθηγητης μου ειπε οτι δεν ειναι ετσι και οι φοιτητες που διαβαζουν και ειναι καλοι, τα καταφερνουν.

οσοι γνωριζετε, πειτε μου:)

Έχω γνωστό κολλητό από το Μαθηματικό (συμμαθητής από το "ψωροκολλέγιο" :lol::mad:) Θεσσαλονίκης. Αν και ο συγκεκριμένος κάνει και πρωταθλητισμό, μου λέει ότι περνάει πολύ ευχάριστα στη σχολή.

Ψέματα να μη λέμε, είναι δύσκολη. Δεν ξέρω αν είναι η πιο δύσκολη. Κυρίως λόγω αντικειμένου.

Έχει πολύ θεωρία, κάθε τύπο που συναντάνε τον εξετάζουν από κάθε πλευρά και πρέπει στάνταρ να ξέρουν αποδείξεις. Πολλές αποδείξεις.

Το καλό είναι ότι η σχολή προσφέρεται και για άλλες ασχολίες.

Π.χ. στο 1ο έτος μαθαίνεις προγραμματισμό και διαλέγεις από C ή Pascal

Αν όμως θέλεις να ασχοληθείς με εφαρμογή μαθηματικών, τότε ΔΕΝ είναι σχολή για σένα.

Αυτό με τους φοιτητές συμβαίνει παντού. Και στην καλύτερη σχολή να πας, πάντοτε θα φεύγουν κάποιοι.

Αν σου αρέσει η σχολή σου όμως, θα χαρείς για αυτό. Δεν γίνομαι κυνικός αλλά όπως και να το κάνουμε καθαρίζει "η βρώμα" (άτομα που μπήκαν στο έτσι ή επειδή είναι γνωστή η σχολή)

Στο τέλος μένουν λίγοι και καλοί :)

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Αναμφισβήτητα με το να μαθαίνουν οι μαθητές τους βαθμόύς τους από πριν σημαίνει πως στην Ελλάδα της διαφθοράς και του νεποτισμού κάτι δε λειτουργεί σωστα.. ΑΛΛΑ η ένστασή μου προς κάποιον που διαμαστυρήθηκε με την πράξη του theogram ήταν διότι συμβαίνουν πράγματα στην (κωλο)παιδεία μας που ισοπεδώνουν πραγματικά το "αδιάβλητο" των εξετάσεων όπως αυτό με τα "κολλεγιόπαιδα" σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από κάποιον που θα μάθει τους βαθμούς του πρωτύτερα. Όχι πως δεν είναι και εκείνο αθέμιτο ή κολάσιμο.

Όχι φίλε μου.Δε θα κάτσω εγώ να συγκρίνω ποια πράξη είναι περισσότερο κατακριτέα.Αναμφισβήτητα δε συγκρίνεται η διαρροή θεμάτων με το να ξέρεις απλά τους βαθμούς σου λίγο νωρίτερα.Όμως όταν γνωρίζεις επίσημα ότι οι βαθμοί βγαίνουν τη Τρίτη και βγαίνεις εσύ και λες ότι τους γνωρίζεις ήδη ε δεν είναι και ότι πιο έξυπνο.Και ούτε δικαιολογήσαι λέγοντας ότι "και εσείς αν είχατε μπαμπά ή θείο δε θα θέλατε να τους μάθετε νωρίτερα?".Ειλικρινά φέτος εκνευρίστηκα όσο δε πάει με την όλη κατάσταση των πανελληνίων γιατί συμμετείχα και αδικήθηκα και εγώ.Έριξα τέτοιο διάβασμα όλη τη χρονιά μαθηματικά κατεύθυνσης όσο σε κανένα άλλο μάθημα και έγραψα το πολύ 13 και έχασα και την απόδειξη.Δε θέλω να πω τίποτα άλλο γιατί εκνευρίστηκα πάλι.

Έχω γνωστό κολλητό από το Μαθηματικό (συμμαθητής από το "ψωροκολλέγιο" :lol::mad:) Θεσσαλονίκης. Αν και ο συγκεκριμένος κάνει και πρωταθλητισμό, μου λέει ότι περνάει πολύ ευχάριστα στη σχολή.

Ψέματα να μη λέμε, είναι δύσκολη. Δεν ξέρω αν είναι η πιο δύσκολη. Κυρίως λόγω αντικειμένου.

Έχει πολύ θεωρία, κάθε τύπο που συναντάνε τον εξετάζουν από κάθε πλευρά και πρέπει στάνταρ να ξέρουν αποδείξεις. Πολλές αποδείξεις.

Αν όμως θέλεις να ασχοληθείς με εφαρμογή μαθηματικών, τότε ΔΕΝ είναι σχολή για σένα.

Αυτό με τους φοιτητές συμβαίνει παντού. Και στην καλύτερη σχολή να πας, πάντοτε θα φεύγουν κάποιοι.

Αν σου αρέσει η σχολή σου όμως, θα χαρείς για αυτό. Δεν γίνομαι κυνικός αλλά όπως και να το κάνουμε καθαρίζει "η βρώμα" (άτομα που μπήκαν στο έτσι ή επειδή είναι γνωστή η σχολή)

Και γω ενδιαφέρομαι για το μαθηματικό.Θα είναι η δεύτερή μου επιλογή και κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα πάω γιατί τη πρώτη δε τη πιάνω.Βγάζω γύρω στα 17000 και μάλλον πιάνω το μαθηματικό ΑΠΘ.Όσο δύσκολο και αν λένε ότι είναι εγώ θα το επιλέξω και αν στη πορεία δω ότι δε μπορώ θα το αφήσω.Αλλά θα προσπαθήσω πάντως.

Η πληροφορικη δεν μου αρεσει καθολου, απεναντιας τα μαθηματικα τα βρισκω πολυ ενδιαφερον μαθημα, τουλαχιστον οσα εχω ακομη διδαχθει....

Και οταν με το καλο περασω στη σχολη, θα διαβαζω, θα κραταω επαφη με το αντικειμενο.

Το μονο που με βαζει σε σκεψεις, ειναι οτι δεν θα εχω καποιον να με επιβλεπει, να με βοηθαει, οπως μεχρι τωρα εκαναν οι φροντιστες.

Αλλα πιστευω (και ελπιζω) με το διαβασμα να τα καταφερω.

Μελλοντικα, σκεφτομαι να κανω μεταπτυχιακο, αν ολα πανε καλα.

Παντως θα μου αρεσε παρα πολυ να διδασκω...

Τελος παντων, ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!

Καλα αποτελεσματα σε ολους μας:)

"We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe

Και οταν με το καλο περασω στη σχολη, θα διαβαζω, θα κραταω επαφη με το αντικειμενο.

:lol:Οι περισσοτεροι αυτο λενε πριν περασουν σε καποια σχολη και μετα... διαβαζουν μια βδομαδα πριν την εξεταστικη.

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

:lol:Οι περισσοτεροι αυτο λενε πριν περασουν σε καποια σχολη και μετα... διαβαζουν μια βδομαδα πριν την εξεταστικη.

εγω ειμαι αλλη περιπτωση:cool:

οχι, ενταξει, αφου θα μου αρεσει και η σχολη (πιστευω), θα διαβαζω...

εγω ειμαι αλλη περιπτωση:cool:

οχι, ενταξει, αφου θα μου αρεσει και η σχολη (πιστευω), θα διαβαζω...

Δεν είναι αυτό. Και να θέλεις δεν μπορείς να διαβάσεις τόσο πολύ

Είσαι κουρασμένος-μπουχτισμένος από τις πανελλήνιες

Η μία εξεταστική ξεκινά πριν τελειώσει η προηγούμενη :lol:

Μπορεί να χτυπάς κάτι τρελά 8ωρα στη σχολή

Συνήθως δεν σου μένει χρόνος για διάβασμα επειδή έχεις και ζωή (δε μιλάω για εξόδους)

Τα μαθήματα (λόγω χρόνου) τρέχουν και δεν μένεις σε κεφάλαια όπως στο σχολείο (τα βιβλία είναι υπερδιπλάσια σε μέγεθος και σε μία διδακτική ώρα κάνεις τουλάχιστον ένα κεφάλαιο)

Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν μπορείς να διαβάσεις και να είσαι 100% κάθε μέρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Επισης ενα εξαμηνο στην πραγματικοτητα ειναι τρεις μηνες και καποιες φορες και λιγοτερο :(

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

Εγω ακομα δεν καταλαβα τι πειραξε, που τους ηξερα η που το ειπα;;)

Kala ekanes p tous eipes.. oloi elpizw na tous poume na doume kai pws ta pigame apo dw mesa :p

Alla entaxei einai kapws... oloi exoume terastia agwnia g ta apotelesmata kai kapioi ta exoun ma8ei me meso einai kapws... Kai egw to ema8a apo kapoia paidia apo thn W8hsh oti ta ema8an kai m fanike kapws... Tespa oloi sthn 8esh s to idio 8a kaname sigoura :) :D

Έχω γνωστό κολλητό από το Μαθηματικό (συμμαθητής από το "ψωροκολλέγιο" :lol::mad:) Θεσσαλονίκης.

Προφανώς AgentCain έχεις θιχτεί με την αναφορά μου σε "ψωροκολλέγια". Κοίτα γνωρίζω κι εγώ παιδιά από κολλέγια που πραγματικά είναι πολύ εντάξει... ΑΛΛΑ δε νομίζω να μπορείς να αμφισβητήσεις ότι μεγάλη μερίδα των παιδιών του κολλεγίου ευεργετούνται απ' το ελληνικό πελατειακό σύστημα!

ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ Ο theogram ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΗΛΙΘΙΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ!) ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ? :D:D:D:D ΕΓΩ, ΠΑΝΤΩΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!:D

ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ!!! ΞΕΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ??? ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΩΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...

Η επισημη ανακοινωση ειναι για μετα τις 11:00!!

ΥΓ: Σταματηστε τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ ειναι κουραστικο και ειναι σαν να φωναζετε!!!

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Ναι , στις 11 ξεκινάει και το πότε τελειώνει εξαρτάται από το πόσο γρήγορα τοιχοκολλούν οι καθηγητές