livtylerfan Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Περυσι όταν υπολογιζα τα μόρια κουφαθηκα όταν είδα πόσο μετράνε τα μαθηματικά.:blink: Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Για το παιδί που ρώταγε για τα Αγγλικά, αν δεν τα είχε δηλώσει 1 - 15 Φεβρουαρίου, δεν μπορεί να τα δηλώσει τώρα. Έχει ληφθεί υπόψη ο αριθμός των μαθητών για να γίνουν τα εξεταστικά κέντρα, έχουν τυπωθεί οι καταστάσεις, κλπ. Γι' αυτό κάθε χρόνο λέμε στα παιδιά, καλύτερα να δηλώσετε τον Φεβρουάριο ένα ειδικό μάθημα και να μην πάτε τον Ιούνιο να το δώσετε, παρά να ανακαλύψετε τον Ιούνιο ότι θέλετε μια σχολή που θέλει ειδικό μάθημα και να μην το έχετε δηλώσει. Επίσης αν δεν δείτε τους βαθμούς είναι νωρίς να κάνετε εκτιμήσεις για βάσεις. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες. Ακόμα και το πως θα γίνουν οι δηλώσεις στα μηχανογραφικά παίζει ρόλο. Οι εφημερίδες και τα κανάλια έχουν πέσει πολλές φορές έξω. Και κάτι τελευταίο. Στα βαθμολογικά παρατηρούν ότι ακόμα και με αυτά τα θέματα το ποσοστό των γραπτών της φυσικής που είναι κάτω από την βάση περνάει το 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Και κάτι τελευταίο. Στα βαθμολογικά παρατηρούν ότι ακόμα και με αυτά τα θέματα το ποσοστό των γραπτών της φυσικής που είναι κάτω από την βάση περνάει το 50% :blink::worry::blink: Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Και κάτι τελευταίο. Στα βαθμολογικά παρατηρούν ότι ακόμα και με αυτά τα θέματα το ποσοστό των γραπτών της φυσικής που είναι κάτω από την βάση περνάει το 50% :blink::worry::blink: Νομιζω πως επειδη πατωσαν πολλα παιδια στα μαθηματικα να τα παρατησαν γι αυτο το λογο και γι αυτο να μην πηγαν καλα φυσικη;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Ligo pio dyskola shmera ta 8emata stn oikonomia se sxesh me alles xronies me para polles praxeis sto 3o 8ema. To 4o 8ema htan sxedon antigrafh apo to fetino 4o tou oefe. To mono la8os p ekana egw htan oti st etos 2005 ekana mia la8os praxh k vrhka la8os ton Deikth timwn g auto t etos k etsi m vghkan k la8os ta alla 2 erwthmata p epianan elaxista. Oi typoi einai swstoi pantws. Poso 8a m kopsoun lete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Ligo pio dyskola shmera ta 8emata stn oikonomia se sxesh me alles xronies me para polles praxeis sto 3o 8ema. To 4o 8ema htan sxedon antigrafh apo to fetino 4o tou oefe. To mono la8os p ekana egw htan oti st etos 2005 ekana mia la8os praxh k vrhka la8os ton Deikth timwn g auto t etos k etsi m vghkan k la8os ta alla 2 erwthmata p epianan elaxista. Oi typoi einai swstoi pantws. Poso 8a m kopsoun lete? Το 1ο θέμα ήταν εύκολο. Το 2ο προσωπικά το θεωρώ δύσκολο (εκεί που περιμέναμε μία τυπική ερώτηση ανάπτυξης, έπεσε κομμάτι όπου πολλοί δε το είχαν παπαγαλίσει όπως έπρεπε ώστε να εξηγήσουν ΚΑΙ σχήμα). Το 3ο το βρήκα ΠΟΛΥ δύσκολο. (καλή γνώση τύπων, πολλές και δύσκολες πράξεις) - δλδ έλεος, άμα είναι να βάζουν τέτοια θέματα, ας μας επιτρέπουν να έχουμε ένα ρημάδι κομπιουτεράκι! Το 4ο ήταν εύκολο. Παρατηρήσεις μου. :) -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 να ρωτήσω κάτι...γιατί το συγκεκριμένο site http://www.ischool.gr/goto.php?section=moria μου βγάζει λιγότερα μόρια ενώ εγώ με το χέρι που τα υπολογίζω μου βγαίνουν περισσότερα; είναι λογικό να βάζω 19,5 μέσο όρο τετραμήνων στα μαθηματικά και 13 στα γραπτά, και να μου βγάζει Β.Π. 13,6 ενώ εγώ βγάζω 14,95; μήπως κάνω εγώ κάποιο λάθος στις πράξεις;δε νομίζω γιατί τις ξαναείδα και είναι σωστές.... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 να ρωτήσω κάτι...γιατί το συγκεκριμένο site http://www.ischool.gr/goto.php?section=moria μου βγάζει λιγότερα μόρια ενώ εγώ με το χέρι που τα υπολογίζω μου βγαίνουν περισσότερα; είναι λογικό να βάζω 19,5 μέσο όρο τετραμήνων στα μαθηματικά και 13 στα γραπτά, και να μου βγάζει Β.Π. 13,6 ενώ εγώ βγάζω 14,95; μήπως κάνω εγώ κάποιο λάθος στις πράξεις;δε νομίζω γιατί τις ξαναείδα και είναι σωστές.... ο προφορικός βαθμός προσαρμόζεται +- 2 άρα το 19,5 γίνεται 15 και μετά υπολογίζεις το 70 % του γραπτού και το 30% του προφορικού... οπότε στην περίπτωσή σου ο β.π είναι 13,6.. Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 να ρωτήσω κάτι...γιατί το συγκεκριμένο site http://www.ischool.gr/goto.php?section=moria μου βγάζει λιγότερα μόρια ενώ εγώ με το χέρι που τα υπολογίζω μου βγαίνουν περισσότερα; είναι λογικό να βάζω 19,5 μέσο όρο τετραμήνων στα μαθηματικά και 13 στα γραπτά, και να μου βγάζει Β.Π. 13,6 ενώ εγώ βγάζω 14,95; μήπως κάνω εγώ κάποιο λάθος στις πράξεις;δε νομίζω γιατί τις ξαναείδα και είναι σωστές.... Sugz katebασε απο εδω πανω πανω ενα τετραγωνο με πρασινα γραΜΜΑΤΑ που λεει υπολογισμος μοριων;) δεν κανει λαθος,,δοκιμασε το ,,θελει exel Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 ο προφορικός βαθμός προσαρμόζεται +- 2 άρα το 19,5 γίνεται 15 και μετά υπολογίζεις το 70 % του γραπτού και το 30% του προφορικού... οπότε στην περίπτωσή σου ο β.π είναι 13,6.. δε το έπιασα...τέσπα...το τρόπο πάντως που τα υπολόγισα, μας τον έδειξε η μαθηματικός μας στο σχολείο...παίρνεις το μέσο όρο των δύο τετραμήνων στα προφορικά και τον πολλαπλασιάζεις επί 0,3, παίρνεις το βαθμό από τα γραπτά επί 0,7 και ολα αυτά τα προσθέτεις!Οπότε το σύνολο απ'όλα αυτά τα μαθήματα το διαιρείς δια 6, και μετά το πολλαπλασιάζεις επί 800, και μετά κάνεις και τους πολλαπλασιασμούς για τα μαθήματα βαρύτητας αυτό το +-2 για ποιο λόγο γίνεται; Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Sugz katebασε απο εδω πανω πανω ενα τετραγωνο με πρασινα γραΜΜΑΤΑ που λεει υπολογισμος μοριων;) δεν κανει λαθος,,δοκιμασε το ,,θελει exel στο τρίτο παιδείο γιατί γράφει βιολογία και νεοελληνική γλώσσα;:confused: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 στο τρίτο παιδείο γιατί γράφει βιολογία και νεοελληνική γλώσσα;:confused:MOLIS aανοιγεις το αρχειο κατω κατω πατα στην καρτελα που θα λεει τεχ 2;) αν εχεις παρει αοθ πατα στην καρτελα τεχ2-οικ.:) απλο ειναι:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 μου βγήκαν τα μάτια έτσι όπως έγραψα το "πεδίο" στο προηγούμενο ποστ μου και δε πρόσεξα κάτω τις καρτέλες :lol: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 δε το έπιασα...τέσπα...το τρόπο πάντως που τα υπολόγισα, μας τον έδειξε η μαθηματικός μας στο σχολείο...παίρνεις το μέσο όρο των δύο τετραμήνων στα προφορικά και τον πολλαπλασιάζεις επί 0,3, παίρνεις το βαθμό από τα γραπτά επί 0,7 και ολα αυτά τα προσθέτεις!Οπότε το σύνολο απ'όλα αυτά τα μαθήματα το διαιρείς δια 6, και μετά το πολλαπλασιάζεις επί 800, και μετά κάνεις και τους πολλαπλασιασμούς για τα μαθήματα βαρύτητας αυτό το +-2 για ποιο λόγο γίνεται; το ίδιο πράγμα σου είπα και εγώ... απλά ο προφορικός σου, δηλ το 19,5 δεν μένει έτσι αλλά γίνεται 15 (+2 βαθμούς δηλ πάνω απ το γραπτό). στη συνέχεια υπολογίζεις το 70% του γραπτού,(13*0,7) και το 30% του προφορικού(15*0,3)... η συνέχεια είναι έτσι όπως λες και εσύ...;) Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Ligo pio dyskola shmera ta 8emata stn oikonomia se sxesh me alles xronies me para polles praxeis sto 3o 8ema. To 4o 8ema htan sxedon antigrafh apo to fetino 4o tou oefe. To mono la8os p ekana egw htan oti st etos 2005 ekana mia la8os praxh k vrhka la8os ton Deikth timwn g auto t etos k etsi m vghkan k la8os ta alla 2 erwthmata p epianan elaxista. Oi typoi einai swstoi pantws. Poso 8a m kopsoun lete? Το 3 θεμα μου πηρε μια ωρα κια κανα τεταρτο για να το λυσω...εκαψα κυταρα Ασε που το 80% του πληθυσμου που ηταν το εργατικο δυναμικο απο τα κυταρα που ειχα καψει το βρηκα με την μεθοδο των τριων!:p Το τεταρτο θεμα με εκαψε...ενω βρηκα το VC για την παραγωγη 240 δεν μπορουσα να βρω με τιποτα , επειδη ειχα κολησει , το VC για την παραγωγη 245 με συνεπεια να παει κατα διαολου ολο το 4 θεμα. Ευτυχως που επιανε 4 μορια η ευρεση του vc για την παραγωγη 245 και δεν επιανε 2+2 και πηρα τουλαχιστον περιπου μια μοναδα. Θεωρια ψαγμενη ετσι...? Γενικα δεν ηταν ΤΑ δυσκολα θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Auto p dn elyses st 4o me t vc eprepe na skefteis oti to P pou s dine htan iso me t MC. Htan dyskolo na t skefteis. Egw t egrapsa gt eixe pesei stn oefe fetos me oloidio skeptiko. K gw pisteuw oti dn exoun xanapesei toso dyskola apo to 1996 k meta p exw lysei ola t 8emata. Tespa kalo auto, 8a katevoun oi vaseis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 δε το έπιασα...τέσπα...το τρόπο πάντως που τα υπολόγισα, μας τον έδειξε η μαθηματικός μας στο σχολείο...παίρνεις το μέσο όρο των δύο τετραμήνων στα προφορικά και τον πολλαπλασιάζεις επί 0,3, παίρνεις το βαθμό από τα γραπτά επί 0,7 και ολα αυτά τα προσθέτεις!Οπότε το σύνολο απ'όλα αυτά τα μαθήματα το διαιρείς δια 6, και μετά το πολλαπλασιάζεις επί 800, και μετά κάνεις και τους πολλαπλασιασμούς για τα μαθήματα βαρύτητας αυτό το +-2 για ποιο λόγο γίνεται; Ο τροπος που ειπε ειναι λαθος... Βρες στο νετ εναν υπολογιστη μοριων που να δεχεται ως εισοδο τους προφορικους σου βαθμους.... Το συστημα με το +/- 2 γινεται για να αποφυγεται η πριμοδοτηση με 20αρια απο το σχολειο.... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Auto p dn elyses st 4o me t vc eprepe na skefteis oti to P pou s dine htan iso me t MC. Htan dyskolo na t skefteis. Egw t egrapsa gt eixe pesei stn oefe fetos me oloidio skeptiko. K gw pisteuw oti dn exoun xanapesei toso dyskola apo to 1996 k meta p exw lysei ola t 8emata. Tespa kalo auto, 8a katevoun oi vaseis... Ναι αυτο ηταν οτι επρεπε να βαλω P=MC γιατι αυτο ισχυει στον πινακα της προσφορας. Το ηξερα ρε ****το αλλα δεν το ξαναειδα στην επαναληψη που εκανα και...:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Ο τροπος που ειπε ειναι λαθος... Βρες στο νετ εναν υπολογιστη μοριων που να δεχεται ως εισοδο τους προφορικους σου βαθμους.... Το συστημα με το +/- 2 γινεται για να αποφυγεται η πριμοδοτηση με 20αρια απο το σχολειο.... και γιατί είναι λάθος ο τρόπος που είπα??? Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Ναι αυτο ηταν οτι επρεπε να βαλω P=MC γιατι αυτο ισχυει στον πινακα της προσφορας. Το ηξερα ρε ****το αλλα δεν το ξαναειδα στην επαναληψη που εκανα και...:down: tetoia askhsh p eprepe na skefteis auto dn eixe oute o Savvalas oute to sxoliko fysika. Dn mporw na katakavw gt t eklapsan apo t fetina 8emata oefe. Mlln tous arese...Htan exypno,alla htan adikia g emas p dwsame oefe k t skefthkame amesws,diaforetika dyskola t skeftosoun.K htan k ******* pou to r.p. p htan periodikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 K htan k ******* pou to r.p. p htan periodikos Aσε μη μου το θυμιζεις και αυτο...που σταματησα την διαιρεση στο 0.06...και μου βγηκε ρ.π 6%...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 ela, siga dn 8a s kopsoun ap kei mn fovasai. Egw t mono la8os p ekana htan oti to d.t. st 2005 t evala 150 anti g 105 k katalavaineis meta t ******* htan auto p ekana afou epaize rolo k st alla erwthmata. Opote stn xeiroterh akraia periptwsh 8a xw parei 17, enw aneta mporousa 20. Enw stn arxh t vrhka swsta, alla exaitias tou r.p. Gt tis alles xronies s elege katw ap tn askhsh posa dekadika psifia na pareis an s evgaine dekadikos me polla psifia, enw twra t lege stis odigies st telos k dn t eixa dei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 O,ti egine egine twra, mn t skeftomaste allo. Vges shmera, kaps to exw :P . Apo shmera arxizei epitelous h zwh... Ante na diavazoume k 1 wra g t endesxolika t prohgoumeno vrady (kai poly lew) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Αν κ στον ΟΕΦΕ εγραψα 12 κ δεν ειχα σκεφτει το P=MC Σημερα το εκανα... Τα θεματα σχετικα ευκολα αλλα στις ειδησεις ακουσα για δυσκολα!τεσπα καλυτερα. να μην ανεβουν οι βασεις!αντε να δουμε στα αποτελεσματα! Εμεις με βιβλια θα παμε σχολειο... κανονικα στις ενδοσχολικες...!!! Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 O,ti egine egine twra, mn t skeftomaste allo. Vges shmera, kaps to exw :P . Apo shmera arxizei epitelous h zwh... Ante na diavazoume k 1 wra g t endesxolika t prohgoumeno vrady (kai poly lew) Ναι ενταξει...οτι εγινε εγινε! :rolleyes: Καλο καλοκαιρι απο εδω και περα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts