Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτη η αντιδραση απο τους κομπλεξικους δειχνει παλι ποσο καρτουν ειναι μερικοι ελληνες.

δεν ειχαν κατι να πουν και κοπανισαν μια ασυναρτησια λες και θα ιδρωσει το αυτι κανενος.

δηλαδη εχουν απαιτησεις απο ενα παιδι τεχνολογικης η θετικης να ξερει τι ειναι οι παρωχημενοι και οι περασμενοι?

ροπες μαθαμε στη φυσικη(ενταξει τις μαθαμε και σε ενα κειμενο στην εκθεση στο φροντιστιριο αλλα που να τις θυμαμαι:D)

υπουργε μη μασας ειμαστε μαζι σου βαλε ευκολα και στα μαθηματικα!

φιλε τα θεματα των εσπερινων που τα βρηκες?

αυτη η αντιδραση απο τους κομπλεξικους δειχνει παλι ποσο καρτουν ειναι μερικοι ελληνες.

δεν ειχαν κατι να πουν και κοπανισαν μια ασυναρτησια λες και θα ιδρωσει το αυτι κανενος.

δηλαδη εχουν απαιτησεις απο ενα παιδι τεχνολογικης η θετικης να ξερει τι ειναι οι παρωχημενοι και οι περασμενοι?

ροπες μαθαμε στη φυσικη(ενταξει τις μαθαμε και σε ενα κειμενο στην εκθεση στο φροντιστιριο αλλα που να τις θυμαμαι:D)

υπουργε μη μασας ειμαστε μαζι σου βαλε ευκολα και στα μαθηματικα!

φιλε τα θεματα των εσπερινων που τα βρηκες?

Εδώ

http://www.ypepth.gr/docs/them_mat_gen_d_esp_no_0806.pdf

τα βρηκα φιλαρακι ευχαριστω.

πραγματικα γελοια τα θεματα!!!

σε μια ωρα τελειωνεις και πας πινεις τον καφε σου!

Aκυρωνονται και παρα ακυρωνονται αντε ομως να το αποδειξεις.

ΟΧΙ βέβαια, επαναλαμβάνονται! :lol::p

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Καλα τα θεματα στα Μαθηματικα Γενικης οντως ηταν γελοια.

Μακαρι να βαλουν τετοια αυριο! Η οχι καλυτερα να μην βαλουν τετοια??

Εχω μπερδευτει!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ το 2007 λέγανε ότι τα θέματα στην έκθεση ήταν εύκολα (μάλιστα τα παιδιά βοηθήθηκαν από τον τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ) τώρα λένε ότι ήταν πολύ δύσκολα. :blink:

Ένα πράγμα να ξέρετε πάντως καλύτερα να βάλουν στην αρχή δύσκολα διότι α) ειδάλλως μπορεί να σας τη φέρουν κάπου αλλού και β) πως να το κάνουμε, οι καλοί θα ξεχωρίσουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Η βιολογία όπως πέρυσι. Νομίζω μια τρίχα πιο εύκολα - ή δύκολα απο πέρυσι ανάλογα την προετοιμασία.

Μου φαίνετε λίγο πιο δύσκολα ήταν πέρυσι.

Αντε τώρα το ξέρουμε . του χρόνου θα πέσει ο κύκλος του αζώτου κτλ.

Μαθηματικά δύσκολα;

Εύκολα μαθηματικά γενικής.Μόνο το β από το 3 ήταν βλακεία.Αυτό το ερώτημα ήταν για αυτούς που δίνουν οικονομία:mad:Εγώ τι φταίω που δε το δίνω?:(

Εύκολα μαθηματικά γενικής.Μόνο το β από το 3 ήταν βλακεία.Αυτό το ερώτημα ήταν για αυτούς που δίνουν οικονομία:mad:Εγώ τι φταίω που δε το δίνω?:(

χάνω ολόκληρη σμα για αυτό το κωλοερώτημα...

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλά τι κουλό θέμα ήταν αυτό το 3ο???

η αδερφή μου βγήκε απογοητευμένη! Έχασεψ 5 μόρια από το 3β και κάτι από το τέταρτο που δεν ξέρει αν ο τρόπος που έκανε την απόδειξη της σχέσης είναι ο σωστός.

Γενικά ήταν εύκολα μέχρι το 15 και για να γράψεις 20 ήταν αρκετά δύσκολα!

Φαντάζομαι τι θα γίνει στα Μαθηματικά-Φυσική Κατεύθυνσης.

Φανταστείτε η αδερφή μου από τεχνολογική και με ΑΟΘ δεν μπόρεσε να το βγάλει το 3ο, φανταστείτε οι της Θεωρητικής!

Ένα 18 πρέπει να έγραψε... αν και ήθελε 19.5-20 για το 5ο πεδίο.

Συνεχίζουμε....:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

Εμ καλά εκανα εγώ πέρυσι και διάλεξα ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.( αν και είχα πιο πολλα να μαθω απέξω ) .

Τελικά και το κεφάλι μου ύσηχο είχα και βαθμό χτυπησα.

οι απαντήσεις.... http://www.e-kimolia.gr/panelinies/08/ap/gl-math-gen-22-5-ap.zip έχω πικραθεί αφάνταστα....από εκεί που ελπίζεις στα μαθηματικά γενικής για ένα 20.......τέσπα...βιολογία απ'ότι άκουσα βάλανε πανεύκολα...

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά το 3α μου φαίνεται ή είναι κάτι(ημιζωή) από τα δευτέρας λυκείου που είναι και εκτός ύλης?Για φυσική ακουσε κανείς τίποτα,γιατί με ενδιαφέρει?

edit:Μπα όχι είδα τις απαντήσεις και καμοιά σχεση δεν έχει.

οι απαντήσεις.... http://www.e-kimolia.gr/panelinies/08/ap/gl-math-gen-22-5-ap.zip έχω πικραθεί αφάνταστα....από εκεί που ελπίζεις στα μαθηματικά γενικής για ένα 20.......τέσπα...βιολογία απ'ότι άκουσα βάλανε πανεύκολα...

Μην ανυσηχεις ούτε οι άλλοι το γραψανε. Εκτός και αν το έχουν απο πέρυσι.

Προσπάθησε όσο γίνετε να το ξεχάσεις.

Οι καλές σχολές τα έχουν αυτά.

Όπως και να έχει πρέπει να είσαι προσυλλωμένος -η στο στόχο.:shifty:

Εμ καλά εκανα εγώ πέρυσι και διάλεξα ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.( αν και είχα πιο πολλα να μαθω απέξω ) .

Τελικά και το κεφάλι μου ύσηχο είχα και βαθμό χτυπησα.

Ακριβως... στα μαθηματικα μπορουν να τα δυσκολεψουν αρκετα αν θελουν,,ενω στη βιολογια αν τα μαθεις καλα γραφεις ανετα γιατι δεν μπορουν να σου βαλουν κατι που να μην το ξερεις...

Εγω βιολογια εδωσα σημερα,,,μπορω να πω οτι στη χειροτερη να εχω πιασει ενα 16..κανα 18 πρεπει να πηρα.. παντως χωρις να εχω ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια και με 7 ωρες διαβαμα μονο εχθες τα πηγα περιφημα...:happy: (εχω μυαλλο τελικα:p )

αντε να συνεχισουμε με τα μαθηματικα κατευθυνσης που τα γουσταρω τρελλα :w00t::yahoo::up::dance:

;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ηρέμησε,αν απογοητευτείς τώρα το έχασες το παιχνίδι.Αν έδωσες τη σωστή απάντηση δε θα τα χάσεις και τα 5 μόρια.Ακόμα και αν η αιτιολόγηση σου δεν είναι σωστή τα 2 από τα 5 θα τα πάρεις πιστεύω.Γιατί και γω λογική εξήγηση έδωσα αλλά όχι αυτό που λέει στις λύσεις.Φοβάμαι λίγο και τις μουτζούρες μου.Αλλά θέλω οπωσδήποτε 97 μόρια.

Καλησπερα παιδια..

Απογοητευτικα απο τα μαθηματικα γενικης..

Ηλπιζα για ενα 18 και πανω αλλα μαλλον το 16αρι θα μου ερθει κατακεφαλα..

Το 3β ουτε και γω το απαντησα, που το σκεφτηκαν και το βαλαν ηθελα να ξερα... αντι να ζητουσαν μια διαμεσο.. Στο 3δ κατι εκανα λαθος με τα βλαμμενα νουμερα.

Απο το 4ο θεμα.. στο α κατι ψιλοστραβωσε αλλα τα υπολοιπα βγηκαν σχετικα ευκολα.

Το 2ο ηταν της πλακας τουλαχιστον για τα παιδια της θετικης/τεχνολογικης.

Ειμαι περιεργος τι θα γινει το Σαββατο με τα μαθηματικα κατευθυνσης...

:worry: