AgentCain Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Αλλά τι να τ κάνω.. ξέρω ότι 8α πουλάω κουλούρια.. Αν δείτε κανέναν νέο στα παγκάκια μέσα στο κρύο έξω από το πανεπιστήμιο ρίχτε κανένα ευρώ... 8α είμαι εγώ... Καλά ε, διαβάζω τα πόστ και αγχώνομαι γιατί πλησιάζει η εξεταστική :lol: Α στα διαλα πια, μ αγχώσατε πάλι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Tι εξεταστική μας λες.. εσύ πέρασες μια χαρά.... Άλλοι θα πουλάνε κουλούρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Καλα ειστε... οι εξεταστικες(στην σχολη μου τουλαχιστον) ειναι πολυ πιο δυσκολες απ' οτι οι πανεληνιες και γενικα εχουμε περισσοτερα μαθηματα(~15) και η υλη ειναι δεκαπλασια! Για αυτο μολις τελειωσετε να απολαυσετε αυτο το καλοκαιρι... εμεις βεβαια ακομα θα γραφουμε... Καλη επιτυχια οπως και να εχει! Παράθεση .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Xerei kaneis ti 8ema epese shmera st Esperino? Ek8esh dn grafane? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Tι εξεταστική μας λες.. εσύ πέρασες μια χαρά.... Άλλοι θα πουλάνε κουλούρια.. γιατί τόση απαισιοδοξία??? το να πιάσεις την βάση και να περάσεις σε μια σχολή δεν είναι δύσκολο... και στο φινάλε ακόμα και φέτος αν δεν περάσεις μπορείς να ξαναδώσεις του χρόνου δεν χάθηκε ο κόσμος...:cool: καλή επιτυχία!!:happy: Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lydia_Vasil Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Xerei kaneis ti 8ema epese shmera st Esperino? Ek8esh dn grafane? Το Εσπερινό γράφει απόγευμα... άρα μετά τις 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Μολις εβγαλα την θεωρια στην εκθεση:happy: Παω να διαβασω 2-3 ετοιμες εκθεσης στι ιντερνετ να παρω καμια ιδεα και μετα θα ξαναβγαλαω παλι τη θεωρια και μετα παλι θα διαβασω καμια ετοιμη εκθεση στο νετ:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Μολις εβγαλα την θεωρια στην εκθεση:happy: Παω να διαβασω 2-3 ετοιμες εκθεσης στι ιντερνετ να παρω καμια ιδεα και μετα θα ξαναβγαλαω παλι τη θεωρια και μετα παλι θα διαβασω καμια ετοιμη εκθεση στο νετ:wacko: Αυτο θα γινεται ολη την ωρα τωρα??!!:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Αυτο θα γινεται ολη την ωρα τωρα??!!:wacko::wacko: Βεβαια , επανάληψη μητηρ πασης μαθησεως!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά όπως και να χει,εγώ είμαι 2α και έχω έναν χρόνο ακόμη μπροστά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Μολις εβγαλα την θεωρια στην εκθεση:happy: Παω να διαβασω 2-3 ετοιμες εκθεσης στι ιντερνετ να παρω καμια ιδεα και μετα θα ξαναβγαλαω παλι τη θεωρια και μετα παλι θα διαβασω καμια ετοιμη εκθεση στο νετ:wacko: Hθελα να ξερα τι διαβαζετε στην εκθεση.Για μενα ειναι τσαμπα χρονος,προτειμω να διαβασω αλλο μαθημα παρα εκθεση.Απο την 1η γυμνασιου μεχρι την 3η λυκειου ποτε δεν διαβασα εκθεση και πηγαινα παντα αδιαβαστος,μονο καποια πραγματακια που ζητουσαν σε καποιες ασκησεις διαβαζα και αυτο το πολυ μια ωρα και απο εκθεσεις ολη τη χρονια οχι πανω απο τρεις και εννοειται χωρις φροντιστηριο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 @ THEO_LEGEND : Τι εννοείς , διαβάζεις έτοιμες εκθέσεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 @ THEO_LEGEND : Τι εννοείς , διαβάζεις έτοιμες εκθέσεις;;; Διαφορα αρθρα κ.τ.λ. σχετικα με την υλη,,,εχει πολλα απο δαυτα στο νετ, με βοηθαν αρκετα σε ιδεες σχετικα με καποιο θεμα που δεν γνωριζω και πολλα,,μια αποψη γενικα να αποκτησω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Hθελα να ξερα τι διαβαζετε στην εκθεση.Για μενα ειναι τσαμπα χρονος,προτειμω να διαβασω αλλο μαθημα παρα εκθεση.Απο την 1η γυμνασιου μεχρι την 3η λυκειου ποτε δεν διαβασα εκθεση και πηγαινα παντα αδιαβαστος,μονο καποια πραγματακια που ζητουσαν σε καποιες ασκησεις διαβαζα και αυτο το πολυ μια ωρα και απο εκθεσεις ολη τη χρονια οχι πανω απο τρεις και εννοειται χωρις φροντιστηριο. Και ποσο γραφεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mairhath Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 εγω που ειμαι τριτεκνη και ο μεγαλυτερος αδερφος μου κλεινει τα 26 στις 10 δεκεμβριου δικαιουμαι μετεγγραφη???γεννηθηκε 10 δεκεμβριου 1982... και κατι αλλο! θα βρουμε το βραδυ καπου τα θεματα των εσπερινων?'η να μην μπω στον κοπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Και ποσο γραφεις?? Απ οτι θυμαμαι στην 3η λυκειου ειχα γραψει 12.Ειχα παει τελειως αδιαβαστος και στην εκθεση ειχα γραψει περιπου 250 λεξεις(μια σελιδα σχεδον) ενω το οριο ηταν 350-400 λεξεις.Και να σημειωσω πως καλος βαθμος στην εκθεση ειναι απο 16 και πανω.Ειναι πολυ δυσκολο να πιασει κανεις τετοιες βαθμολογιες σε αυτο το μαθημα. @mairhath Οι αιτησεις γινονται εκεινες τις μερες περιπου και οι εγκρισεις τον Ιανουαριο αρα υπαρχει πιθανοτητα να μπορεσεις να παρεις μετεγγραφη.Βασικα μπες στο υπουργειο παιδιας και δες την εγκυκλιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 εγω που ειμαι τριτεκνη και ο μεγαλυτερος αδερφος μου κλεινει τα 26 στις 10 δεκεμβριου δικαιουμαι μετεγγραφη???γεννηθηκε 10 δεκεμβριου 1982... και κατι αλλο! θα βρουμε το βραδυ καπου τα θεματα των εσπερινων?'η να μην μπω στον κοπο? Οι αιτησεις για μετεγγραφη γινονται αρχες νοεμβρη,,αρα δικαιουσαι:) Αλλα και να να ειχε κλεισει τα 26 για μερικους μηνες νομιζω παλι θα σε αφηναν γιατι ειμαστε στην Ελλαδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Καλη επιτυχία σε ολους...! Οι μερες θα περασουν γρηγορα... Δεν υπαρχει λογος για αγχος.... Καλη επιτυχια!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Αυτός είναι ο πρόεδρος της επιτροπής εξετάσεων φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Αυτός είναι ο πρόεδρος της επιτροπής εξετάσεων φέτος. Εμενα μου ειπανε οτι προεδρος επιτροπης θεματων για την εκθεση θα ειναι ο Μπαμπινιωτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Επειδη ξεχασα να ρωτησω στο σχολειο, χρειαζεται μονο το δελτιο εξεταζομενου ή και η αστυνομικη ταυτοτητα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Επειδη ξεχασα να ρωτησω στο σχολειο, χρειαζεται μονο το δελτιο εξεταζομενου ή και η αστυνομικη ταυτοτητα?? Και την αστυνομικη ταυτοτητα, την μπλε δηλαδη, και 8 παρα τεταρτο να εισαι εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Και την αστυνομικη ταυτοτητα, την μπλε δηλαδη, και 8 παρα τεταρτο να εισαι εκει! ok φιλε, σε ευχαριστω πολυ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Καλη επιτυχία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Το δελτίο εξεταζομένου σας το δώσαν η θα τα έχετε αύριο το πρωί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts