Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλά τι να τ κάνω.. ξέρω ότι 8α πουλάω κουλούρια.. Αν δείτε κανέναν νέο στα παγκάκια μέσα στο κρύο έξω από το πανεπιστήμιο ρίχτε κανένα ευρώ... 8α είμαι εγώ...

Καλά ε, διαβάζω τα πόστ και αγχώνομαι γιατί πλησιάζει η εξεταστική :lol:

Α στα διαλα πια, μ αγχώσατε πάλι :p

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλα ειστε... οι εξεταστικες(στην σχολη μου τουλαχιστον) ειναι πολυ πιο δυσκολες απ' οτι οι πανεληνιες και γενικα εχουμε περισσοτερα μαθηματα(~15) και η υλη ειναι δεκαπλασια! Για αυτο μολις τελειωσετε να απολαυσετε αυτο το καλοκαιρι... εμεις βεβαια ακομα θα γραφουμε...

Καλη επιτυχια οπως και να εχει!

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

Tι εξεταστική μας λες.. εσύ πέρασες μια χαρά.... Άλλοι θα πουλάνε κουλούρια..

γιατί τόση απαισιοδοξία??? το να πιάσεις την βάση και να περάσεις σε μια σχολή δεν είναι δύσκολο... και στο φινάλε ακόμα και φέτος αν δεν περάσεις μπορείς να ξαναδώσεις του χρόνου δεν χάθηκε ο κόσμος...:cool:

καλή επιτυχία!!:happy:

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

Μολις εβγαλα την θεωρια στην εκθεση:happy:

Παω να διαβασω 2-3 ετοιμες εκθεσης στι ιντερνετ να παρω καμια ιδεα και μετα θα ξαναβγαλαω παλι τη θεωρια και μετα παλι θα διαβασω καμια ετοιμη εκθεση στο νετ:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Παω να διαβασω 2-3 ετοιμες εκθεσης στι ιντερνετ να παρω καμια ιδεα και μετα θα ξαναβγαλαω παλι τη θεωρια και μετα παλι θα διαβασω καμια ετοιμη εκθεση στο νετ:wacko:

Αυτο θα γινεται ολη την ωρα τωρα??!!:wacko::wacko:

Αυτο θα γινεται ολη την ωρα τωρα??!!:wacko::wacko:

Βεβαια , επανάληψη μητηρ πασης μαθησεως!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Hθελα να ξερα τι διαβαζετε στην εκθεση.Για μενα ειναι τσαμπα χρονος,προτειμω να διαβασω αλλο μαθημα παρα εκθεση.Απο την 1η γυμνασιου μεχρι την 3η λυκειου ποτε δεν διαβασα εκθεση και πηγαινα παντα αδιαβαστος,μονο καποια πραγματακια που ζητουσαν σε καποιες ασκησεις διαβαζα και αυτο το πολυ μια ωρα και απο εκθεσεις ολη τη χρονια οχι πανω απο τρεις και εννοειται χωρις φροντιστηριο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@ THEO_LEGEND : Τι εννοείς , διαβάζεις έτοιμες εκθέσεις;;;

Διαφορα αρθρα κ.τ.λ. σχετικα με την υλη,,,εχει πολλα απο δαυτα στο νετ,

με βοηθαν αρκετα σε ιδεες σχετικα με καποιο θεμα που δεν γνωριζω και πολλα,,μια αποψη γενικα να αποκτησω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Hθελα να ξερα τι διαβαζετε στην εκθεση.Για μενα ειναι τσαμπα χρονος,προτειμω να διαβασω αλλο μαθημα παρα εκθεση.Απο την 1η γυμνασιου μεχρι την 3η λυκειου ποτε δεν διαβασα εκθεση και πηγαινα παντα αδιαβαστος,μονο καποια πραγματακια που ζητουσαν σε καποιες ασκησεις διαβαζα και αυτο το πολυ μια ωρα και απο εκθεσεις ολη τη χρονια οχι πανω απο τρεις και εννοειται χωρις φροντιστηριο.

Και ποσο γραφεις??

εγω που ειμαι τριτεκνη και ο μεγαλυτερος αδερφος μου κλεινει τα 26 στις 10 δεκεμβριου δικαιουμαι μετεγγραφη???γεννηθηκε 10 δεκεμβριου 1982...

και κατι αλλο! θα βρουμε το βραδυ καπου τα θεματα των εσπερινων?'η να μην μπω στον κοπο?

Και ποσο γραφεις??

Απ οτι θυμαμαι στην 3η λυκειου ειχα γραψει 12.Ειχα παει τελειως αδιαβαστος και στην εκθεση ειχα γραψει περιπου 250 λεξεις(μια σελιδα σχεδον) ενω το οριο ηταν 350-400 λεξεις.Και να σημειωσω πως καλος βαθμος στην εκθεση ειναι απο 16 και πανω.Ειναι πολυ δυσκολο να πιασει κανεις τετοιες βαθμολογιες σε αυτο το μαθημα.

@mairhath

Οι αιτησεις γινονται εκεινες τις μερες περιπου και οι εγκρισεις τον Ιανουαριο αρα υπαρχει πιθανοτητα να μπορεσεις να παρεις μετεγγραφη.Βασικα μπες στο υπουργειο παιδιας και δες την εγκυκλιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω που ειμαι τριτεκνη και ο μεγαλυτερος αδερφος μου κλεινει τα 26 στις 10 δεκεμβριου δικαιουμαι μετεγγραφη???γεννηθηκε 10 δεκεμβριου 1982...

και κατι αλλο! θα βρουμε το βραδυ καπου τα θεματα των εσπερινων?'η να μην μπω στον κοπο?

Οι αιτησεις για μετεγγραφη γινονται αρχες νοεμβρη,,αρα δικαιουσαι:)

Αλλα και να να ειχε κλεισει τα 26 για μερικους μηνες νομιζω παλι θα σε αφηναν γιατι ειμαστε στην Ελλαδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Καλη επιτυχία σε ολους...!

Οι μερες θα περασουν γρηγορα... Δεν υπαρχει λογος για αγχος....

Καλη επιτυχια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτός είναι ο πρόεδρος της επιτροπής εξετάσεων φέτος.

Εμενα μου ειπανε οτι προεδρος επιτροπης θεματων για την εκθεση θα ειναι ο Μπαμπινιωτης.

Επειδη ξεχασα να ρωτησω στο σχολειο, χρειαζεται μονο το δελτιο εξεταζομενου ή και η αστυνομικη ταυτοτητα??

Επειδη ξεχασα να ρωτησω στο σχολειο, χρειαζεται μονο το δελτιο εξεταζομενου ή και η αστυνομικη ταυτοτητα??

Και την αστυνομικη ταυτοτητα, την μπλε δηλαδη, και 8 παρα τεταρτο να εισαι εκει!

Και την αστυνομικη ταυτοτητα, την μπλε δηλαδη, και 8 παρα τεταρτο να εισαι εκει!

ok φιλε, σε ευχαριστω πολυ!:)