THEO_LEGEND Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 άντε να δούμε φέτος τι θέμα θα βάλει, γιατί περυσι μας έκαψε αυτή η έκθεση...:( Ας κανουμε και προβλεψη.. Τι Θεμα Λετε Να Μας Βαλουν Φετος;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Κανα νορμαλ θεμα ελπιζω γιατι τα τρελα ευνοουν αυτους που γραφουν αερολογιες. Ασχετο που ξερετε οτι αρχιζουμε 17? Το ξερετε η το υποθετετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Κανα νορμαλ θεμα ελπιζω γιατι τα τρελα ευνοουν αυτους που γραφουν αερολογιες. Ασχετο που ξερετε οτι αρχιζουμε 17? Το ξερετε η το υποθετετε? Eγω ακουσα κατι για 20.. Τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Ειναι σιγουρο οτι ξεκιναμε 17... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreekkk Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Ειναι σιγουρο οτι ξεκιναμε 17... pigi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Και γω κατι για 17 ακουσα οτι ξεκιναμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 άντε να δούμε φέτος τι θέμα θα βάλει, γιατί περυσι μας έκαψε αυτή η έκθεση...:( Εγω πάλι γιατί έγραψα το μεγαλύτερο μου εκεί; (16) :rolleyes: Αντε εντάξει είμαι ταλέντο στην έκθεση.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 pigi? Σχολειο μου....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 17 μαιου?δηλαδη πριν μπει ο ιουνης θα εχουμε τελειωσει τις πανελληνιες?μπααα εγω πιστευω γυρω στις 20... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Εγω πάλι γιατί έγραψα το μεγαλύτερο μου εκεί; (16) :rolleyes: Αντε εντάξει είμαι ταλέντο στην έκθεση.:O εγώ πάλι πάτωσα με 10 και κατι ενώ πρόπερσι είχα γράψει σχεδόν 17... :( άτιμη έκθεση..:mad: Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Ωστε σιγουρα 17? :rolleyes: ΑΡΧΙΖΟΥΝ στις 20 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 3 Ιουνίου οι πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητών της Γ' τάξης του γενικού λυκείου που εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο και θα ακολουθήσουν έως τις 18 Ιουνίου οι απολυτήριες εξετάσεις. http://www.naftemporiki.gr/news/story.asp?id=1495528 Ολο το προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Ηθελα να ξερα ποιος ελεγε οτι αρχιζουμε 17...:lol::O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANTELIS17MSN Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Συμφωνα με τα Νεα http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080402&nid=8049525&sn=&spid=876 οι πανελληνιες φετος ξεκινουν στις 20.05.2008. Το προγραμμα εχει ως εξης..: Τρίτη 20.05.2008 Εκθεση Πέμπτη 22.05.2008 Βιολογία Γεν. Φυσική Γεν. Ιστορία Γεν. Μαθηματικα Γεν. Σαββατο 24.05.2008 Ν. Λογοτεχνία Κατ. Μαθηματικά Κατ. Τρίτη 27.05.2008 Ιστορία Κατ. Βιολογία Κατ. Χημεία - Βιοχημεία Κατ. ΑΟΔΕ Κατ. Πέμπτη 29.05.2008 Αρχαια Ελληνικα Κατ. Φυσική Κατ. Σαββατο 31.05.2008 Λατινικά Κατ. Χημεία - Ηλεκτρολογία Κατ. ΑΕΠ Κατ. Τρίτη 03.06.2008 ΑΟΘ Κατ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!..:blink::cool::):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Ειναι σιγουρο οτι ξεκιναμε 17... Ηθελα να ξερα ποιος ελεγε οτι αρχιζουμε 17...:lol::O :lol::lol::lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony21htz Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Good luck to us both my dear! :D:D k GW NOMIKI VRE PAIDIA 8ELW... LETE NA PESOUN KATHOLOU OI VASEIS FETOS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Ας κανουμε και προβλεψη.. Τι Θεμα Λετε Να Μας Βαλουν Φετος;; Κάτι σχετικό με το Ασφαλιστικό ή το Μακεδονικό ζήτημα :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 το μακεδονικό δε προκειται να το αγγίξουν γιατί έχει πολύ βρώμα αυτό το θέμα.Το ασφαλιστικό ίσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Καλησπέρα Παιδιά! Να ρωτήσω κάτι? Τί είδους μορφή μπορεί να έχει η έκθεση που πέφτει στις πανελλήνιες? Άρθρο, ομιλία, και τι άλλο? Στην αποφώνηση του άρθρου και της ομιλίας τί βάζουμε??? Τσακώνομαι με έναν φίλο μου για κάτι χαζό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Καλησπέρα Παιδιά! Να ρωτήσω κάτι? Τί είδους μορφή μπορεί να έχει η έκθεση που πέφτει στις πανελλήνιες? Άρθρο, ομιλία, και τι άλλο? Στην αποφώνηση του άρθρου και της ομιλίας τί βάζουμε??? Τσακώνομαι με έναν φίλο μου για κάτι χαζό! :) Στο άρθρο δεν βάζεις τίποτα στην ομιλία γράφεις "Σας ευχαριστώ που με ακούσατε".Επίσης στις πανελλήνιες μπορεί να πέσει άρθρο,ομιλία και επιστολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Καλησπέρα Παιδιά! Να ρωτήσω κάτι? Τί είδους μορφή μπορεί να έχει η έκθεση που πέφτει στις πανελλήνιες? Άρθρο, ομιλία, και τι άλλο? Στην αποφώνηση του άρθρου και της ομιλίας τί βάζουμε??? Τσακώνομαι με έναν φίλο μου για κάτι χαζό! :) άρθρο (τίτλος-κείμενο), ομιλία (προσφώνηση-κείμενο-αποφώνηση), επιστολή,(τόπος,ημερομηνία πάνω δεξιά-προσφώνηση-κείμενο-αποφώνηση) δοκίμιο(κείμενο) νομίζω αυτά είναι... Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Κατι μου λεει οτι θα πεσει ο εθνικισμο η κατι τετοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Θέμα σχετικό με το σκοπιανό μη περιμένετε...είναι πολύ πρόσφατο και πολύ "βρώμικο" θέμα όπως είπε κάποιος..συνήθως όταν βάζουν επικαιρότητα βάζουν θέμα που συνέβει πριν από 1-1,5 χρόνο...ίσως και λίγο παραπάνω....εγώ πιστεύω πολύ στη θανατική ποινή (λόγω Σαντάμ), αλλά κρατάω μια πισινή γιατί μπορεί να μας πετάξουν κανένα κουλό όπως είναι οι Η/Υ! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorzet Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 hallo!!!we geht es Ihnen?TI KANETE?βασικά επειδή το φροντιστηριο μας δεν συμμετεχει σε οεφε θα ηθελα να ρωτησω εανειστε ευχαριστημενοι και εαν σας βοηθαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Για θέματα έκθεσης: -περιβάλλον και φυσικές καταστροφές (πυρκαγιές) -αθλητισμός, ολυμπιακοί αγώνες -μάρμαρα Παρθενώνα (νέο μουσείο Ακρόπολης) Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 sti logotexnia paizei periptosi na pesei idio me persino keimeno;mou eipan oti den exei simbei pote ayto dil na baloun dyo xronies to idio lete na einai toso diestramenoi kai na to kanoun fetos gia proti fora;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts