Jump to content

Σχολές και μαθήματα χορού

nasia_the_slayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ασχολουμαι με τον χορο εδω και 9 χρονια. Θελω να μαθω για σχολες εδω κ στο εξωτερικο που θα μπορουσα να παω στο μελλον.

• 4 months later...
  • Απαντήσεις 52
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καμια σχολη χορου ή κατι αλλο που να ασχολειτε καθαρα με club μουσικη,οχι ελληνικα,τυπου πχ http://www.youtube.com/watch?v=TD-XzjrUv7E &αλλα που βαρανε πιο πολυ!δεν λεω κατι ξερω αλλα οσο να ναι θα ηθελα να μαθω να χορευω οσο το δυνατον καλυτερα..βλεπετε σε λιγους μηνες ερχεται ξανα καλοκαιρακι:cool:ε,να μην βελτιωθω&λιγο?:dance:
[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Τα παντα σχετικα με τον χορο!Βιντεακια που σας εντυπωσιασαν προσωπικες εμπειριες κτλ!!Για να κανω την αρχη, οριστε ενα βιντεο που εγω με μια φιλη μου χορευουμε!! http://www.youtube.com/watch?v=NfmobVuwYLg

(Η χορογραφια δεν ειναι ετοιμη αυτη ειναι απλα μια προβα)

ΝΙCE GIRLS!!!! :)

Ειστε καλες... η αληθεια ειναι οτι η αριστερή (με το τιρκουαζ) χορευει καλυτερα απο την αλλη:shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

οντως η αριστερη το ''κουναει'' καλυτερα!βασικα πολυ γ@μ@τ@:clap::up:..η δεξια καλη αλλα θελει λιγη δουλιτσα:D!keep up the good work...

o kaliteros xoros einai to tsifteteli.....kai to kalo oriental!!!!

θα διαφωνησω!παει αναλογα την περισταση&τα γουστα...

H αριστερή περνάει στον επόμενο γύρο.http://www.laymark.com/i/m/m096.gif

Ελπίζω να εννοείς χορευτικά :shifty: και όχι εχμ εχμ ως εμφάνιση :shifty:

5-11 χρονων μπαλετο και 10-14 μοντερνο (1 χρονια εκανα μπαλετο και μοντερνο συγχρονως)

Υ.Γ.η χορογραφια παντως ειναι δικια μου!:p

to mpaleto kalo einai na to synexiseis tautoxrona me to moderno.

(an kai apaitei polles wres tin evdomada)

etsi kanei kai i aderfi mou, kanei apo 2 xronwn, twra einai 19.

egw protimousa to break... :happy:

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

to mpaleto kalo einai na to synexiseis tautoxrona me to moderno.

(an kai apaitei polles wres tin evdomada)

etsi kanei kai i aderfi mou, kanei apo 2 xronwn, twra einai 19.

egw protimousa to break... :happy:

ηθελα να συνεχισω αλλα σταματησα για 2 λογους:

1.Δεν ειχα χρονο(ωδειο,ιταλικα,σχολειο)

2.Μου την εδωσε η δασκαλα μου.Μου ελεγε να χασω κιλα διοτι ημουν "χοντρη"(41 κιλα με υψος τοτε 1,58)μετα ειχε σχολες μονο μενεμενη,σταυρουπολη,νεαπολη αλλα ηταν μακρια!

και το μπρεικντανς μ'αρεσει αλλα δεν μπορω εγω να το χορεψω!!lol

check this out

Νάσια εδώ Θεσ/νίκη σε ποιές σχολές πήγαινες; Το diagonal στο κέντρο το ξέρεις;

Εκεί πάει η κοπελιά μου εδώ και χρόνια

και είναι πολύ ευχαριστημένη, έχει και σύνχρονο, jazz, κλασσικό. Κάποια πράγματα μπορείς

να καταλάβεις και απο τις παραστάσεις που δίνουν οι σχολές στο τέλος κάθε χρονιάς, προς Ιούνιο. Έχεις πάει σε καμία;

Επίσης η ΧΑΝΘ έχει τμήμα capoeira, δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει αλλά κατάλαβα ότι ψάχνεις κάτι διαφορετικό ...

Πηγαινω στον δημο μοντερνο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενη.Κανουμε διαφορα στυλ χορου οπως jazz,συγχρονο,hip-hop κτλ...Η δασκαλα μας ειναι καταπληκτικη και ειναι ο μονος λογος που πηγαινω στον δημο!Απλα για αργοτερα σκεφτομαι να το καλλιεργησω!Μαζευουμε τωρα λεφτα κ το καλοκαιρι θα παμε σε μια σχολη χορου για θερινα μαθηματα στο λονδινο:p

κραξιμο ποστ...

αν το κανεις απλα για να περναει η ωρα ολα οκ...αν θες να το κανεις επαγγελμα,που ακριβως θα χορευεις δηλ?:P

θες να γινεις ανορεξικη ?γιατι απ οσο ξερω το 90+% που παει να ασχοληθει ας πουμε σοβαρα ετσι ειναι...

η britney ηταν το ειδωλο σου?μου κανει πολυ αμερικανια αυτα που κανετε κ ιδιαιτερα σε αυτη την ηλικια!!!

kage μάλλον γίνεσαι κακός (ίσως χωρίς να το θέλεις) χωρίς να γνωρίζεις.

Τι σχέση έχει ο χορός με τη Britney Spears και όλα τα σαχλοκούδουνα που είναι "κλώνοι" και "wanna be like..." των κατά καιρό pop stars ;

Ξέρεις ότι ο χορός είναι η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη μορφή άσκησης για το σώμα;

Ξέρεις ότι μέσω του χορού μαθαίνεις να ελέγχεις σωστά το σώμα σου, το κέντρο βάρος σου, την αναπνοή σου με αποτέλεσμα σωστή στάση να κάθεσαι, να περπατάς, να τρέχεις=ποτέ δεν θα έχεις προβλήματα με τη μέση, τη πλάτη και τον αυχένα σου;

Ξέρεις ότι ο χορός προτείνεται απο όλους τους σοβαρούς ορθοπαιδικούς ως η καλύτερη δραστηριότητα που βοηθάει στη σωστή ανάπτυξη του σώματος και την δημιουργική εκτόνωση των παιδιών;

Ξέρεις ότι ο χορός είναι μια τέχνη με παράδωση αιώνων που συνδιάζει και αναπτύσει αρμονικά όλα τα καλλιτεχνικά και εκφραστικά μέσα του ανθρώπου;

Εσένα τι σε ανησυχεί, η επαγγελματική αποκατάσταση της κοπελίτσας; Με ποιό είδος χορού θα ασχοληθεί jazz, σύνχρονο, κλασσικό; Το αν θα γίνει ανορεξική ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΟ; Έχεις δεί πολλούς επαγγελματίες χορευτές/χορεύτριες ανορεξικούς; Εγώ που κάθε χρόνο βλέπω τουλάχιστον 6 παραστάσεις διεθνών σχημάτων δεν έχω δεί κανέναν! Ίσα ίσα οι χορευτές έχουν τα πιο αρμονικά σώματα ακριβώς λόγο του τρόπου με τον οποίο ο χορός γυμνάζει το σώμα, δηλαδή τεντώνει και επιμηκίνει τους μύες και δίνει ελαστικότητα σε αντίθεση με τα βάρη που απλά τους μπουκώνουν και τους διογκώνουν. Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνεται στα κιλά της για την ηλικία της. Ακόμη και να μην ασχοληθεί επαγγελματικά με το χορό δεν υπάρχει καλύτερη άσκηση για το σώμα.

Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα άσχημα. Τη show bussiness, το τραγούδι, τη μόδα και τα talent show με κάτι εντελώς άσχετο το χορό !

Δηλαδή είναι σα να μου λές ότι επειδή το bodybuilding είναι αρωστημένη και επικίνδυνη κατάσταση όσοι ασχολούνται με οποιαδήποτε αθλητική δραστηριόητα θέλουν να γίνουν bodybuilders και άρα έχουν πρόβλημα.

Άσε το κόσμο να εκφράζεται ελεύθερα και μη κάνεις κρίσεις γενικεύοντας και αοριστολογώντας χωρίς να γνωρίζεις ...

κραξιμο ποστ...

αν το κανεις απλα για να περναει η ωρα ολα οκ...αν θες να το κανεις επαγγελμα,που ακριβως θα χορευεις δηλ?:P

θες να γινεις ανορεξικη ?γιατι απ οσο ξερω το 90+% που παει να ασχοληθει ας πουμε σοβαρα ετσι ειναι...

η britney ηταν το ειδωλο σου?μου κανει πολυ αμερικανια αυτα που κανετε κ ιδιαιτερα σε αυτη την ηλικια!!!

Φυσικα και δεν θελω να γινω ανορεξικη!!:mad:Η Britney ποτε δεν ηταν το ειδωλο μου.Επισης θα παω κανονικα πανεπιστημιο και θα παρω ενα κανονικο πτυχιο απλα θα δοκιμασω και την τυχη μου στον χορο(γιατι για επαγγελμα στον χορο λιγο πολυ θεμα τυχης ειναι)και αν σταθω ατυχη θα ασχολουμαι με τον χορο σαν χομπυ(δεν προκειται να σταματησω)!!!

Έλεος, τι θέλετε να αρχίσει να χορεύει η κοπέλα, ποντιακά? :rotfl:
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• 1 month later...
Σε μιαμιση ωρα εχω παρασταση!!:dance::clap::yahoo::w00t:Προς εκπληξη μου δεν εχω ιδιαιτερο αγχος!:rolleyes:

Σε μιαμιση ωρα εχω παρασταση!!:dance::clap::yahoo::w00t:Προς εκπληξη μου δεν εχω ιδιαιτερο αγχος!:rolleyes:

gl then, αντε κλεισε το pc κ κανε καμια τελευταια προβα :p

Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο

Όσο ζω μαθαίνω