nasia_the_slayer Δημοσιεύτηκε August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 21, 2007 Ασχολουμαι με τον χορο εδω και 9 χρονια. Θελω να μαθω για σχολες εδω κ στο εξωτερικο που θα μπορουσα να παω στο μελλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καμια σχολη χορου ή κατι αλλο που να ασχολειτε καθαρα με club μουσικη,οχι ελληνικα,τυπου πχ http://www.youtube.com/watch?v=TD-XzjrUv7E &αλλα που βαρανε πιο πολυ!δεν λεω κατι ξερω αλλα οσο να ναι θα ηθελα να μαθω να χορευω οσο το δυνατον καλυτερα..βλεπετε σε λιγους μηνες ερχεται ξανα καλοκαιρακι:cool:ε,να μην βελτιωθω&λιγο?:dance: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. January 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Τα παντα σχετικα με τον χορο!Βιντεακια που σας εντυπωσιασαν προσωπικες εμπειριες κτλ!!Για να κανω την αρχη, οριστε ενα βιντεο που εγω με μια φιλη μου χορευουμε!! http://www.youtube.com/watch?v=NfmobVuwYLg (Η χορογραφια δεν ειναι ετοιμη αυτη ειναι απλα μια προβα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 ΝΙCE GIRLS!!!! :) Ειστε καλες... η αληθεια ειναι οτι η αριστερή (με το τιρκουαζ) χορευει καλυτερα απο την αλλη:shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 οντως η αριστερη το ''κουναει'' καλυτερα!βασικα πολυ γ@μ@τ@:clap::up:..η δεξια καλη αλλα θελει λιγη δουλιτσα:D!keep up the good work... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 o kaliteros xoros einai to tsifteteli.....kai to kalo oriental!!!! Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 H αριστερή περνάει στον επόμενο γύρο.http://www.laymark.com/i/m/m096.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 o kaliteros xoros einai to tsifteteli.....kai to kalo oriental!!!! θα διαφωνησω!παει αναλογα την περισταση&τα γουστα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 H αριστερή περνάει στον επόμενο γύρο.http://www.laymark.com/i/m/m096.gif Ελπίζω να εννοείς χορευτικά :shifty: και όχι εχμ εχμ ως εμφάνιση :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Για να ειμαι ειλικρινης εγω ειμαι η δεξια...αλλα thanks για τα tips!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 aman to fagate to koritsi, i aristeri kai i aristeri!!! mia xara xoreueis!!! 9 xronia ti xoro kaneis? Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 5-11 χρονων μπαλετο και 10-14 μοντερνο (1 χρονια εκανα μπαλετο και μοντερνο συγχρονως) Υ.Γ.η χορογραφια παντως ειναι δικια μου!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 to mpaleto kalo einai na to synexiseis tautoxrona me to moderno. (an kai apaitei polles wres tin evdomada) etsi kanei kai i aderfi mou, kanei apo 2 xronwn, twra einai 19. egw protimousa to break... :happy: Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 to mpaleto kalo einai na to synexiseis tautoxrona me to moderno. (an kai apaitei polles wres tin evdomada) etsi kanei kai i aderfi mou, kanei apo 2 xronwn, twra einai 19. egw protimousa to break... :happy: ηθελα να συνεχισω αλλα σταματησα για 2 λογους: 1.Δεν ειχα χρονο(ωδειο,ιταλικα,σχολειο) 2.Μου την εδωσε η δασκαλα μου.Μου ελεγε να χασω κιλα διοτι ημουν "χοντρη"(41 κιλα με υψος τοτε 1,58)μετα ειχε σχολες μονο μενεμενη,σταυρουπολη,νεαπολη αλλα ηταν μακρια! και το μπρεικντανς μ'αρεσει αλλα δεν μπορω εγω να το χορεψω!!lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 WoW! http://www.youtube.com/watch?v=H2gw9VE16mo:shock: kai ena pontiako polu kalo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 check this out Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 check this out Νάσια εδώ Θεσ/νίκη σε ποιές σχολές πήγαινες; Το diagonal στο κέντρο το ξέρεις; Εκεί πάει η κοπελιά μου εδώ και χρόνια και είναι πολύ ευχαριστημένη, έχει και σύνχρονο, jazz, κλασσικό. Κάποια πράγματα μπορείς να καταλάβεις και απο τις παραστάσεις που δίνουν οι σχολές στο τέλος κάθε χρονιάς, προς Ιούνιο. Έχεις πάει σε καμία; Επίσης η ΧΑΝΘ έχει τμήμα capoeira, δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει αλλά κατάλαβα ότι ψάχνεις κάτι διαφορετικό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Πηγαινω στον δημο μοντερνο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενη.Κανουμε διαφορα στυλ χορου οπως jazz,συγχρονο,hip-hop κτλ...Η δασκαλα μας ειναι καταπληκτικη και ειναι ο μονος λογος που πηγαινω στον δημο!Απλα για αργοτερα σκεφτομαι να το καλλιεργησω!Μαζευουμε τωρα λεφτα κ το καλοκαιρι θα παμε σε μια σχολη χορου για θερινα μαθηματα στο λονδινο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Ο.Κ καλή συνέχεια, αν χρειαστείς πληροφορίες post me ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 κραξιμο ποστ... αν το κανεις απλα για να περναει η ωρα ολα οκ...αν θες να το κανεις επαγγελμα,που ακριβως θα χορευεις δηλ?:P θες να γινεις ανορεξικη ?γιατι απ οσο ξερω το 90+% που παει να ασχοληθει ας πουμε σοβαρα ετσι ειναι... η britney ηταν το ειδωλο σου?μου κανει πολυ αμερικανια αυτα που κανετε κ ιδιαιτερα σε αυτη την ηλικια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 kage μάλλον γίνεσαι κακός (ίσως χωρίς να το θέλεις) χωρίς να γνωρίζεις. Τι σχέση έχει ο χορός με τη Britney Spears και όλα τα σαχλοκούδουνα που είναι "κλώνοι" και "wanna be like..." των κατά καιρό pop stars ; Ξέρεις ότι ο χορός είναι η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη μορφή άσκησης για το σώμα; Ξέρεις ότι μέσω του χορού μαθαίνεις να ελέγχεις σωστά το σώμα σου, το κέντρο βάρος σου, την αναπνοή σου με αποτέλεσμα σωστή στάση να κάθεσαι, να περπατάς, να τρέχεις=ποτέ δεν θα έχεις προβλήματα με τη μέση, τη πλάτη και τον αυχένα σου; Ξέρεις ότι ο χορός προτείνεται απο όλους τους σοβαρούς ορθοπαιδικούς ως η καλύτερη δραστηριότητα που βοηθάει στη σωστή ανάπτυξη του σώματος και την δημιουργική εκτόνωση των παιδιών; Ξέρεις ότι ο χορός είναι μια τέχνη με παράδωση αιώνων που συνδιάζει και αναπτύσει αρμονικά όλα τα καλλιτεχνικά και εκφραστικά μέσα του ανθρώπου; Εσένα τι σε ανησυχεί, η επαγγελματική αποκατάσταση της κοπελίτσας; Με ποιό είδος χορού θα ασχοληθεί jazz, σύνχρονο, κλασσικό; Το αν θα γίνει ανορεξική ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΟ; Έχεις δεί πολλούς επαγγελματίες χορευτές/χορεύτριες ανορεξικούς; Εγώ που κάθε χρόνο βλέπω τουλάχιστον 6 παραστάσεις διεθνών σχημάτων δεν έχω δεί κανέναν! Ίσα ίσα οι χορευτές έχουν τα πιο αρμονικά σώματα ακριβώς λόγο του τρόπου με τον οποίο ο χορός γυμνάζει το σώμα, δηλαδή τεντώνει και επιμηκίνει τους μύες και δίνει ελαστικότητα σε αντίθεση με τα βάρη που απλά τους μπουκώνουν και τους διογκώνουν. Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνεται στα κιλά της για την ηλικία της. Ακόμη και να μην ασχοληθεί επαγγελματικά με το χορό δεν υπάρχει καλύτερη άσκηση για το σώμα. Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα άσχημα. Τη show bussiness, το τραγούδι, τη μόδα και τα talent show με κάτι εντελώς άσχετο το χορό ! Δηλαδή είναι σα να μου λές ότι επειδή το bodybuilding είναι αρωστημένη και επικίνδυνη κατάσταση όσοι ασχολούνται με οποιαδήποτε αθλητική δραστηριόητα θέλουν να γίνουν bodybuilders και άρα έχουν πρόβλημα. Άσε το κόσμο να εκφράζεται ελεύθερα και μη κάνεις κρίσεις γενικεύοντας και αοριστολογώντας χωρίς να γνωρίζεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. January 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 κραξιμο ποστ... αν το κανεις απλα για να περναει η ωρα ολα οκ...αν θες να το κανεις επαγγελμα,που ακριβως θα χορευεις δηλ?:P θες να γινεις ανορεξικη ?γιατι απ οσο ξερω το 90+% που παει να ασχοληθει ας πουμε σοβαρα ετσι ειναι... η britney ηταν το ειδωλο σου?μου κανει πολυ αμερικανια αυτα που κανετε κ ιδιαιτερα σε αυτη την ηλικια!!! Φυσικα και δεν θελω να γινω ανορεξικη!!:mad:Η Britney ποτε δεν ηταν το ειδωλο μου.Επισης θα παω κανονικα πανεπιστημιο και θα παρω ενα κανονικο πτυχιο απλα θα δοκιμασω και την τυχη μου στον χορο(γιατι για επαγγελμα στον χορο λιγο πολυ θεμα τυχης ειναι)και αν σταθω ατυχη θα ασχολουμαι με τον χορο σαν χομπυ(δεν προκειται να σταματησω)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Έλεος, τι θέλετε να αρχίσει να χορεύει η κοπέλα, ποντιακά? :rotfl: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. March 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Σε μιαμιση ωρα εχω παρασταση!!:dance::clap::yahoo::w00t:Προς εκπληξη μου δεν εχω ιδιαιτερο αγχος!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Σε μιαμιση ωρα εχω παρασταση!!:dance::clap::yahoo::w00t:Προς εκπληξη μου δεν εχω ιδιαιτερο αγχος!:rolleyes: gl then, αντε κλεισε το pc κ κανε καμια τελευταια προβα :p Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts