ταξιδιωτης22 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 βρε χτυπα ξυλο να μην μου τυχει προσωπικα εμενα καμια στραβη στο παρκινγκ που αφηνω το αμαξι,καλοκαιρινο θερετρο θα τους το κανω. μας παιρνουν τοσα χρηματα και μετα οταν γινει η στραβη κανουν τους πακιστανους. ασε δε που δεν αφηνω το αμαξι μου να το παρκαρει ο καθε ενας ξενος και μη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 48e gia mia bdomada den einai k toso uperboliko(ftanei na uphrxe k kana skepastro mhn to trwei o hlios)...an den kanw la8os to taxi pernei kana 20e ka8e fora apo aerodromio pros kentro... na pianete 2 8eseis an einai megalo car,gia na mhn exete gratsounies apo portes diplanwn aytokinhtwn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 νομίζω υπάρχει όρος για παραπάνω χρέωση αν δεσμεύσεις παραπάανω από μια θέσεις. βέβαια το ερώτημα είναι που να το ξέρουν??? ασε δε που δεν αφηνω το αμαξι μου να το παρκαρει ο καθε ενας ξενος και μη. το αυτοκίνητο, το παρκάρεις μόνος σου, στο Βενιζέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Eμένα πάντως οι 8 μέρες μου κόστισαν 55,00 Ευρώ στο "μακράς διαρκείας" πάρκινγκ... ωστόσο το site για τον υπολογισμό λειτουργεί κανονικά.... http://www.aia.gr/parkingcalculator.asp?langid=1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Παιδια θελω να ρωτησω...Ειναι ασφαλες για τα αυτοκινητα μας το μακρας διαρκειας παρκινγκ του Αεροδριμιου??? Συνηθως εκει αφηνουμε το αυτοκινητο για 3-7 μερες...Εκτος απ το χαρτακι που βγαζεις στην αρχη οταν μπαινεις (υποθετω υπαρχουν καμερες εκει) και το παιρνεις μαζι σου - και δεν το αφηνεις στο αυτοκινητο , υπαρχει καποιος (υπαλληλοι) η κατι (καμερες ασφαλειας) που να προστατευει τα αυτοκινητα μας οσο ειναι εκτεθειμενα εκει? Εχουν αναφερθει περιστατικα κλοπης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Απο τη στιγμη που πλερωνεις εχουν την ευθυνη σε περιπτωση κλοπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Δε νομίζω ότι έχουν τέτοια ευθύνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Καλό είναι να ενημερωθούμε αν καλύπτει το αμάξι μας η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε τετοιες περιπτωσεις.... Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Εχεις ακουσει περιστατικα κλοπης? Η περιστατικα ζημιων? Η κατι τελος παντων για την ασφαλεια του? Καιγομαι πρεπει να ταξιδεψω και σκεφτομαι να παω με το καινουριο τουτουνι που θα ρθει σε λιγες μερες και δε λεει να μου φιγει απ το μυαλο ποσο ασφαλες ειναι εκει περα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Καλό είναι να ενημερωθούμε αν καλύπτει το αμάξι μας η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε τετοιες περιπτωσεις.... Η ασφαλιστικη κυριως αν εχεις ασφαλεια μερικης και ολικης κλοπης σε καλυπτει...και για μικροζημιες αν εχεις μεικτη! Το θεμα ειναι ομως να μη φτασεις εκει...Να εισαι σιγουρος πως ειναι σαν να το αφηνεις στο παρκινγκ του σιτιου σου! Μπορεις? Εχουν τα απαραιτητα μετρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Δε νομίζω ότι έχουν τέτοια ευθύνη... Αν ηταν δωρεαν ισως να μην ειχαν ευθυνη, αλλα επι πληρωμη; Εννοειται πως εχουν, ασχετα τι λενε με τις διαφορες πινακιδες. Και εγω μπορω να λεω οτι αν παρκαρεις στο σπιτι μου μπροστα θα στο σπασω, δε σημαινει οτι ειναι και νομιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Καποιο χαρτι θα συμπληρωνεις για να το αφησεις, δεν μπορει...τι στο καλο λεει? Στο αεροδρομιο Δημοκριτος στην Αλεξ/λη δεν ειναι περιφραγμενος ο χωρος γιατι κανουν εργα. Ποιος μου εγγυαται εμενα την ασφαλεια του αυτοκινητου?Ποιος θα πληρωσει για το ο,τιδηποτε?Αυτα πρεπει να τα ξεκαθαρισεις στο αεροδρομιο. Σκεψου: Οταν ταξιδευεις με πλοιο ΠΟΙΟΣ εχει την ευθυνη για ζημια που θα παθει το αμαξι κατα τη μεταφορα?Δεν νομιζω το πλοιο...Στα ασφαλιστικα συμβολαια υπάρχει συγκεκριμενη καλυψη γι αυτο Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Πας, σταματας στην εισοδο, παιρνεις το χαρτακι αφηνεις το αυτοκινητο σου.... Γυρνας, πληρωνεις σε ενα μηχανημα και βγαινεις... Δε μιλας σε κανεναν και δε σου μιλαει κανενας οσο κι αν αφησεις το αυτοκινητο σου...Επισης τα Σαβ/κα δεν υπαρχει αρκετο προσωπικο στο παρκινγκ να σε εξηπηρετησουν ειτε με πληροφοριες ειτε με οποιοδηποτε προβλημα εχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Δεν νομιζω να σε καλυπτει σε τιποτα, λοιπον Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Πας, σταματας στην εισοδο, παιρνεις το χαρτακι αφηνεις το αυτοκινητο σου.... Γυρνας, πληρωνεις σε ενα μηχανημα και βγαινεις... Δε μιλας σε κανεναν και δε σου μιλαει κανενας οσο κι αν αφησεις το αυτοκινητο σου...Επισης τα Σαβ/κα δεν υπαρχει αρκετο προσωπικο στο παρκινγκ να σε εξηπηρετησουν ειτε με πληροφοριες ειτε με οποιοδηποτε προβλημα εχεις... Αν κοιτάξεις καλά αυτό το χαρτάκι πολύ πιθανόν να αναγράφει οτι η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη σε περίπτωση ζημιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Αν κοιτάξεις καλά αυτό το χαρτάκι πολύ πιθανόν να αναγράφει οτι η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη σε περίπτωση ζημιάς. Ακριβώς...Στα περισσότερα πάρκινγκ αυτό λέει... Κάπου είχα μια παρόμοια απόδειξη ρε ****το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Δεν εχω προσφατο..λεει οντως κατι τετοιο??? Κι αν ειναι ετσι τι πληρωνουμε ρε γμτο?? Τον αερα που "χτενιζει" τα αυτοκινητα μας? Και δε πληρωνουμε και λιγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Δεν πληρώνεις προστασία, αλλά εξυπηρέτηση και ευκολία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 ...γνωμη μου.... ...μην το αφησεις στο παρκινγκ του αεροδρομιου.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Μολις πηρα τηλεφωνο... "Υπαρχει επιβλεψη ολο το 24ωρο αλλα οχι ασφαλεια..." - σαν το στρατο ενα πραμα "Σε περιπτωση ζημιων δεν ευθυνομαστε σαν εταιρια..." "Δεν υπαρχουν καμερες να βρουμε τους υπαιτιους..." "Αν και δεν εχει αναφερθει κανενα περιστατικο κλοπης, σε περιπτωση που αυτο συμβει δε φερουμε ευθυνη..." Μερικα απ τα λεγομενα τους...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Παντως εγω βρε παιδια που το αφησα( αυτη τη φορα) 16 ημερες στο μακρας διαρκειας, ΕΥΤΥΧΩΣ μια χαρα το βρηκα...:):) (και το αφηνω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ εκει....) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Μωρε κι εγω το χω αφησει κανα 5-6 φορες για πανω απο 7 μερες και δεν εγινε το παραμικρο...Ισως να με εχει πιασει η παρανοια του καινουριου αυτοκινητου και την ψαχνω τοσο πολυ...Απλα με παραξενευει το γεγονος οτι πληρωνεις ΜΟΝΟ το χωρο και επουδενει την ασφαλεια του αυτοκινητου σου εκει μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Nai αυτο και εγω δεν το ηξερα!!!!Απο εδω εμαθα οτι στην ουσια πληρωνεις μονο τη σταθμευση και απο εκει και περα εαν στο "φαει" κανενας, απλα, οι κυριοι δεν φερουν ουδεμια ευθυνη!!!!!! Η "μπεμπε" :):) της υπογραφης σου ειναι το καινουριο? γιατι εαν ναι ε!!!! τοτε εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο ΝΑ το σκεφτεσαι..... Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Μωρε κι εγω το χω αφησει κανα 5-6 φορες για πανω απο 7 μερες και δεν εγινε το παραμικρο...Ισως να με εχει πιασει η παρανοια του καινουριου αυτοκινητου και την ψαχνω τοσο πολυ...Απλα με παραξενευει το γεγονος οτι πληρωνεις ΜΟΝΟ το χωρο και επουδενει την ασφαλεια του αυτοκινητου σου εκει μεσα... Μήπως να χρησιμοποιούσες αυτή την υπηρεσία για καινούργιο τουτού? http://www.aia.gr/pages.asp?pageID=990&langID=1;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Έως 5 ώρες € 25,00:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts