xristos270 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 επειδη η οθονη του κ770 ειναι πιο μικρη απο αλλα κινητα με μεγαλυτερη οθονη μηπως κραταει η μπαταρια παραπανω?εαν γνωριζει κανενας εαν παιζει ρολο ξερει κανεις?ποσο κραραει η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 επειδη η οθονη του κ770 ειναι πιο μικρη απο αλλα κινητα με μεγαλυτερη οθονη μηπως κραταει η μπαταρια παραπανω?εαν γνωριζει κανενας εαν παιζει ρολο ξερει κανεις?ποσο κραραει η μπαταρια? Η μπαταρια του ειναι αν θυμαμε καλα ειναι 930 mah..αυτο κυριως εξαρταται απο την χρηση που κανεις, με μετρια χρηση κραταει γυρω στις 2-3 ημερες, ισως και λιγο παραπανω..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Γειά σας παιδιά, Μήπως ξέρει κανεις αν κάνει το Handy Blacklist της Epocware για το k770i ή κανενα άλλο prog ή τελος παντων κανένα τροπο να δημιουργήσω Blacklist? Με έχουν τρελλάνει... :cry: Να φύγετε ρε, να πάτε αλλού.... Ευαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Το Handy Blacklist της Epocware ή οποιοδήποτε άλλη εφαρμογή για "έξυπνα κινητά" δεν είναι δυνατόν να εγκατασταθεί στο Κ770. Αυτό που γίνεται από το ίδιο το λογισμικό του είναι η δυνατότητα δημιουργίας λευκής λίστας από το μενού -> ρυθμίσεις -> κλήσεις -> διαχείριση κλήσεων -> αποδοχή κλήσεων. Η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να μετατραπεί και σε "μαύρη λίστα" με την κατάλληλη τροποποίηση του firmware του κινητού με κάποιο patch. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernestos Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Λοιπόν παιδιά εχω το εξής πρόβλημα. Χρησιμοποιώ internet από την vodafone. Και εχω ενεργοποιημένο το 3g. (1ον δν ξέρω αν μπαίνει χωρίς αυτό) αλλά οταν χάνεται το σήμα δν μπορώ να μπω στο ίντερνετ αλλά ούτε να με πάρουν τηλέφωνο. Και δν ξέρω τι φταίει. Ποια είναι η λύση??? Να αλλάξω λογισμικό στο κινητό??? Εχω δοκιμάσει να βγάλω το 3g αλλά όλο το βράδυ έκανε αναζήτηση και το πρωί ακόμα έτσι ήταν. Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτίμησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Τί ακριβώς εννοείς; Λογικό είναι χωρίς σήμα να μη μπορείς να σερφάρεις και να κάνεις κλήσεις! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernestos Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Εννοώ ότι δν γίνεται εκεί που έχει φουλ σήμα να χάνεται εντελώς. ΔHΛ κάνει διακοπές συνέχεια ακόμα και σταματημένος οταν είμαι Εννοώ ότι εκεί που κάθομαι κάνει διακοπές. Έχει ακόμα και φουλ σήμα και 3γ και χάνεται κατ ευθείαν... ------------------------------------------------------------------------------- Σορρυ παιδια εμπαινα απο το κινητο και κολλησε με τις σελιδες Λοιπον.. να σου εξιγησω.. εκει που καθομαι πολλες φορες και εχει φουλ σημα ειτε μιλαω ειτε ειμαι στο ιντερνετ το σημα χανεται και μετα απο λιγο εχει παλι.. Με ενεργοποιημενο το 3g... Αυτο γινοταν οταν ειχα SIM μια frog και ενταξει ειπα ειναι καρτοκινητη κυριως.. Αλλα μετα οταν εβαλα την vodafone και στο προγραμμα 1000 μυνηματα και σμς και 30mb internet δεν γινοταν να ειμαι στο κεντρο της θεσσαλόνικης να εχει φουλ σημα και να χανεται ξαφνικα.. Και εδω ρωταω εσας μηπως σας εχει τυχει ή καποια συμβουλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMVAS Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Κύριοι ξέρετε αν το πληκτρολογιο κλειδωνει με κωδικο oπως στα Nokia? Ευχαριστώ. Kύριοι μήπως ξέρετε τρόπο να κρίψουμε σε SE εναν κατάλογο που έχει μέσα φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Κύριοι ξέρετε αν το πληκτρολογιο κλειδωνει με κωδικο oπως στα Nokia? Ευχαριστώ. εχεις κανει την ιδια ερωτηση σε 3 διαφορετικα θεματα και εχεις παρει αρνητικη απαντηση. Κύριοι ξέρετε αν το τ700 κλειδώνει το πληκτρολογιο με κωδικο oπως στα Nokia? Ευχαριστώ. Κύριοι όσοι έχετε το c510 ξέρετε αν το πληκτρολογιο κλειδωνει με κωδικο oπως στα Nokia? Ευχαριστώ. Kύριοι μήπως ξέρετε τρόπο να κρίψουμε σε SE εναν κατάλογο που έχει μέσα φωτογραφίες ουτε αυτο γινεται..επισης μην παραθετεις συνεχομενα μηνυματα ερωτησεις.μπορεις να πατησεις http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMVAS Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 εχεις κανει την ιδια ερωτηση σε 3 διαφορετικα θεματα και εχεις παρει αρνητικη απαντηση. Οκ, καλός. :) Mε παρεξηγήσατε. Δεν το έκανα εσκεμμένα. Τα ερωτήματα τα έθεσα όλα επανωτά με διάστημα μερικών λεπτών το ένα από το άλλο νομίζοντας προφανώς ότι θα απαντηθούν ίσως από διαφορετικά άτομα. Δεν φαντάστηκα ότι στο φόρουμ συνήθως και ενδεχομένως τις περισσότερες φορές απαντά μόνο ένα άτομο. Υποτίθεται ότι ένα ερώτημα απευθύνετε σε πολλά άτομα που ενδεχομένως ο κάθε ένας να έχει διαφορετική γνώμη, γνώση ή και άποψη για κάποιο ερώτημα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο άτομο που να έχει γνώσεις για όλα τα κινητά!!! Πάντως ευχαριστώ για τον κόπο που μπήκατε να απαντήσετε στα ερωτήματα μου. Και επι την ευκαιρία αν μου επιτρέπετε να ξανά ρωτήσω: Το LG και συγκεκριμένα το LG KU990I VIEWTY WHITE 3G μπορεί να κλειδώσει το πληκτρολογιο του με κωδικό? Ευχαριστώ να είστε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Ναι, το Viewty έχει αυτή τη λειτουργία. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMVAS Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Ναι, το Viewty έχει αυτή τη λειτουργία. :) Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Ρε παιδια με βασανίζει εδω και πολυ καιρο το ερώτημα :!::!: ....ποσες πωλησεις εχει κάνει το se k770i μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια επειδη όπου και να πάω καποιος το έχει....είναι δυνατόν να το βρούμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Ρε παιδια με βασανίζει εδω και πολυ καιρο το ερώτημα :!::!: ....ποσες πωλησεις εχει κάνει το se k770i μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια επειδη όπου και να πάω καποιος το έχει....είναι δυνατόν να το βρούμε ? μπα δεν νομιζω.το κινητο πουλαει ακομα γιατι ειναι ενα τιμιο κινητο και απο την αρχη που κυκλοφορησε ηταν φθηνο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Έχει όμως ένα SAR που ανταγωνίζεται αντάξια ραδιενεργές συσκευές! :P Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Έχει όμως ένα SAR που ανταγωνίζεται αντάξια ραδιενεργές συσκευές! :P και τι παει να πει αυτο..τα bluetooth handsfree γι'αυτο τον λογο εχουν βγει,και οποιος δεν εχει λεφτα..χρησιμοποιει τα "μαμα" handsfree :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Κριμα γτ αυτο το se εχει κάνει τρελες πωλήσεις τουλάχιστον στην Ελλαδα...αν είχαμε και αριθμους θα ητν καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να παρακαμψουμε το αυτοματο ανοιγμα της καμερας? Γιατι μου εσπασε το κουμπακι μεσα απο την πισω προσοψη που ενεργοποιει την καμερα και τωρα παραμενει στασιμο και ζηταει να ανοιξω το καλυμα της καμερας που ειναι ηδη ανοιχτο.Οποτε στην ουσια δεν εχω καμερα και ειναι κριμα γιατι με ειχε βολεψει αυτο το κινητο. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να παρακαμψουμε το αυτοματο ανοιγμα της καμερας? Γιατι μου εσπασε το κουμπακι μεσα απο την πισω προσοψη που ενεργοποιει την καμερα και τωρα παραμενει στασιμο και ζηταει να ανοιξω το καλυμα της καμερας που ειναι ηδη ανοιχτο.Οποτε στην ουσια δεν εχω καμερα και ειναι κριμα γιατι με ειχε βολεψει αυτο το κινητο. δεν νομιζω να υπαρχει συντομευση για το καλυμα της καμερας.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 παιδες να ρωτησω κατι,ενα μεταχειρισμενο απο μαγαζι ποσο λετε να κανει?? (για κ770 μιλαω)και το καλυμμα της καμερας ειναι σταθερο,ποιοτικο?ή δεν ειναι τοσο σταθερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 παιδες να ρωτησω κατι,ενα μεταχειρισμενο απο μαγαζι ποσο λετε να κανει?? (για κ770 μιλαω)και το καλυμμα της καμερας ειναι σταθερο,ποιοτικο?ή δεν ειναι τοσο σταθερο? Μεταχειρησμενο δεν αξιζει να το παρεις! γνωμη μου ειναι να το παρεις καινουργιο με 127 ευρο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 γιατι δεν αξιζει μεταχειρισμενο,μπορεις να μου το δικαιολογησεις αυτο που λές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Γιατί η τιμή ενός καινούριου είναι αρκετά χαμηλή πράγμα που σημαίνει δεν αξίζει να ρισκάρεις να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο με ότι αυτό συνεπάγεται (μικρότερος χρόνος εγγύησης ή και καθόλου, πιθανά προβλήματα κτλ) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos876 Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 To SE K770i είναι πλέον το παλιό κινητό μου. Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω την φωτογραφική ή την κάμερα 3g σαν web camera στέλνοντας την εικόνα μέσω bluetooth στο PC? Ακόμα και αν γίνεται με πολύ κόπο (αλλαγή κώδικα κλπ.) οποιαδήποτε απάντηση με ενδιαφέρει. (Αν υπάρχει και σχετικό λινκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. Τουλάχιστον όχι για dumb phones Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts