easytarget Δημοσιεύτηκε August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 13, 2007 Μπορεί να μου πει κάποιος ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος για να μιλάω στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γαλλία ? (Πάροχος,calling card,Skype κτλ) . Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα ένα νούμερο 801 Viva που σου επέτρεπε να μιλάς με αστική χρέωση αλλά από τότε που έβαλα douple play forthnet δεν μπορώ να καλέσω τέτοια νούμερα και ψάχνω εναλλακτικό τροπο.Ευχαριστώ Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Εφόσον είσαι με full-llu στην forthnet (ΟΤΕ γιοκ δηλαδή), μάλλον για voip σε κόβω. Ενδεικτικά δες το i-call : Γαλλία σταθερό 0,0179 €/λεπτό , αλλιώς 14,90 €/μήνα για απεριόριστα. Evoice : 0.0203 €/λεπτό για Γαλλία. Φάξ'το παραπάνω πριν επιλέξεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Ένας τρόπος είναι να μιλάς με viva μέσω κινητού τηλεφώνου . Με F2g αγοράζεις 120 λεπτά σε σταθερά για ένα μήνα με 5 ευρώ. Με A lla carte 200 λεπτά για 4 σαβατοκύριακα με 10 ευρώ. Επίσης μπορείς να μιλάς με viva από Τηλεφωνικό Θάλαμο. Τέλος να χρησιμοποιήσεις voip . Κοίτα για http://www.i-call.gr , επίσης για το evoice στην HOL , και http://www.voipdiscount.com Στο voipdiscount είναι δωρεάν οι κλήσεις προς Ελλάδα και Γαλλία . Επιπλέον με άμεση σύνδεση δηλαδή από το τηλέφωνο σου στο τηλέφωνο στην Γαλλία στοιχίζει μόνο 5 cent ανεξαρτήτως χρόνου ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Ένας τρόπος είναι να μιλάς με viva μέσω κινητού τηλεφώνου . Με F2g αγοράζεις 120 λεπτά σε σταθερά για ένα μήνα με 5 ευρώ. Με A lla carte 200 λεπτά για 4 σαβατοκύριακα με 10 ευρώ. Επίσης μπορείς να μιλάς με viva από Τηλεφωνικό Θάλαμο. Τέλος να χρησιμοποιήσεις voip . Κοίτα για http://www.i-call.gr , επίσης για το evoice στην HOL , και http://www.voipdiscount.com Στο voipdiscount είναι δωρεάν οι κλήσεις προς Ελλάδα και Γαλλία . Επιπλέον με άμεση σύνδεση δηλαδή από το τηλέφωνο σου στο τηλέφωνο στην Γαλλία στοιχίζει μόνο 5 cent ανεξαρτήτως χρόνου ομιλίας. Ποιος ειναι ο γεωγραφικος αριθμος του viva; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 2117608989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admitos Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 γεια σας εγω κανω συχνες κλησεις προς την ρωσσία και για αυτο επελεξα το hol cosmos απο την hol φυσικα αλλα η ποιότητα δεν ειναι καλή.Πριν χρησιμοποιούσα την allo card του οτε και η ποιότητα ηταν αριστη.Σημερα ειδα μια διαφήμιση της ontelecoms η οποία λεει οτι με ενα συγκεκριμένο παγιο οι κλήσεις προς 15 προορισμούς και την ρωσσία αναμεσα ειναι τσαμπα.εχει κανεις χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο φορεά για να μου μετέφερε εντυπώσεις? επίσης πιστεύετε οτι ευθύνεται η hol ή ο εκάστοτε πάροχος ή φταίει οτι χρησιμοποιούν το δίκτυο του οτε (όπως συμβαίνει την περίπτωση μου -αφου δεν εχει φτασει ακομα το δίκτυο της hol )? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Για την on δε γνωρίζω. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι η hol χρησιμοποιεί Voip για τις κλήσεις της και ο ΟΤΕ δεν έχει καμιά σχέση. Η ποιότητα πιθανότατα εξαρτάται από τον πάροχο που τερματίζει την κλήση εκ μέρους της hol. Η alo χρησιμοποιεί τα διεθνή κυκλώματα του ΟΤΕ και η ποιότητα είναι προφανώς καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedlk Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Φιλεμου σου προτεινω το http://www.nonoh.net οριστε κ οι χρεωσεις οπως τις εχει στην ιστοσελιδα του rance (Landline) SuperDeal! FREE France (Mobile) 0.050 οι τιμες χωρις φπα επισης μπορεις να στειλεις απειρα δωρεαν sms σε Γαλλια, Ελλαδα και αλλες χωρες!! ελπιζω να φανηκαν χρησιμες οι πληροφοριες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Φιλεμου σου προτεινω το http://www.nonoh.net οριστε κ οι χρεωσεις οπως τις εχει στην ιστοσελιδα του rance (Landline) SuperDeal! FREE France (Mobile) 0.050 οι τιμες χωρις φπα επισης μπορεις να στειλεις απειρα δωρεαν sms σε Γαλλια, Ελλαδα και αλλες χωρες!! ελπιζω να φανηκαν χρησιμες οι πληροφοριες!! Aυτό με τα άπειρα sms δεν ισχύει. Υπάρχει όριο στα δωρεάν μηνύματα. Επίσης sms σε cosmote δε φτάνουν (τουλάχιστον μέχρι σήμερα). Μπορεί να το φτιάξουν από αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedlk Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 ok..εχεις δικιο.. λαθος δικομου...μπορεις τελος παντων να στειλεις πολλα δωρεαν sms μεχρι ενος οριου...σχετικα με cosmote δεν νομιζω οτι ισχυει, χθες εστειλα κ ολα οκ..θα ξανακοιταξω βεβαια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Για Βουλγαρια και κινητο, προτεινετε κατι? Κληση απο Ελλαδα εννοειται. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 ALLO OTE με χρέωση 0,2029 για κορυφαία ποιότητα Από voip την καλύτερη τιμή έχει το voipwise 0.048 http://www.voipwise.com/en/rates.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 γεια σας εγω κανω συχνες κλησεις προς την ρωσσία και για αυτο επελεξα το hol cosmos απο την hol φυσικα αλλα η ποιότητα δεν ειναι καλή.Πριν χρησιμοποιούσα την allo card του οτε και η ποιότητα ηταν αριστη.Σημερα ειδα μια διαφήμιση της ontelecoms η οποία λεει οτι με ενα συγκεκριμένο παγιο οι κλήσεις προς 15 προορισμούς και την ρωσσία αναμεσα ειναι τσαμπα.εχει κανεις χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο φορεά για να μου μετέφερε εντυπώσεις? επίσης πιστεύετε οτι ευθύνεται η hol ή ο εκάστοτε πάροχος ή φταίει οτι χρησιμοποιούν το δίκτυο του οτε (όπως συμβαίνει την περίπτωση μου -αφου δεν εχει φτασει ακομα το δίκτυο της hol )? ευχαριστώεγώ έβγαλα ον και μιλάω με αγγλία κάθε μέρα τσάμπα...πολύ καλή ποιότητα και 16 mbit net. Επίσης ένας φίλος μου δουλεύει σε μια εταιρία που είναι αντιπρόσωπος της ον και με εξυπηρετεί πολύ καλά όταν θέλω κάτι, δεν χρειάζεται να περιμένω στο κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris59 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Για ριξε ματια στα VoIP Discount και τα συναφη του εχει πολλα και εχει και δοκιμαστικα δωρεαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admitos Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Φιλεμου σου προτεινω το http://www.nonoh.net οριστε κ οι χρεωσεις οπως τις εχει στην ιστοσελιδα του rance (Landline) SuperDeal! FREE France (Mobile) 0.050 οι τιμες χωρις φπα επισης μπορεις να στειλεις απειρα δωρεαν sms σε Γαλλια, Ελλαδα και αλλες χωρες!! ελπιζω να φανηκαν χρησιμες οι πληροφοριες!! εγω γραφτηκα σε αυτο το site αλλα μετα μου εστειλε mail αφου εκανα registration και λεει οτι αμα θες απεριοριστες κλησεις στους δωρεαν προορισμους μας τοτε να πας να αγορασεις credit.οποτε παπαλα.Απο οτι βλεπω στην on θα καταληξω οταν μετα απο λιγο καιρο στρωσει η εξυπηρετηση τους γιατι τωρα απο οτι ακουω ειναι χαλια. το κορυφαιο μου το ειπε ενας τυπος στην δουλεια.Ο γειτονας του εκανε αιτηση στην on .και πηγε ο τεχνικος της ontelecoms και καταφερε να μπερδεψει τα καλωδια και το αποτελεσμα ητανε ο γειτονας να καλει τον αριθμο του δικου του σπιτιου να μιλησει στην γυναικα του και να το σηκωνει ο γειτονας -ο φιλος μου -στο δικο του σπιτι του εννοειται .Και ο αλλος νομιζε οτι ο φιλος μου ητανε στο σπιτι του γειτονα ,και τον ρωταγε κιολας << τι κανειςστο σπιτι μου ?>> σουπερ κατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts