drillgr Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Αυριο ανυπερβλητο μοιαζει το εμποδιο, αντε να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Εγω ακομα μουδιασμενος ειμαι :P Και εγώ. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Αντε στο διαολο πια τα κωλοπαιδα... 35 λεπτα το στομαχι μου γυρναγε και η καρδια μου ακομα χτυπαει σαν τρελη... Και να μην περασουν αυριο, εγω ειμαι ηδη περηφανος γιατι τα παλικαρια αυτα ειναι οντως μαχητες, εστω και αν αργησαν να βρουν το καλο εαυτο τους. Μπραβο τους :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Εγω ακομα μουδιασμενος ειμαι :P apisteuti anatropi :D parola auta..simera paiksame aparadekta, an aurio paiksoun etsi esto kai gia mia periodo tha xasoume me 30ara xalara. tespa..eis aurion ta spoudaia..makari na panigirizoume tetoia ora pali :) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 @Ypnos Άψογη υπογραφή.Τρύπες για πάντα. Το καλό με αυτήν την νίκη είναι ότι ανέβηκε αρκετά και η ψυχολογία της ομάδας.Ας καταφέρουμε άυριο επιτέλους να κοντράρουμε στα ίσια τους Ισπανούς από την αρχή,και να δείξουμε τι αξίζουμε (ξανά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Αυτα τα πραγματα, χωρις υπερβολη, δεν γινονται!!!!! Το ομολογω οτι δεν το περιμενα με τιποτα, εβλεπα την ψυχολογια της Σλοβενιας και τον τροπο του παιχνιδιου μας, και δεν εδινα καμια πιθανοτητα να κερδισουμε...Ανυπερβλητη προσπαθεια στα τελευταια λεπτα! Υ.Γ 1: Με τετοιο ονομα προπονητη, τι περιμεναν; :P Υ.Γ 2: Ειναι προφανες οτι οι Σλοβενοι δεν ειναι σοβαρη ομαδα, και το εχασε το ματς. Με αλλες ομαδες δεν γινονται αυτα...χωρις αυτο να μειωνει σε τιποτα τον αθλο μας. Υ.Γ 3: Αυριο...:X Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Αυτο δεν εχει ξαναγινει... ειχαμε ευστοχια, φοβερη αμυνα και φυσικα κ@λοφαρδια, παμε με Ισπανια τωρα, ελπιζω να μην πεσει ταριφα παλι... παντως τα παιδια και τεταρτοι να βγουν δε πειραζει, ακομα και αν εχαναν τελικα με 62-61 παλι θα ηταν ηρωες, μαχητες και μαγκες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Νομίζω πως απλά η Ελλάδα έπαιξε σαν.. Ελλάδα για 5 λεπτά.. τα τελευταία 5 λεπτά. Μέτρησε η εμπειρία της και η απειρία των Σλοβένων σε τέτοιου είδους αγώνες... ΑΥΤΑ! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Παναγία μου τι ήταν αυτό, πήγα να πεθάνω στο τέλος! :up: off topic : Ύπνε πως λένε το τραγούδι στην υπογραφή σου? :D Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Α Π Ι Σ Τ Ε Υ T O!!!!!! 1000 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ αγώνας .... μόλις έκανα ένα τριπλό bypass για να την παλέψω ~ σαν μικρό παιδί πανηγύρισα! Παρ' όλη την αστοχία μας και το black out που είχαμε σε όλη την διάρκεια ... στο τέλος δείξαμε τι basketBALL(S) έχουμε!;) Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για αύριο να πω την αλήθεια , αλλά ελπίζω να κάνουμε την υπέρβαση και να στείλουμε τους ταυρομάχους στα σπίτια τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Το ξαναγράφω: Θα φτάσουμε μέχρι τους 8. Μην πείτε μετά ότι δεν σας τα λεγα. Όχι δε θα στο πούμε, don't worry! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelia Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 EIMASTE TREEEEEEELLLLLLLLLOIIIIIIIIIIIIIIIIIII:w00t::w00t::up::up::superman::superman::respect: APARADEKTH DIAITHSIA!!!!!:down::down::down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Τώρα που έχω ηρεμήσει κάπως ας γράψω μια ολοκληρωμένη άποψη για τον σημερινό αγώνα. Καταρχάς, ο Διαμαντίδης έδειξε πως αποτελεί εγγύηση. Ήταν σταθερότατος και έπαιξε καταπληκτική άμυνα Κατά δεύτερον, ο Ζήσης ανέκτησε τη χαμένη του αυτοπεποίθηση την κατάλληλη χρονική στιγμή. Έχει προσωπικότητα. Το τρίποντο που πέτυχε ήταν οριακό. Τρίτον, υποκλίνομαι στον Παπαλουκά. Στα τελευταία πέντε λεπτά απέδωσε παράλληλα για τους προηγούμενους έξι άγωνες όπου ήταν μετριότατος. Αυτός οιστρηλάτησε την υπόλοιπη ομάδα. Αυτός πέτυχε το πιο αποφασιστικό τρίποντο του αγώνα, αυτός έκανε το πιο καθοριστικό κλέψιμο, αυτός πέτυχε το νικητήριο καλάθι. Τέταρτον, ο Βασιλόπουλος έδωσε πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα. Αν συνεχίσει να δουλεύει και βελτιωθεί στον επιθετικό τομέα, θα γίνει βασικός κι αναντικατάστατος στην πεντάδα της Εθνικής. Πέμπτον, πιστεύω πως ο κύκλος του Κακιούζη στην ομάδα πρέπει να κλείσει την Κυριακή. Ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. Το ίδιο ίσως να πρέπει να συμβεί και με τον Χατζηβρέττα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Κατά δεύτερον, ο Ζήσης ανέκτησε τη χαμένη του αυτοπεποίθηση την κατάλληλη χρονική στιγμή. Έχει προσωπικότητα. Το τρίποντο που πέτυχε ήταν οριακό. Δε φταίει ο Ζήσης, ο Γιαννάκης φταίει για τη μη χρησιμοποίηση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Τώρα που έχω ηρεμήσει κάπως ας γράψω μια ολοκληρωμένη άποψη για τον σημερινό αγώνα. Καταρχάς, ο Διαμαντίδης έδειξε πως αποτελεί εγγύηση. Ήταν σταθερότατος και έπαιξε καταπληκτική άμυνα Κατά δεύτερον, ο Ζήσης ανέκτησε τη χαμένη του αυτοπεποίθηση την κατάλληλη χρονική στιγμή. Έχει προσωπικότητα. Το τρίποντο που πέτυχε ήταν οριακό. Τρίτον, υποκλίνομαι στον Παπαλουκά. Στα τελευταία πέντε λεπτά απέδωσε παράλληλα για τους προηγούμενους έξι άγωνες όπου ήταν μετριότατος. Αυτός οιστρηλάτησε την υπόλοιπη ομάδα. Αυτός πέτυχε το πιο αποφασιστικό τρίποντο του αγώνα, αυτός έκανε το πιο καθοριστικό κλέψιμο, αυτός πέτυχε το νικητήριο καλάθι. Τέταρτον, ο Βασιλόπουλος έδωσε πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα. Αν συνεχίσει να δουλεύει και βελτιωθεί στον επιθετικό τομέα, θα γίνει βασικός κι αναντικατάστατος στην πεντάδα της Εθνικής. Πέμπτον, πιστεύω πως ο κύκλος του Κακιούζη στην ομάδα πρέπει να κλείσει την Κυριακή. Ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. Το ίδιο ίσως να πρέπει να συμβεί και με τον Χατζηβρέττα. Συμφωνώ απόλυτα. Ο Χατζηβρέττας πιάνει τζάμπα χώρο. Δεν μπορεί να προσφέρει. Ο Κακιούζης κάτι μπορεί να κάνει. Μην ξεχνάς όμως ότι στον περσινό χαμένο τελικό με την Ισπανία ήταν η μόνη όαση στον ωκεανό! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Το ξαναγράφω: Θα φτάσουμε μέχρι τους 8. Μην πείτε μετά ότι δεν σας τα λεγα. Είμαι περίεργος για κάτι ... όταν είδες στο τέλος να πλησιάζουμε στο σκορ , ήθελες πραγματικά να κερδίσουμε ή να χάσουμε για να σου βγει η πρόβλεψη ...:wacko: Λίγη πίστη στην Ελλαδάρα μας δεν είναι και κακή... anyway! Edit... δεν θα σε πετύχω στα Χανιά , θα δεις τι θα πάθεις...:p:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ...!!! Αφου αντεξα και το σημερινο αντεχω ισως τα παντα... Συγχαρητηρια στα παιδια!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Είμαι περίεργος για κάτι ... όταν είδες στο τέλος να πλησιάζουμε στο σκορ , ήθελες πραγματικά να κερδίσουμε ή να χάσουμε για να σου βγει η πρόβλεψη ...:wacko: Λίγη πίστη στην Ελλαδάρα μας δεν είναι και κακή... anyway! Edit... δεν θα σε πετύχω στα Χανιά , θα δεις τι θα πάθεις...:p:happy: Διάβασε μία σελίδα πίσω. ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2032132#post2032132 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Συμφωνώ απόλυτα. Ο Χατζηβρέττας πιάνει τζάμπα χώρο. Δεν μπορεί να προσφέρει. Ο Κακιούζης κάτι μπορεί να κάνει. Μην ξεχνάς όμως ότι στον περσινό χαμένο τελικό με την Ισπανία ήταν η μόνη όαση στον ωκεανό! Ο Κακιούζης είναι 31 ετών κι έχει γίνει πλέον πολύ αργός. Μοιάζει επίσης διστακτικός στις προσπάθειες του. Έχει πάρει την κατιούσα. Θεωρώ πως δεν μπορεί να προσφέρει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πορεία του στο Ευρωμπάσκετ αυτό δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Για την ξανθιά δεν αναφέρθηκε κανείς. Ισως η MVP του Eurobasket. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Για την ξανθιά δεν αναφέρθηκε κανείς. Ισως η MVP του Eurobasket. Με πρόλαβες , αυτό πήγα να γράψω... τρελό μωρό!!!! :baby: Βρείτε φώτο παιδιά και ανεβάστε !!! Όχι "ίσως'' ... είναι η MVP του Eurobasket! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelia Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 giati o pitsirikas pou milage sto kinhto kai eklaige?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Όλα καλά στο τέλος ευτυχώς.. Αλλά αν και το αυριανό με την Ισπανία πάει έτσι...ε,δεν θα μείνουν και πολλοί για να ψηφίσουν την Κυριακή! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Όλα καλά στο τέλος ευτυχώς.. Αλλά αν και το αυριανό με την Ισπανία πάει έτσι...ε,δεν θα μείνουν και πολλοί για να ψηφίσουν την Κυριακή! :lol::lol::lol: :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts