efilatisisback Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Είναι 16 Στήλες Δηλαδή 4,8 ευρώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 http://betlofos.blogspot.com/2008/03/2932008_29.html αυτο το πραμα 3 φορες το βαλα στους σελιδοδηκτες μου και ολο το κηνυγαω... :rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Καλησπερα φιλαρακια μου.Τι κανουμε?Λοιπον σημερα καμια 10αρια ματσακια τα παιζει ολος ο κοσμος και ετσι δεν κανω τον κοπο να σας τα πω διοτι τα ξερετε.Εγω βλεπω Μπερλι ΑΣΣΟ και Βιγιερεαλ Χ... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Προβλέπω πολύ χιόνι αύριο καθώς πήγα ταμείο με over τη σαντερλαντ στο 90..Πάντως ψιλοανησυχώ καθώς η αναλογία μου για κάθε ταμείο στο 90 είναι 5 κουβάδες στο 90. 6/6 over :w00t: με βερντερ,μποχουμ,σαντερλαντ,κοβεντρι,σουονσι και πιτερμπρο.Για βράδυ over μπάρτσα,χερακλες,γκερμιναλ και under φενλο,αιντχοφεν και μαλιν.:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Γερό ταμείο μας έστειλε πάλι σήμερα ο εφιάλτης. Είναι και ο πρώτος το παλικάρι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Γερό ταμείο μας έστειλε πάλι σήμερα ο εφιάλτης. Είναι και ο πρώτος το παλικάρι. Ποιο δελτίο πέρασε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Ποιο δελτίο πέρασε? Από τα hot picks πέρασαν και τα 3 ματς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efilatisisback Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Δεν είναι δυνατόν να περνάνε όλα κάθε μέρα Αλλιώς θα είμουν αραχτός στο μπραζιλ Αλλά όταν δίνεις άχαστα και σου περνάνε όλα και τα ταμεία σου που κρατάς διάφανα είναι όλα θετικά(αν βρεις άλλα τέτοια ταμεία στι νετ να μου τα δείξετε έχω χρόνια να δω) και παίζεις συστηματικά δηλαδή ακολουθείς δεν θα πρέπει να έχεις παράπονο Απλά να πω πάλι σήμερα παρέλαση από φίλους που πήγαν ταμείο και τα δελτία τους μέσα όλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 "Παίξε σωστά και χάσε", που λέει και ο φαφούτης. Εγώ τόσα χρόνια δεν έπαιζα σωστά, γιατί δεν το κατέχω το άθλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Σας έχει έρθει ποτέ μύνημα από τη bwin στα "κινέζικα"; Κάτι μου στείλανε σήμερα κα ιδεν κατάλαβα τι είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 μηπως ξερει κανεις τι παιζει στο ματς ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ????κατι υποπτο γινεται....ολοι 2πλο το παιζουν... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 μηπως ξερει κανεις τι παιζει στο ματς ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ????κατι υποπτο γινεται....ολοι 2πλο το παιζουν... "Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι", λέει μια παροιμία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 "Όπου ακούς πολλά κεράσια,φαε καμια τυροπιτα" :lol::lol::lol: Η Μπερλι μας εκανε το 2-1 και εδωσε εναν ασσο του 1.70. Η Ατλεντικο μεχρι τωρα τρωει 3 και συνεχιζει... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efilatisisback Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Και Το Μεγάλο Μπαμ Για Σας Εκτός Οτι Στραβώθηκα όλη μέρα γι αυτό πήγαμε και λίγο πίσω στον οπάπ μέσα σε μισή μέρα σήκωσα νέο σάιτ Ολα free αλλά κουβεντουλα στο foroum οκ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Το members area δε λειτουργεί, efialti. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efilatisisback Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 to members einai gia mellontiki xrisi aristera sto menoy ta vlepete ola opos palia pantontas to menou opos prin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efilatisisback Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Αν Και Κοιμήθηκα Στις 5 Δηλαδή 6 όλα έτοιμα Πάμε Δυνατά Και Σήμερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 κανενα στανταρ για σημερα???εχω παιξει 4-5 παιχνιδια ξερα.ας ελπισουμε.... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Για να δουμε και σημερα τι εχουμε.Ξεκιναω με το Γ/Γ του Ολυμπιακου που δεν πιστευω να σπασει ΠΟΤΕ.Συνεχιζουμε με Σαλτσμπουρκ-Σπορτινγκ-Αλκμααρ-Τουλουζ-Γιουνκ-Βαλενθια Οβερ.Παρτε και κατι Χ που μου εχουν κατσει(Καλαματα-Ρεαλ-Σερρες-Τζενοα.Καλη τυχη... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 τελικα κουβα εγω...... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 5/5 μεχρι τωρα.....περιμενουμε Σπορτινγκ για το ΑΠΟΛΥΤΟ. Στα Χ εχουμε ΜΟΝΟ την Καλαματα μεχρι τωρα. Το Γ/Γ του Ολυμπιακου ειδατε ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ... 6/6 ΤαΜεΙοΟοΟο... Θυμαστε που απ την ΒΕΤΟΤΟ μου ειχαν βαλει ΟΡΙΟ 75 ευρω ε?Επειδη οποιος γελαει τελευτεος γελαει και καλυτερα για να δουμε κατι... 30/3/2008 3:10 μμ Παρολί στοίχημα Εργοτέλης - Λεßαδειακός (1 X 2) 1 1 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (1 X 2) 1 1 Αννόβερο - Στουτγκάρδη (Διπλή Ευκαιρία) Χ2 1 και X, Χ2 (d/h) Τσέλσι - Μίντλεσμπρο (1 X 2) 1 1 Λίβερπουλ - Έβερτον (1 X 2) 1 1 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (Handicap) Panionios +2,5 Panionios +2,5 Καστοριά - Πανσερραϊκός (Διπλή Ευκαιρία) Χ2 Χ2, 12 (d/h) 75.00 19.56 1467.26 Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efilatisisback Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 parte xrhma magkes apo paraskeyh edosa sta hot 13 shmeia kai perasan ta 11 xtes kseskisame kai pali para kati psila 2000 xhnes ta hot picks kai 600 eyro opap eykola kai aneta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 5/5 μεχρι τωρα.....περιμενουμε Σπορτινγκ για το ΑΠΟΛΥΤΟ. Στα Χ εχουμε ΜΟΝΟ την Καλαματα μεχρι τωρα. Το Γ/Γ του Ολυμπιακου ειδατε ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ... 6/6 ΤαΜεΙοΟοΟο... Θυμαστε που απ την ΒΕΤΟΤΟ μου ειχαν βαλει ΟΡΙΟ 75 ευρω ε?Επειδη οποιος γελαει τελευτεος γελαει και καλυτερα για να δουμε κατι... 30/3/2008 3:10 μμ Παρολί στοίχημα Εργοτέλης - Λεßαδειακός (1 X 2) 1 1 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (1 X 2) 1 1 Αννόβερο - Στουτγκάρδη (Διπλή Ευκαιρία) Χ2 1 και X, Χ2 (d/h) Τσέλσι - Μίντλεσμπρο (1 X 2) 1 1 Λίβερπουλ - Έβερτον (1 X 2) 1 1 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (Handicap) Panionios +2,5 Panionios +2,5 Καστοριά - Πανσερραϊκός (Διπλή Ευκαιρία) Χ2 Χ2, 12 (d/h) 75.00 19.56 1467.26 Έτσι όπως πας βλέπω να σου βάζουν όριο τα 5 ευρώ.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Να σου πω την αληθεια μου,ΒΕΤΟΤΟ ειχα να παιξω αρκετο καιρο.Μετα απ το οριο που μου βαλανε επαιζα ΒΓΙΝ αλλα χτες με πηρε ενας φιλος τηλ που παιζουμε παρεα και μου λεει(Ρε μλκ η ΒΓΙΝ δεν ειναι πολυ γουρικη δεν παμε να παιξουμε 75 ευρω στην ΒΕΤΟΤΟ) και ετσι και παιξαμε.Ετσι βγαλαμε απο 700 ο καθε ενας....ειχα και κατι ΟΠΑΠ και τα πηγα πολυ καλα. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Παρτε τους τα βρακια να μαθουν να χανουν μερικα που και που γιατι το μονο που θελουν ειναι να τα παιρνουν :devil: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts