Jump to content

Πάμε Στοίχημα 2007-2008

porcupine
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@talentscout

Φίλε μου από ότι φάνηκε η Τότεναμ δεν μας απογοήτευσε. Ήταν όπως προείπες και το λογικό αλλά και η αγαπημένη των tipsters.

@jog

Ευχαριστώ πολύ. Και όπως λεέι και ο PIT-BULL ΤαμειΟοΟοΟο

Καλησπέρα παιδια!

για σήμερα μια πεντανόστιμη τριαδούλα... να φαν κ οι κότες.. ;) :

Guingamp - Angers 1 (x)

Rizespor - Fenerbahce 1 (x)

Maritimo - Porto 1 (x)

καλή επιτυχία σε όλους,;)

και μπράβο στους κερδισμένους του χτές.. :)

Καλοφάγωτα παίδες όσοι πληροθήκατε!

Εγώ πάλι έχασα την Μπάγερν που την είχα να νικάει από ημίχρονο :( και τελικά μέχρι το τέλος κατάφερε να φάει 2 μπαλάκια από την Αμπερντίν, έλεος! anyway, Ελπίζω κάτι να πάρουμε το Σ/Κ!

Σάλκε - Βόλφσμπουργκ - (Over) 1.60 (Σήμερα αυτό, και το μοναδικό που μου αρέσει από τα σημερινά)

Νότιγχαμ - Σουίντον - (1) 1.65 (Εδώ διάβασα ότι παίζει και το X2, αλλά θα πάω με την Νότιγχαμ και ας με έχει ξαναπικράνει τις προιγούμενες βδομάδες...ΜΠΟΡΕΙ!)

Μπρέντφορντ - Άκρινγκτον - (1) 1.70 (No Comments!)

Γκρέις - Έξετερ - (1) 2.40 (No Comments!)

Ρίμινι - Γκροσέτο - (1) 1.60 (Πολύ ανεβασμένο το Ρίμινι τις τελευταίες αγωνιστικές και καλύτερη από τη Γκροσέτο...αρκετά καλό το 1.60)

Πάρμα - Μίλαν - (2) 1.80 (Adio Mr.Fenomeno) ε του πούσ..η, αν και έχει κάποιες απουσίες, πρέπει να κερδίσει!

Μάντσεστερ Γ. - Άρσεναλ - (1) 2.00 (Derby είναι τι να λέμε, η Άρσεναλ έχει κάποιες απουσίες όμως η Manchester μου γεμίζει περισσότερο το μάτι. Με ψιλοτρομάζει μόνο ότι είναι κύπελο και μπορεί να πάει προς το Χ. Ίδωμεν!)

Εσπανιόλ - Σεβίλλη - (Over) 1.95 (No Comments...)

Αννόβερο - Μπάγερν - (Over) 1.65 (Προτιμώ το όβερ, παρά το 2ο, Μπάγερν είναι αυτή :dash:

Άρης - Αστέρας Τρίπολης - (1) 1.67 (Άν γίνει το παιχνίδι, και δεν έχουμε τίποτα χιόνια, δεν βλέπω να γλυτώνει ο Αστέρας)

Αυτά! Πολλά είναι ε? :) άντε να τα ταιριάξεις τώρα... :)

Και 2 περίεργα ακόμα!

Ίντερ - Λιβόρνο - Χ2 (4.85) (13.00) (Εδώ περιμένω πως και πως από βδομάδα σε βδομάδα την γκέλα της Ίντερ, και συνέχεια νικάει :wacko: αυτή τη φορά βλέπω να μου κάνει την χάρη μιας και παίζει Τρίτη με την Λίβερπουλ και θα ξεκουραστούν κάποιοι παίχτες, και στο πρωτάθλημα αν χάσει η Ρόμα από την Juve το καθάρισε.)

Χάλ - Κόλτσεστερ - 2 (4.50) (No Comments!)

Καλή επιτυχία ότι και αν παίξετε :!:

Ποιό απολαυστικό οβερ δεν θα μπορούσα να παρακολουθήσω στην ζώη μου....

στο 40 Αγιαξ-Σπάρτα 5-1....

14' [1 - 0] Heitinga

29' [2 - 0] Jan Huntelaar

32' [3 - 0] Lindgren

34' [3 - 1] Roberts

38' [4 - 1] Heitinga

40' [5 - 1] Perez

πληρώθηκα με οβερ Κολωνία και το απόλαυσα λιώνοντας στο γέλιο με το One step beyong των madness που παίζει στο Αγιαξ Αρίνα οταν βάζει γκόλ ο Αγιαξ :lol: βαρέθηκα να το ακούω!

για την ιστορία, 11 στα 11 οβερ με το αποψινό μάτς....

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε συ porcupine κάνε μου over την Σάλκε μην τους πάρει και τους σηκώσει :mad: έλεος ρε, 1 ώρα παιχνίδι και δεν έχει μπεί ακόμα γκόλ!

Ευχαριστώ :p

1 - 0 Όλεεεε, σα να βαλε το χεράκι του ο porcupinos :) έλα για πάμε 2 ακόμααααα!!

"Αυτός ο Ασαμόα πάντως, εκτός από χοντρός και πατσαβούρης είναι και άμπαλος ρε γμτ.."

1 - 1 Goooooaaaaaaaaaaaal!!!! έφτιαξε το πράγμα! Τώρα κάποιος πρέπει να κερδίσει! :)

1 - 2 :heat:

Σήμερα αποχή από μένα.

Αύριο μια καλή μελέτη και 5-6 ευρώ ποντάρισμα.Χαλαρά πράματα.

Καλή επιτυχία στα δελτία σας!

Pedia ta ew parei me tin interwetten:mad:EIxa kanei etisi gia katathesi 60e apo ta kerdimou ston trapeziko logariasmo kai akoma den ta exoun balei exoun paresei 3 ebdomades.tous estila email kai mou eipan oti autoi ta exoun stiloi apo tis 25-1-08 kai na xanakitaxo mipos kano lathos kai exoun mpei ston logariasmo mou!Se autin tin periptosi ti ginatai?sas exei tixei kati analogo:confused:

Pedia ta ew parei me tin interwetten:mad:EIxa kanei etisi gia katathesi 60e apo ta kerdimou ston trapeziko logariasmo kai akoma den ta exoun balei exoun paresei 3 ebdomades.tous estila email kai mou eipan oti autoi ta exoun stiloi apo tis 25-1-08 kai na xanakitaxo mipos kano lathos kai exoun mpei ston logariasmo mou!Se autin tin periptosi ti ginatai?sas exei tixei kati analogo:confused:

Ζήτησε να σου δώσουν κωδικό συναλλαγής τους με την τράπεζα για να το ελέγξεις με τη δικιά σου

xalara simera i mera....eida oti eixe orea pexnidia gia pontarisma alla se aftin tin aglia tou tora pote den ksereis....elpizoume simera gia kati kalo kai avrio exei o theos...

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

κάντε μου την Ντόρτμουντ οβερ.... 250+ θα χιονίσει.....

Ravenna - Bari (How many goals will be scored?) Over 2,5 -

Energie Cottbus - Borussia Dortmund (How many goals will be scored?) Over 2,5

Energie Cottbus - Borussia Dortmund (How many goals will be scored?) Over 2,5 -

Karlsruher SC - Bayer Leverkusen (How many goals will be scored?) Over 2,5

Πώπω τι χάνει η Ενεργκί..... έλα ρε Κότμπους! βάλε 2 γκόλ η φάε δύο η βάλε 1 και φάε ένα,οτι να ναι! οβερ να ναι!

3 under. 6 over παράδοση.... οχι under απόψε σε παρακαλώ....

ΕΛΕΟΣ!!!! εξ επαφής κεφαλιά η Κοτμπούς και την στέλνει μόλις δεξιά απο το δοκάρι....

0-2 83' Ντόρτμουντ.... 1 γκόλ ρε παιδιά!!!

επιθετικός της ντόρτμουντ έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα να γράψει το 0-3 και να με στείλει ταμείο :cry: :cry: :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

kante mou tin stougardi 2 kai pao kalo tameio...

μόλις πήγες ταμείο...

εγώ κουβά.:(

το σπαστικό είναι πώς απο το 8' ηταν 0-1 και έπρεπε να πάει στο 84' για να μπεί δευτερο γκόλ...

απο 1 γκόλ χρειάζομαι επειγόντως στα Χέρεφορντ,Σαουθεντ,Μπράντφορντ να κλείσω τα οβερ σε δυο δελτία να σώσω την παράσταση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά! την γκαντεμιά μου μέσα!

3 μάτς ημίχρονο 1-1 και 2-0 και αναμένω απο 1 γκόλ!

στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκε τίποτα...φτάσαμε στο 80' και έχουν κολλήσει εκεί...

αλλά 200+ στον κουβά :cry:

γιατί ρε τους άμπαλους! γιατί την τύχη μου μέσα!

όλα ξεκίνησαν ευνοικά και καταστράφηκαν στο δεύτερο μισό :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Southend United - Bournemouth (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5

Hereford United - Chesterfield (How many goals will be scored?) Over 2,5

3 Καμμένα δελτία λοιπόν, για 1 γκόλ στο καθένα κόστος 120€ χαμένα κέρδη 400+ :cry::cry::cry::cry::mad::mad::mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις είδα το γκολ που έφαγε η ντούισμπουργκ στο 90 και μου στέρησε 400 γιούροζ.Μιλάμε αυτο που κάνει ο αμυντικός :rocket: δεν υπάρχει...Mε την ευχή μου στην zweite bundesliga του χρόνου.Το γκολ της μεσίνα στο τέλος άλλα 400,το under της ινβερνες (1-1) άλλα 400, η έρντρι που τώρα βρήκε να γκελάρει άλλα 400 και η βαλενσιεν που χάνει άλλα 400.. :wacko::blink::dizzy:Ευτυχώς κάθισε ένα δελτίο με καλλιθέα,νότινχαμ,ντόρτμουντ και σαλισμπέρι και τουλάχιστον έβγαλα τη χασούρα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...