k73917391 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 acidburner,k73917391 Κάνατε καλό ταμείο :D αρκετα καλο φιλε μου.ευχαριστω:) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburner Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 @talentscout Φίλε μου από ότι φάνηκε η Τότεναμ δεν μας απογοήτευσε. Ήταν όπως προείπες και το λογικό αλλά και η αγαπημένη των tipsters. @jog Ευχαριστώ πολύ. Και όπως λεέι και ο PIT-BULL ΤαμειΟοΟοΟο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburner Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Συγχαρητήρια και από εμένα k73917391!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Συγχαρητήρια και από εμένα k73917391!!! ευχαριστω πολυ φιλε μου...ΕΠΙΣΗΣ!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburner Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 ευχαριστω πολυ φιλε μου...ΕΠΙΣΗΣ!!! Να σαι καλά. :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Καλησπέρα παιδια! για σήμερα μια πεντανόστιμη τριαδούλα... να φαν κ οι κότες.. ;) : Guingamp - Angers 1 (x) Rizespor - Fenerbahce 1 (x) Maritimo - Porto 1 (x) καλή επιτυχία σε όλους,;) και μπράβο στους κερδισμένους του χτές.. :) [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Καλοφάγωτα παίδες όσοι πληροθήκατε! Εγώ πάλι έχασα την Μπάγερν που την είχα να νικάει από ημίχρονο :( και τελικά μέχρι το τέλος κατάφερε να φάει 2 μπαλάκια από την Αμπερντίν, έλεος! anyway, Ελπίζω κάτι να πάρουμε το Σ/Κ! Σάλκε - Βόλφσμπουργκ - (Over) 1.60 (Σήμερα αυτό, και το μοναδικό που μου αρέσει από τα σημερινά) Νότιγχαμ - Σουίντον - (1) 1.65 (Εδώ διάβασα ότι παίζει και το X2, αλλά θα πάω με την Νότιγχαμ και ας με έχει ξαναπικράνει τις προιγούμενες βδομάδες...ΜΠΟΡΕΙ!) Μπρέντφορντ - Άκρινγκτον - (1) 1.70 (No Comments!) Γκρέις - Έξετερ - (1) 2.40 (No Comments!) Ρίμινι - Γκροσέτο - (1) 1.60 (Πολύ ανεβασμένο το Ρίμινι τις τελευταίες αγωνιστικές και καλύτερη από τη Γκροσέτο...αρκετά καλό το 1.60) Πάρμα - Μίλαν - (2) 1.80 (Adio Mr.Fenomeno) ε του πούσ..η, αν και έχει κάποιες απουσίες, πρέπει να κερδίσει! Μάντσεστερ Γ. - Άρσεναλ - (1) 2.00 (Derby είναι τι να λέμε, η Άρσεναλ έχει κάποιες απουσίες όμως η Manchester μου γεμίζει περισσότερο το μάτι. Με ψιλοτρομάζει μόνο ότι είναι κύπελο και μπορεί να πάει προς το Χ. Ίδωμεν!) Εσπανιόλ - Σεβίλλη - (Over) 1.95 (No Comments...) Αννόβερο - Μπάγερν - (Over) 1.65 (Προτιμώ το όβερ, παρά το 2ο, Μπάγερν είναι αυτή :dash: Άρης - Αστέρας Τρίπολης - (1) 1.67 (Άν γίνει το παιχνίδι, και δεν έχουμε τίποτα χιόνια, δεν βλέπω να γλυτώνει ο Αστέρας) Αυτά! Πολλά είναι ε? :) άντε να τα ταιριάξεις τώρα... :) Και 2 περίεργα ακόμα! Ίντερ - Λιβόρνο - Χ2 (4.85) (13.00) (Εδώ περιμένω πως και πως από βδομάδα σε βδομάδα την γκέλα της Ίντερ, και συνέχεια νικάει :wacko: αυτή τη φορά βλέπω να μου κάνει την χάρη μιας και παίζει Τρίτη με την Λίβερπουλ και θα ξεκουραστούν κάποιοι παίχτες, και στο πρωτάθλημα αν χάσει η Ρόμα από την Juve το καθάρισε.) Χάλ - Κόλτσεστερ - 2 (4.50) (No Comments!) Καλή επιτυχία ότι και αν παίξετε :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Ποιό απολαυστικό οβερ δεν θα μπορούσα να παρακολουθήσω στην ζώη μου.... στο 40 Αγιαξ-Σπάρτα 5-1.... 14' [1 - 0] Heitinga 29' [2 - 0] Jan Huntelaar 32' [3 - 0] Lindgren 34' [3 - 1] Roberts 38' [4 - 1] Heitinga 40' [5 - 1] Perez πληρώθηκα με οβερ Κολωνία και το απόλαυσα λιώνοντας στο γέλιο με το One step beyong των madness που παίζει στο Αγιαξ Αρίνα οταν βάζει γκόλ ο Αγιαξ :lol: βαρέθηκα να το ακούω! για την ιστορία, 11 στα 11 οβερ με το αποψινό μάτς.... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Ρε συ porcupine κάνε μου over την Σάλκε μην τους πάρει και τους σηκώσει :mad: έλεος ρε, 1 ώρα παιχνίδι και δεν έχει μπεί ακόμα γκόλ! Ευχαριστώ :p 1 - 0 Όλεεεε, σα να βαλε το χεράκι του ο porcupinos :) έλα για πάμε 2 ακόμααααα!! "Αυτός ο Ασαμόα πάντως, εκτός από χοντρός και πατσαβούρης είναι και άμπαλος ρε γμτ.." 1 - 1 Goooooaaaaaaaaaaaal!!!! έφτιαξε το πράγμα! Τώρα κάποιος πρέπει να κερδίσει! :) 1 - 2 :heat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 ok makari kati na kanoume to s/k... Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Ενα στοιχηματακι για πλακα..http://www.imageshack.gr/files/5ntbq3e6rb6kjph3szmc.jpg ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Σήμερα αποχή από μένα. Αύριο μια καλή μελέτη και 5-6 ευρώ ποντάρισμα.Χαλαρά πράματα. Καλή επιτυχία στα δελτία σας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Pedia ta ew parei me tin interwetten:mad:EIxa kanei etisi gia katathesi 60e apo ta kerdimou ston trapeziko logariasmo kai akoma den ta exoun balei exoun paresei 3 ebdomades.tous estila email kai mou eipan oti autoi ta exoun stiloi apo tis 25-1-08 kai na xanakitaxo mipos kano lathos kai exoun mpei ston logariasmo mou!Se autin tin periptosi ti ginatai?sas exei tixei kati analogo:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Pedia ta ew parei me tin interwetten:mad:EIxa kanei etisi gia katathesi 60e apo ta kerdimou ston trapeziko logariasmo kai akoma den ta exoun balei exoun paresei 3 ebdomades.tous estila email kai mou eipan oti autoi ta exoun stiloi apo tis 25-1-08 kai na xanakitaxo mipos kano lathos kai exoun mpei ston logariasmo mou!Se autin tin periptosi ti ginatai?sas exei tixei kati analogo:confused: Ζήτησε να σου δώσουν κωδικό συναλλαγής τους με την τράπεζα για να το ελέγξεις με τη δικιά σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 xalara simera i mera....eida oti eixe orea pexnidia gia pontarisma alla se aftin tin aglia tou tora pote den ksereis....elpizoume simera gia kati kalo kai avrio exei o theos... Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 κάντε μου την Ντόρτμουντ οβερ.... 250+ θα χιονίσει..... Ravenna - Bari (How many goals will be scored?) Over 2,5 - Energie Cottbus - Borussia Dortmund (How many goals will be scored?) Over 2,5 Energie Cottbus - Borussia Dortmund (How many goals will be scored?) Over 2,5 - Karlsruher SC - Bayer Leverkusen (How many goals will be scored?) Over 2,5 Πώπω τι χάνει η Ενεργκί..... έλα ρε Κότμπους! βάλε 2 γκόλ η φάε δύο η βάλε 1 και φάε ένα,οτι να ναι! οβερ να ναι! 3 under. 6 over παράδοση.... οχι under απόψε σε παρακαλώ.... ΕΛΕΟΣ!!!! εξ επαφής κεφαλιά η Κοτμπούς και την στέλνει μόλις δεξιά απο το δοκάρι.... 0-2 83' Ντόρτμουντ.... 1 γκόλ ρε παιδιά!!! επιθετικός της ντόρτμουντ έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα να γράψει το 0-3 και να με στείλει ταμείο :cry: :cry: :cry: "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 kante mou tin stougardi 2 kai pao kalo tameio... Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 kante mou tin stougardi 2 kai pao kalo tameio... μόλις πήγες ταμείο... εγώ κουβά.:( το σπαστικό είναι πώς απο το 8' ηταν 0-1 και έπρεπε να πάει στο 84' για να μπεί δευτερο γκόλ... απο 1 γκόλ χρειάζομαι επειγόντως στα Χέρεφορντ,Σαουθεντ,Μπράντφορντ να κλείσω τα οβερ σε δυο δελτία να σώσω την παράσταση... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Ενα στοιχηματακι για πλακα..http://www.imageshack.gr/files/5ntbq3e6rb6kjph3szmc.jpg καλος κουβας:O:O:O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Ρε παιδιά! την γκαντεμιά μου μέσα! 3 μάτς ημίχρονο 1-1 και 2-0 και αναμένω απο 1 γκόλ! στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκε τίποτα...φτάσαμε στο 80' και έχουν κολλήσει εκεί... αλλά 200+ στον κουβά :cry: γιατί ρε τους άμπαλους! γιατί την τύχη μου μέσα! όλα ξεκίνησαν ευνοικά και καταστράφηκαν στο δεύτερο μισό :cry: "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Λινκολν - Μακλσφιλντ 2-1 90' ΣΦΥΡΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 33333333333333333-111111111111111 ΥΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Southend United - Bournemouth (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 Hereford United - Chesterfield (How many goals will be scored?) Over 2,5 3 Καμμένα δελτία λοιπόν, για 1 γκόλ στο καθένα κόστος 120€ χαμένα κέρδη 400+ :cry::cry::cry::cry::mad::mad::mad: "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Για το βραδάκι: MΟΝΣ 1 ΛΑΝΣ 1 ΟΣΕΡ 1 ΣΟΣΟ 1 Kαλή επιτυχία σε όλους! :) [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Μόλις είδα το γκολ που έφαγε η ντούισμπουργκ στο 90 και μου στέρησε 400 γιούροζ.Μιλάμε αυτο που κάνει ο αμυντικός :rocket: δεν υπάρχει...Mε την ευχή μου στην zweite bundesliga του χρόνου.Το γκολ της μεσίνα στο τέλος άλλα 400,το under της ινβερνες (1-1) άλλα 400, η έρντρι που τώρα βρήκε να γκελάρει άλλα 400 και η βαλενσιεν που χάνει άλλα 400.. :wacko::blink::dizzy:Ευτυχώς κάθισε ένα δελτίο με καλλιθέα,νότινχαμ,ντόρτμουντ και σαλισμπέρι και τουλάχιστον έβγαλα τη χασούρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts