paris1 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ρε παιδια τι παθαινω ρε γμτ παιζω over αεκ,αλκμααρ,κοπεχαγη,λαρισα και βαζω και το ΑΧΑΣΤΟ την ρεν την παλιοκαταραμενη την τρισκαταρατη την....:angry: ετσι μουρχεται να τσιριξωωω :yawn::w00t: εν οιδα οτι ουδεν οιδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ρε παιδια τι παθαινω ρε γμτ παιζω over αεκ,αλκμααρ,κοπεχαγη,λαρισα και βαζω και το ΑΧΑΣΤΟ την ρεν την παλιοκαταραμενη την τρισκαταρατη την....:angry: ετσι μουρχεται να τσιριξωωω :yawn::w00t: δεν παίζεις προπό.... στοίχημα παίζεις.το λέμε και το ξαναλέμε. 2αδες,αυστηρά 3άδες! "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris1 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 και 3 να παιζα και 2 να παιζα την ρεν θα την ειχα μεσα αμφοτερες θελαν νικη αλλα με πολλα γκολ... εν οιδα οτι ουδεν οιδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Όπως και να έχει μας τελείωσε ρε παιδιά, για Σ/Κ έχετε βρεί κάτι? Adios Bundesliga :( Με μια γρήγορη ματιά εγώ βλέπω τα παρακάτω παιχνιδάκια και σίγουρα κάποια θα τα παίξω! Τσέστερφιλντ - Μάνσφιλντ 1ο Λίβερπουλ - Πόρτσμουθ 1ο Πιτέρμπορο - Μπράντφορντ 1ο Μπρίστολ Σίτι - Μπάρνσλεϊ 1ο (Εδώ παίζω περισσότερο με συναίσθημα μιας και την Bristol την πάω με 1000 και την έχω σχεδόν κάθε βδομάδα σε κάποιο δελτίο) Pisa - Ραβένα 1ο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1o Μπλάκπουλ - Κόβεντρι οβερ Τσάρλτον - Χάλ οβερ ΠΑΟΚ - Λεßαδειακός under ΚΠΡ - Κόλτσεστερ under Μπρίστολ Σίτι - Μπάρνσλεϊ under Ρόμα - Σαμπντόρια under Αστέρας Τρίπολης - Ατρόµητος X Μπρέσια - Ρίμινι X Στόουκ - Γουέστ Μπρομ X Αστέρας Τρίπολης - Ατρόµητος (Ακριβές σκορ (κανονική διάρκεια)) 0:0 Στόουκ - Γουέστ Μπρομ (Ακριβές σκορ (κανονική διάρκεια)) 1:1 "Και από τα σημερινά" Ανζέ - Ντιζόν 1ο Brighton and Hove Albion - Τζίλιγχαμ 1ο Αζαξιό - Chamois Niortais FC 1ο Μίλτον Κέινς Ντονς - Μπρέντφορντ (Διπλή Ευκαιρία) X ή Μπρέντφορντ Αυτά τα ολίγα από μένα, χωρίς να θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου φυσικά! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 και 3 να παιζα και 2 να παιζα την ρεν θα την ειχα μεσα αμφοτερες θελαν νικη αλλα με πολλα γκολ... Πες μου ότι κάνεις πλάκα αυτό μόνο τέλος!:dizzy:Της Ντιναμό της έφτανε ένα 0-2:!: για να προκριθεί! Γι'αυτό το έπαιξα 12 αλλά καλός κουβάς είμαι και γω.:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Καλά πάμε καλά πάμε!!! Ας είναι καλά η Bristol που στα καθηστέρια μου φτιαξε το 3-2 :w00t: Μένει τώρα να κερδίσει η Chelsea να τους πάρω 525 ευρά!!! http://img510.imageshack.us/img510/193/capturekm4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Συστηματακι 3-4-5...με Χ Αστον Βιλα(1-1)-Διπλο Κιεβο(1-2)-Ασσο Χερεθ(3-3)-Ασσο Σαραγοσα-Ασσο Σεν Τρουιτεν. Μου την εκανε η Χερεθ αλλα και με το 4/5 παλι καλα ΘΑ ειμαι. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Καλά πάμε καλά πάμε!!! Ας είναι καλά η Bristol που στα καθηστέρια μου φτιαξε το 3-2 :w00t: Μένει τώρα να κερδίσει η Chelsea να τους πάρω 525 ευρά!!! http://img510.imageshack.us/img510/193/capturekm4.jpg καλη επιτυχια φιλε μου.. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 εγώ λέω να τους τα πάρω απόψε αν με το καλό έρθει άσσος η Σεβίλλη :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 καλη επιτυχια φιλε μου.. ;) εγώ λέω να τους τα πάρω απόψε αν με το καλό έρθει άσσος η Σεβίλλη :ninja: Σε καλή μεριά! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 επειγόντως οβερ την Γιούβε.... να κλείσω με οβεραρα Παλέρμο.... προιστορία 1 αντερ-7 οβερ... μην σπάσει σήμερα το ρημάδι... Να πάρει και να σηκώσει! 150€ θα καθάριζα σε αυτη την δυάδα :cry: :cry: "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Εγώ είχα βάλει Χ/Χ το Ίντερ - Μίλαν αλλά δεν έκατσε.. :( Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 δεν βγήκε το ρημάδι...γιατί ρε γμτ.... γιατί να σπάσει σήμερα η παράδοση του οβερ... 32 & 59 τα γκολ και το υπόλοιπο ξύνονται ρε γμτ.... :'( έλεος ρε γμτ! έλεος πια! όλες οι παραδόσεις σε μένα θα σπάνε... 1-0 Και με δέκα Ατλέτικο... πάμε ρε παιδια,ένα γκόλ απο Εσπανιόλ και οβερ... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Σε καλή μεριά!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 http://img412.imageshack.us/img412/8615/capturequ5.jpg :up::yahoo::superman::w00t::D "Joe Cole" The Man!!! Πάμε γερά ρε παιχταράδες!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Σε καλή μεριά! :D εεετσι ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 μπράβο!καλοφάγωτα! :D εμένα με πλήρωσε τόσο το Γ/Γ όσο και το οβερ της Εσπανιόλ.... να τι έχασα ΣΚ... Crewe Alexandra - Doncaster Rovers (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 Pisa - Ravenna (How many goals will be scored?) Over 2,5 Under 2,5 30.00 3.60 - Willem II Tilburg - De Graafschap (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 Montpellier HSC - FC Gueugnon (How many goals will be scored?) Over 2,5 Under 2,5 10.00 3.57 - Palermo - Lazio (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 Juventus - Siena (How many goals will be scored?) Over 2,5 Under 2,5 42.43 3.35 "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Next time porcupine μη μασάς ;) είναι και να σε θέλει φίλε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 καλησπέρα και χρόνια καλά.... κλασσικά.... :( Watford - Cardiff City (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 Gillingham - Southend United (How many goals will be scored?) Over 2,5 - "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Νοτς Κάουντι - Μίλτον Κέινς Ντονς (1 X 2) Μίλτον Κέινς Ντονς Πόρτσμουθ - Άρσεναλ (1 X 2) Άρσεναλ - Έβερτον - Μπόλτον (1 X 2) Έβερτον - Πρέστον - Σκάνθορπ (1 X 2) Πρέστον - A να δούμε θα βγάλω καμιά έξοδο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italiano Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Πλίμουθ Χ Ολυμπιακός 2/1 :shifty: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 έβγαλα μια υπέροχη δυάδα οβερ!!! Barnsley - Southampton FC (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 West Bromwich - Scunthorpe United (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 δείτε τι έχασα....αλλα 135€ θα παίρνα... να σκοράρουν και οι δυο ομάδες..... Barnsley - Southampton FC (Will both teams score in the match?) Yes Yes2-2 West Bromwich - Scunthorpe United (Will both teams score in the match?) Yes No 5-0:X:cry: 5 γκόλ έβαλε η μία....ούτε ένα δεν μπόρεσε η άλλη η βλαμμένη! πρώτο μεταξύ τους μάτς 2-3 υπέρ Μπρόμιτς... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Μου φαίνεται θα γίνω Α.Ε.Λ:happy:.Πάλι με Χ της αελ ταμείο.Βοήθησαν βέβαια και τα διπλά των rangers και crystal palace για να κλείσω την τριάδα μου.36 γιουροζ έριξα σε αυτή την τριάδα.Απο κει και πέρα έπιασα αρκετά διπλά σε αγγλία και σκωτία όπως της QPR μέσα στην watford, της acrington,της hereford,της ροδεραμ αλλά η rochdale:wacko:, που άργησε να ξυπνήσει και η τσεστερ που ακόμα κοιμάται, μου χάλασαν τρελό ταμείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 με εμένα πάντως παιδιά συμβαίνει το εξης παράδοξο: αν τα βάλω κάτω συνολικά είμαι κερδισμένος στο στοιχημα απο τον ΟΠΑΠ και χαμένος απο το net. Κανονικά θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο γιατί στο net έχει καλύτερες ευκαιρίες και δεν έχει περιορισμούς. η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Καλή χρονιά χωρίς κουβά!:p Της Κορέας έγινε στα αγγλικά ματς.Απέφυγα τα over των μάντσεστερ και άρσεναλ και πήγα ολοταχώς προς λιντς μεριά...:wacko: Σε 3 τετράδες με θεωρητικά δυνατά φαβορί και γερό ποντάρισμα 75 γιουροζ σε κάθε μια τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:0/4:!:,2/4 και 3/4.Πητερμπορο,νοτινχαμ και ολντερσοτ πιάνω και με στέλνουν στο στόμα του λύκου οι...Λύκοι:confused:.Ευτυχώς μου έκατσε το 4/4 στο παρολί με τις μεγαλύτερες αποδόσεις με Γουότφορντ,Λούτον και 2 από Conference.Με 30 γιουροζ 425.Βέβαια 170 το καθαρό κέρδος.Καλό ταμείο αλλά ελέω Γουλβς όχι τρελό ταμείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts