porcupine Δημ. October 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 επιτέλους ταμείο.... Ipswich Town - Colchester United (How many goals will be scored?) Over 2,5 West Bromwich - Blackpool (How many goals will be scored?) Over 2,5 0-1 & 1-0 HT Και πλακώθηκαν στα γκόλ στο Β'μετά το 75 :D φίλε soublaki-3 τι να πώ... με 10 απο το 65 οι της Φενέρ και οι άλλοι φούλ επίθεση και δεν μπορούν... άντε μωρή Φενέρ... πάρτους το διπλό για να μάθουν να μην φέρνουν οβερ... ενδεικτικό της ζημιάς που έπαθα προχτές.... http://img88.imageshack.us/img88/1097/32328742pj9.jpg "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 εάν το παίξες μονό... καθάρισες... :yahoo: Πετάνε οι μπέμπηδες φέτος! soublaki-3 για τη Στουτγάρδη σε προειδοποίησα φίλε, δεν τραβάει μία. kostakis_7 είσαι ΑΠΑΙΧΤΟΣ man ελπίζω να συνεχίσεις έτσι! ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Δεν πειράζει, απλά δεν τον ξαναακούω αυτόν που ακουσα για την 3άδα που γραψα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Καλημέρα, για σήμερα ίσως παίξω, οβερ Βαλένθια,διπλό Πόρτο. απο κοντά το όβερ και διπλό της Μπενφίκα και το οβερ της Μίλαν. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skivalo Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Φιλε porc ειμαστε ακριβως αντιθετοι!Εγω πιστευω 1 Μπενφικα κ Πορτο χ κ under!Παντως ενας απ τους 2 μας(εγω:p!)θα πληρωθει:lol:!!Κ απο τωρα ενα αυριανο Μπορντο 1!Αντε να σπασει η γκαντεμια:cry:... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 ...εγώ θα πρότινα να πιάσει τα μισά ο porcupine και τα άλλα μισά ο skivalo για αν στε και οι δύιο ικανοποιημένοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 looool όπως είπα, ίσως παίξω... πιθανώς όχι γιατί έχω νέα έμπνευση... οβερ Μίλαν,οβερ Βαλένθια... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 kostakis_7 δώσε το παρόν. Που να ακουμπήσω τα 100 ευρό bonus παιδιά; Δυστηχώς πρέπει να τα ποντάρω άλλες 5 φορές σε απόδοση 1.50 και πάνω πριν κάνω ανάληψη. Τσέλσι, Βαλένθια ή Λίβερπουλ; ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Μην τα ποντάρεις πάλι ολα μαζί... σπάστα σε 25αρια-30αρια.... μην βιάζεσαι!!! έτσι είχα κάνει πέρυσι με της sportingbet το bonus Και στο τέλος όχι απλά της το πήρα, αλλά έκλεισα και με +870 στο μουντιάλ ;) ας όψεται το Ιταλία-Ηπα που ήρθε Χ και το Αργεντινή-Μεξικό που ήρθε επίσης Χ και είχα παίξει άσσους γιατί θα ξεπερνούσα τα 1400.. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Παίζω προχθές 50€ στο 1,28 το Over του Νορβηγικού αγώνα Mandalskameratene - Honefoss BK και τι βλέπω; Ότι η απόδοση που έχει περαστεί στο σύστημα είναι 1,00! Στέλνω email στην εταιρεία στοιχημάτων για ακύρωση του στοιχήματος. Το ακυρώσανε, αλλά τόσο αργα που δεν μπόρεσα να το ξαναπαίξω. Τελικό σκορ 2-2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Μην τα ποντάρεις πάλι ολα μαζί... σπάστα σε 25αρια-30αρια.... μην βιάζεσαι!!! έτσι είχα κάνει πέρυσι με της sportingbet το bonus Και στο τέλος όχι απλά της το πήρα, αλλά έκλεισα και με +870 στο μουντιάλ ;) ας όψεται το Ιταλία-Ηπα που ήρθε Χ και το Αργεντινή-Μεξικό που ήρθε επίσης Χ και είχα παίξει άσσους γιατί θα ξεπερνούσα τα 1400.. Μου το επιβάλουν να τα ποντάρω, στους όρους του bonus. Γιαυτό καιγώ έριξα 100 ευρό στο διπλό Βακερ Αλταχ που είπε ο kostakis_7 απόδοση 3 στην expekt. Τώρα λέω τη δεύτερη κατοστάδα να τη ρίξω στο διπλό της Liverpool 1.70. Υπο σκέψειν... ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Ρίχτα σε κανένα under Β' Εθνικής ή over Νορβηγικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 x μαρσειγ over chelsea γαυρος 2 over valenthia λιβερπουλ 2 τρελό δελτίο με τρελή απόδοση παίζει και σαχταρ το 2 [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 έπεσε το διπλό της Liverpool στο 1.65 και γιαυτό δεν έριξα την κατοστάρα. Έπαιξα 10 ευρό Πόρτο και Βέρντερ απόδοση 5.02 5 ευρό Λίβερπουλ Μπενφίκα απόδοση 3.14 και ακόμα ψάχνομαι να ρίξω λέφτά! Μου ξύνετε η τσέπη! Και γιαυτό έβαλα 100 ευρό στο οβερ του γαύρου και 50 ευρό σε δυάδα Βαλένθια-Τσέλση. Φτάνει άλλα λεφτά δεν έχω! ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 κάντε μου όβερ την Ρόζενμποργκ να την πληρωθώ με Μίλαν οβερ... γκόλ! 1-0 Ρόζενμποργκ!!!!! άει σιχτίρ βαλένθια.... τόσες ευκαιρίες και δεν έβγαλαν το όβερ οι μ@λ@κες.... :mad: :cry: 88'Ο Μοριέντες χάνει μια καλή ευκαιρία. 78'Νέα καλή ευκαιρία για την Ρόζενμποργκ με τον Κονέ. 55'Μεγάλη ευκαιρία για την Βαλένθια να ισοφαρίσει, αλλά ο Σίλβα σπαταλά την ευκαιρία. 41'Ο Γκαβιλάν χάνει καλεί ευκαιρία για να ισοφαρίσει. 32'Νέα σωτήρια απόκρουση του Κανιθάρες, αυτή τη φορά σε προσπάθεια του Σκιέλμπρεντ. 29'Η Ρόζενμποργκ συνεχίζει να πιέζει, αλλά ο Κονέ σπαταλά ακόμα μια ευκαιρία. 26'Νέα χαμένη ευκαιρία για την Ρόζενμποργκ, αυτή τη φορά με τον Κονέ. 22΄Πολύ καλή προσπάθεια για την Ρόζενμποργκ, ωστόσο ο Κανιθάρες έσωσε την εστία του έπειτα από προσπάθεια του Ίβερσεν. 17'Ο Αλμπέλντα χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Ως τωρα εχω πιασει ιντερ και βρεμη και περιμενω αμβουργο-2 και βαγιαρεαλ-1. Για να δουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Προγνωστικά Β' Εθνικής Εθνικός Αστέρας - Καλλιθέα (under 2,5) @ 1,55 Αγιος Μήτσος - Αγροτικός Αστέρας (under 2,5) @ 1,45 Αιγάλεω - Ηλυσιακός (under 2,5) @ 1,55 Θρασύβουλος - Κέρκυρα (over 2,5) @ 2,30 - πρόβλεψη 2-1 ή 3-1 Πιερικός - Πανσερραϊκός (over 0,5 1st half) @ 1,45 Πιερικός - Πανσερραϊκός (over 2,5) @ 2,20 Ιωνικός - Καλαμάτα (under 2,5) @ 1,60 Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννενα (over 2,5) @ 2,30 Super League Αστέρας Τρίπολης - Αρης (over 2,5) @ 2,30 - πρόβλεψη 2-1 ή 1-2 Ξάνθη - ΑΕΚ (under 2,5) @ 1,65 Εγώ θα ποντάρω δύο 3άδες, αλλά δεν θα βάλω και τα 2 over. Στατιστικά 7/9 ματς βγαίνουν under, αν και αυτή την αγωνιστική βλέπω 6/9. Ενδιαφερεται κανείς να βάλουμε μισά μισά τα έξοδα της συνδρομής στην xbet; # € 45,00 Euro / 3 μήνες # € 55,00 Euro / 6 μήνες # € 65,00 Euro / 12 μήνες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Live! Millionarios - Σάο Πάολο (Πόσα γκολ θα σημειωθούν μεταξύ του 60:01ου και του 75:00ου λεπτού;) over 0,5 Και τοβάζει στο 76:47' :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 4 ματσάκια για σήμερα: 143 Τρανμίρ - Χάντερσφιλντ under 146 Γκιμαραες - Λεϊρια under 113 Μάιντζ - Αουγκσμπουργκ over 134 Γάνδη - Μονς over Την Μάιντζ την είχα παίξει και στο άλλο δελτίο 1, και μας τα χάλασε τελείως...200 ευρουλάκια θα πέρναμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Λοιπόν,για το ΣΚ έπαιξα όλα μου τα κέρδη. Η θα μαι 300-500€ κέρδος ή στα λεφτά μου. Κατάνια - Σαμπντόρια Under 2,5 Εθνικός Αστέρας - Καλλιθέα Under 2,5 Πιερικός - Πανσερραϊκός Over 2,5 Cavese - Foggia Under 2,5 Απόδοση 8,46 * 32€ Στάμπαεκ - Τρόμσο Over 2,5 Skoda Ξάνθη - ΑΕΚ Under 2,5 Άγιος Δημήτριος - Αγροτικός Αστέρας Under 2,5 Ιωνικός - Καλαμάτα Under 2,5 Απόδοση 5,55 * 32€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Ο Ερυθρός αστέρας μου είπαν οτι είναι στημένο, άσος... Όποιος τοχει live... 0-0 είναι ακόμα Και Σάντερλαντ άσσο. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loki35 Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Παιδια σκεφτομαι να ξεκινησω να παιζω στο ιντερνετ και θελω να μου προτεινετε μια εταιρεια στοιχηματος. Σκεφτομαι για interwetten ως πιο αξιοπιστη αλλα παλι δεν ξερω.... Εσεις πια μου προτεινετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Οι περισότερες γνωστές είναι αξιόπιστες. LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Παιδια σκεφτομαι να ξεκινησω να παιζω στο ιντερνετ και θελω να μου προτεινετε μια εταιρεια στοιχηματος. Σκεφτομαι για interwetten ως πιο αξιοπιστη αλλα παλι δεν ξερω.... Εσεις πια μου προτεινετε? Λίστα αξιόπιστων μπουκμέικερς για online στοιχηματισμό ;) Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Γεια σας φιλαράκια. Σήμερα έχω αρκετά επιλογές-εκτιμήσεις. Κάποια απο αυτά είναι και "χρυσές επιλογές". Έχουμε και γράφουμε για σήμερα: 111:1 112 2 113: 1Χ 122:1 114 : X2 124 : X2 125,126,131,133:1X 136 : X2 142:1 Χρυσές οι αποδόσεις των: 146 : X 143 : X 144:1 145:2 Εγώ έκανα μερικές επιλογές για σήμερα. Αύριο έχω πάρα πολλές επιλογές-εκτιμήσεις καθώς και 7 ματς για τα πολλα. Νεότερα αύριο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts