Jump to content

Πάμε Στοίχημα 2007-2008


porcupine
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι φυσικά, υπολόγισε τα υπόλοιπα.

 

ouuff.. euxaristo para poli gia tin pliroforia kai ixa ena agxos:) ala dio einai afta pou epiasa. to kerdos de tha einai megalo ala pali kala pou perno kai kati giati estaksa arketa.:O

Link to comment
Share on other sites

Δεν ηθελα το Γ/Γ βλεπετε με το 1.65,κυνηγησα την αποδοση του διπλου αλλα οταν παιζεις με 10 δεν εχεις και πολλες ελπιδες.Χτες το βραδυ παλι το ιδιο εγινε με την Μοντερει...
Don't Talk To Me... I'm Dieting!
Link to comment
Share on other sites

ΑΣΣΟΣ παλμειρας προφανες ειναι οτι τον συγκεκριμενο ασσο θα τον πονταρει ολη η γη......τωρα εγω πηγα και πιο περα απο αυτα που λεει η λογικη,πονταρα και στο ημ/τελ 2/1
Link to comment
Share on other sites

Εριξα σήμερα 11-15 ήττα του Αρη από τη Λιέτουβος. Αυτή τη στιγμή είναι 65-47. Κοντά πέφτω.

 

Τελικό σκόρ 77-70. Σε όλη τη διάρκεια ήταν στους 11-18 πόντους, ο Αρης έκανε την ανατροπή στην 4η περίοδο, 5" πριν τη λήξη το σκορ ήταν 73-70 και στην επαναφορά χάσανε μόνοι τους τη μπάλα. Τουλάχιστον ας πέρνανε το μάτς...

Link to comment
Share on other sites

Κέρδος με φαβορί ή αουτσάιντερ

Τι να γράψουμε σήμερα...

 

Προχθές, όποιος είδε τα αποτελέσματα, κατάλαβε γιατί δεν έπρεπε να παίξει. Μου άρεσε λίγο μόνο η Μίλτον Κέινς, η οποία όντως κέρδισε τελικά και εύκολα. Όμως δεν την έπαιξα, δεν έπαιξα τίποτα. Και μάλιστα, η Μίλτον πλήρωνε ως αουτσάιντερ εκτός ΟΠΑΠ. Που σημαίνει ότι σε έντεκα αγώνες που είχε την Τρίτη, πέρασαν... τρία φαβορί! Το ξαναγράφω, μόλις τρία στα έντεκα (Τζίλιγχαμ, Σουόνσι, Κλαμπ Αμέρικα). Για να μην ξεχάσετε τι σημαίνει εγγλέζικο Λιγκ Τρόφι αλλά και γενικά κύπελλα (γιατί και στην Ισπανία, στο Copa del Rey, τα ίδια έγιναν). Χθες δεν ξέρω τι έγινε, δεν με απασχόλησε καθόλου εξάλλου. Και σήμερα... και να θέλετε, μόνο μπάσκετ μπορείτε να παίξετε, μπάλα δεν έχει!

 

Είχα λοιπόν μια ιδέα. Στο τέλος της στήλης να θίξουμε ένα ακόμα αγγλικό θεματάκι, αλλά τώρα να θίξουμε κάτι στοιχηματικό που έχουμε καιρό να κάνουμε...

 

Λοιπόν, για τις παρακάτω γραμμές είμαι μεν ορμώμενος από τα προχθεσινά αποτελέσματα αλλά και από κάτι που έγραψε ένας συνάδελφος σε στοιχηματική εφημερίδα πριν 15 μέρες και όχι απλά συμφωνώ, αλλά... παρασυμφωνώ!!! Και θα "δανειστώ" κάτιτις από αυτά που δημοσίευσε.

Και εξηγούμαι: Σε βάθος χρόνου, όχι μικρό αλλά ετών, ξέρετε τι ποσοστό επαλήθευσης έχουν τα φαβορί που παίζουν οι περισσότεροι από εσάς; Όχι τα "λιμά" του 1,20 και μέχρι 1,40 που παίζουν οι "τοκογλύφοι", ούτε τα μεγάλα από 1,80 και άνω που έχουν ρίσκο. Η μάζα, οι περισσότεροι, παίζουν φαβορί από 1,45 ως 1,80. Ξέρετε λοιπόν τι ποσοστό επαλήθευσης έχουν; Κάπου 55%!!! Μόλις τόσο! Κάτι παραπάνω από ένα στα δύο "βγαίνει". Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Να σας το κάνω πιο λιανά, για να καταλάβετε τι σημαίνει σωστό μπετ και τι λάθος:

 

Ο μέσος όρος των σημείων από 1,45 ως 1,80 είναι το 1,62... Όταν το φαβορί δίνει 1,62 λοιπόν, το αουτσάιντερ (όχι με τη ληστρική γκανιότα του ΟΠΑΠ, αλλά με την... κανονική), δίνει 4,50 απόδοση. Και προσέξτε τώρα:

 

Αν σε 100 αγώνες από 1,45 ως 1,80 (το... μισό κουπόνι δηλαδή) παίξετε ό-λ-α τα φαβορί μονά αποδεκτά από 10 ευρώ, θα έχετε παίξει 1000 ευρώ και θα πάρετε πίσω 891 ευρώ (55 σημεία επαλήθευση, με μέσο όρο απόδοσης 1,62). Θα έχετε... χάσει λοιπόν, 109 ευρώ από τα αρχικά σας 1.000. Με λίγα λόγια... χασούρα. Μην κοιτάτε ομάδες, απλά παίξτε 10 ευρώ σε όλα ανεξαιρέτως τα σημεία από 1,45 ως 1,80 και θα δείτε ότι κάπου εκεί θα βρεθείτε.

 

Πάμε τώρα στο δεύτερο σκέλος: Το 55% βγάζει φαβορί. Το άλλο 45% "σπάει" σε Χ και αουτσάιντερ απόδοση. Η αναλογία είναι περίπου 20% στις ισοπαλίες, 25% να βγει το αουτσάιντερ. Όταν λοιπόν έχουμε 25% επαλήθευση αουτσάιντερ, τότε... έχουμε και κέρδος! Πώς; Με... τον ίδιο τρόπο!

 

Το έγραψα ήδη, στο φαβορί του 1,62 το αουτσάιντερ πληρώνει 4,50. Μην κοιτάτε ομάδες. Πάρτε πάλι 10 ευρώ και παίξτε... και τα 100 αουτσάιντερ από ένα 10ευρω! Θα έχετε παίξει 1000 ευρώ πάλι. Όμως, όταν θα "βγουν" 25 στα 100, τότε θα έχετε 45 ευρώ σε κάθε ματς, δηλαδή... 1.125 ευρώ σύνολο!!! Δηλαδή 125 ευρώ καθαρό κέρδος!!!

 

Ξαναδιαβάστε το... όλο το παραπάνω, μήπως και... μπερδευτήκατε! Στη μια περίπτωση η επαλήθευση είναι 55%, μιλάμε για φαβορί που τα "εμπιστεύεται" ο κόσμος. Στην άλλη περίπτωση, έχουμε 25% επαλήθευση, μόλις 25 στα 100 ματς θα "σκάσουν" ως μπόμπες. Κι όμως, με ισόποσο ποντάρισμα, στη μια περίπτωση θα έχετε χάσει 109 ευρώ και στην δεύτερη, την... φαινομενικά "δύσκολη" θα έχετε κερδίσει 125!!!

 

Για... πείτε μου λοιπόν, μακροχρόνια, ποιος είναι κερδισμένος; Ο "φαβοράκιας", ή αυτός που κυνηγάει αουτσάιντερ; Και για να το πάω ακόμα παραπέρα, ενώ μονά του 4,50 παίζει κάποιος σχετικά εύκολα, μονά του 1,62 δεν παίζει κανείς. Κάνει δηλαδή... τριάδα. Και με μια τριάδα "φτάνει" το 4,25! Δηλαδή, ο πολύς κόσμος προτιμάει να παίξει με πιθανότητες νίκης 1 στις 27 (που έχει η τριάδα), αντί 1 στις 3 (στο μονό αποδεκτό) και να μην φτάνει καν το 4,50 απόδοσης (τρία φαβορί μέσου όρου 1,62 μας κάνουν 4,25 απόδοση στην τριάδα).

 

Μήπως τώρα... μπήκατε στο νόημα; Κάποιος φίλος πρόσφατα στο ραδιόφωνο έστειλε sms λέγοντας "πλάκα μας κάνετε, τι 1,50 και 1,90 και 2,30, πείτε μας ποιες ομάδες θα κερδίσουν και ποιος ασχολείται με τις αποδόσεις;". Του απάντησα - καλοπροαίρετα πάντα - ότι είναι... άσχετος!

Μόλις παραπάνω, απέδειξα χωρίς αμφισβήτηση, ότι το στοίχημα είναι ΠΡΩΤΑ μαθηματικά, μετά ποδόσφαιρο! Χωρίς καν να αναφερθώ σε ομάδες! Παίζοντάς τες... όλες! Τι ειδίκευση νομίζετε ότι έχουν άπαντες οι oddmakers στον πλανήτη; Πρώην ποδοσφαιριστές είναι; Όχι βέβαια. Αλλά στα μαθηματικά πρέπει να είναι σαΐνια, αετοί!

 

Κλείσαμε. "Περίσσεψε" το θεματάκι της Αγγλίας, αλλά θα το... γράψω... μόλις οριστικοποιηθεί ο αποκλεισμός της από το EURO 2008.

 

Την καλημέρα μου και αν τα παραπάνω προβλημάτισαν (πόσο μάλλον να έπεισαν) έστω και έναν, κέρδος της στήλης είναι. Γιατί σπάνια βρίσκεται η ευκαιρία να μιλήσουμε για τα... βασικά (που πολλοί αγνοούν μετά τόσα χρόνια) κι όχι από το "κέρδισε η μία, θα χάσει η άλλη"...

 

 

Πηγή:

http://www.metrosport.gr

Billaras

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά,το Φ1 δίπλα από μερικούς αγώνες σημαίνει ότι αν το τελικό σκορ ενός αγώνα έρθει 2-1, αυτό που θα μετρήσει στο στοίχημα θα είναι 2-2 τελικό,δλδ. Χ;..

Link to comment
Share on other sites

κάνοντας κλίκ στο banner που βρίσκεται ψηλά στην σελίδα http://www.score24.gr παίρνετε 3€ δωράκι.

βαράτε το...

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Ααααααχ στο 90+ χασαμε το Χ.

Για αλλη μια φορα "Οταν το μουλαρι φωρονεται πολυ το τρωει ο αγρος"....Ωραιο διπλο η Ρωσια ε?

Don't Talk To Me... I'm Dieting!
Link to comment
Share on other sites

Είχα παίξει ένα συστηματάκι 4-5 και έπιασα μόλις 2...

Μολδαβία - Ουγγαρία Χ, κέρδισαν οι Μολδαβοί

Βουλγαρία - Ρουμανία 2, κέρδισαν οι γείτονες

Ουαλία - Ιρλανδία Χ

Σκωτία - Ιταλία Χ, κέρδισαν οι γείτονες

Ελλάδα (U21) - Κροατία (U21) 1, κέρδισαν οι Κροάτες

Sevilla At. - Χιχόν 1

Link to comment
Share on other sites

Για σημερα στο μπασκετ

Λιετουβος -5,5 Ασσος

Ολυμπιακος -10,5 Ασσος

Παναθηναικος -8,5 Διπλο

Ταου Κεραμικα -4,5 Διπλο

 

Αποδωση 9.00 στον ΟΠΑΠ

 

Ξεκινανε 8:45 οποιος προλαβει

Link to comment
Share on other sites

Για σήμερα, έπαιξα κόντρα την ομάδα μου. Με Καρατζιοβαλή δεν ταβλέπω καλά τα πράγματα. Ο τύπος είναι κλόουν, όχι Τ/Φ. Είναι δώρο το 3,95.
Link to comment
Share on other sites

Το επαιξα κι'εγω αυτο το 3.95 φιλε, επισης ρισκαρω και στον ασσο της Λαρισας :) και το Over του Ολυμπιακου!

Αλλα για πειτε και τιποτα απο Αγγλια ρε παιδια!

Περιμενω καποια καλη γνωμη μπας και παιξω τα παιχνιδια που παιζουν στις 17:00

Link to comment
Share on other sites

Για σήμερα, έπαιξα κόντρα την ομάδα μου. Με Καρατζιοβαλή δεν ταβλέπω καλά τα πράγματα. Ο τύπος είναι κλόουν, όχι Τ/Φ. Είναι δώρο το 3,95.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα, με τη μόνη διαφορά ότι έπαιζε ο Κέλεμεν.

Link to comment
Share on other sites

Το τελευταίο καιρό έχω ένα μεγάλο πρόβλημα.Σε γνωστό ανταλλακτήριο στο Internet μου είχαν μπλοκάρει το account με ένα τριψήφιο αρκετά μεγάλο ποσό και ενώ θα ετοιμαζόμουν να κάνω ανάληψη.Μου ζήτησαν πολύ ευγενικά να τους αποστείλω κάποια έγγραφα προκειμένου να τους αποδείξω που κατοικώ κτλ.Δυστυχώς όμως εκεί ξεκινάει η κοροιδία.Από το ελληνικό τμήμα της εταιρίας στο τμήμα παραπόνων και το αντίστροφο.Κανείς δεν είναι υπεύθυνος τελικά και η κατάσταση αυτή κρατάει πάνω από μήνα.Κρίμα για αυτούς
:cry:
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...