k73917391 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 file eisai poli dynatos sto stoixima...den mporei kanenas na sou pei tipota giati exeis vgalei TRELA deltia kai oxi mono mia fora... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 παμε εφιαλτη γερα κ σημερα...θα παω να ριξω κ κανενα στον οπαπ μπας κ παρουμε κ απο εκει τιποτα... http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efilatisisback Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Apla Eksigo oti tipota den dino sthn tyxh kai thn synolikh domh kai skepsi ton tameion kai site mou thn pei i oxi kanenas den exo problem oi tsepes mou einai gemates emena kai me apodeikseis mono stoxos einai h vohtheia kai o book kai opos vlepete oxi diafhmiseis oxi banerakia ektimiste to ayto poy sas leo kati shmenei oti plirono kai apo pano Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 βασικα στο ειπα κ πριν,εχετε φοβερη μεθολογια κ σε συνδυασμο με τις γνωσεις βγαζετε ενα πολυ δυνατο συστημα για αυτο και σας ακολουθουμε...να σαι καλα εσυ κ οι ολα τα παιδια για τα ταμεια που μας χαριζεται!!!ευχαρισουμε!!! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Χτες επεσα εξω με την Τιγκρες.Σημερα επειδη εχω μπερδευτει ΠΟλυ θα ριξω κατι ΜΟΝΑ.Πχ Χερεθ-Τζουγκαρντεν-Τρεβιαζο Χ-Κιεβο Χ-Λιντς. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Δεν τα εχω παει καλα μεχρι τωρα.Πρεπει να κατσει ΑΣΣΟ η ΧΕΡΕΘ για να ειμαι σε κομπλε επιπεδα. Ακουστε σκηνικο....Με περνει ο πατερας μου τηλ το μεσημερι και με ρωτησε αν εχω κανενα στανταρακι,ε του ειπα και εγω καμια 15αρια ματσακια(ασσους.διπλα.οβερ) και μου λεει οτι θα βαλει 2 οβερ δικα μου και οτι εχει και αυτος αλλα 2.Το αποτελεσμα ξερετε ποιο ειναι ε?Με 50 ευρω επαιξε 4 οβερ και επιασε 600....(Του ειπα να μου στειλει τπτ αλλα επειδη τον κοροιδευα με τις επιλογες του με βλεπω να περνω τα @@ μου):X:cry::X:cry: Goooooooooooooooooooooooooooooooal 1-0 sto 55..... 1-1 sto 87 kai KALO PASXA/// GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAL στο 90+ 2-1....ελα ρε παιδακι μουουου... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 δεν πηγαμε καλα σημερα,χασαμε τα χθεσινα κερδη,δεν πειραζει κ αυριο μερα ειναι... http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Αυτη την στιγμη παιζει Μαγιορκα-Ρεαλ....Το ματσακι το βλεπω ΜΕΓΑΛΟ αντερ-νικη της Ρεαλ και 0-1 σκορ...για να δουμε Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efilatisisback Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 metria eos kakh h mera gia mena shmera epiteloys exasa alla ayrio tha toys lianiso kanonika aneta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Γρρρρρρρ τι ατυχια ηταν αυτη παλι?Μεγαλο αντερ οντως ηταν το παιχνιδακι και αν δεν εμενε με 10 η ρεαλ πιστευω θα εμενε και το 0-1 για να ειχαμε το απολυτο. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 αστα να πανε δεν ηταν καλη μερα σημερα...ελπιζω αυριο να μην στραβωσουν τοσα πολλα... http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας για ακόμη μία φορά. εμεις ευχαριστουμε οκκα!!! ;) [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 φιλε efialtisisback ποτε θα ανεβασεις τα προγνωστικα για σημερα??? ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Καλημέρα παίδες. Πολύ τυχερός είμουνα χθες...Επαιξα τη δυάδα τα Αγγλικά και επειδή δεν είμουν σπίτι δεν έπαιξα τα άλλα. Το απόγευμα με πήρε ο ύπνος και δεν έπαιξα αυτά που έδωσε ο okkas και πήγαν κουβά...Τύχη βουνό λέμε... Παίρνω τηλ. το ξαδελφάκι μου, μπες του λέω στο λογαριασμό μου και ρίξε ό,τι δίνει. Παίζει το ένα δελτίο, ξεχνάει να παίξει το άλλο και...πήγα ταμείο!! Αυτά δεν γίνονται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 3 οβερακια επαιξα. Την ιντερ την λιβορνο και την αντερλεχτ. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Ιντερ-Χαιδαρι-Μπενφικα-Σοσιεδαδ Η Ιντερ 0-2 ευκολα... Το Χαιδαρι 1-1 και ειχε δοκαρι στο 94... H Σοσιεδαδ 2-1... Μπεμφικα κανε το διπλο και στειλε μας στο ΤΑΜΕΙΟ... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 http://www.imageshack.gr/view.php?file=a8dvg7pdl51b2qtsr2wr.jpg TAMEIO χαρη στον φιλο efialtisisback!!!σε ευχαριστω πολυ φιλε!!:D:D:D (Μπουρσασπορ-1...Φιορεντινα-1...Ατλετικο Μ.-1...Χιμνασια Λα Πλ.-1...Σεβιλλη-1) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Τι ήταν αυτό το πράγμα με τη Χιμνάσια σήμερα; Στο 80' σε πάει ταμείο, στο 82' τρώει κόκκινη η Ολύμπο, στο 90' ισοφαρίζει με πέναλτυ, και στα εναπομείνοντα λεπτά γίνεται 4-2....Αφού γλυτώσαμε το εγκεφαλικό.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 http://www.imageshack.gr/view.php?file=a8dvg7pdl51b2qtsr2wr.jpg TAMEIO χαρη στον φιλο efialtisisback!!!σε ευχαριστω πολυ φιλε!! (Μπουρσασπορ-1...Φιορεντινα-1...Ατλετικο Μ.-1...Χιμνασια Λα Πλ.-1...Σεβιλλη-1) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Δεν ανοίγει η εικόνα αδελφέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efilatisisback Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Mpravo file ego oti grafo to kano ki olas xtes prin arxisoyn ta mats pou eixa pontarei eixa grapsei sto forum mas dynata ta shmeia ta shmerina alla ayrio tha toys liosoyme elpzizo na mporo na xrhsimopoihso to deltio soy sthn selida moy kai steile moy pm na sou eksigiso kati Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Mpravo file ego oti grafo to kano ki olas xtes prin arxisoyn ta mats pou eixa pontarei eixa grapsei sto forum mas dynata ta shmeia ta shmerina alla ayrio tha toys liosoyme elpzizo na mporo na xrhsimopoihso to deltio soy sthn selida moy kai steile moy pm na sou eksigiso kati kai vevaia file an thes na to xrisimopoihseis...se efxaristo kai pali!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Ιντερ-Χαιδαρι-Μπενφικα-Σοσιεδαδ Η Ιντερ 0-2 ευκολα... Το Χαιδαρι 1-1 και ειχε δοκαρι στο 94... H Σοσιεδαδ 2-1... Η Μπεμφικα 0-0 και ειχε δοκαρι στο 92... 2/4 σημερα...με ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΙΑ Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 κ εγω τιποτα κατι με τη μπενφικα που δεν ηρθε τελικα κατι με τις καλυψεις που παντα κανω +20 ευρω εκλεισα...δεν πειραζει...κ εις αλλα με υγεια...! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 kali mera simera gia stoixima alla den mas ekatse....den peirazei tous ta peirame sto kino... Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts