Jump to content

Πάμε Στοίχημα 2007-2008

porcupine
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ οτι θα σκοραρουν κ οι δυο ομαδες!!

Ευχαριστώ!

Ρε παιδιά και κάτι άλλο που μπορώ να βλέπω live τα αποτελέσματα?

Το bwin μου κάνει νερά μερικές φορές και δεν ανοίγει και το pamestixima έιναι λίγο αργό...

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απόψε πάει να σπάσει το οβερ της Watford.... για πρώτη φορά θα γίνει under και θα χάσω 500+€ ταμεία..... :cry:

Watford - Norwich City (How many goals will be scored?) Over 2,5 -

Sevilla FC - Fenerbahce (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5

Watford - Norwich City (How many goals will be scored?) Over 2,5 -

Sevilla FC - Fenerbahce (Will both teams score in the match?) Yes Yes

Brentford - Bury (How many goals will be scored?) Over 2,5 -

Watford - Norwich City (How many goals will be scored?) Over 2,5

ρε παιδιά...η αδικία η ίδια!!! στο 11' έκανε το 1-0 η γουοτφορντ και μετά αραλίκι.... :cry:

Με πονάει ακόμα περισσότερο να πάρει η ευχή! 1-1 στο 81' η Νόριτς!

γιατί!γιατί!γιατί!γιατί!γιατί!γιατί!!!!!!!!

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

καταστροφή....

οχι μόνο δεν πέσανε 500+ μπήκα και μέσα 200 περίπου....

οπως επίσης και αυτό....

Watford - Norwich City (Will both teams score in the match?) Yes Yes

Sheffield Wednesday - West Bromwich (Will both teams score in the match?) Yes No

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

simera eida to kouponi tous stoiximatos kai ousiastika den vrika kati aksiologo...sigoura yparxoun atoma pou pisteyoun ston 8eo kathos pezoun to olympiako diplo....pantos ego epikentrothika sto KINO....

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

1-1 σκορ ο θρυλος με αποδοση 13......εισαι στο μυαλοοοοοοο κατι μαγικοοοοοοοοοοο οπους πας εσυ θα μαι παντα εγω να σου τραγουδωωωωωωωω

1-1 σκορ ο θρυλος με αποδοση 13......εισαι στο μυαλοοοοοοο κατι μαγικοοοοοοοοοοο οπους πας εσυ θα μαι παντα εγω να σου τραγουδωωωωωωωω

και μένα μου χει κολλήσει αυτό...:rolleyes:

ρισκο ειναι αυτο το στοιχημα και μαλιστα τεραστιο διοτι δε παιζει γκαλετι,λουα λουα.

Όταν παίζουμε τα χρήματα μας, δεν βάζουμε ΠΟΤΕ το συναίσθημα στη μέση!;)

Ως γαύρος θα προτιμήσω να δω και να ζήσω το παιχνίδι με την παρέα μου 2 βάζελους και 1 παοκτζή!

Επειδή μπάλα είναι και γυρίζει, ποτέ μην λες ποτέ!

From the child and from the fool, one learns the truth. :lol:

Όταν παίζουμε τα χρήματα μας, δεν βάζουμε ΠΟΤΕ το συναίσθημα στη μέση!;)

Ως γαύρος θα προτιμήσω να δω και να ζήσω το παιχνίδι με την παρέα μου 2 βάζελους και 1 παοκτζή!

Επειδή μπάλα είναι και γυρίζει, ποτέ μην λες ποτέ!

Που βλέπεις το συναίσθημα...εγώ λέω ένστικτο...;)

Που βλέπεις το συναίσθημα...εγώ λέω ένστικτο...;)

Χαίρω πολύ!Και εγώ βλέπω να κερδίζουμε 2-0 με γκολ των Πάντου,Στολτίδη.:)

From the child and from the fool, one learns the truth. :lol:

ποτε δεν εχω παιξει ολυμπιακο ουτε στην ελλαδα ουτε στην ευρωπη.....μονο τα σκορ παιζω,ειχα παιξει 1-2 σκορ μεσα στη βρεμη ειχα παιξει το 4-0 περυσι με τον οφη ειχα παιξει εθνικη ελλαδος στο ευρωπαικο 1-2 σκορ με τη πορτογαλια και 1-0 με τη γαλλια και σκορερ ο χαριστεας με αποδοση 67 :lol::lol::lol:παντα παιζω με βαση τον ενστικτο,ποτε μα ποτε δε θα πονταρω σε νικη η ηττα του ολυμπιακου μονο σκορακια και τιποτ'αλλο.

Στην Βwin το επαιξα(3.10 νομιζω εδινε)...Παντως ρε γμτ σημερα δεν περασε ΤΙΠΟΤΑ,ειχα πει στον πατερα μου γυρω στα 6-7 ματσακια και περασανε μονο 3 και οπως καταλαβενετε με εκραζε ολο το απογευμα.λολ

Υ.Γ 1.95 Δινει το Οβερ Τσελσι-Ολυμπιακος....οπως μπορειτε να καταλαβετε εριξα απο τωρα 100 ευρω διοτι μπορει και να πεσει η αποδοση.3-0 το βλεπω το ματσακι.

Πες μου ότι δεν το παιξες...

Στην Βwin το επαιξα(3.10 νομιζω εδινε)...Παντως ρε γμτ σημερα δεν περασε ΤΙΠΟΤΑ,ειχα πει στον πατερα μου γυρω στα 6-7 ματσακια και περασανε μονο 3 και οπως καταλαβενετε με εκραζε ολο το απογευμα.λολ

Υ.Γ 1.95 Δινει το Οβερ Τσελσι-Ολυμπιακος....οπως μπορειτε να καταλαβετε εριξα απο τωρα 100 ευρω διοτι μπορει και να πεσει η αποδοση.3-0 το βλεπω το ματσακι.

pit-bull se pio propotzidiko pezeis kai sou erxontai teties empneyseis??akou ekei 3-0..

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Εγώ για 2-0 το λεγα και μόλις λήγει το ημίχρονο έφυγα νομίζοντας ότι είχε λήξει το μάτς. Λέω, πω ρε δεν το παιξα...Και μετά μιλάω με τον πατέρα μου και μου λεει "τι 2-0, τώρα έφαγε 3ο"

:lol:

Ιντερνετ παιζω φιλαρακι.Ευκολα το Οβερακι του Ολυμπιακου,το οποιο ηταν και στο 1.95.Οχι για κακη μου τυχη δεν το επαιξα σε ακριβες σκορ.:(
Don't Talk To Me... I'm Dieting!

simera exoume to uefa...sigoura 8a pesko pantos vlepo kales apodoseis kai den pisteyo na exoume kai polles ekplikseis...me ligo diavasma pou 8a rikso to apogeymataki kati 8a kanoume!!kala tameia eyxomai....8a doso epiloges argotera...

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

κριμα πραγματικα χτες γι'αυτη την ομαδα που λεγεται ολυμπιακος διοτι αν ειχε γκαλετι λουα λουα θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα αφου ο ολυμπιακος οπως και αλλες ελληνικες ομαδες δεν εχουν εναν αμπραμοβιτς απο πισω......σημερα παω με ασσο μαρσειγ στο 1.63 με καλο πονταρισμα,ποτε δε παιζω τετοιες αποδοσεις αλλα σημερα θα κανω την εξαιρεση :)

Σημερα δεν παιζω ΤΙΠΟΤΑ....Το βραδακι παω σε RNB παρτακι και πρεπει να ειμαι φορτοοο!!!

kai kala kaneis...pisteyo simera den leei na pontareis kai polla...kali diaskedasi...

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...