Jump to content

Πάμε Στοίχημα 2007-2008

porcupine
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ένα εξαιρετικό βοήθημα-διασκέδαση....

κατεβάστε το πρόγραμμα Sopcast.

στην συνέχεια,δείτε τα πλέον σημαντικά μάτς συνήθως σε Αγγλική η Κινέζικη περιγραφή.

στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://livetv.ru/en/allupcoming/

εξαιρετικό για να βλέπετε την πορεία των παιχνιδιών,ιδίως για περιπτώσεις Live.

Φίλε μου καλή μαγκιά το sopcast, το δοκίμαδα και δουλεύει μια χαρα!

Ολυμπιακό όμως παίζει να δούμε με sopcast?

Αν ναί, βοήθα λίγο ;)

Valencia βλέπω κι' εγώ για σήμερα,

Πάοκ - Άρης - under

Cheslea - Liverpool - under

Άντε και 2ο τον Ολυμπιακό :)

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν θα το γυρισει η ΓΙΟΥΒΕ ρε παιδια??χανει 1-0 απ'το 6'...

1-1 στο 60'...ΠΑΜΕ ρε ΓΙΟΥΒΕ αλλο 1!!!!!!παω για τρελο ταμειο...

1-2 στο 78'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΡΕΛΟ ΤΑΜΕΙΟ με ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ(1)ΣΕΒΙΛΛΗ(Χ),ΑΓΙΑΞ(οβερ),ΚΑΣΤΟΡΙΑ(1),ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ(2):D:D:D:D:happy::happy::happy::happy:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!!

Φίλε μου καλή μαγκιά το sopcast, το δοκίμαδα και δουλεύει μια χαρα!

Ολυμπιακό όμως παίζει να δούμε με sopcast?

Αν ναί, βοήθα λίγο ;)

Valencia βλέπω κι' εγώ για σήμερα,

Πάοκ - Άρης - under

Cheslea - Liverpool - under

Άντε και 2ο τον Ολυμπιακό :)

δυστυχώς δεν το χει,ουτε τον παοκ έχει ....

άλλες μέρες βάζει τα πάντα...

θα δώ Τσέλσι-Λιβερπουλ τώρα.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

ένα εξαιρετικό βοήθημα-διασκέδαση....

κατεβάστε το πρόγραμμα Sopcast.

στην συνέχεια,δείτε τα πλέον σημαντικά μάτς συνήθως σε Αγγλική η Κινέζικη περιγραφή.

στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://livetv.ru/en/allupcoming/

εξαιρετικό για να βλέπετε την πορεία των παιχνιδιών,ιδίως για περιπτώσεις Live.

απο που να κατεβασω το sopcast?

καθοδηγησε με λιγο .. δε το βρισκω..

''σκaτουλάκια σήμερα :cry:''

Ένας κούκος δεν φαίρνει την άνοιξη φίλε!

Αλλά κι' εγώ το έχασα με το over που περίμενα και δεν είρθε.

Το καλό είναι ότι έχω ένα ανοιχτό δελτιάκι που μοιάζει να κλειδώνει!!! Για να δούμε....

ΚΛΕΙΔΩΣΕ!!! :yahoo: Αν και η Valencia πήγε να με τρελάνει στα τελευταία, το 'βαλε και χαλάρωσα!!! :heat:

http://img259.imageshack.us/img259/4975/capturell9.jpg

http://img259.imageshack.us/img259/4120/26657940dn4.gif http://img135.imageshack.us/img135/4465/66861985ya6.gif http://img259.imageshack.us/img259/6779/80178142ck2.gif Πάμε ρε μπαλαδώφατσεεες!!!!

Ένα πολύ καλό π/σ/κ για μένα καθώς κάλυψα τη χασούρα που ακολούθησε εκείνο το καταραμένο 1-1 της φεγενορντ με την αλκμααρ και πλέον είμαι πάλι στο +. Αυτό το οφείλω κατά πολύ στον κύριο D.Vaio της τζένοα που ισοφάρισε τη λιβόρνο και μου έδωσε 900 γιούροζ. Στις 18.00 βέβαια υπολόγιζα 450 αφού στο 2ο δελτίο που είχα το Χ της λιβόρνο είχα μαζί και το Χ γιουνγκ μποιζ που έτρωγε 3 στο ημίχρονο.. :shock: από την γκρασκόπερς.Μαζί είχα το over αλκμααρ και το under της μιλαν που είχαν ήδη περάσει.Οπότε με το 3-0 στο 45 το δελτίο ήταν στο χείλος του κάδου.Απορώ πως δεν το έσκισα από τα νεύρα μου:angry:.Τελικό σκορ 3-3....:rotfl: :up: :dance::superman:

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ,ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ...
Don't Talk To Me... I'm Dieting!

Εγώ πάλι προτείνω να μην το αναφέρουμε καν, διότι υπάρχουν παίκτες που χάνουν συνεχώς εδώ και 15 μερες. :-(

Για σήμερα δεν αξίζει τίποτα, μόνο και μόνο για πλακίτσα με λίγα ευράκια.

Έτσι λοιπόν μιας και το μόνο "σοβαρό" παιχνίδι για μένα είναι αυτό της Arsenal με την Blackbern σήμερα, και δεν βλέπω κάποιο άλλο για να τα ταιριάξω, λέω να παίξω την Arsenal στην κόντρα και κανα 2-3 ματσάκια ακόμα και ότι γίνει! :) με ποντάρισμα 3 ευρώ και πολλά τους είναι.

Άρσεναλ - Μπλάκμπερν (Αποτέλεσμα στο ημίχρονο (1Χ2) Μπλάκμπερν (μέχρι εκεί, πιο πέρα δεν μου πάει) :)

Άαχεν - Κολωνία (Πόσα γκολ θα σημειωθούν; ) Under 3,5

Ολυμπιακός ΑΣΚ Βόλου - Πανσερραϊκός (Πόσα γκολ θα σημειωθούν; ) Κάτω από 1,5

Μπρεστ - Νάντ (Πόσα γκολ θα σημειωθούν; ) Κάτω από 2,5

Και ότι θέλει ας γίνει!

μολις ανακαλυψα το θεμα...για να καουμε ολοι μαζι...διαβασα καμια 20αρια σελιδες κ απο οτι ειδα 5-6 το κατεχεται το αθλημα αλλα πραγματικα εχω παθει πλακα με σενα talentscout...τι κανεις ρε παλικαρι?θα μας τρελανεις?6αδες κ 7αδες?το σαββατο περιμενω δελτιο σου οπως κ δηποτε...αντε να τελειωσει η εξεταστικη να αρχισουμε παλι τους κανονικους ρυθμους...
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ,ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ...

Προς τι τα κεφαλαία???Όπως το έχω ξαναπεί είμαι δυστυχώς της τελευταίας στιγμής και το είχα μάλιστα αναφέρει πριν ένα μήνα όταν δεν είχα προλάβει λόγω αυτού να παίξω β ιταλίας,και είχαν έρθει όλα τα αποτελέσματα λογικά, λέγοντας ότι δεν πρόλαβα να παίξω όλα όσα ήθελα λόγω της κακιάς συνήθειας που έχω να αποφασίζω λίγα λεπτά πριν αρχίσουν οι αγώνες τι τελικά θα παίξω.Για παράδειγμα στις 15.20 χθες βλέπω το οver της αλκμααρ στο 1.70:!:.Δηλαδή εσύ τι προτείνεις να φύγω από το πρακτορείο ,να πάω σπίτι,να μπω στο net,να το προτείνω και να ξαναπάω στο πρακτορείο να το παίξω???:clap:Θα είχε γίνει ήδη over το ματσάκι :lol:΄Ή προτείνεις να ποστάρω τα 30 δελτία που παίζω κατα μέσο όρο το σ/κ?Και αυτό με τα δυνατά σημεία που λες είναι εντελώς σχετικό.Π.χ για μένα ΄'δυνατά΄΄ σημεία το Σάββατο ήταν η τρανμίρ που ήταν σε τρομερή φόρμα και δεν ήρθε,η πίτερμπρο που έχει δυνατή έδρα και δεν ήρθε,η γουέιμαουθ που έπαιζε με μια ομάδα που δεν ειχε νίκη σε 14 παιχνίδια στην έδρα της:!:και την ανέστησε χάνοντας,ο πιερικός που ήρθε δύσκολα στο 92..Μιλάω για παιχνίδια στα οποία έριξα 100 γιούροζ.Γιατί να τα προτείνω δηλαδή?Για να στείλω και άλλους στον κουβά?Και ένα δελτίο που δεν το πίστευα ιδιαίτερα βάζω 21 και κάθεται.Άρα καταλαβαίνεις ότι αυτά περί δυνατών σημείων είναι σχετικά.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ.

Εγώ πάλι προτείνω να μην το αναφέρουμε καν, διότι υπάρχουν παίκτες που χάνουν συνεχώς εδώ και 15 μερες. :-(

Και γω ρε άνθρωπε 15 μέρες έχανα και αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις και λίγο πιο πίσω θα έβλεπες ότι δεν κάνω επιλεκτική αναφορά όταν πάω ταμείο αλλά εξίσου το αναφέρω και τις φορές που πάω κουβά.Δηλαδή όταν πάμε κουβά δεν έχεις πρόβλημα να το αναφέρουμε εδώ αλλά όταν πάμε ταμείο προτείνεις να μην το αναφέρουμε ή να το αναφέρουμε κάπου αλλού π.χ στο topic της αντισύλληψης????? :lol: :rotfl: :dizzy: Ωραία λογική......:blink: :wacko:

Φίλε μου παρεξήγησες.

Εχω παρατηρήσει ότι πετάν φωτογραφίες με κάτι τυχερά δελτια ΝΑ!!!

Εγω που χανω εδω και 15 μερες σερι δεν αγγίζω καν προγνωστικα σάιτς!

Απλα να λενε ασε κουβας σήμερα ή τα πήγαμε καλα σήμερα, δίχως να πετάνε κάτι φωτός όπως ο φίλος ποιό πριν και άλλα τέτοια!

Παντα παιζω την Τζιλιχαμ Οβερ,σημερα δεν ξερω το γιατι αλλα θα παω με το Αντερ.Στην συνεχεια θα παω με τα φαινομενικα ευκολα Οβερ της Ακριγκτον αλλα και της Κολτσεστερ.Απο Λιμπερταδορες θα παω με το 2.25(Οπαπ) του Καρακας και ας το χασω...Καλη τυχη σε ολους!

Υ.Γ Μεγαλο ΛΑΘΟΣ η φυγη του Μαμαλακη...εεεε του Φερερ ηθελα να πω.

Don't Talk To Me... I'm Dieting!

Φίλε μου παρεξήγησες.

Εχω παρατηρήσει ότι πετάν φωτογραφίες με κάτι τυχερά δελτια ΝΑ!!!

Εγω που χανω εδω και 15 μερες σερι δεν αγγίζω καν προγνωστικα σάιτς!

Απλα να λενε ασε κουβας σήμερα ή τα πήγαμε καλα σήμερα, δίχως να πετάνε κάτι φωτός όπως ο φίλος ποιό πριν και άλλα τέτοια!

Τόσο πολύ χαλιέσαι με τις photos φιλαράκι? :lol: ε ρε γλέντια! :lol:

Δηλαδή καλύτερα θα ήταν να έβγαινα και να έλεγα, ΤΑΜΕΙΟΟΟΟ, 10000 σήμερα όπως γίνεται από πολλούς, χωρίς τις photos που λές?

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν πάω κουβά ποτέ...ίσα ίσα τον έχω τσάκισει κι'εγώ, αλλά δεν λέει τίποτα το να βγώ και να το γράψω κιόλας, άσε που δεν έχω και καμία όρεξη να το κάνω!

Οι photos που ανεβάζω εγώ (γιατί σε μένα απευθύνεσαι) τις ανεβάζω σε φάση ενθουσιασμού, και θα συνεχίζω να το κάνω έτσι για να γουστάρεις περισσότερο μάγκα μου ;)

Εχω παρατηρήσει ότι πετάν φωτογραφίες με κάτι τυχερά δελτια ΝΑ!!! χαχαχαχα... καλό! Τι να κάνουμε που γεννήθηκα τυχερός!? :thanks:

Πάρε και μερικά [τυχερά] παιχνιδάκια τώρα για το 3ήμερο..να παίξεις γιατί σε συμπάθησα ;)

Γουέστ Μπρομ - 1.65

Μαρσέιγ - 1.60

Ρέιντζερς - 1.90

Τότεναμ - 1.80

Μπρίστολ Σίτι - 2.50

Κιέβο - 2.40

Γούλβς - 2.70

Γκρέις - 1.80

Μπέρνλι - 3.75

Τα 4 πρώτα τα πιστεύω πολύ, τα άλλα 5 σαν 2η επιλογή.

Καλή τύχη!

σήμερα τα σημεία μου είναι :

Λίνκολν 2

Πρέστον 2

Γιόρκ 2

Ντάρλινγκτον 2

ΚΠΡ 1

Τριεστίνα 1

Καλή τύχη να χουμε... ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...