teorizo Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 μετά από πάρα μα πάρα πολύ καιρό ξανά παίζω στοίχημα... Για να δούμε... http://img513.imageshack.us/img513/2737/sroiximayf7.th.jpg only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris1 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 ε αει σιχτίρ!!!! μ'αρεσει που το προτείνω κιόλας!!!! τόσα οβερ έχουν φέρει... απόψε βρήκανε να κολλήσουν στο αντερ...:mad::mad: 150+ θα χτύπαγα... :O σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου οταν μου τυχαινει μου 'ρχεται τρελα :shoot::kill: εν οιδα οτι ουδεν οιδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Καταστροφη.....παρασκευη+σαββατο=-100 ευρω Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris1 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 παιδια για σημερα προσεξτε την λιβερπουλ κατι στραβο θα συμβει :whistle: εν οιδα οτι ουδεν οιδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Σημερα εχουμε Γ/Γ Την Ρεαλ και Γ/Γ Την Λιβερπουλ.... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Σάρωσε η Λίβερπουλ.. Μήπως ξέρετε πότε είναι η κλήρωση για τους 16; Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Σάρωσε η Λίβερπουλ.. Μήπως ξέρετε πότε είναι η κλήρωση για τους 16; Νομίζω 21 του μηνός. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Σάλκε - Ρόζενμποργκ (1 X 2) Σάλκε Σάλκε Πόρτο - Μπεσίκτας (Πόσα γκολ θα σημειωθούν; ) Over 2,5 Κάτω από 2,5 Τσέλσι - Βαλένθια (Πόσα γκολ θα σημειωθούν; ) Κάτω από 2,5 Κάτω από 2,5 Μαρσέιγ - Λίβερπουλ (1 X 2) Λίβερπουλ Λίβερπουλ Ρεάλ Μαδρίτης - Λάτσιο (Πόσα γκολ θα σημειωθούν; ) Over 2,5 Over 2,5 καταραμένη Πόρτο έχασα πολύ χρήμα Άντε να δούμε σήμερα.... Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Νομίζω 21 του μηνός. Ευχαριστώ! Μήπως ξέρεις και πότε είναι η φάση των 16; (ημ/νιες) Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Ευχαριστώ! Μήπως ξέρεις και πότε είναι η φάση των 16; (ημ/νιες) 19-20 Φεβρ. και 4-5 Μαρτίου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Το ξαδελφάκι μου τις τλευταίες 10 μέρες έχει 1000€ κέρδος και γω τίποτα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 τι γκινια ειναι αυτη ρε αδελφια.η λιβερπουλ(το ειχα χ) και σαλκε (under) με ξεκαναν εμενα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Merry Christmas and Happy Holidays:!::!::!: http://img142.imageshack.us/img142/4107/captureaj9.jpg :yahoo::tease::w00t::p Απίστευτη στοιχηματική μέρα σήμερα & χθές παίδες!!! Μας έστειλε και ο Θρύλος με την 3άρα, έπιασα και Ιέρο-Goal, μια χαρά όλα!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 πάντα τέτοια! πάρτους τα σώβρακα παλικαρά μου!!!!:lol: "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Το ξαδελφάκι μου τις τλευταίες 10 μέρες έχει 1000€ κέρδος και γω τίποτα... Πάλι ταμείο το ξαδελφάκι μου....2000 έχει βγάλει....Και η πλάκα έιναι ότι τα παίζει όλα τελευταία στιγμή, 5' πριν την έναρξη των αγώνων και δεν μπορούμε να τα ποντάρουμε κι εμείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 φιλε talentscout ποσα επιασες συνολο??? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 φιλε talentscout ποσα επιασες συνολο??? Ότι βλέπεις φίλε μου! 1600 πρέπει να είναι σύνολο περίπου.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 είσαι τεράστιος..... απλά υποκλίνομαι(εεεεεεε οοοοοοοοο,εεεεεεεεεεε οοοοοοοοοο) Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Το http://www.oddschecker.com και το http://www.checkyourodds.co.uk τα ξέρετε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italiano Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 είμαστε σε φόρμα βλέπω :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 εγώ τώρα τι να πώ..... :cry: Werder Bremen - Bayer Leverkusen (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 Birmingham City - Reading (How many goals will be scored?) Over 2,5 - 4'-51' τα γκόλ.... όλο το υπόλοιπο μάτς ξυνόντουσαν.... :cry::cry::cry: "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 bookies-porcupine 2-0..... και αυτό έγινε νωρίς το 1-0 και έφτασαν στο 84 να γινει το 1-1 :cry: Peterborough United - Milton Keynes Dons (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 SK Sturm Graz - Red Bull Salzburg (How many goals will be scored?) Over 2,5 - Με απλά λόγια,....χάθηκε η ευκαιρία μαζί με το άλλο δελτίο να μαζέψω μια 300αρα... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 αν μετά την Νότινχαμ δεν κερδίσει και η Γιουβε,πάμε φυλακή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Εγώ για αυτό το Σαβ/κο έπαιξα κάτι ψιλά σε ένα αρκετά αισιόδοξο παρολί από Superleague το οποίο ξεκίνησε πολύ καλά με τον άσσο του Πανιωνίου! Έχω παίξει: ΟΦΗ - Ηρακλής (1 X 2) Ηρακλής Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (1 X 2) Αστέρας Τρίπολης Πανιώνιος - Παναθηναϊκός (1 X 2) Πανιώνιος Λεßαδειακός - Εργοτέλης (1 X 2) Λεßαδειακός Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Εγώ έλεγα τον άσσο του Αρη και το Χ του Ατρομήτου, αλλά δεν είχα λεφτά στο λογαριασμό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts