Jump to content

Pro Evolution Soccer 2008

keftes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως παίζει κανονικά και στο δικό μου pc, και σε άλλα pc που το έχω δοκιμάσει.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

• Απαντήσεις 126
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απο το θειο ακατανομαστο :p

το pro evolution ...flt εχεις? μπορεις να μου πεις τι καρτα γραφικων εχεις? για να δω αν φταιει αυτη αλλα δεν πιστευω ρε γαμοτο

ναι το flt εχω..οκ,τελικα,νομιζα θα μου τη βγαζει ετοιμη την αναλυση,και οχι να χρειαστει να πατισω εγω στο βελακι για να μου δειξει και τις υπολοιπες :p

• 2 weeks later...

Ούτε και γω μπορώ να αλλάξω επιφάνεια γηπέδου (χορτάρι...)

Στις επιλογές εκεί που μπορείς να το αλλάξεις, μου την έχει θαμπή την επιλογή χωρίς να μπορώ να την πειράξω... :O

Παίζει να φταίει η κάρτα γραφικών... Που πάω με την 128 shared του λαπτοπίου... :p

Πάντως μπορώ να πω (ανεξάρτητα από αυτό) πως είναι το χειρότερο PES ever!!!! :(

Αντίθετα φέτος με έχει κερδίσει το Φιφα (απίστευτο να το λέω εγώ αυτό που μέχρι φέτος ούτε να ακούσω τη λέξη Fifa δεν ήθελα... :p)

Έχει κάνει πολλές βελτιώσεις (αντιγράφοντας φυσικά πολλά αγαπημένα μας στοιχεία του PRO ;))

Οι Ιάπωνες πρέπει να αφυπνιστούν μου φαίνεται... :shifty:

Επαναπαύτηκαν στην επιτυχία τους...

ΠΑΙΔΙΑ καλησπερα. εγω το εχω κατεβασει το pro

Μήπως μπορείς να μου δόσεις τον σύνδεσμο??

Από ότι βλέπω, σχετικά με το fifa, το Pro 2006 και το Pro 2008 οι απόψεις διήστανται!!! Έτσι δεν έχω καταλάβει...Ποιο είναι καλύτερο??(Κατά την άποψη του καθενός βέβαια...)

Ούτε και γω μπορώ να αλλάξω επιφάνεια γηπέδου (χορτάρι...)

Στις επιλογές εκεί που μπορείς να το αλλάξεις, μου την έχει θαμπή την επιλογή χωρίς να μπορώ να την πειράξω... :O

Παίζει να φταίει η κάρτα γραφικών... Που πάω με την 128 shared του λαπτοπίου... :p

Πάντως μπορώ να πω (ανεξάρτητα από αυτό) πως είναι το χειρότερο PES ever!!!! :(

Αντίθετα φέτος με έχει κερδίσει το Φιφα (απίστευτο να το λέω εγώ αυτό που μέχρι φέτος ούτε να ακούσω τη λέξη Fifa δεν ήθελα... :p)

Έχει κάνει πολλές βελτιώσεις (αντιγράφοντας φυσικά πολλά αγαπημένα μας στοιχεία του PRO ;))

Οι Ιάπωνες πρέπει να αφυπνιστούν μου φαίνεται... :shifty:

Επαναπαύτηκαν στην επιτυχία τους...

kai emena fetos sto pc me exei kerdisei to fifa08.kalitera grafika,den thelei to trelo pc gia na peksei sxedon teleia kai kalitero pisteyo gameplay.Oso anafora to pro apogoiteftika apo to proto match pou epeksa.Sto Ps2 einai poli kalo kai etsi mono ekei pezo me kana filo..

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

• 3 weeks later...

εμενα στο ps2 δεν μου αρεσε καθολου...απογοητευτηκα μπορω να πω...πολυ καλυτερο το pro 6(ακομα και τα γραφικα μου φαινονται καλυτερα)...:Oστο pc δεν το εχω παιξει ακομα αφου εχω το pro 6 patchαρισμενο απο wehellas(οποιος ξερει) και με τις τελευταιες μεταγραφες και ειναι μπομπα...:rolleyes:

να μεινω σε αυτο λετε ή να δοκιμασω και το 2008?παντως απατσαριστο θα με ξενερωσει λιγο...εχω καλομαθει τωρα...:p:rolleyes:

Free Your Mind...;)

...:Oστο pc δεν το εχω παιξει ακομα αφου εχω το pro 6 patchαρισμενο απο wehellas(οποιος ξερει) και με τις τελευταιες μεταγραφες και ειναι μπομπα...:rolleyes:

παντως απατσαριστο θα με ξενερωσει λιγο...εχω καλομαθει τωρα...:p:rolleyes:

Όντως, το PES6 με το τελευταίο update από το WeHellas είναι ασύγκριτο.

Εν τω μεταξύ είναι στα σκαριά το patch του WeHellas για το PES2008 (μπορείς να το τσεκάρεις τακτικά στο σχετικό website). Όπου να 'ναι θα σκάσει μύτη, οπότε θα σε συμβούλευα περιμένεις μέχρι τότε. Το PES6 σε καλύπτει κατ' εμέ.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Για το PSP, πότε βγαίνει Ελλάδα...;;; :worry:

ναι για πείτε???έχω ρωτήσει σε προηγούμενη σελίδα αλλά χωρίς απάντηση!!!:shifty::)

Hip Hop.

Εν τω μεταξύ είναι στα σκαριά το patch του WeHellas για το PES2008 (μπορείς να το τσεκάρεις τακτικά στο σχετικό website). Όπου να 'ναι θα σκάσει μύτη

Ήδη κυκλοφόρησε το WeHellas PES2008 Superleague patch - Beta v.1.0

τελειος απογοητευμενος απο το προ φετος και εγω...μεγαλη απατη απο το playstation1 ειμαι καρακολημενος με το pro καθε χρονο ηταν καλητερο για μενα αλλα φετος το πηρα στο ps3 και ειναι τουλαχηστον απαραδεκτο ...και μετα το update ειναι ακομα χειροτερο ,μπορει να μην κολαει οπως προτου το update αλλα ρε παιδια οι παιχτες ειναι λες και ειναι πανω σε μηχανακια ...τη ταχυτητα ειναι αυτη ,που ειναι ο ρεαλισμος ?ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ:mad:
Γιαννης

Ήδη κυκλοφόρησε το WeHellas PES2008 Superleague patch - Beta v.1.0

Το ξέρω. :D

Με όλα αυτά που βλέπω εδώ μέσα να γράφονται για το PES2008, δε νομίζω να υπάρχει λόγος να φύγω από το PES6 (εννοείται με όλα τα patches/updates του WeHellas φορτωμένα;) )

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το ξέρω. :D

Με όλα αυτά που βλέπω εδώ μέσα να γράφονται για το PES2008, δε νομίζω να υπάρχει λόγος να φύγω από το PES6 (εννοείται με όλα τα patches/updates του WeHellas φορτωμένα;) )

κατσε εκει που εισαι φιλε μια χαρα εισαι και με το προ6:)

Γιαννης

καλα αυτη η ΚΟΝΑΜΙ μας δουλεύει κανονικα φετος με το online?Πηρα το ps3 αποκλειστικα γιαυτο το παιχνίδι και η κατασταση ειναι απελπιστική 3 μήνες τωρα!!ειναι δυνατον να μην μπορεσει να λυσει αυτο το προβλημα ???ελεος πια!!και τέλος γιατί δεν εχει η Ελλαδα δικό της server ?εχει δοκιμασει κανεις το online του FIFA?

καλα αυτη η ΚΟΝΑΜΙ μας δουλεύει κανονικα φετος με το online?Πηρα το ps3 αποκλειστικα γιαυτο το παιχνίδι και η κατασταση ειναι απελπιστική 3 μήνες τωρα!!ειναι δυνατον να μην μπορεσει να λυσει αυτο το προβλημα ???ελεος πια!!και τέλος γιατί δεν εχει η Ελλαδα δικό της server ?εχει δοκιμασει κανεις το online του FIFA?

το online tou fifa δεν κανει τσικ και γω αφου απελπιστικα με το προ φετος πηρα το φιφα και μου αρεσε παρα πολυ...στο online παιζει τελεια και χωρις ιχνος lag.:)

Γιαννης

menw ameriki kai edw to pes2008 bgainei ton martio h aprili..de mporw na perimenw toso kai lew na parageilw apo agglia. to paixnidi tha paizei edw? yia ps2...

thnx

pote vgainei stin ameriki yia playstation 2? kati akousa yia aprilio '08, isxuei? an einai etsi tha douleuei an to parageilw apo agglia?

sorry lathos katigoria, as metaferthei!

I don't live in Greece, Greece lives in me...

Όντως, το PES6 με το τελευταίο update από το WeHellas είναι ασύγκριτο.

Εν τω μεταξύ είναι στα σκαριά το patch του WeHellas για το PES2008 (μπορείς να το τσεκάρεις τακτικά στο σχετικό website). Όπου να 'ναι θα σκάσει μύτη, οπότε θα σε συμβούλευα περιμένεις μέχρι τότε. Το PES6 σε καλύπτει κατ' εμέ.

ok,τοτε θα παραμεινω σε αυτο που εχω...:)

βλεπω υπαρχουν funs εδω μεσα του wehellas...;)

εχει βαλει κανεις την beta εκδοση στο PRO 2008 να μας πει πως ειναι patchαρισμενο?:rolleyes:

Free Your Mind...;)

exw mia erwthsh kai yia na mh anoiksw allo thema lew na rwthsw edw..

to paixnidi pes2008 vgainei edw stin ameriki se 4 mhnes..epeidh de mporw na perimenw toso lew na to parageilw apo eurwph meso ebay alla tha paizei edw? yia ps2 milaw..

I don't live in Greece, Greece lives in me...

Αν εχεις παρει το PS2 απο Ευρωπη, να παιζει δλδ PAL, τοτε θα παιζει το PRO2008... Aς απαντησει καποιος που να ξερει σιγουρα ομως...

κανενα patsaki τπτ για νεα γηπεδα,μπαλες κτλ?τα χω βαρεθει τα ιδια xd

http://pro-evolution-soccer-8.blogspot.com/

Μπες εδω και ψαξε. Εχει πολλα πραγματα μεσα. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι ασφαλες το σαιτ γιατι μια φορα μου ειχε βγαλει προειδοποιηση το Nod, αλλα μονο μια φορα. Εχει πολλα μεσα, μπαλες,γηπεδα,σηματα,φανελες,παπουτσια,χορταρι,παιχτες κλπ κλπ....

Συμβουλη: καθε τι που περνας και βλεπεις οτι δουλευει, κρατα ενα μπακ απ γιατι μια φορα ειχα περασει πολλα και κρασαρε σε κατι παπουτσια που περναγε και τα εχασα ολα.:(

κανενα patsaki τπτ για νεα γηπεδα,μπαλες κτλ?τα χω βαρεθει τα ιδια xd

Δες εδώ. Όλο και κάτι θα έχουν ετοιμάσει τα παιδιά. :)

Δεν έχω τσεκάρει εδώ και αρκετό καιρό τι παίζει με patching στο PES 2008, καθώς έχω μείνει ακόμα στο patchαρισμένο μου PES6... ;)

Κατέβασα το patch από μία επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, αλλά κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης η διαδικασία διακόπτεται, επειδή δεν έχω αρμοδιότητα administrator στον υπολογιστή. Κάτι τέτοιο όμως δε συμβαίνει. Ο λογαριασμός που χρησιμοποιώ είναι και ο administrator.

Γνωρίζει κανείς πού οφείλεται το πρόβλημα;