kostakis_7 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Δεν θα προλάβει να τις αστράψει !!!!! ;) Για πήγαινε στο θέμα πολεμικές τέχνες και θα δεις και ο ίδιος !!! ;) καλα και δε μου λες,αν ο αλλος ειναι αντρας οικοδομος 30 χρονων πως θα τη παλεψει το κοριτσακι;με καρατε;με νταν και ντουν;:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 εγω γιατι δεν εχω νευρα? Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 εγω γιατι δεν εχω νευρα? και γω μια απ'τα ιδια.....αλλα μη με πειραξει ανθρωπος ετσι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Πως την παλεύω όταν έχω νεύρα... χμμμ... Συνήθως ακούω μουσική για να χαλαρώσω, ή βγαίνω με την παρέα μου για να ξεχαστώ. Τίποτα extreme δηλαδή. Άντε και να πετάξω κάτω ό,τι βρω μπροστά μου :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Λεξοτανίλ-βαλεριάνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 καλα και δε μου λες,αν ο αλλος ειναι αντρας οικοδομος 30 χρονων πως θα τη παλεψει το κοριτσακι;με καρατε;με νταν και ντουν;:lol::lol: Οτι θες ας είναι ο άλλος ...... Το θέμα είναι ότι μέχρι να σηκώσει το χέρι του να την χτυπήσει θα έχει φάει κάμποσες !!!! ;) Αυτό σε εμάς τους πολεμοτεχνίτες λέγεται χρόνος αντίδρασης ή αλλιώς αντανακλαστικά τα οποία δουλεύουμε και εξελίσουμε συνεχώς....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Diorthoste me an kanw lathos.. alla o xrono antidrasis se olous tous anthrwpous (panw katw) o idios den einai ? ( 1 sec ) Ennow oti den mporeis na alla3eis ton xrono antidrasis sou me to na kaneis polemikes texnes... etsi nomizw panta Panta Filika. Yg: sorry kai pali gia ta Greeklish Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Diorthoste me an kanw lathos.. alla o xrono antidrasis se olous tous anthrwpous (panw katw) o idios den einai ? ( 1 sec ) Ennow oti den mporeis na alla3eis ton xrono antidrasis sou me to na kaneis polemikes texnes... etsi nomizw panta Panta Filika. Yg: sorry kai pali gia ta Greeklish Κάνεις μεγάλο λάθος ..... Σε ολούς τους ανθρώπους δεν είναι το ίδιο και ειδηκά σε εμάς .. Οσο δουλεύεις με τα αντανακλαστικά αρχίζεις και αντιλαμβάνεσε κάποια πράγματα γρηγορότερα και αντιδράς γρηγορότερα απο ένα απλό άνθρωπο (για κλάσματα δευτερολέπτου μιλάμε ) Π.χ. Προσωπικά εγώ μέχρι να πείς 1 θα σου έχω ρίξει 4 μπουκέτα....;) Θες και άλλο παράδειγμα ... Ακου ο Bruce Lee έριχνε 8,3 μπουνιές / sec ;) Απιστευτο κιόμος αληθηνό !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 παντος εγω θα πονταρα στον οικοδομο, soz κιολας :/ Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 aplaz_ μην το λες... είμαι 1.81 100 κιλα με εβγαλε τεχνικο νοκ αουτ σε φιλικό μια κοπελιτσα 1,70 65 κιλα. παιζουν κ πολλά ρολο, ποσο θα ανοιχτεις, ποσο γρηγορα θα γυρίσεις πίσω κλπ κλπ... Παντως οι πολεμικές τέχνες είναι μια καλή μέθοδος όχι μονο εκτόνωσης αλλά τροπου ζωής - αν εξαιρέσεις τους διάφορους καραγκιόζηδες που κατα καιρους βλέπω κ έρχονται γιατι νομιζουν ότι θα μπορούν να πουλάνε τσαμπουκάδες τζάμπα Πάντως για όσους έχουν κατοικίδια κ δει σκυλιά, θα δείτε διαφορά στη συμπεριφορά τους, ειναι απιστευτο πως ενα σκυλακι μπορει να σου πάρει όλη την ένταση απο πάνω σου...ανιδιοτελης αγάπη! Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Οτι θες ας είναι ο άλλος ...... Το θέμα είναι ότι μέχρι να σηκώσει το χέρι του να την χτυπήσει θα έχει φάει κάμποσες !!!! ;) Αυτό σε εμάς τους πολεμοτεχνίτες λέγεται χρόνος αντίδρασης ή αλλιώς αντανακλαστικά τα οποία δουλεύουμε και εξελίσουμε συνεχώς....;) αυτες οι καμποσες μπροστα στη μια του κυριου οικοδομου θα ειναι χαδακια ;)οποτε μη μου λες οτι ενα κοριτσακι 17 χρονων θα κανει καλα εναν που το χερι του παει 1 τονο.........μια θα φαει δε θελει αλλη.....του φουστη οσες και να φαει ο αλλος,1 δε θα τη ριξει;:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 aplaz_ μην το λες... είμαι 1.81 100 κιλα με εβγαλε τεχνικο νοκ αουτ σε φιλικό μια κοπελιτσα 1,70 65 κιλα. παιζουν κ πολλά ρολο, ποσο θα ανοιχτεις, ποσο γρηγορα θα γυρίσεις πίσω κλπ κλπ... εσυ μιλας για κανονικο αγωνα.. εγω σου λεω στο δρομο :) τσπ ειμαστε οφτοπικ μαλλον ;p Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 αυτες οι καμποσες μπροστα στη μια του κυριου οικοδομου θα ειναι χαδακια ;)οποτε μη μου λες οτι ενα κοριτσακι 17 χρονων θα κανει καλα εναν που το χερι του παει 1 τονο.........μια θα φαει δε θελει αλλη.....του φουστη οσες και να φαει ο αλλος,1 δε θα τη ριξει;:lol::lol: Δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω για το τίποτα .... απλά τα φαινόμενα απατούν .. Πάντα σε ξύλο δεν ρίχνεις μόνο τρώς κίολας ..είναι νόμος ;) εσυ μιλας για κανονικο αγωνα.. εγω σου λεω στο δρομο :) τσπ ειμαστε οφτοπικ μαλλον ;p (Η πρώτη φορά που απλώσα το χέρι μου εκτώς ρίνγκ) Όταν ήμουν 17 χρονών ( και 63 κιλά ) χτυπήθηκα με ένα παληκάρι στο δρόμο 28 χρονών (και 90 κιλά) Μαντεψε τι .... Ο τύπος έγινε ρεζίλη μπροστά σε πολύ κόσμο γιατί του έσπασα 3 δόντια και τη μύτη και άμα σου πω ότι με βλέπει άκόμα και τρέχει τι θα μου πεις ?? Άρα αφού μπορώ και παίζω ξύλο με κανόνες φαντάσου τι είμαι ικανός να κάνω στο street fight !!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 όταν θυμώσω δεν την παλεύω ξεσπάω με μουγγές φωνές (το τι μπινελίκι ρίχνω από μέσα μου δεν λέγεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Eγω τελευταια εχω γινει πολυ νευρικος.Σπανε πολυ ευκολα τα νευρα μου και δεν ξερω τι να κανω.Ειδικα οταν παιζω cod4 και οι αλλοι παιζουν με GL αν τους ειχα μπροστα θα τους ειχα σπασει το κεφαλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Σπανε πολυ ευκολα τα νευρα μου και δεν ξερω τι να κανω.Ειδικα οταν παιζω cod4 και οι αλλοι παιζουν με GL αν τους ειχα μπροστα θα τους ειχα σπασει το κεφαλι Χαχαχαχαχα...λολ... Υ.Γ. Αν έπαιζες μαζί μου cod4 θα είχες περισσότερα νεύρα..δεν θα μπορούσες να με νικήσεις πότε :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 μες στην μετριοπάθεια πάντως είστε όλοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phil2293 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Eγω τελευταια εχω γινει πολυ νευρικος.Σπανε πολυ ευκολα τα νευρα μου και δεν ξερω τι να κανω.Ειδικα οταν παιζω cod4 και οι αλλοι παιζουν με GL αν τους ειχα μπροστα θα τους ειχα σπασει το κεφαλι Εμένα μου την σπάνε κάτι ηλιθια μωρά που όλο βρίζουν όταν τους τραβας ενα τυχερό kill, η μη, μέσω τύχο κλπ. Αμέσως "hacker"/"cheater"/"wallhacker". Ε κι'εγω που δεν είμαι να κάθομαι με σταυρομένα χέρια όλο απαντάω με καμιά σελίδα μέχρι που όλοι με βρίζουν λέγοντας "stop talking f*cker and play". Μα καλά normal άνθρωποι που να παίζουν τέτοιου είδος παιχνίδια δεν υπάρχουν; (δηλαδή που παίζουν για να διασκεδάσουν και όχι να βρίσουν) Παράθεση Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Εμένα μου την σπάνε κάτι ηλιθια μωρά που όλο βρίζουν όταν τους τραβας ενα τυχερό kill, η μη, μέσω τύχο κλπ. Αμέσως "hacker"/"cheater"/"wallhacker". Ε κι'εγω που δεν είμαι να κάθομαι με σταυρομένα χέρια όλο απαντάω με καμιά σελίδα μέχρι που όλοι με βρίζουν λέγοντας "stop talking f*cker and play". Μα καλά normal άνθρωποι που να παίζουν τέτοιου είδος παιχνίδια δεν υπάρχουν; (δηλαδή που παίζουν για να διασκεδάσουν και όχι να βρίσουν) Εχμ η ερωτηση δεν ειναι γιατι εχετε νευρα αλλα πως τα πολεματε.. παντος σε τετοιες περιπτωσεις απλα μην απαντας. Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 αυτες οι καμποσες μπροστα στη μια του κυριου οικοδομου θα ειναι χαδακια ;)οποτε μη μου λες οτι ενα κοριτσακι 17 χρονων θα κανει καλα εναν που το χερι του παει 1 τονο.........μια θα φαει δε θελει αλλη.....του φουστη οσες και να φαει ο αλλος,1 δε θα τη ριξει;:lol::lol: Πανω στην ενταση, αυτη τη μια δεν προκειται να την καταλαβεις....Εκεινη τη στιγμη τουλαχιστον.Παντως,δεν ειναι σιγουρο...Εξαρταται απο πολλα..Μπορει να σοκαριστει και να μην μπορει να αντιδρασει,να φαει αρκετες και να μην μπορει να αντιδραδει επισης.. Αλλα και στην περιπτωση που θα κανει κατι εκεινη τη στιγμη δεν προκειται να το καταλαβεις μεσα στα νευρα σου... Και εχω μπλεχτει σε καβγα,γι'αυτο σου το λεω εκ πειρας. Βεβαια δεν ηταν και γομαρι οπως τα λετε,αλλα ημουν 15 χρονων και ηταν 22,με περνουσε ενα κεφαλι και τουλαχιστον 20 κιλα.... Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Σημερα παντως εχω και δεν την παλευω. Εχει εξεταστει μεχρι κι η περιπτωση συγκρουσης με τον τοιχο ως εσχατη λυση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Σημερα παντως εχω και δεν την παλευω. Εχει εξεταστει μεχρι κι η περιπτωση συγκρουσης με τον τοιχο ως εσχατη λυση. γιατί βρε παιδί? τι σου έκαναν... δεν λυπάσαι τον τοίχο :p Σοβαρά τώρα τι σε έχει εκνευρίσει τόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 γιατί βρε παιδί? τι σου έκαναν... δεν λυπάσαι τον τοίχο :p Σοβαρά τώρα τι σε έχει εκνευρίσει τόσο?Διαφοροι. Κι οταν σε εκνευριζουν καταστασεις οκ, ξεσπας καπου, καπως. Αλλα με τους ανθρωπους τι να κανεις; Να αρχισεις να τους κοπανας χαμου; Δεν ειναι σικ.:lol: Γιογκα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Εγω κλεινομαι στο δωματιο μου,αρχιζω να πεταω πραγματα στον τοιχο,να φωναζω και να χτυπαω οπου βρω...Τον προηγουμενο μηνα πατησα μπουνια στην ντουλαπα μου και εσπασα την πορτα της.... Αν εχω νευρα με καποιον ανθρωπο...θα αρχισω να τον βαραω και,για το καλο του,πρεπει να το υποστει χωρις να σηκωσει χερι... Με λιγα λογια δεν υποφερομαι οταν εχω νευρα! Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μήπως αυτό πρέπει να το κοιτάξεις σε κάποιον ειδικό; Τέτοια νεύρα δεν είναι φυσιολογικά και δεν νομίζω ότι δικαιολογούνται ούτε με βάση τον παράγοντα εφηβεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μήπως αυτό πρέπει να το κοιτάξεις σε κάποιον ειδικό; Τέτοια νεύρα δεν είναι φυσιολογικά και δεν νομίζω ότι δικαιολογούνται ούτε με βάση τον παράγοντα εφηβεία. ναι δεν ειναι καθολου φυσιολογοκιο ακομα και εγω {που ειμαι εφηβος}δεν τα κανω αυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts