Jump to content

Νεύρα - Πως την παλεύετε;

n_wildgirl
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

bgaino mia bolta me ta podia...ποτε με το αυτοκινητο γιατι οταν καποιος ειναι ταραγμενος δεν κανει να οδηγαει!

εντυπωση μου κανει που 15 χρονων παιδακια σπατε πραγματα...και δεν ειναι 1 ή 2 αλλα οι περισσοτεροι..

ειναι βεβαια και η υπερβολη των γραφομενων σας..αλλα και παλι...ακομα και αυτο ειναι νορμαλ;;

αν μικρα παιδακια ή εφηβοι εκτονονονται σπαζοντας πραγματα,αυριο μεθαυριο τι θα κανουν;θα συνεχισουν σπαζοντας και καταστρεφοντας;

Κι ότι θα το έλεγα κι εγώ ότι παρατήρησα την ηλικία των περισσότερων που γράφουν εδώ για βίαια ξεσπάσματα και είναι μέχρι 20. Εντάξει βράζει το αίμα και αργότερα θα καταλάβετε ότι δεν ωφελεί σε τίποτα αλλά λίγο υπερβολικές αντιδράσεις...

KCB

• Απαντήσεις 259
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολλά νεύρα ρε παιδιά..και δεν τολμώ καν να ρωτήσω τους λόγους που νευριάζετε τόσο εύκολα.Δηλαδή αν μετά από 10 χρόνια σας τρέχει ο προϊστάμενός σας τι θα του κάνετε από τα νεύρα που θα έχετε; :confused:

:knife::food::p

πάντως μεγαλώνοντας αρχίζεις να βλέπεις με άλλο μάτι τα πράγματα και γενικότερα ηρεμείς, βάλτε και την εφηβεία μέσα

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Τι είναι αυτά που διαβάζω ρε παιδιά;

Αυτά είναι περιπτώσεις που χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης...

Αν έχετε νεύρα,πηγαίντε μια βολτούλα,πηγαίντε για ένα καφεδάκι...

Κανονίστε να πάτε για μπασκετάκι,για μπαλίτσα...Να ξεσκάσετε...

Με το να σπάτε πράγματα τι καταλαβαίνετε;Ούτε το έκανα ποτέ μου,ούτε πρόκειται αν και είναι πολλές οι φορές που έχω νεύρα ή είναι στενοχωρημένος.

σωστα..:worry:

ναι στην βολτουλα,ναι στον αθλητισμο,αλλα οχι στο καφεδακι...

;)

ακομα και αν το 70% των γραφομενων των περισσοτερων που εγραψαν πως σπανε πραγματα για να ξεσπασουν,ειναι αληθεια,το ποσοστο παραμενει και παλι υψηλο και η συμπεριφορα αυτη δεν παυει να χαρακτηριζεται επιθετικη,και να χριζει παρακολουθησης απο ειδικο...

αν νευριαζεις επειδη σου κολλησε το ποντικι,ή επειδη σου κοπηκε το d/l τοτε αν γινει κατι πιο σημαντικο τι θα κανετε;θα βαλετε γκαζακια σε οποιον τολμησε να παιξει με το ηδη παιγμενο νευρικο σας συστημα;

και πως θα νιωσετε αν καποιος αλλος ξεσπασει τα δικα του νευρα πανω σε εσας;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ΧΙΟΥΜΟΡ το καλύτερο όπλο απ όλα!!!

Βασίλη, αυτό για τους προισταμενους...μην βαζεις ιδέες, μην βαζεις ιδεες :lol: άσε καλύτερα να σπανε ποντίκια και λοιπα περιφερειακά...

Vita Brevis

σωστα..:worry:

ναι στην βολτουλα,ναι στον αθλητισμο,αλλα οχι στο καφεδακι...

;)

ακομα και αν το 70% των γραφομενων των περισσοτερων που εγραψαν πως σπανε πραγματα για να ξεσπασουν,ειναι αληθεια,το ποσοστο παραμενει και παλι υψηλο και η συμπεριφορα αυτη δεν παυει να χαρακτηριζεται επιθετικη,και να χριζει παρακολουθησης απο ειδικο...

αν νευριαζεις επειδη σου κολλησε το ποντικι,ή επειδη σου κοπηκε το d/l τοτε αν γινει κατι πιο σημαντικο τι θα κανετε;θα βαλετε γκαζακια σε οποιον τολμησε να παιξει με το ηδη παιγμενο νευρικο σας συστημα;

και πως θα νιωσετε αν καποιος αλλος ξεσπασει τα δικα του νευρα πανω σε εσας;

Φυσικά αυτό δεν αναφερεται σε εμένα έτσι;Και λίγα λόγια για το νευρικό μου σύστημα το οποίο σε πληροφορώ είναι σε άριστη κατάσταση.Στη θέση σου όμως θα κοιτούσα το δικό σου.Ξέρεις τι λένε για την αμάθεια και την ημιμάθεια πιστεύω ε;ΚΑΜΙΑ αντίδραση μου δεν έχει χαρακτηριστεί από ΚΑΝΕΝΑ άτομο που ήταν παρόν επιθετική η υπερβολική.ΔΕΝ είμαι κανένα νευρόσπαστο ούτε επιθετικό άτομο γι αυτό θα μπώ στον κόπο να σου εξηγήσω την συμπεριφορά μου.

1ον:Το πληκτρολόγιο δεν το έσπασα επίτηδες απλά ήθελα να χτυπήσω το χέρι μου στο γραφείο και καταλάθος χτύπησα το πληκτρολογιο.

2ον:Το παιδί που χτύπησα έβρισε όπως ανέφερα μερικά ποστ πιο πάνω μέλος της οικογένειας μου προκλητικά

3ον:Μολύβια δεν είπα ποτέ ότι σπάω καμιά 100στη την ημερα.Όταν είμαι πραγματικά θυμωμένος στο σχολείο δηλάδή 1 φορά το μήνα το κάνω,οκ;

EDIT:Όσο για τα βιβλία δεν ξέρω έτσι μου βγαίνει, όταν μου βγαίνει.

Φυσικά αυτό δεν αναφερεται σε εμένα έτσι;Και λίγα λόγια για το νευρικό μου σύστημα το οποίο σε πληροφορώ είναι σε άριστη κατάσταση.Στη θέση σου όμως θα κοιτούσα το δικό σου.Ξέρεις τι λένε για την αμάθεια και την ημιμάθεια πιστεύω ε;ΚΑΜΙΑ αντίδραση μου δεν έχει χαρακτηριστεί από ΚΑΝΕΝΑ άτομο που ήταν παρόν επιθετική η υπερβολική.ΔΕΝ είμαι κανένα νευρόσπαστο ούτε επιθετικό άτομο γι αυτό θα μπώ στον κόπο να σου εξηγήσω την συμπεριφορά μου.

1ον:Το πληκτρολόγιο δεν το έσπασα επίτηδες απλά ήθελα να χτυπήσω το χέρι μου στο γραφείο και καταλάθος χτύπησα το πληκτρολογιο.

2ον:Το παιδί που χτύπησα έβρισε όπως ανέφερα μερικά ποστ πιο πάνω μέλος της οικογένειας μου προκλητικά

3ον:Μολύβια δεν είπα ποτέ ότι σπάω καμιά 100στη την ημερα.Όταν είμαι πραγματικά θυμωμένος στο σχολείο δηλάδή 1 φορά το μήνα το κάνω,οκ;

EDIT:Όσο για τα βιβλία δεν ξέρω έτσι μου βγαίνει, όταν μου βγαίνει.

Όταν σπάει κάποιος έστω και κατα λάθος πληκτρολόγια, σπάει μολύβια (χωρίς να σημαίνει ότι σπάει 100 την ημέρα), χτυπάει άλλα άτομα (βρίσε τον και εσύ, το νομίζεις ότι κάνεις με το να τον χτυπάς) και εκνευρίζεται ακόμα και με καλοπροαίρετα posts σε μια συζήτηση στο myphone, δεν νομίζω να έχει μια χαρά νευρικό σύστημα. Χωρίς παρεξήγηση.:O

Όταν σπάει κάποιος έστω και κατα λάθος πληκτρολόγια, σπάει μολύβια (χωρίς να σημαίνει ότι σπάει 100 την ημέρα), χτυπάει άλλα άτομα (βρίσε τον και εσύ, το νομίζεις ότι κάνεις με το να τον χτυπάς) και εκνευρίζεται ακόμα και με καλοπροαίρετα posts σε μια συζήτηση στο myphone, δεν νομίζω να έχει μια χαρά νευρικό σύστημα. Χωρίς παρεξήγηση.:O

Σορρυ αλλά αν σου πω ότι έχεις παιγμένο νευρικό σύστημα ενώ δεν έχεις ε αυτό δεν το λες καλοπροαίρετο.Λοιπον το πληκτρολογιο το εξήγησα,δηλαδή μου λες ότι εσύ δεν έχεις χτυπήσει το χέρι σου στο γραφείο ποτέ;Θα σας πω και το περιστατικό με το άλλο άτομο.Ήταν πρωί και δεν είχα φτιάξει την τσάντα μου,την έφτιαξα γρήγορα και επειδή δεν έβρισκα την ξύστρα μου πήρα της αδερφής μου(σημειώσεις κρατώ μόνο με μολυβι) η οποία ήταν ροζ.αυτός λοιπόν άρχισε να με κοροιδεύει όταν την είδε ακόμα και όταν του εξήγησα τον λόγο που την πήρα.Αυτό συνεχίστηκε 1-2 διαλείματα μέχει που τον έπιασα και τον ρώτησα τι δεν καταλαβαίνει στην εξήγηση που του έδωσα.Έκείνος για απάντηση έτριψε τη ξύστρα της αδερφής μου στα γεννητικά του όργανα(πάνω από το πατελόνι) και είπε γ***ω την αδερφή σου.Να σημειώσω ότι αυτό το άτομο μου δημιουργούσε προβλήματα από το δημοτικό επειδή απ' ότι άκουσα με ζήλευε.

EDIT:Σορρυ φρικ για την επίθεση που σου έκανα αλλά μου τη σπάει να χαρακτηρίζουν καταστάσεις άτομα που δεν γνωρίζουν όλη την αλήθεια.

Θα σας πω και το περιστατικό με το άλλο άτομο.Ήταν πρωί και δεν είχα φτιάξει την τσάντα μου,την έφτιαξα γρήγορα και επειδή δεν έβρισκα την ξύστρα μου πήρα της αδερφής μου(σημειώσεις κρατώ μόνο με μολυβι) η οποία ήταν ροζ.αυτός λοιπόν άρχισε να με κοροιδεύει όταν την είδε ακόμα και όταν του εξήγησα τον λόγο που την πήρα.Αυτό συνεχίστηκε 1-2 διαλείματα μέχει που τον έπιασα και τον ρώτησα τι δεν καταλαβαίνει στην εξήγηση που του έδωσα.Έκείνος για απάντηση έτριψε τη ξύστρα της αδερφής μου στα γεννητικά του όργανα(πάνω από το πατελόνι) και είπε γ***ω την αδερφή σου.Να σημειώσω ότι αυτό το άτομο μου δημιουργούσε προβλήματα από το δημοτικό επειδή απ' ότι άκουσα με ζήλευε.

Αξίζει να ασχολήσαι με τέτοια ανώριμα άτομα?:O Ούτε επιπέδου 1ης δημοτικού δεν είναι η συμπεριφορά του...(ακούς εκεί έτριβε τη ξύστρα στα α#%$^ια του!:lol:). Ίσως να το βλέπω διαφορετικά λόγω των 14 χρόνων που έχουν περάσει από τότε που ήμουν στην ηλικία αυτή ,αλλά δεν νομίζω ότι κάνω λάθος.

Αξίζει να ασχολήσαι με τέτοια ανώριμα άτομα?:O Ούτε επιπέδου 1ης δημοτικού δεν είναι η συμπεριφορά του...(ακούς εκεί έτριβε τη ξύστρα στα α#%$^ια του!:lol:). Ίσως να το βλέπω διαφορετικά λόγω των 14 χρόνων που έχουν περάσει από τότε που ήμουν στην ηλικία αυτή ,αλλά δεν νομίζω ότι κάνω λάθος.

Όντως η συμπεριφορά του ήταν ανώριμη και πάνω στην ένταση της στιγμής γίνονται πολλά.Ας το κλείσουμε εδώ έγω την θέση μου την ξεκαθάρισα και γιατί όσο το συνεχίζουμε προβλέπω και άλλα ξεσπάσματα όπως αυτό που έκανα στη φρικ:happy:Μερικές φορές γίνομαι επιθετικός αλλά τι να κάνω με πνίγει το δίκιο που πιστεύω ότι έχω.Σόρρυ και πάλι φρικ:sorry::sorry::cry::cry:

κατ αρχην παρε πισω τους χαρακτηρισμους..

δεν εισαι ο μονος που ανεφερε πως εχει σπασει πραγματα λογω διακοπης του d/l,ουτε ο μονος που εσπασε το ποντικι του...(εισαι ομως ο μονος με περιστατικο ξυστρας!!!!)

σε περιπτωση που δεν το καταλαβες,εκανα μια γενικη αναφορα,δεν καταλαβαινω τον λογο που θιχτηκες...εκτος αν σε περιτριγυριζει καμια μυγουλα τωρα τελευταια

οσο για ημιμαθεια,αμαθεια και λοιπες ανοησιες που αναφερεις τα προσπερνω...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

οταν εχω νευρα βριζω !σπαω πραγματα οτι βρεθει μπορστα μου,πριν 1 χρονο ειχα σπασει την τηλεοραση!:( Πεταω οτι βρω μπροστα μου σε διαφορα μερη! κλπ:worry::worry:

δεν εισαι ο μονος που ανεφερε πως εχει σπασει πραγματα λογω διακοπης του d/l,ουτε ο μονος που εσπασε το ποντικι του...(εισαι ομως ο μονος με περιστατικο ξυστρας!!!!)

σε περιπτωση που δεν το καταλαβες,εκανα μια γενικη αναφορα,δεν καταλαβαινω τον λογο που θιχτηκες...εκτος αν σε περιτριγυριζει καμια μυγουλα τωρα τελευταια

οσο για ημιμαθεια,αμαθεια και λοιπες ανοησιες που αναφερεις τα προσπερνω...

Το θέμα πρέπει να τελειώσει ΕΔΩ.Ο (λανθασμένος) χαρακτηρισμός από μεριάς μου έγινε λόγω του(λανθασμένου) χαρακτηρισμού από μεριας σου.Αν πιστεύεις ότι το θέμα δεν λύθηκε περιμένω pm για λυθεί.Δεν αφορούν το υπόλοιπο φόρουμ οι διαφορές μας.Πιστεύω ότι αν ανακαλέσουμε και οι 2 το θέμα έχει λυθεί.Εγώ από την μεριά μου (ξανα)ανακαλώ.

δεν εισαι ο μονος που ανεφερε πως εχει σπασει πραγματα λογω διακοπης του d/l

Αυτό ήταν για μένα?:whistle:

Έλα κόφτε το γιατί τώρα θα νευριάσω εγώ και δεν θέλετε να ξέρετε τι κάνω όταν νευριάζω :whistle:

Έλα κόφτε το γιατί τώρα θα νευριάσω εγώ και δεν θέλετε να ξέρετε τι κάνω όταν νευριάζω :whistle:

:lock::ban:Το βρήκα;

Edit:Το θέμα λύθηκε πιστεύω και ευτυχώς γλιτώσαμε από την οργή σου:happy:

κρίμα που στο δωμάτιό μου δε χωρά σακος του μποξ, αλήθεια σοβαρά τώρα είναι ακριβοί;

πάντως γενικά το πόσο εύκολο θυμώνω με μικροπράγματα για μενα είναι θέμα διάθεσης, αν είμαι κακόκεφη και ενοχλημένη από διάφορα, μία, δύο, τρεις θα εκνευριστώ και με κάτι που δε θα εκνευριζόμουν άλλη στιγμή...αλλά ξαναλέω ότι στα σοβαρά πράγματα δεν αντιδρώ έτσι, δηλαδή αν κάποιος με θυμώσει με κάτι ίσως να μιλήσω αρκετά έντονα για να υπερασπιστώ το δίκιο μου αλλά δε θα του πετάξω κάτι στο κεφάλι κτλ... φυσικά μιλάμε για εντός ορίων καταστάσεις έτσι; δε μπαίνω σε διαδικασία να σκεφτώ πώς θα θύμωνα αν κάποιος μου πείραζε κάποιον δικό μου κτλ...

Τελικα εγω θα παρω εναν μικρο σακο του μποξ. Στο Ιντερσπορτ ο μικρος εχει 70 ευρω και ο μεγαλος ο κλασικος εχει 140. Παλευονται :p

Πολλά νεύρα ρε παιδιά..και δεν τολμώ καν να ρωτήσω τους λόγους που νευριάζετε τόσο εύκολα.Δηλαδή αν μετά από 10 χρόνια σας τρέχει ο προϊστάμενός σας τι θα του κάνετε από τα νεύρα που θα έχετε; :confused:

Εγω βασιζομαι στο οτι οσο μεγαλωνω, τοσο θα χαλαρωνω :)

Κι ότι θα το έλεγα κι εγώ ότι παρατήρησα την ηλικία των περισσότερων που γράφουν εδώ για βίαια ξεσπάσματα και είναι μέχρι 20. Εντάξει βράζει το αίμα και αργότερα θα καταλάβετε ότι δεν ωφελεί σε τίποτα αλλά λίγο υπερβολικές αντιδράσεις...

+1

:knife::food::p

πάντως μεγαλώνοντας αρχίζεις να βλέπεις με άλλο μάτι τα πράγματα και γενικότερα ηρεμείς, βάλτε και την εφηβεία μέσα

+1 :D

Τα υπολοιπα που γραφτηκαν οτι χρηζουμε (χρηζω?) ιατρικης παρακολουθησης (!!!) κλπ δεν τα σχολιαζω... Δε βγαζω τα νευρα μου σε ανθρωπους, υλικα αγαθα σπαω. Δε λεω οτι ειναι υγιης τροπος, αλλα ειναι πολυ υγιεστερος απο το να βγω εξω και να αρχισω να μοιραζω μπουκετα ή να βρισω καποιον απο την οικογενεια μου επειδη ετσι μου την καρφωσε! Επισης με μαχαιρια και γκαζακια δε μου φευγουν τα νευρα, οποτε εχω επιλεξει αλλα οπλα, οπως ποντικια (το αγαπημενο μου), κινητα και ασυρματα τηλεφωνα :)

Ετσι κι αλλιως αυριο παω να αγορασω το σακο του μποξ. Οχι αλλα σπασμενα ποντικια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Opως ειπε καποιος παραπανω...χιουμορ, η καλυτερη λυση για τα νευρα...:lol::p

Παντως παλιοτερα οταν δεν μου περναγαν τα νευρα μεσα σε 5 λεπτα οπως τωρα, ενας καλος τροπος να "ξεσπαω" ηταν το γυμναστηριο...Ελιωνα εκει στον διαδρομο και στα οργανα και ...το τερπνον μετα του ωφελιμου.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως παλιοτερα οταν δεν μου περναγαν τα νευρα μεσα σε 5 λεπτα οπως τωρα, ενας καλος τροπος να "ξεσπαω" ηταν το γυμναστηριο...Ελιωνα εκει στον διαδρομο και στα οργανα και ...το τερπνον μετα του ωφελιμου.:p

Στο γυμναστηριο ισχυει και κατι αλλο... Το τεκνον μετα του ωφελιμου :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα εγω θα παρω εναν μικρο σακο του μποξ. Στο Ιντερσπορτ ο μικρος εχει 70 ευρω και ο μεγαλος ο κλασικος εχει 140. Παλευονται :p

Εγω βασιζομαι στο οτι οσο μεγαλωνω, τοσο θα χαλαρωνω :)

+1

+1 :D

Τα υπολοιπα που γραφτηκαν οτι χρηζουμε (χρηζω?) ιατρικης παρακολουθησης (!!!) κλπ δεν τα σχολιαζω... Δε βγαζω τα νευρα μου σε ανθρωπους, υλικα αγαθα σπαω. Δε λεω οτι ειναι υγιης τροπος, αλλα ειναι πολυ υγιεστερος απο το να βγω εξω και να αρχισω να μοιραζω μπουκετα ή να βρισω καποιον απο την οικογενεια μου επειδη ετσι μου την καρφωσε! Επισης με μαχαιρια και γκαζακια δε μου φευγουν τα νευρα, οποτε εχω επιλεξει αλλα οπλα, οπως ποντικια (το αγαπημενο μου), κινητα και ασυρματα τηλεφωνα :)

Ετσι κι αλλιως αυριο παω να αγορασω το σακο του μποξ. Οχι αλλα σπασμενα ποντικια!

αχ όταν τον πάρεις πες μου περισσότερα, βάλε και καμία φωτό αν γίνεται να δω το μέγεθος... thanx

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Τι είναι αυτά που διαβάζω ρε παιδιά;

Αυτά είναι περιπτώσεις που χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης...

1. Αν έχετε νεύρα,πηγαίντε μια βολτούλα,πηγαίντε για ένα καφεδάκι...

2. Κανονίστε να πάτε για μπασκετάκι,για μπαλίτσα...Να ξεσκάσετε...

Με το να σπάτε πράγματα τι καταλαβαίνετε;Ούτε το έκανα ποτέ μου,ούτε πρόκειται αν και είναι πολλές οι φορές που έχω νεύρα ή είναι στενοχωρημένος.

1. παίρνω το αμάξι και βγαίνω στο δρόμο και πουλάω τσαμπουκά σε όποιον τολμήσει να κορνάρει επειδή έκανα 5 secs να φύγω από το φανάρι...

2. τότε είναι που θα πλακωθείς σίγουρα. Εδώ καλά είσαι και μαλώνεις όταν παίζεις κανα μπασκετάκι. φαντάσου να έχεις και νευρα...

Στο στόμα του λυκου μας έστειλες.:lol:

Εγώ μια φορά νευρίασα και ορίστε το αποτέλεσμα.. http://www.desertratdemocrat.com/archives/World%20Trade%20Center.jpg :X

Πέρα απ' την πλάκα συνήθως μ'αρέσει να διαλύω πράγματα :D Η καρέκλα μου την πληρώνει...