Jump to content

Νεύρα - Πως την παλεύετε;

n_wildgirl
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετω το φορουμ :)

Νομιζω ο τιτλος του θεματος τα λεει ολα και το ανοιξα για να το συζητησουμε λιγο γιατι δεν την παλευω καθολου. Οταν νευριαζω σπαω ο,τι εχει την ατυχια να βρεθει μπροστα μου. Προχθες τα πηρα με το ποντικι μου που δε δουλευε (γελαστε οσο θελετε :lol:) και το ελιωσα. Παρτε μια ιδεα...

http://s191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/?action=view&current=DSC01865.jpg

Εσεις τι κανετε οταν εχετε νευρα? Ξεσπατε ή οχι? Και αν ξεσπατε...πού και πώς?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 259
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

lol το θεμα ειναι οτι δεν την παλευουμεε:Pκαι γω μια απο τ ιδια αλλα οχι παντα αναλογα την περισταση:)
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Eipame ta spame ola alla oxi kai tsi!!!Egw ksedinw otan kavalaw to bike mou Scott FX1-Ideal HILLMASTER!!!Pou kai pou ksedinw kai sto amaksi otan mou epitrepei o patir!!!:happy::happy::happy:

P.S.Re paidia 5:30 wra kanete posts???Dn tin paleuoumai ka8olou fainete:lol:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

1)Βαράω την πόρτα ή τη ντουλάπα

2)Ακούω τέρμα μουσική

3)Σπάω ό,τι βρω μπροστά μου (Προχθές εκσφενδόνισα στον τοίχο το παλιό μου Κ750 και διαλύθηκε ολόκληρο)

4)Βρίζω θεούς της μυθολογίας (π.χ.Γ@μw το Δια το ζαβο)

5)Γελώ ειρωνικά και νευριάζω τους άλλους,ειδικά τη μητέρα μου...:lol::p

Επίσης έχω μια μπάλα με νερό μέσα που τη ζουλάω και καλμάρω λίγο

Ορίστε,το "πρώην" Κ750 μου :p

http://img519.imageshack.us/my.php?image=dsc00207oc8.jpg

1. Σε ότι και όποιον προσπαθεί να με εκνευρίσει, χυνήθως χαμογελώ ή γελώ ειρωνικά (πιάνει πάντα, μα πάντα και κάνει τον αλλο τούρκο, δοκιμάστε το!!!)

2. Στο δρόμο ανάλογα απ το να δείχνω με το δάχτυλο και να γελάω (εκνευριζει απίστευτα τους άλλους), απ το να πηγαίνω με 30 στα αριστερά (αν από πίσω μου πεσω στο γνωστό κάγκουρα του σαββατοκύριακου), και ενίοτε με παρατηρήσεις του στυλ, "το ξέρει η γυναίκα σου ότι βγήκες βόλτα με τ αμάξι της?" (γενικά αυτό εκνευρίζει πολυ κόσμο) , δεσποινις τι make up βαζετε (συνήθως κοιτάνε σαν ήλίθιες) και τετοια πράγματα.

3. Στις δημόσιες υπηρεσίες και σε συναλλαγές με τράπεζες μιλάω φωναχτά και ενίοτε βρίζω (πιάνει γιατί τελειώνεις γρηγορότερα και σε προσέχουν)

4. Στο σπίτι ας είναι καλά ο σάκκος του μποξ...

Γενικά σε τέτοιες καταστάσεις προσπαθώ να τις γυρίσω μπούμεραγκ σε αυτό που τις προκάλεσε:p...και γενικότερα σιγά μη κάτσω να σκάσω...:lol:

Vita Brevis

Όταν νευριάζω έχω το κακό να δαγκώνω τα μάγουλά μου (εσωτερικά). Και μια φορά από τα νεύρα μου έκανα τέτοιες πληγές που έκαναν 2 εβδομάδες για να φύγουν.

Πάντως, για να καλμάρω τα νεύρα μου κάθομαι στον υπολογιστή, ακούω μουσική με τα ακουστικά τόσο δυνατά ώστε να μην ακούω κανέναν, όχι στο τέρμα φυσικά.

Καλή λύση είναι και αυτά τα μπαλάκια αντι-στρές. Πετιούνται άνετα με δύναμη στον τοίχο και δεν φθείρονται εύκολα. Το χορταίνει και η παλάμη.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

καλο θεμα αυτο,παλιοτερα δεν την παλευα,εχω σπασει πορτες,αμαξι,τζαμια,μουτρα,τωρα εδω και χρονια ειμαι αρκετα πιο χαλαρος,ας ειναι καλα η μουσικη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ρε παιδιά εγώ δε μπορώ να διαχειριστώ το θυμό μου με μικρά πράγματα...ας πούμε αυτό με το ποντίκι μου συνέβη κι έμενα... καινούργιο ασύρματο και να κολλάει...ε, μία, δύο, τρεις.. ε την δέκατη το εκσφενδόνισα κι εγώ με σκοπό να το εκδικηθώ και τελικώς μάλλον το αποτελείωσα...

αυτό με το σάκο του μποξ μου άρεσε πάντως... μπαίνει εύκολα σε σπίτι ή θέλει καμιά ειδική διαδικασία;...άσε που θα 'ναι και μια άσκηση κιόλας...

στα σοβαρότερα πράγματα πάντως που ο θυμός προκύπτει από κάποιο αιτία συγκεκριμένη βαθύτερη κτλ... δεν αντιδρώ έτσι... αυτό είναι άλλο θέμα...

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

βασικά θέλει χώρο (αν έχεις κανά υπόγειο ή καμιά αποθηκούλα) γιατί δεν είναι και το πιο όμορφο πραγμα

Επίσης καλή στήριξη απ το ταβάνι. Εντάξει εγώ κάνω και προπονήσεις, οπότε τον χρησιμοποιώ που και που :O

αλλα γενικότερα ξέρω πολλά παιδιά που τον τοποθέτησαν ακ ιμετά τον παράτησαν (κάτι σαν τους διαδρόμους ένα πράγμα που γίνονται κρεμάστες)

Vita Brevis

Χαιρετω το φορουμ :)

Νομιζω ο τιτλος του θεματος τα λεει ολα και το ανοιξα για να το συζητησουμε λιγο γιατι δεν την παλευω καθολου. Οταν νευριαζω σπαω ο,τι εχει την ατυχια να βρεθει μπροστα μου. Προχθες τα πηρα με το ποντικι μου που δε δουλευε (γελαστε οσο θελετε :lol:) και το ελιωσα. Παρτε μια ιδεα...

http://s191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/?action=view&current=DSC01865.jpg

Εσεις τι κανετε οταν εχετε νευρα? Ξεσπατε ή οχι? Και αν ξεσπατε...πού και πώς?

πω πω παει το ποντικακι..και ηταν και microsoft..

εγω παντως εχω πολυ υπομονη..αλλα αν καποιος με βγαλει απο τα ορια μου γινομαι θηριο..μεχρι και στο νοσοκομειο εχω στειλει παιδι που απ τις μπουνιες ειχε λυποθυμισει! επισης εχω ασπασει κ ενα κινητο(V360). σε μικρους θυμους τη βγαζω με σπασμενα μολυβια. αλλα σπανια θυμωνω..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν με πιασουν νευρα οταν ειμαι εξω συμηθως τη πληρωνει το αμαξι και οι συνεπιβατες..διαφορετικα κανενα τηλεφωνο-πορτατιφ κτλ.

το χειροτερο το ειχα κανει περσυ οταν εχασα στο pro-evolution και το ps2 απογειωθηκε απο το δωματιο μου στο κηπο..

α!και το ταβλι τη πληρωνει πολλες φορες..:happy:

Δεν υπάρχει σωτηρία, αν έχεις "σώας τα φρένας" τα έχεις σκέφτεσαι λογικά ακόμα και στην περίπτωση έντονου θυμού και κοιτάς να επιβιώσεις με τις λιγότερες απώλειες αξιολογώντας την πραγματική ουσία και σημαντικότητα των πραγμάτων (η περίπτωσή μου), αν όχι θα σπας ότι βρίσκεις μπροστά σου πάντα ζωοειδώς.
Sent neither from iphone nor android phone

Εγώ πάλι δεν μπορώ να τα συγκρατίσω!Στο σπίτι παίζω κανένα παιχνιδάκι στον υπολογιστή ή σκίζω κανένα βιβλίο και που και που ρίχνω και κανένα μπινελίκι.Στο σχολείο τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα ειδικά όταν σου την μπαίνει ο καθηγητής.Τότε του τη λέω χαλαρά,γελάει όλη η τάξη γίνεται ρεζίλι και ηρεμώ:p.Έχω δείρει παιδί αλλά δεν το έστειλα στο νοσοκομείο(με τράβηξαν από πάνω του ****το:angry:)Μολύβια 5-6 τη φορά σπάω και μερικές φορές και στυλό.Τελικά speed μοιάζουμε μόνο που εγώ θυμώνω εύκολα αλλά ποτέ απρόκλητα.

Καλέ τι νεύρα είναι αυτα?!?!?!??!

ΟΧΙ ΒΙΑ!!!!!!!

Δεν ξέρω για τον speed αλλά εμένα μου έβρισε εκείνο το άτομο μέλος της οικογένειας μου με πολύ προκλητικό τρόπο.

EDIT:Ούτε καφέ πίνω ούτε κόκα κόλα:p

4. Στο σπίτι ας είναι καλά ο σάκκος του μποξ...

Θελω καιρο να παρω σακο του μποξ. Βγαζεις τα νευρα σου χωρις συνεπειες... Αλλα δεν εχω πού να τον βαλω! Ασε που αν τον βαλω στο δωματιο μου θα με κανει μετα εμενα η μανα μου σακο του μποξ!

ρε παιδιά εγώ δε μπορώ να διαχειριστώ το θυμό μου με μικρά πράγματα...ας πούμε αυτό με το ποντίκι μου συνέβη κι έμενα... καινούργιο ασύρματο και να κολλάει...ε, μία, δύο, τρεις.. ε την δέκατη το εκσφενδόνισα κι εγώ με σκοπό να το εκδικηθώ και τελικώς μάλλον το αποτελείωσα...

αυτό με το σάκο του μποξ μου άρεσε πάντως... μπαίνει εύκολα σε σπίτι ή θέλει καμιά ειδική διαδικασία;...άσε που θα 'ναι και μια άσκηση κιόλας...

στα σοβαρότερα πράγματα πάντως που ο θυμός προκύπτει από κάποιο αιτία συγκεκριμένη βαθύτερη κτλ... δεν αντιδρώ έτσι... αυτό είναι άλλο θέμα...

Θελω φωτο απο το δικο σου ποντικι :p Να συγκρινουμε ζημιες!!! Εγω δεν αρκεστηκα στο να το εκσφενδονισω. Επειδη δεν επαθε τπτ, αρχισα να το παταω και μετα το χτυπησα καμια 20αρια φορες με ενα χαλασμενο ασυρματο τηλεφωνο (ναι, εγω το χαλασα κι αυτο):rolleyes:

Τσκ τσκ αυτή η νεολαία :)

Λιγότερους καφέδες και coca-cola κατ'αρχήν :p

Ουτε εγω πινω καφεδες και κοκα κολα. Κανω ομοιοπαθητικη :D

Βαράω μερικές στην πόρτα :Ρ

Πονάει, αλλά δουλεύει

Το εχω δοκιμασει ουκ ολιγες φορες. Την τελευταια φορα, εκτος του οτι ματωσα το χερι μου, η μανα μου μου δηλωσε ορθα-κοφτα οτι θα πληρωσω την κασα που ειχε ξεκολλησει και πεφτανε σοβαδες :p (δεν την πληρωσα τελικα, αλλα αν υπαρξει επομενη φορα.....:X)

Αχ αυτή η περίοδος στις γυναίκες... :rolleyes:

Πες τα! Αυτη φταιει για ολα...:blink:

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω για τον speed αλλά εμένα μου έβρισε εκείνο το άτομο μέλος της οικογένειας μου με πολύ προκλητικό τρόπο.

EDIT:Ούτε καφέ πίνω ούτε κόκα κόλα:p

και καλα του εκανες!!!;)