payton_blanc Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 εδω και 10 μερες δεν εχω ιντερνετ παιρνω καθημερινα τηλεφωνο και μου λενε ******** μια εχει προβλημα το μοντεμ μια ο υπολογιστης μια κατεβασε τους καινουργιους drivers τελικα στο τελος αποφασισαν οτι εχει προβλημα η γραμμη του οτε μετα απο τοσες μερες την πεμπτη μου ειπαν θα γινει η βλαβη την δευτερα γιατι μεσολαβει σαββατοκυριακο.Ρωταω θα γινει σιγουρ ατην δευτερα? μου λενε αν οχι την δευτερα την τριτη θα εχει γινει 100%.τους ξαναπαιρνω χθες και μου λενε μας ενημερωσατε για την βλαβη την δευτερα πρεπει να περασουν 2 εργασιμες για να γινει:wacko::wacko: θα σας παρει τηλ ο ΟΤΕ λεει αν και επρεπε να σας ειχε παρει ηδη... Θα τους παρει ο δι@ολος ολους μου φαινεται.Να κανω καμια καταγγελια στην ΕΕΤΤ μηπως?:kill::kill::kill::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotizz Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Greetings απο την τριτοκοσμικη δυκτιακα και οχι μονο χωρα που λεγεται Ελλαδα! Ειμαι αλλος ενας ταλαιπωρος πελατης της ακατανομαστης.Η δικια μου οδυσσεια ξεκιναει με τη περιφημη προσφορα της 1ης Ιουνιου.Για να μην σας ταλαιπορω συνδεθηκα τελικα τον Νοεμβριο μετα απο απιστευτο εκνευρισμο,βρισιμο και απειλες τυπου "αν αυριο δε με συνδεσεται θα σας καψω το μαγαζι στη Ναυαρινου...(Θεσ/νικη)":ninja: (Απειλη που μαλλον δεν την ακουγαν για πρωτη φορα απο οτι καταλαβα!) Στη τελικη συνδεθηκα με ικανοποητικες ταχυτητες.Πριν βγει καλακαλα ο μηνας λοιπον,αρχισαν τα γουστα.. Η συνδεση υποτιθεται οτι ειναι εως και 10mbps/s αλλα εδω και μια βδομαδα εχει πεσει σε κομμα,δεινοπαθει για να συνδεθει,πεφτει καθε λιγο κ λιγακι και ουτε λογος για κανενα download της προκοπης. Εγω ομως κυριος.. την επιασα απο δω την επιασα απο κει (τη dsl) τιποτα. Απελπισμενος κ τρομοκρατιμενος στη ιδεα οτι θα πρεπει να τους τηλ,εκανα κ φορματ... Μαντεψτε ομως.. το προβλημα εξακολουθουσε.. Φιλοσοφικο Συμπερασμα: Επιλεγοντας Forthnet ειναι σαν να πηγαινεις με τραβελι. Ψαχνεις κατι διαφορετικο,που φαινεται ωραιο απο μακρυα..Ομορφη,νεα και με προοπτικες.Μεχρι να σε ριξει στο κρεβατι σε εχει τρελανει.Μολις πεσεις ομως και σβησεις το φως, σου πεταει εξω το παπακαλιατσο και σου δινει να καταλαβεις... Το κρεβατι το δικο μου μαλλον θα κρατησει αλλους 11 μηνες...:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Emanuil Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 η εμπειρία μου: τον Δεκ. 2007 ζήτησα dsl 24mbs στο ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet. Μέχρι τότε είχα 768kbs Forthnet μέσω ΟΤΕ, το οποίο λειτουργούσε καλά. Με το ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet είχα ιντερνετ για λίγες ημέρες, μετά διακοπή για 6 ημέρες, στις οποίες πήρα πολλά τηλέφωνα στην τεχνική υποστήριξη και μου έλεγαν τα γνωστά για μόντεμ/drivers/σύνδεση χωρίς splitter, ενώ το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο. Εκτός των 6 ημερών, ακόμα μια μέρα δεν είχα ίντερνετ και πολλές μικρές διακοπές και επανασυνδέσεις. Πήγα και στο κατάστημα στη Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη, όπου και εκεί δεν μπορούν να βρούν άκρη/να δώσουν λύση. Έκανα αίτηση για connex και στη Forthnet έκανα αίτηση για διακοπή. Μου είπαν ότι θα πληρώσω το τέλος διακοπής 70 ευρώ, το οποίο θα πληρώσω μεν, αλλά τους είπα ότι είμαι πολύ δυσαρεστημένος γιατί ενώ προσφέρουν κακές υπηρεσίες τιμωρούν τον πελάτη διπλά βάζοντας το τέλος διακοπής. Με ανακουφίζει λίγο που βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που ζορίστηκε/υπέφερε από τη Forthnet. Καλή τύχη σε όλους. Emanuil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Θα ήθελα να καταγγείλω γενικά την Forthnet και πιο συγκεκριμένα το υποκατάστημα της που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη για την απαράδεκτη εξυπηρέτηση των πελατών της. Σας αναφέρω εν συντομία το πρόβλημα μου: Στις 25/1/2008 θέλησα να κάνω διακοπή της ADSL σύνδεσης μου. Έτσι πήγα στο υποκατάστημα της Forthnet της οδού Μητροπόλεως και υπέβαλα την αίτηση διακοπής. Ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε με διαβεβαίωσε ότι η διακοπή θα γινόταν το πολύ μέσα σε 15 μέρες. Σήμερα 16/3/2008 η σύνδεση μου εξακολουθεί να υφίσταται. Η διακοπή ακόμη δεν έχει γίνει! Έχω επικοινωνήσει αμέτρητες φορές με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Forthnet,έχω στείλει e-mail, έχω αναφέρει το πρόβλημα μου, αλλά η διακοπή δεν βλέπω να γίνεται! Χθες επισκέφτηκα για τέταρτη φορά το υποκατάστημα της Forthnet στη Θεσ/νικη. Όταν ανέφερα το πρόβλημα μου μου είπαν ότι μάλλον η διακοπή θα γίνει στις 26/3 και ότι για όλο το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε θα πρέπει να τους πληρώσω το αντίστοιχο τίμημα. Είχα ξαναεπισκεφτεί το συγκεκριμένο κατάστημα, με είχαν διαβεβαιώσει ότι θα κοιτάξουν το πρόβλημα μου και θα επικοινωνούσαν μαζί μου, κάτι το οποίο ποτέ δεν πράξαν. Όταν τους υπενθύμισα το παραπάνω μου απάντησαν με άσχημο τρόπο ότι δεν μπορούν να ασχολούνται με κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά!!! Και γω σας ρωτάω: Για μία διακοπή της σύνδεσης μου θα πρέπει να περιμένω 2 ολόκληρους μήνες; Είναι αυτή σωστή αντιμετώπιση προς τον πελάτη; Για τη δική τους καθυστέρηση θα πρέπει να τους δώσω επιπλέον χρήματα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Εχεις καποια αποδεικτικο οτι εκανες αιτηση διακοπης στις 25/1/2008;Αν εχεις τους κανεις μια καταγγελια στον ΕΕΤΤ και δεν τους πληρωνεις τιποτα. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Φυσικά και έχω. Έχω την αίτηση που συμπλήρωσα(αντίγραφο) στο υποκατάστημα της Forthnet στην Θεσ/νικη. Τι είναι το ΕΕΤΤ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 http://www.eett.gr/EETT Επικοινωνησε πρωτα τηλεφωνικα με αυτους και θα σε βοηθησουν σε ολα τα υπολοιπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Τους έστειλα σήμερα την καταγγελία. Μακάρι να βρεθεί μια λύση. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varp Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Αυτά παθαίνει, όποιος μπλέκει με άσχετους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Φιλε μακαρι να γινει κατι... Μακαρι ολοι να χρησιμοποιουμε την ΕΕΤΤ, για να στρωσου λιγα απο τα ΠΟΛΛΑ προβληματα.. Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Εγω παιδια εχω το εξης προβλημα. Εβαλα φορθνετ Τελεφονι τελος Φλεβαρη, κι απο τοτε ΔΕΝ εχω αναγνωριση κλησης...:wacko: Το τρελλο ειναι οτι εχω αναγνωριση στην αναμονη. Οταν μιλαω δηλαδη, και με παιρνει καποιος τριτος, τοτε βλεπω ποιος με παιρνει...:wacko::wacko::wacko: Τι να κανω; Μη μου πειτε να τους παρω τηλ. γιατι το εχω ηδη κανει και φυσικα ΔΕΝ βρηκα ακρη.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest VAGGELISA Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Καινούρια υπηρεσία από FORTHNET σε λίγο καιρό..πόσο μην ρωτάτε...NOVA....η εξαγορά έγινε..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Άκουσα ότι η forthnet θα "δώσει" 60 λεπτά δωρεάν ομιλίας προς κινητά. Παίζει κάτι τέτοιο ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts