Jump to content

Ενοικίαση μουσικού εξοπλισμού

n_wildgirl
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετω τους συμφορουμιτες :)

Θελω να κανω ενα μπιτς παρτυ (beach party) και επειδη μαλλον δε με καλυπτει φορητο ΜΡ3 player ή ηχοσυστημα αυτοκινητου, θελω να ρωτησω μηπως ξερει κανεις αν και πού μπορω να νοικιασω εξοπλισμο, δηλαδη ενισχυτη, ηχεια κλπ (ισως αν χρειαστει και γεννητρια). Επισης και κοστος αν γνωριζετε για την ενοικιαση θα με βολευε πολυ...

Ευχαριστω! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελω να κανω ενα μπιτς παρτυ (beach party) και επειδη μαλλον δε με καλυπτει φορητο ΜΡ3 player ή ηχοσυστημα αυτοκινητου, θελω να ρωτησω μηπως ξερει κανεις αν και πού μπορω να νοικιασω εξοπλισμο, δηλαδη ενισχυτη, ηχεια κλπ (ισως αν χρειαστει και γεννητρια). Επισης και κοστος αν γνωριζετε για την ενοικιαση θα με βολευε πολυ...

3erw gia sunaulia ama s endiaferei... Genika nomizw 8a duskoleuteis ligo na breis . Einai arketa akriba,e3artatai apo to ti 8es.

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

• 7 months later...
μεταχειρισμενος υποθετω ε? αν ειναι σε καλη κατασταση εννοειται πως σε συμφερει. οριστε ενας καινουριος για να συγκρινεις τιμες. http://www.djmarket.gr/behringer-djx700-mixer-channel-mixer-with-beatcounter-p-233.html
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κανείς αν η αγορά ενός

BEHRINGER DJX-700 PROFESSIONAL DJ MIXER

στα 120 ευρώ είναι καλή τιμή;

Ειναι αρκετα καλη τιμη αν φανταστεις οτι καινουργιο εχει πανω απο 200€

Και εγω με behringer παιζω το DJX400 ιστορικο μοντελο :lol:

Αλλα ειναι πολυ καλο για την χρηση που το θελω! Αμα θες κατι και σχετικα οικονομικο κοιτα σε numark ή stanton ;)

Αλλα σιγουρα σε αυτη την τιμη δεν θα βρεις κατι αντιστοιχο το DJX700 μονο και μονο τα εφφε που εχει ειναι ολα τα λευτα ;)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Ειναι αρκετα καλη τιμη αν φανταστεις οτι καινουργιο εχει πανω απο 200€

Και εγω με behringer παιζω το DJX400 ιστορικο μοντελο :lol:

Αλλα ειναι πολυ καλο για την χρηση που το θελω! Αμα θες κατι και σχετικα οικονομικο κοιτα σε numark ή stanton ;)

Αλλα σιγουρα σε αυτη την τιμη δεν θα βρεις κατι αντιστοιχο το DJX700 μονο και μονο τα εφφε που εχει ειναι ολα τα λευτα ;)

+ το οτι ειναι ακριβης απομιμηση του κορυφαιου κατ εμε μικτη pioneer djm600/700;) το μονο ασχημο που εχω ακουσει ειναι το βυσμα για τα ακουστικα. σε μια περιπτωση επαιζε μονο απο το ενα ακουστικο, το παλικαρι αλλαξε την υποδοχη αλλα σε 3 μηνες του ξαναχαλασε.:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

για ριξε και μια ματια εδω...http://www.soundcheck.gr/

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παντως που οργανωσα παρτυ για ενα φιλο μου πληρωσα 60 ευρω για 4 ηχεια(600watt το ενα), ενισχυτη, 2 φωτορυθμικα, στορμπο και ντισκομπαλα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Ξέρει κανείς αν η αγορά ενός

BEHRINGER DJX-700 PROFESSIONAL DJ MIXER

στα 120 ευρώ είναι καλή τιμή;

Καλή φάση!!Σου προτείνω να το τσιμπήσεις...:D:shifty:

N.F.P;)

ωραιο site αυτο που εδωσε ο φιλος πιο πανω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 3 years later...
εγω παντως που οργανωσα παρτυ για ενα φιλο μου πληρωσα 60 ευρω για 4 ηχεια(600watt το ενα), ενισχυτη, 2 φωτορυθμικα, στορμπο και ντισκομπαλα.

μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες σχετικα με τν εταιρια? site, τηλεφωνα και τετοια?