n_wildgirl Δημοσιεύτηκε August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 4, 2007 Χαιρετω τους συμφορουμιτες :) Θελω να κανω ενα μπιτς παρτυ (beach party) και επειδη μαλλον δε με καλυπτει φορητο ΜΡ3 player ή ηχοσυστημα αυτοκινητου, θελω να ρωτησω μηπως ξερει κανεις αν και πού μπορω να νοικιασω εξοπλισμο, δηλαδη ενισχυτη, ηχεια κλπ (ισως αν χρειαστει και γεννητρια). Επισης και κοστος αν γνωριζετε για την ενοικιαση θα με βολευε πολυ... Ευχαριστω! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Χαιρετω τους συμφορουμιτες :) Θελω να κανω ενα μπιτς παρτυ (beach party) και επειδη μαλλον δε με καλυπτει φορητο ΜΡ3 player ή ηχοσυστημα αυτοκινητου, θελω να ρωτησω μηπως ξερει κανεις αν και πού μπορω να νοικιασω εξοπλισμο, δηλαδη ενισχυτη, ηχεια κλπ (ισως αν χρειαστει και γεννητρια). Επισης και κοστος αν γνωριζετε για την ενοικιαση θα με βολευε πολυ... Ευχαριστω! :) 3erw gia sunaulia ama s endiaferei... Genika nomizw 8a duskoleuteis ligo na breis . Einai arketa akriba,e3artatai apo to ti 8es. Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Ξέρει κανείς αν η αγορά ενός BEHRINGER DJX-700 PROFESSIONAL DJ MIXER στα 120 ευρώ είναι καλή τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 μεταχειρισμενος υποθετω ε? αν ειναι σε καλη κατασταση εννοειται πως σε συμφερει. οριστε ενας καινουριος για να συγκρινεις τιμες. http://www.djmarket.gr/behringer-djx700-mixer-channel-mixer-with-beatcounter-p-233.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Ξέρει κανείς αν η αγορά ενός BEHRINGER DJX-700 PROFESSIONAL DJ MIXER στα 120 ευρώ είναι καλή τιμή; Ειναι αρκετα καλη τιμη αν φανταστεις οτι καινουργιο εχει πανω απο 200€ Και εγω με behringer παιζω το DJX400 ιστορικο μοντελο :lol: Αλλα ειναι πολυ καλο για την χρηση που το θελω! Αμα θες κατι και σχετικα οικονομικο κοιτα σε numark ή stanton ;) Αλλα σιγουρα σε αυτη την τιμη δεν θα βρεις κατι αντιστοιχο το DJX700 μονο και μονο τα εφφε που εχει ειναι ολα τα λευτα ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Ειναι αρκετα καλη τιμη αν φανταστεις οτι καινουργιο εχει πανω απο 200€ Και εγω με behringer παιζω το DJX400 ιστορικο μοντελο :lol: Αλλα ειναι πολυ καλο για την χρηση που το θελω! Αμα θες κατι και σχετικα οικονομικο κοιτα σε numark ή stanton ;) Αλλα σιγουρα σε αυτη την τιμη δεν θα βρεις κατι αντιστοιχο το DJX700 μονο και μονο τα εφφε που εχει ειναι ολα τα λευτα ;) + το οτι ειναι ακριβης απομιμηση του κορυφαιου κατ εμε μικτη pioneer djm600/700;) το μονο ασχημο που εχω ακουσει ειναι το βυσμα για τα ακουστικα. σε μια περιπτωση επαιζε μονο απο το ενα ακουστικο, το παλικαρι αλλαξε την υποδοχη αλλα σε 3 μηνες του ξαναχαλασε.:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Χαιρετω τους συμφορουμιτες :) Θελω να κανω ενα μπιτς παρτυ (beach party) και επειδη μαλλον δε με καλυπτει φορητο ΜΡ3 player ή ηχοσυστημα αυτοκινητου, θελω να ρωτησω μηπως ξερει κανεις αν και πού μπορω να νοικιασω εξοπλισμο, δηλαδη ενισχυτη, ηχεια κλπ (ισως αν χρειαστει και γεννητρια). Επισης και κοστος αν γνωριζετε για την ενοικιαση θα με βολευε πολυ... Ευχαριστω! :) για ριξε και μια ματια εδω...http://www.soundcheck.gr/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 εγω παντως που οργανωσα παρτυ για ενα φιλο μου πληρωσα 60 ευρω για 4 ηχεια(600watt το ενα), ενισχυτη, 2 φωτορυθμικα, στορμπο και ντισκομπαλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Nino_mc Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Ξέρει κανείς αν η αγορά ενός BEHRINGER DJX-700 PROFESSIONAL DJ MIXER στα 120 ευρώ είναι καλή τιμή; Καλή φάση!!Σου προτείνω να το τσιμπήσεις...:D:shifty: Παράθεση N.F.P;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 ωραιο site αυτο που εδωσε ο φιλος πιο πανω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_gevre Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 εγω παντως που οργανωσα παρτυ για ενα φιλο μου πληρωσα 60 ευρω για 4 ηχεια(600watt το ενα), ενισχυτη, 2 φωτορυθμικα, στορμπο και ντισκομπαλα. μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες σχετικα με τν εταιρια? site, τηλεφωνα και τετοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts