Jump to content

Dj_Nino_mc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dj_Nino_mc

  • Ημ. Γέννησης 12/08/1994

Dj_Nino_mc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το photoshop θα έλεγα πως για κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικό αλλά είναι λίγο δύσκολο...
  2. Βασικά,από μικρόφωνα και συστήματα για ηχογράφηση τι πρωτείνετε?(τιμές,ποιότητα κτλ):blink:
  3. Καλή φάση!!Σου προτείνω να το τσιμπήσεις...:D:shifty:
  4. Εννοείτε!!! cubase,fl studio & adobe soundbooth χρησιμοποιώ πολύ συχνά.Άκουσα και όμως οτι το καλύτερο πρόγραμμα είναι το reason, αλλά είναι παλούκι...;) Ναι!Πράγματι θέλει πολύ δουλειά!:blink:
  5. Γειά σας μάγκες dj's.Είμαι ο Dj Nino,το άλλο μέλος του συγκροτήματος.;):DΦοβερές οι προτάσεις σας και σας ευχαριστώ!Συνεχήστε να λέτε τις γνώμες σας,τις ψάχνω όλες,μόνο αν μπορείτε και κάνα προγραμματάκι στο pc!:D
  6. Ήταν ένας οδηγός που έτρεχε πολύ γρήγορα. Τον είδε ένας αστυνομικός και του έκανε νόημα να σταματήσει. Σταματάει ο οδηγός και ακολουθεί ο εξής διάλογος με τον αστυνομικό: - "Παρακαλώ το δίπλωμα σας." - "Δεν έχω δίπλωμα. Μου το είχε κρατήσει ο αστυνομικός που με είχε σταματήσει επειδή οδηγούσα μεθυσμένος." - "Μου δίνετε την άδεια από το ντουλαπάκι;" - "Δεν μπορώ να ανοίξω το ντουλαπάκι γιατί έχω το όπλο μου μέσα." - "Όπλο;" - "Ναι, αυτό που σκότωσα την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου." - "Τι κάνατε; Και που είναι το πτώμα;" - "Το έχω βάλει μέσα στο πορτ- μπαγκάζ του αυτοκινήτου." Τα έχασε ο αστυνομικός και πήρε κατευθείαν τηλέφωνο το διοικητή του και του είπε ότι του είχε πει ο οδηγός. Μετά από δέκα λεπτά φτάνουν στην περιοχή ο διοικητής με ενισχύσεις για να συλλάβουν τον οδηγό και ακολουθεί ο εξής διάλογος μεταξύ του διοικητή και του οδηγού: - "Δώστε μου το δίπλωμα σας." - "Ορίστε." Του το δίνει κανονικά ο οδηγός. Παραξενεύτηκε ο διοικητής. - "Μπορείτε να ανοίξετε το ντουλαπάκι;" Ανοίγει ο οδηγός το ντουλαπάκι. Τίποτα δεν ήταν μέσα. - "Μου δίνετε την άδεια σας;" Του τη δίνει ο οδηγός. Όλα είναι κανονικά. - "Ανοίγετε το πορτ- μπαγκάζ παρακαλώ;" Ανοίγει ο οδηγός το πορτ- μπαγκάζ, τίποτα μέσα. Τα είχε χάσει ο διοικητής. - "Καλά, πριν μας είπε ο αστυνομικός ότι του είπατε ότι δεν έχετε άδεια και δίπλωμα, ότι έχετε ένα όπλο στο ντουλαπάκι και ένα πτώμα στο πορτ- μπαγκάζ." - "Μήπως σας είπε ο αστυνομικός ότι έτρεχα κιόλας;"
  7. Γιατί πετάνε οι πόντιοι τα μηχανάκια τους στη λίμνη??? για να γίνουν παπάκια!:lol:
×
×
  • Create New...