vlassism Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 re paidia evala kodiko gia na klidoso to pliktrologio kai den ton thumamai.mporei kapoios na voithisei kai na mou pei ti mporo na kano?euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akourt Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Παιδια καλημερα! Σκεφτομαι να αγορασω το Curve 8320 (Wifi) Απο που μπορω ? μονο απο ebay? Θα μπορω να εχω Ελληνικα (μενου και sms 160) και email κλπ? Ακομα themes-εφαρμογες-παχνιδια μπορω να βρω? (καποια links που βλεπω σε καποιο αλλο thread κανουν για το 8320?) Ειμαι τελειως newbies παιδια HELP !! Ευχαριστω molis agorasa ena bb 8320 apo usa. an endiaeresai akomi keep me posted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 δεν ειναι κλειδωμενα ρε σεις απο αμερικη? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ξέρει κανένας σας αν το ΒΒ 8310 μπορεί να πάρει HC κάρτες; Αν ναι μέχρι πόσα GB; 4 ή 8; Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Παιδιά γίνεται με κάποιο τρόπο να ρυθμίσουμε τα SMS να μην είναι Unicode για να στέλνουμε περισσότερους χαρακτήρες. Ακόμα, υπάρχει κάποιος δωρεάν client για msn messenger πέρα του BeejiveIM (Jive Talk) που θέλει πληρωμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Πας Settings-->SMS και κάνεις το encoding se 7bit k oxi UCS2. Mporeis me 7bit na grapseis greeklish mexri 160 xaraktires. Oson afora to allo dn xerw alla mporeis na mpaineis sto mobile hotmail k na kaneis ligo proxeira tin doyleia soy. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Ευχαριστώ για τη βοήθεια! και κάτι ακόμα τελευταίο. Πως μπορείς να πληκτρολογήσεις στα ελληνικά με τόνους; Δηλαδή διαλυτικά και τόνοι πως μπαίνουν; Ακόμα πως μπορώ να ελέγχω στη WIND το traffic μου μέσω BIS και την πιθανότητα να χρεώνεται ως WAP μέρος του traffic; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Φυσικά και μπορείς... Απλά κρατάς το γράμμα πατημένο και "ρολάρεις" με το trackball και σου βγάζει τους τόνους κ τα διαλυτικά. Αν θυμάμαι κάλά όταν κρατάς ένα γράμμα και ρολάρεις προς τα κάτω(πρός τα αριστερά μπαίνουν δυαλιτικά μου φαίνεται) μπαίνει ο τόνος και αν το κρατήσεις λίγο ακόμα πατημένο γίνεται και το γράμμα κεφαλαίο. Πειραματήσου λίγο... δν θέλει πολύ. Λίγη εξάσκηση θέλει... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Καλησπέρα και από εμένα.Είμαι μόις ΄άτοχος ενός blackberry 8310 και ήθελα να ρωτήσω ώς μπορώ να συνχρονίσω επαφές και ηγμερολόγιο με mac.Υπάρχει ένα πρόγραμμα απο την blackberry αλλα τα ελληνικά τα βγάζει κινέζικα.Ξέρει κανείς τίποτα; Από pc με windows xp όλα είναι μια χαρά.... Ευχαριστώ.... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.blackberryinsight.com/2007/07/18/how-to-synchronize-my-blackberry-with-my-desktop-computer-mac-os-x/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Το έχω κατεβάσει αλλά δεν δουλέυει με Ελληνικά...Τα βγάζει με ερωτηματικό.... Και στις επαφές και στο ημερολόγιο....Εκανα συνχρονισμό με pc και όλα καλά... Οπότε περιμένω να βγάλουν καμιά καινούργια έκδοη για mac....ap;o thn 1.2(1.4) Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 hi! Μια ερώτηση ήθελα να κάνω: Στην βασική οθόνη στα status indicators έχω ένα άγνωστο εικονίδιο: έχει το νούμερο ένα και από δίπλα την εικόνα της υδρογείου σφαίρας. Τι μπορεί να σημαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 καλησπέρα σε όλους,έχω ένα προβληματάκι με το νέο μου απόκτημα.... Δεν δουλέυει το mail ούτε το http://www.Μπαίνω μόνο με wap.Μίλησα με την vodafone και μετά από τηλέφωνα και τα σχετικά δεν έχουμε βρεί άκρη.. Προσπαθόντας να μπώ στα mail (για να κάνω τις αρχικές ρυθμίσεις) το μύνημα που εμφανίζετε λέει το εξής. Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την πρόσβαση στο λογαριασμό σας.Κάντε κλίκ παρακάτω για να προσπαθήσετε ξανά.. Το παρακάτω είναι το εξής: πρόσβαση σε άλλο λογαρισμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.. Ούτε αυτό παίζει... Δεν ξέρω άν φταίει η συσκευή ή η σύνδεση.Από την vodafone τα βλέπουν όλα καλά απο θέμα σύνδεσης.Περιμένω να κάνουμε ότι αλλαγές μου πούν και μετά πάμε για αλλαγή συσκευής μάλλον.Ειναι αγορασμένο την Δευτέρα,οπότε λογικά δεν θα έχω πρόβλημα... Αν ξέρει κανείς κάτι ..... Ευχαριστώ.... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. August 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 καλησπέρα σε όλους,έχω ένα προβληματάκι με το νέο μου απόκτημα.... Δεν δουλέυει το mail ούτε το www.Μπαίνω μόνο με wap.Μίλησα με την vodafone και μετά από τηλέφωνα και τα σχετικά δεν έχουμε βρεί άκρη.. Προσπαθόντας να μπώ στα mail (για να κάνω τις αρχικές ρυθμίσεις) το μύνημα που εμφανίζετε λέει το εξής. Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την πρόσβαση στο λογαριασμό σας.Κάντε κλίκ παρακάτω για να προσπαθήσετε ξανά.. Το παρακάτω είναι το εξής: πρόσβαση σε άλλο λογαρισμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.. Ούτε αυτό παίζει... Δεν ξέρω άν φταίει η συσκευή ή η σύνδεση.Από την vodafone τα βλέπουν όλα καλά απο θέμα σύνδεσης.Περιμένω να κάνουμε ότι αλλαγές μου πούν και μετά πάμε για αλλαγή συσκευής μάλλον.Ειναι αγορασμένο την Δευτέρα,οπότε λογικά δεν θα έχω πρόβλημα... Αν ξέρει κανείς κάτι ..... Ευχαριστώ.... Πάνω δεξιά το GPRS το γράφει με κεφαλαία ή με μικρά; Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Με κεφαλαία... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Σήμερα είπα να ασχοληθώ τελικά μόνος μου μπάς και βγάλω άκρη... Κατάφερα με τα φτωχά μου Αγγλικά να βρώ την σελίδα για vodafone gr να κάνω λογαριασμό μιας και δεν μπορώ από την συσκευή. Πάω στο δημιουργία λογαριασμού και όταν βάλω το pin και ime της συσκευής μου λέει ότι υπάρχει ήδη λογαριασμός σε αυτό το pin.Όταν πάω να ζητήσω τον κωδικό (Στην αρχική της δημιουργίας) μου λέει (έρχετε στο κινητό σαν mail) ότι δεν υπάρχει λογαριασμός....:mad::mad::mad: Τί να κάνω; Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. August 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Σήμερα είπα να ασχοληθώ τελικά μόνος μου μπάς και βγάλω άκρη... Κατάφερα με τα φτωχά μου Αγγλικά να βρώ την σελίδα για vodafone gr να κάνω λογαριασμό μιας και δεν μπορώ από την συσκευή. Πάω στο δημιουργία λογαριασμού και όταν βάλω το pin και ime της συσκευής μου λέει ότι υπάρχει ήδη λογαριασμός σε αυτό το pin.Όταν πάω να ζητήσω τον κωδικό (Στην αρχική της δημιουργίας) μου λέει (έρχετε στο κινητό σαν mail) ότι δεν υπάρχει λογαριασμός....:mad::mad::mad: Τί να κάνω; Χμ, ναι. Την πρώτη φορά πρέπει να ενεργοποιήσεις το λογαριασμό σου από το blackberry. Μετά, μπαίνεις στο mobileemail.vodafone.gr και κάνεις τις ρυθμίσεις από εκεί. Ούτε στο http://mobileemail.vodafone.gr ή http://bis.eu.blackberry.com/html?brand=vodagr μπορείς να μπεις από το berry ε; ΥΓ Στα options, advanced, browser -> έχεις επιλέξει Internet κι όχι Wap; Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 καλημέρα.Δεν μπορεί να μπεί σε καμία από τις δύο σελίδες.Στην μία βγάζει έρορ και λέει και στην άλλη το μύνημα που παίρνω πίο πάνω ότι δεν μπορώ να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου... Το τηλέφωνο (browser) είναι στο internet... Προσπάθησα και από υπολογιστή να κάνω εγγραφή στην υπηρεσία αλλά δεν τα κατάφερα με αντοίστιχα μυνήματα.. Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 steile ena PIN message ston eafto sou.. na deis ti kanei.. to PIN number sou to grafei sto Optios - Status kanto Copy meta peigene sta messages kai kane Compose PIN kai vale to PIN number sou, kanto paste sto To kai steilto.. ama fygei tha sou vgalei ena tick, pou afto seimenei oti ola kala.. alla to poio pithanon einai tha sou vgalei ena X ama vgalei X mpes sto minima kai peigene pano pano pou grafei Message Status na deis ti leei ama grafei Service Blocked den einai akomi energopiimeno apo tin RIM akomi gi akapoio logo partous tilefono kai ksexese tous.. kai pes tous na ksanasteiloun sti RIM to request pithanon na exoun kanei lathos ton arithmo tis SIM pou exoun steilei stous kanadous.. meta gia na elegxeis ama exei energopiithei i ypiresia tha kaneis resend mono otan fygei to PIN message eisai OK good luck! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 akomi, kane kai ena restart sti syskevi sou gia kalo kai gia kako.. vgale tin mpataria kai ksanavalti.. mono etsi kanei sosta restart.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Καλημέρα, το έστειλα και όλα καλά,μου ήρθε κανονικά το μύνημα με πράσινο κλίκ δεξιά... Πάλι δεν μπορέι να μπεί στις σελίδες όμως... Δεν μπορώ να καταλάβω τί έχει γίνει.... Λέτε να φταίει η συσκευή,ή η σύνδεση; Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 hmm tote i ypiresia einai entaksei.. kane ena restart me vgalsimo mpatarias, na ksanaparei service books ktl mipos staniarei.. an kai to kalytero tha itan na kaneis Wipe mallon.. alla tha xaseis oti exeis mesa.. den perneis ena tilefonaki na tous rotiseis ama sou exoun energopiisei BES h' BIS? esy thes BIS kanonika, san idiotis afou tha to paizeis me prosopika sou email.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Έχω βγάλει την μπαταρία καμιά 100 αριά φορές και έχω κάνει και δύο φορές wipe. τίποτα... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 periergo.. ti na sou po.. epiveveoses ama exeis BIS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Μίλησα με την vodafone και το λύσαμε...Πιθανών από κάποια παλιά (δωρεάν συνδρομή των δύο μηνών) είχε κολλήσει...Τα διαγράψαμε και όλα καλά...Έβαλα και το μαιλ και σε 20 λεπτά θα το δοκιμάσω και όλα μια χαρά... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και τον χρόνο σας... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts