Alexkass Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Den grafis ellinika me tetoies ekdosis. Mono diavazis. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Έχει βάλει μήπως κάποιος προεγγατεστημένους χάρτες που να μην χρεώνεται; και αν ναί πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Καλημέρα σας. Έχω το BlackBerry 8310 με v4.5.0.55 (Platform 2.1.0.68) . Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ BlackBerry και δεν εχω ιδέα. Θέλω λοιπόν να βρεθεί ένας εθελοντής να μου πει λεπτομερώς πως θα κάνω βασικές ρυθμίσεις. Όπως για παράδειγμα το Bluetooth που έκανα πολλές προσπάθειες να το ρυθμίσω και δεν τα κατάφερα. (Δλδ προσπάθησα να στείλω ή να λάβω κάποιο αρχείο με Bluetooth και δεν έγινε τίποτα) Παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος λέγοντας μου όλες τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω άμεσα. Ευχαριστώ πάρα πολύ :D Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 έχει απαντηθεί. μια αναζήτηση και θα το βρεις. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Αναφέρεσαι στο Bluetooth ? Δεν θέλω μόνο αυτό. Θέλω και τις άλλες βασικές ρυθμίσεις. Και δεν βρίσκω στο Forum Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 τι εννοείς βασικές? υπάρχει ολόκληρο FAQ. δες εκεί και πήγαινε να αγοράσεις BIS. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Για ΒΤ κάνε πρώτα pair τις 2 συσκευές.. Για να λάβεις πρέπει να πάς από τα Media και να επιλέξεις Receive.. Για να στείλεις, όπως σε όλα τα κινητά.. P.S. Αλλά όπως λέει κ ο Άλεξ, κάντε ένα search πρώτα.. Δε βλάπτει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Γεια σας φιλαράκια. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς θα σβήσω από το blackberry μου ένα παιχνίδι που κατέβασα καθώς και έναν λογαριασμό e-mail που εγκαταστάθηκε κατά λάθος ? (χρησιμοποίησα την sim ενός φίλου μου που εχει συνδεση και το mail του έμεινε εγκατεστημένο στην συσκευή μου) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Όσον αφορά το μαιλ πας Options-> Advanced Options -> Service books και βρίσκεις το ανάλογο μαιλ (CMIME+CICAL) και τα διαγράφεις. Και για το παιχνίδι πας Options-> Advanced Options -> Applications και διαγραφείς την ανάλογη εφαρμογή. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Μόλις προσπάθησα να κανω αναβάθμιση μεσω desktop manager στο 8310 μου και εχασα τα ελληνικά (input) Εβαλα την 4,5,0,55.Πως θα περάσω κάποια rom που να έχει ξανά ελληνικά? Ευχαριστώ.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Μπές εδω και κατέβασε την τελευταία... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 LombNfTs said: Μπές εδω και κατέβασε την τελευταία... Ευχαριστώ πολύ Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 σε αυτό το site: http://www.mobiltec24.de/index.php?PHPSESSID=266f576cc9e1cb8ab42ce9cc7eb6afb6 έχει πάρα πολλά ανταλακτικά αλλά δε βρήκα πουθενά τη κεντρική πλακέτα απ'το συγκεκρημένο bb μόνο οθόνη joystick και το πίσω πλαστικό...Υπάρχει κάποιο ανάλογο και φυσικά αξιόπιστο site που να έχει τέτοιου στυλ ανταλακτικά?(ενδιαφέρομαι κυρίως για τη κεντρική πλακέτα...):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Ξέρει να μου πει κάποιος πως ενεργοποιώ την αναφορά παράδοσης στα sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 ALEX74 said: Ξέρει να μου πει κάποιος πως ενεργοποιώ την αναφορά παράδοσης στα sms; Options-sms-delivery report-on. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 εχει χρησιμοποιήσε κάποιος το gps. εχει πλοήγηση και αν ναι σε ποιά γλώσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 H πλοήγηση μέσω BB maps δεν έχει φωνητικές οδηγίες. H vodafone δίνει το Vodafone Navigator. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 moment_v said: H πλοήγηση μέσω BB maps δεν έχει φωνητικές οδηγίες. H vodafone δίνει το Vodafone Navigator. Εδινε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 ΟΚ άκυρο. Υπάρχουν 3d party apps. Garmin etc... Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Σήμερα μου έκανε κάτι κουλα το trackball, σταμάτησε να λειτουργει προς τα πάνω. Δεν είχε τη γνωστή αίσθηση παρά μόνο προς τις 3 άλλες κατευθύνσεις. Έκανα και restart μήπως και ήταν απλά ιδέα μου, αλλά δεν επανήλθε. Τελικά μετά από λίγη ώρα που "έπαιξα" άρχισε πάλι να λειτουργεί κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν; Για να ξέρω αν είναι ετοιμοθάνατο! Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Μου ειχε τυχει μια φορα μοναχα. Μετα ολα ΟΚ. Μαλλον επειδη ακουσε οτι θα παρω το 9500. Παντως πηγαινε το για καθαρισμα ή αλλαγη. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Πού να το πάω, στη vodafone? Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ναι Εκτος αν θες να το καθαρισεις μονος σου. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 moment_v said: ΟΚ άκυρο. Υπάρχουν 3d party apps. Garmin etc... το garmin δέν πρέπει να περιέχει ελληνικούς χάρτες (τουλάχιστον έτσι λέγετε στο φόρουμ)! αντί για να δώσεις 120 δολάρια δεν παίρνεις ένα gps navigator με 150€ που θα έχει και μεγαλύτερη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts