yobou Δημοσιεύτηκε August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 1, 2007 xerei kaneis an yparxei Germmanos i telospanton kapoio allo katastima kinitis tilefonias sto aerodromio tis Larnakas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
case Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Κάποτε υπήρχε Γερμανός.Τώρα δεν ξέρω σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 xerei kaneis an yparxei Germmanos i telospanton kapoio allo katastima kinitis tilefonias sto aerodromio tis Larnakas? Νομίζω πως σε κάθε αεροδρόμιο υπάρχει Γερμανός ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Νομίζω πως σε κάθε αεροδρόμιο υπάρχει Γερμανός ... Στη Heathrow πάντως που ξέρω, δεν εχει.. Αστειάκι...:p Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Νομίζω πως σε κάθε αεροδρόμιο υπάρχει Γερμανός ... Γερμανός ... τουρίστας εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας νομίζω πως δεν υπάρχει πλέον Γερμανός. Υπήρχε παλιότερα ένας μικρός αλλά τώρα εξαφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Πέρσυ τέτοια εποχή υπήρχε Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Δεν υπαρχει. Τελευταια φορα που ταξιδεψα απο εκει ηταν τα Χριστουγεννα και δεν υπηρχε.. Πλεον ειναι ενα καταστημα που πουλα παιδικα παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας νομίζω πως δεν υπάρχει πλέον Γερμανός. Υπήρχε παλιότερα ένας μικρός αλλά τώρα εξαφανίστηκε. Αυτόν εννοείς ?:worry: ..... http://www.criticalgamers.com/archives/pictures/LittleGerman.7.19.06.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yobou Δημ. August 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 lete na yparxei kanena meros sto aerodromio pou na poula cytavoda so easy paketo? ...diavaza oti exei kapoio periptero! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 :lol::lol::lol::lol: Καλά οκ. Αγαπητέ/ή yobu , δεν πετάγεσαι μέχρι τη Λάρνακα για σιγουριά αν μένεις Κύπρο? Αν είσαι Λευκωσία μία βόλτα 45λεπτών είναι. Πήγαινε για καφέ επι τη ευκαιρία. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Soeasy στο αεροδρόμιο λάρνακας δεν υπάρχει. Είμαι 100% σίγουρος γιατί νόμιζα και γω πως θα χει (λογικά..) αλλά την πάτησα και τρέχανε οι συγγενείς να μου πιστώσουνε από Κύπρο. Υπάρχει βέβαια ένα περίπτερο έξω από το αεροδρόμιο (αρκετά πιο έξω) που πουλάει, αλλά μέσα στο αεροδρόμιο με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts