panosagg Δημοσιεύτηκε July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 31, 2007 Καλησπερα! σημερα εκανα μια μεγαλη μλκια:( θελοντας να δοκιμασω το outlook εκανα μεταφορα των mail μου απο το yahoo στο microsoft outlook 2002 και δε προσεξα να πατησω την επιλογη "leave a copy of your mails in yahoo account"...!!!...:(::cry::cry::( ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???? ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ mails απο το yahoo..:( Υπαρχει τροπος γμτ να κανω import τα mail μου απο τον microsoft outlook στο yahoo?????? :( Δεν Βρηκα τπτ απο το γουγλι:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 ξαναστειλτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosagg Δημ. July 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 τι ξαναστειλτα???:O help:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΤΑ... απο το outlook στο Yahoo... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosagg Δημ. July 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 αυτο δεν αποτελει λειτουρφικη λυση...τα mail μου ειναι παρα πολλα και δε γινεται να προωθησω πολλα μαζι και κυριως με αυτον τον τροπο αλλαζει το ονομα του αποστολεα......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Πιστεύω πως είναι όμως η μόνη λύση.... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts