Itchrist86 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Καλησπέρα σε όλους...! Αν κάποιος έχει προσβαση στο sign symbian μπορεί να μου το στείλει...Το imei μου είναι 359568019740615. Κατέβασε αυτό το zip, μέσα έχει το φάκελο με όσα χρειάζεσαι για να υπογράφεις όλες τις εφαρμογές σου.:) Τι πρέπει να κάνεις: Βγάζεις το φάκελο "Sign sis" από το zip αρχείο. Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό. Το μετονομάζεις σε abc χωρίς να πειράξεις την επέκταση του. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει: αν το αρχείο προς υπογραφή είναι sis, να τρέξεις το "auto_signsis.bat". αν το αρχείο προς υπογραφή είναι sisX, να τρέξεις το "auto_signsisX.bat". Το υπογεγραμμένο αρχείο δημιουργείται αυτόματα με όνομα "abc_signed.sis" ή "abc_signed.sisX", ανάλογα. Σημείωση: Το πιστοποιητικό αυτό προορίζεται μόνο για το κινητό με το συγκεκριμένο imei και ισχύει μέχρι 01.02 2011. --------------------- :!:Θα σε παρακαλέσω να σβήσεις το link στο post σου, δεν επιτρέπονται απευθείας σύνδεσμοι! [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Κατέβασε αυτό το zip, μέσα έχει το φάκελο με όσα χρειάζεσαι για να υπογράφεις όλες τις εφαρμογές σου.:) Τι πρέπει να κάνεις:Βγάζεις το φάκελο "Sign sis" από το zip αρχείο. Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό. Το μετονομάζεις σε abc χωρίς να πειράξεις την επέκταση του. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει: αν το αρχείο προς υπογραφή είναι sis, να τρέξεις το "auto_signsis.bat". αν το αρχείο προς υπογραφή είναι sisX, να τρέξεις το "auto_signsisX.bat". Το υπογεγραμμένο αρχείο δημιουργείται αυτόματα με όνομα "abc_signed.sis" ή "abc_signed.sisX", ανάλογα. Σημείωση: Το πιστοποιητικό αυτό προορίζεται μόνο για το κινητό με το συγκεκριμένο imei και ισχύει μέχρι 01.02 2011. εισαι αρχηγος!Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 @GIESPI επειδη εισαι ο μονος που δεν σου ετοιμασε καποιος το φακελο επειδη ποιο επανω σου ειπα να το προσπαθησεις εσυ και εαν δεν τα καταφερεις τοτε θα σου το φτιαξω σου ετοιμασα εγω το φακελο :) http://rapidshare.com/files/88605766/Sign_Folder.rar.html Δεν θελω να παρεξηγηθω απο καποια μελη και θελω πολυ να βοηθησω οποιον εχει καποιο προβλημα και εμενα με βοηθαει παρα πολη το myphone και ολα τα μελη με τα post τους που πολες φορες ειναι εκπληκτικα. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι να τα ζηταει καποιος ετοιμα χωρις καν να μπει στον κοπο να προσπαθησει σαν να δουλευουμε για αυτον. Zητω σηγνωμη εαν ειπα κατι που μπορει να μην ειναι σωστο και ξανα δεν θα ασχοληθω με το θεμα του sign θα ασχοληθω μονο εαν ειναι καποιος προσπαθησε και δεν τα καταφερε. Ελπιζω στο μελλον να δω και στης υπογραφες μερικων να γραφουν οτι κανουν sign φακελους ετσι ωστε να γινει ακομη καλυτερο το φορουμ. Φιλικα Γιαννης :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Θα ήθελα και εγώ αν μου φτιάξει κάποιος για να υπογράφω πιστοποιητικά. Το ΙΜΕΙ μου είναι 357663012424770 . Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Θα ήθελα και εγώ αν μου φτιάξει κάποιος για να υπογράφω πιστοποιητικά. Το ΙΜΕΙ μου είναι 357663012424770 . Ευχαριστώ. Κατεβάζεις το φάκελο από εδώ φίλε μου για να υπογράφεις τις εφαρμογές που θέλεις.. Το πιστοποιητικό σου λήγει στις 01/02/2011 ;):) Τι πρέπει να κάνεις: Βγάζεις το φάκελο "Sign sis" από το zip αρχείο. Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό. Το μετονομάζεις σε abc.sis ή abc.sisX ανάλογα. Τρέχεις το "auto_signsis.bat". Αυτό σου δημιουργεί αυτόματα το υπογεγραμμένο πρόγραμμα abc_signed.sis ή abc_signed.sisX αντίστοιχα. Στη περίπτωση που έχεις ένα sisX αρχείο προς υπογραφή, θα πρέπει να τροποποιήσεις το περιεχόμενο του "auto_signsis.bat" κάνοντας δεξί κλικ και πατώντας "Επεξεργασία". δηλαδή από: signsis abc.sis abc_signed.sis abc.cer abc.key 12345 πρέπει να το κάνεις έτσι: signsis abc.sisx abc_signed.sisx abc.cer abc.key 12345 Το υπογεγραμμένο αρχείο δημιουργείται αυτόματα με όνομα "abc_signed.sis" ή "abc_signed.sisX", ανάλογα. [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos21 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 επειδη δε μπορω να βγαλο ακρη με το cygic και το (ρωσικο φορουμ) θα ηθελα καποιοσ οταν βρει ευκαιρια και θελει να εξηγηση το κολπο με το signed και τη κανουμε ακριβως ty επισης θα ηθελα ενα file manager gia n82 ty και παλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 epeidi de mporo na bgalo akri me ayto to sygic ti na kano telika !!!! opoios thelei boithaei ty poios mporeina moy pei pos ipografo kai meta ti kano akribos???? Ποιο ειναι το προβλημα σου? διαβασε αυτο το ποστ και θα βγαλεις ακρη. Εαν κολλησεις καπου μας λες.. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos21 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 to sis toy cygic moy bgazei sfalma pistopoiitikoy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 to sis toy cygic moy bgazei sfalma pistopoiitikoy Θα πρέπει να το υπογράψεις πρώτα! Για το πώς υπογράφουμε τις εφαρμογές ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου. Ή εφόσον θεωρείς πως δεν τα καταφέρνεις, στείλε μου το imei της συσκευής σου μέσω pm για να κάνω εγώ τη διαδικασία. Το imei το εμφανίζεις γράφοντας στην οθόνη αναμονής *#06#. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos21 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
body7 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Θα μou κανει καποιος sing και μενα για το nokmote και ολα τα αλλα please?imei:352255014230076 thanks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Θα μou κανει καποιος sing και μενα για το nokmote και ολα τα αλλα please?imei:352255014230076 thanks. Για το πώς υπογράφουμε τις εφαρμογές ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου. Τα υπόλοιπα στο αντίστοιχο θέμα: Εφαρμογές: Διαδικασία-Symbian Signed [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Θα μou κανει καποιος sing και μενα για το nokmote και ολα τα αλλα please?imei:352255014230076 thanks. αν δε δοκιμασεις πρωτα μονος σου, μαλλον οχι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
body7 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Για το πώς υπογράφουμε τις εφαρμογές ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου. Τα υπόλοιπα στο αντίστοιχο θέμα: Εφαρμογές: Διαδικασία-Symbian Signed Εδω ειναι το αρχειο xyz.csr: http://rapidshare.com/files/88863669/xyz.csr. Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 εγω προσπαθω να ακολουθησω τον οδηγο αλλα οταν κατεβαζω την εφαρμογη που δινει ο Leftezi στο βημα 2 δεν μου την τρεχει ο υπολογιστης για να παραγω τα αρχεια κ να τα ανεβασω. ξερετε γιατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 εγω προσπαθω να ακολουθησω τον οδηγο αλλα οταν κατεβαζω την εφαρμογη που δινει ο Leftezi στο βημα 2 δεν μου την τρεχει ο υπολογιστης για να παραγω τα αρχεια κ να τα ανεβασω. ξερετε γιατι? Κατέβασε αυτή την έκδοση: http://developer.symbian.com/main/downloads/files/DevCertRequest_2.1.1.zip [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.προσπαθησα και εγω αλλα δεν μπορω να κανω εγγραφη.δεν δεχεται το μαιιλ μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.προσπαθησα και εγω αλλα δεν μπορω να κανω εγγραφη.δεν δεχεται το μαιιλ μου. Δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος... Ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Κατέβασε αυτή την έκδοση: http://developer.symbian.com/main/downloads/files/DevCertRequest_2.1.1.zip To antivirus διαμαρτύρεται για το παραπάνω... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 To antivirus διαμαρτύρεται για το παραπάνω... :worry: Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ;) 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος... Ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου. Εδώ το .csr: http://rapidshare.com/files/88889037/xyz.csr.html Όποιος μπορεί παρακαλώ... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Εδώ το .csr: http://rapidshare.com/files/88889037/xyz.csr.html Όποιος μπορεί παρακαλώ... :) Κατέβασε αυτό Λήγει στις 02.02.2011 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Κατέβασε αυτό Λήγει στις 02.02.2011 ευχαριστώ! :) EDIT: http://xs124.xs.to/xs124/08050/xyz244.jpg Τι να έκανα λάθος; Όλα τα αρχεία στο φάκελο έχουν το ίδιο όνομα όπως στο .bat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 ευχαριστώ! :) EDIT: http://xs124.xs.to/xs124/08050/xyz244.jpg Τι να έκανα λάθος; Όλα τα αρχεία στο φάκελο έχουν το ίδιο όνομα όπως στο .bat Για ανέβασε το φάκελο να δούμε τι γίνετε... [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts