Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές: Διαδικασία - Symbian Signed

Pitsi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους...!

Αν κάποιος έχει προσβαση στο sign symbian μπορεί να μου το στείλει...Το imei μου είναι 359568019740615.

Κατέβασε αυτό το zip, μέσα έχει το φάκελο με όσα χρειάζεσαι για να υπογράφεις όλες τις εφαρμογές σου.:)

Τι πρέπει να κάνεις:

• Βγάζεις το φάκελο "Sign sis" από το zip αρχείο.
  • Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό.
  • Το μετονομάζεις σε abc χωρίς να πειράξεις την επέκταση του.
  • Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει:

•  
    • αν το αρχείο προς υπογραφή είναι sis, να τρέξεις το "auto_signsis.bat".

•  
    • αν το αρχείο προς υπογραφή είναι sisX, να τρέξεις το "auto_signsisX.bat".

Το υπογεγραμμένο αρχείο δημιουργείται αυτόματα με όνομα "abc_signed.sis" ή "abc_signed.sisX", ανάλογα.

Σημείωση: Το πιστοποιητικό αυτό προορίζεται μόνο για το κινητό με το συγκεκριμένο imei και ισχύει μέχρι 01.02 2011.

---------------------

:!:Θα σε παρακαλέσω να σβήσεις το link στο post σου, δεν επιτρέπονται απευθείας σύνδεσμοι!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατέβασε αυτό το zip, μέσα έχει το φάκελο με όσα χρειάζεσαι για να υπογράφεις όλες τις εφαρμογές σου.:)

Τι πρέπει να κάνεις:

• Βγάζεις το φάκελο "Sign sis" από το zip αρχείο.
  • Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό.
  • Το μετονομάζεις σε abc χωρίς να πειράξεις την επέκταση του.
  • Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει:
    • αν το αρχείο προς υπογραφή είναι sis, να τρέξεις το "auto_signsis.bat".

• αν το αρχείο προς υπογραφή είναι sisX, να τρέξεις το "auto_signsisX.bat".

Το υπογεγραμμένο αρχείο δημιουργείται αυτόματα με όνομα "abc_signed.sis" ή "abc_signed.sisX", ανάλογα.

Σημείωση: Το πιστοποιητικό αυτό προορίζεται μόνο για το κινητό με το συγκεκριμένο imei και ισχύει μέχρι 01.02 2011.

εισαι αρχηγος!Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!

@GIESPI επειδη εισαι ο μονος που δεν σου ετοιμασε καποιος το φακελο επειδη ποιο επανω σου ειπα να το προσπαθησεις εσυ και εαν δεν τα καταφερεις τοτε θα σου το φτιαξω σου ετοιμασα εγω το φακελο :)

http://rapidshare.com/files/88605766/Sign_Folder.rar.html

Δεν θελω να παρεξηγηθω απο καποια μελη και θελω πολυ να βοηθησω οποιον εχει καποιο προβλημα και εμενα με βοηθαει παρα πολη το myphone και ολα τα μελη με τα post τους που πολες φορες ειναι εκπληκτικα. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι να τα ζηταει καποιος ετοιμα χωρις καν να μπει στον κοπο να προσπαθησει σαν να δουλευουμε για αυτον.

Zητω σηγνωμη εαν ειπα κατι που μπορει να μην ειναι σωστο και ξανα δεν θα ασχοληθω με το θεμα του sign θα ασχοληθω μονο εαν ειναι καποιος προσπαθησε και δεν τα καταφερε.

Ελπιζω στο μελλον να δω και στης υπογραφες μερικων να γραφουν οτι κανουν sign φακελους ετσι ωστε να γινει ακομη καλυτερο το φορουμ.

Φιλικα Γιαννης :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Θα ήθελα και εγώ αν μου φτιάξει κάποιος για να υπογράφω πιστοποιητικά. Το ΙΜΕΙ μου είναι 357663012424770 .

Ευχαριστώ.

Κατεβάζεις το φάκελο από εδώ φίλε μου για να υπογράφεις τις εφαρμογές που θέλεις.. Το πιστοποιητικό σου λήγει στις 01/02/2011 ;):)

Τι πρέπει να κάνεις:

1. Βγάζεις το φάκελο "Sign sis" από το zip αρχείο.
  2. Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό.
  3. Το μετονομάζεις σε abc.sis ή abc.sisX ανάλογα.
  4. Τρέχεις το "auto_signsis.bat". Αυτό σου δημιουργεί αυτόματα το υπογεγραμμένο πρόγραμμα abc_signed.sis ή abc_signed.sisX αντίστοιχα.
  5. Στη περίπτωση που έχεις ένα sisX αρχείο προς υπογραφή, θα πρέπει να τροποποιήσεις το περιεχόμενο του "auto_signsis.bat" κάνοντας δεξί κλικ και πατώντας "Επεξεργασία".

• δηλαδή από: signsis abc.sis abc_signed.sis abc.cer abc.key 12345

• πρέπει να το κάνεις έτσι: signsis abc.sisx abc_signed.sisx abc.cer abc.key 12345

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

επειδη δε μπορω να βγαλο ακρη με το cygic και το (ρωσικο φορουμ) θα ηθελα καποιοσ οταν βρει ευκαιρια και θελει να εξηγηση το κολπο με το signed και τη κανουμε ακριβως ty

επισης θα ηθελα ενα file manager gia n82 ty και παλι

epeidi de mporo na bgalo akri me ayto to sygic ti na kano telika !!!! opoios thelei boithaei ty

poios mporeina moy pei pos ipografo kai meta ti kano akribos????

Ποιο ειναι το προβλημα σου? διαβασε αυτο το ποστ και θα βγαλεις ακρη. Εαν κολλησεις καπου μας λες.. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

to sis toy cygic moy bgazei sfalma pistopoiitikoy

Θα πρέπει να το υπογράψεις πρώτα!

Για το πώς υπογράφουμε τις εφαρμογές ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου.

Ή εφόσον θεωρείς πως δεν τα καταφέρνεις, στείλε μου το imei της συσκευής σου μέσω pm για να κάνω εγώ τη διαδικασία. Το imei το εμφανίζεις γράφοντας στην οθόνη αναμονής *#06#.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Θα μou κανει καποιος sing και μενα για το nokmote και ολα τα αλλα please?imei:352255014230076 thanks.

Για το πώς υπογράφουμε τις εφαρμογές ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου.

Τα υπόλοιπα στο αντίστοιχο θέμα: Εφαρμογές: Διαδικασία-Symbian Signed

Θα μou κανει καποιος sing και μενα για το nokmote και ολα τα αλλα please?imei:352255014230076 thanks.

αν δε δοκιμασεις πρωτα μονος σου, μαλλον οχι...

Τα υπόλοιπα στο αντίστοιχο θέμα: Εφαρμογές: Διαδικασία-Symbian Signed

Εδω ειναι το αρχειο xyz.csr: http://rapidshare.com/files/88863669/xyz.csr. Ευχαριστω πολυ

εγω προσπαθω να ακολουθησω τον οδηγο αλλα οταν κατεβαζω την εφαρμογη που δινει ο Leftezi στο βημα 2 δεν μου την τρεχει ο υπολογιστης για να παραγω τα αρχεια κ να τα ανεβασω. ξερετε γιατι?

εγω προσπαθω να ακολουθησω τον οδηγο αλλα οταν κατεβαζω την εφαρμογη που δινει ο Leftezi στο βημα 2 δεν μου την τρεχει ο υπολογιστης για να παραγω τα αρχεια κ να τα ανεβασω. ξερετε γιατι?

Κατέβασε αυτή την έκδοση: http://developer.symbian.com/main/downloads/files/DevCertRequest_2.1.1.zip

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.προσπαθησα και εγω αλλα δεν μπορω να κανω εγγραφη.δεν δεχεται το μαιιλ μου.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.προσπαθησα και εγω αλλα δεν μπορω να κανω εγγραφη.δεν δεχεται το μαιιλ μου.

Δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος...

Ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου.

To antivirus διαμαρτύρεται για το παραπάνω... :worry:

To antivirus διαμαρτύρεται για το παραπάνω... :worry:

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ;)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος...

Ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου.

Εδώ το .csr: http://rapidshare.com/files/88889037/xyz.csr.html

Όποιος μπορεί παρακαλώ... :)

Εδώ το .csr: http://rapidshare.com/files/88889037/xyz.csr.html

Όποιος μπορεί παρακαλώ... :)

Κατέβασε αυτό

Λήγει στις 02.02.2011

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Κατέβασε αυτό

Λήγει στις 02.02.2011

ευχαριστώ! :)

EDIT: http://xs124.xs.to/xs124/08050/xyz244.jpg

Τι να έκανα λάθος; Όλα τα αρχεία στο φάκελο έχουν το ίδιο όνομα όπως στο .bat

ευχαριστώ! :)

EDIT: http://xs124.xs.to/xs124/08050/xyz244.jpg

Τι να έκανα λάθος; Όλα τα αρχεία στο φάκελο έχουν το ίδιο όνομα όπως στο .bat

Για ανέβασε το φάκελο να δούμε τι γίνετε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...