Jump to content

Samsung SGH-E590

Cavaradossi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:blink: μια ερώτηση σ οποιον το γνωρίζει : στο πάνω μέρος της οθόνης μου βγάζει ένα μπλε ’’ G ’’ . ξέρει κανείς από πού μπορώ να το απενεργοποιήσω ?

και μια δευτερη : πολύ συχνά πατάω κατα λαθος σε κατάσταση αναμονής το κεντρικό πλήκτρο και παει να με συνδέσει σε wap . υπάρχει τρόπος να το βάλω να μη συνδέεται καθόλου ?

:elephant:

• Απαντήσεις 514
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:blink: μια ερώτηση σ οποιον το γνωρίζει : στο πάνω μέρος της οθόνης μου βγάζει ένα μπλε ’’ G ’’ . ξέρει κανείς από πού μπορώ να το απενεργοποιήσω ?

και μια δευτερη : πολύ συχνά πατάω κατα λαθος σε κατάσταση αναμονής το κεντρικό πλήκτρο και παει να με συνδέσει σε wap . υπάρχει τρόπος να το βάλω να μη συνδέεται καθόλου ?

*#4777*8665# για να βγάλεις το gprs

Για να μην μπαίνει στο wap πήγαινε μενού -> πλοηγός wap -> ρυθμίσεις προφίλ -> και επέλεξε ένα προφίλ που δεν έχει ρυθμίσεις.Έτσι και να το πατάς θα σου βγάζει αποτυχία δικτύου

Eίμαι ανάμεσα στο E590 KAI TO W660i.Τι μου προτείνεται κ γιατί?

Το Ε590 περιλαμβάνει ακουστικά παρόμοια με του W660i???

Απέκτησα κι εγώ πρόσφατα το samsung E590 και θέλω να σας παρακαλέσω αν μπορείτε να μου εξηγησετε με ποιό τρόπο μπορώ να αντιγράψω και κάπου αλλού (mini sd card, pc) τις 950 επαφές του τηλεφωνικού καταλόγου γιατί χρειάστηκα 4 μέρες και νύχτες να τις περάσω χειροκινητά απο το παλιό μου samsung στο καινούργιο επειδή το παλιό είχε μόνο υπέρυθρες και το καινόυργιο δεν έχει υπέρυθρες....

Υ.Γ. πριν ανεβασω αυτό το post διάβασα προσεκτικά και τις 29 σελίδες του forum όπου πραγματικά βρήκα πολλές απαντήσεις (θησαυρός γνώσεων!!!) σχετικά με το samsung E590 όμως το PCstudio δεν μπορεί να λειτουργήσει Η κάτι κάνω εγω λάθος με αποτέλεσμα να τρομάζω στο ενδεχόμενο οτι θα χρειαστεί στο μελλον κάποια στιγμη να ξαναπερασω χειροκινητα 950 επαφες!!!

Ευχαριστω για το χρόνο σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

@ Ρookie Τι ακριβώς παθαίνει το pcstudio?

@ foreno είναι κινητά με εντελώς διαφορετικό προσανατολισμό.

Αν θες κάμερα και μικροσκοπικό μέγεθος samsung

Αν θες κάποιες υποτίθεται καλύτερες αναπαραγωγικές ικανότητες ήχου τότε walkman.

Αλλά το Ε590 τα κάνει όλα, και είναι μικρότερο, ελαφρύτερο και νομίζω αρκετά φθηνότερο τώρα.

@ Ρookie Τι ακριβώς παθαίνει το pcstudio?

@ foreno είναι κινητά με εντελώς διαφορετικό προσανατολισμό.

Αν θες κάμερα και μικροσκοπικό μέγεθος samsung

Αν θες κάποιες υποτίθεται καλύτερες αναπαραγωγικές ικανότητες ήχου τότε walkman.

Αλλά το Ε590 τα κάνει όλα, και είναι μικρότερο, ελαφρύτερο και νομίζω αρκετά φθηνότερο τώρα.

Eίσαι ικανοποιημένος από την ποιότητα ήχου του E590??Τα ακουστικά είναι τύπου οτοασπίδα(βλ. W660i)

Για τα χρήματα δεν με απασχολεί δωρεάν θα το πάρω

Eίσαι ικανοποιημένος από την ποιότητα ήχου του E590??Τα ακουστικά είναι τύπου οτοασπίδα(βλ. W660i)

Για τα χρήματα δεν με απασχολεί δωρεάν θα το πάρω

Από την ποιότητα ήχου ναι.

Τα ακουστικά δεν είναι αυτού του τύπου και γενικά είναι πολύ άβολα, αν δεν καβατζώσεις από κανά παλιό σετ τα σφουγγαράκια, τα οποία λύνουν και το πρόβλημα.

Αν ενδιαφέρεσαι για walkman ιδιότητες μην ξεχνάς ότι τα samsung έχουν ένα σπαστικό γνώρισμα, δλδ για να ακούσεις μουσική φτιάχνεις απαραίτητα playlists το 30 τραγουδιών.Δεν είναι όπως στα Sony που ακούς το ένα κομμάτι μετά το άλλο.

δεν μπορεί να συνδεθεί με το τηλέφωνο για αγνωστο λόγο....:rolleyes:

Ούτε εμένα.Αλλά συνδέεται άνετα με μια τρίτη εφαρμογή όπως π.χ. το Mobilemaster που κάνει την ίδια δουλειά.Οπότε πατάς έναν συγχρονισμό με outlook και τελείωσες με τις επαφές.

Το πρόβλημα με το pcstudio πρέπει να είναι λογισμικού αλλά επειδή η αναβάθμιση στα samsung είναι πακέτο, και η εταιρία δεν έχει βγάλει άλλο firmware χλωμό το κόβω να διορθώνεται.

Από την ποιότητα ήχου ναι.

Τα ακουστικά δεν είναι αυτού του τύπου και γενικά είναι πολύ άβολα, αν δεν καβατζώσεις από κανά παλιό σετ τα σφουγγαράκια, τα οποία λύνουν και το πρόβλημα.

Αν ενδιαφέρεσαι για walkman ιδιότητες μην ξεχνάς ότι τα samsung έχουν ένα σπαστικό γνώρισμα, δλδ για να ακούσεις μουσική φτιάχνεις απαραίτητα playlists το 30 τραγουδιών.Δεν είναι όπως στα Sony που ακούς το ένα κομμάτι μετά το άλλο.

Σε ευχαριστώ αν κ μου αρέσει εμφανισιακά το Ε590 μάλλον θα καταλειξω στο W660i γιατί ενδιαφέρω περισσότερο για την μουσική.Δεν μου άρεσε ο τρόπος αναπαραγωγής (playlist) και ότι δεν έχει οτοασπίδες ακουστικά το Ε590, κρίμα.:(

Ούτε εμένα.Αλλά συνδέεται άνετα με μια τρίτη εφαρμογή όπως π.χ. το Mobilemaster που κάνει την ίδια δουλειά.Οπότε πατάς έναν συγχρονισμό με outlook και τελείωσες με τις επαφές.

Το πρόβλημα με το pcstudio πρέπει να είναι λογισμικού αλλά επειδή η αναβάθμιση στα samsung είναι πακέτο, και η εταιρία δεν έχει βγάλει άλλο firmware χλωμό το κόβω να διορθώνεται.

Την είδα την εφαρμογή που μου πρότεινες και εχω 2 απορίες αν δε σε κουράζω,

1. Γιατί μου διαβαζει τις επαφες αλλα τις εμφανιζει με κινεζικα και οχι ελληνικα?

2. Η εν λογω εφαρμογη ειναι δοκιμαστικης λειτουργιας και μετα πρεπει να την αγορασεις , ξερεις ποσο παει το μαλλι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σιγά μην την αγοράσεις.Βρες την από κανένα τράκερ με το κρακ μαζί, και μην κάνεις update από το ίντερνετ.

Για την γλώσσα θα το κοιτάξω.

Αν βρείς καμία άλλη που να είναι και δωρεάν γιατί τα κρακαρισμένα δεν μου αρέσουν πόσταρέ το.

Από την samsung άσπρη μέρα δεν θα δούμε

Σιγά μην την αγοράσεις.Βρες την από κανένα τράκερ με το κρακ μαζί, και μην κάνεις update από το ίντερνετ.

Για την γλώσσα θα το κοιτάξω.

Αν βρείς καμία άλλη που να είναι και δωρεάν γιατί τα κρακαρισμένα δεν μου αρέσουν πόσταρέ το.

Από την samsung άσπρη μέρα δεν θα δούμε

Ασφαλώς και θα σε ενημερώσω αν πέσει κάτι σχετικό στην αντιληψή μου....

Οσο για τη Samsung ξαναπες το 100 φορες, μπορεί οι τύποι να φτιαχνουν ωραια κινητα αλλα απο serviceειδικα στην Ελλάδα είναι πολύ πισω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως υπάρχει καμιά άλλη λύση για την μεταφορά του τηλεφωνικου καταλόγου απο το Samsung 590 στον Η/Υ μου με δεδομένη την ιδιαιτερότητα οτι οι επαφές είναι γραμμένες στα ελληνικα και το πρόγραμμα MobileMaster δεν μπορεί να απεικονίσει τους ελληνικους χαρακτήρες?

Ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως υπάρχει καμιά άλλη λύση για την μεταφορά του τηλεφωνικου καταλόγου απο το Samsung 590 στον Η/Υ μου με δεδομένη την ιδιαιτερότητα οτι οι επαφές είναι γραμμένες στα ελληνικα και το πρόγραμμα MobileMaster δεν μπορεί να απεικονίσει τους ελληνικους χαρακτήρες?

Ευχαριστώ

ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΝ ΤΗΛ.ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΤΟ 590

Οκ μπορεί να κάνω κάτι λάθος και γι αυτό ζήτησα τη γνώμη ή τις συμβουλές των παλαιοτέρων και πιο έμπειρων! :rolleyes:
[sIGPIC][/sIGPIC]

*#4777*8665# για να βγάλεις το gprs

Για να μην μπαίνει στο wap πήγαινε μενού -> πλοηγός wap -> ρυθμίσεις προφίλ -> και επέλεξε ένα προφίλ που δεν έχει ρυθμίσεις.Έτσι και να το πατάς θα σου βγάζει αποτυχία δικτύου

θενκς α λοτ :dance:

Παιδιά δεν περίμενα ότι με 99 ευρώ θα έπαιρνα:

- Πολύ ωραία οθόνη

- Αξιοπρεπέστατη κάμερα

- Πραγματικά απίστευτη μπαταρία (το κινητό το έχω εδώ και 11 μέρες και τώρα ετοιμάζομαι να το φορτίσω για δεύτερη μόλις φορά)

Όλα αυτά σε ένα μέγεθος πάρα πολύ μικρό.

Μακράν η καλύτερη και αποδοτικότερη αγορά που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια.

Κορυφαιο value for money. Στα 99€ απλα ειναι ασυναγωνιστο.

Και θεωρηται entry level (με document viewer)!

Μονο του μειονεκτημα θεωρώ το σχετικα ενεργοβορο MP3 player.

Εξαιρετική αγορα.

HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s

Μπαι δε γουει το δικο μου εχει αρχισει να κανει κατι παλαβα... :(

Τη Δευτερα δε χτυπησε το ξυπνητηρι (!!!!!), ενω το εχω ρυθμισμενο να χτυπαει καθε μερα απο Δευτερα εως Παρασκευη ιδια ωρα και δεν ειχα ποτε προβλημα εδω και εν περιπου χρονο!

Επισης χτες μου εσβησε 2 φορες χωρις καποια αιτια, μαλιστα τη μια φορα η οθονη εγινε εντελως λευκη για 3~4 δευτερολεπτα πριν σβησει...

Τελος τα πληκτρα εντασης και το κατω του joystick δεν λειτουργουν παντα οταν τα παταω :wacko:

Καμια αναβαθμισει παιζει μπας και στρωσει????????????? :O

Θα ήθελα να μάθω από κατόχους του 590 αν είναι ευχαριστημένοι από την ταχύτητα και την ποιότητα των φωτογραφιών και του βίντεο. (εγώ από τα SE K750-810 Κλπ είμαι πολυ ικανοποιημένος στις φώτο,αλλά όχι στο βίντεο). Το 590 μου φαίνεται οτι βγαζει πολύ ψυχρές φωτογαφίες,(ίσως και λίγο άχρωμες;)

Επίσης η πραγματική αυτονομία φτάνει όντως τις 3 ημέρες πρακτικά;

Θα ήθελα να μάθω από κατόχους του 590 αν είναι ευχαριστημένοι από την ταχύτητα και την ποιότητα των φωτογραφιών και του βίντεο. (εγώ από τα SE K750-810 Κλπ είμαι πολυ ικανοποιημένος στις φώτο,αλλά όχι στο βίντεο). Το 590 μου φαίνεται οτι βγαζει πολύ ψυχρές φωτογαφίες,(ίσως και λίγο άχρωμες;)

Επίσης η πραγματική αυτονομία φτάνει όντως τις 3 ημέρες πρακτικά;

η ταχυτητα πλοηγησης στα μενου των φωτο ειναι αρκετα ικανοποιητικη οταν αυτες βρισκονται στη μνημη του τηλεφωνου

οταν βρισκονται στην καρτα μνημης ειναι πολυ αργη! :(

Η ποιοτητα ειναι παρα πολυ καλη (για κινητο) σε εξωτερικους χωρους, μετρια σε εσωτρικους

το βιντεο ειναι εξαιρετικο για κινητο. πολλα αλλα κινητα που θεωρουνται "φωτογραφικα" τραβανε βιντεο στο 1/4 της αναλυσης που τραβαει το Ε590. :cool:

Η αυτονομια πρακτικα αν το κλεινεις τα βραδια μπορει ευκολα να φτασει τις 4, και με οχι πολυ χρηση, και τις 5 μερες!!

To πήρα κι εγώ σήμερα στα 119 ευρώ από electroworld... Το προτίμησα από το SE G502 λόγω του χαμηλού SAR και επειδή δε με ενδιαφέρουν εφαρμογές internet. Πολύ βολικό το μέγεθος αν και με προβληματίζει λίγο η αντοχή... φαίνεται πολύ λεπτεπίλεπτο και είχα συνηθίσει να έχω πιο ανθεκτικά κινητά. Το μενού και οι ρυθμίσεις είναι ψιλοαπογοήτευση, αλλά δεν τα έψαξα πολύ, περισσότερες εντυπώσεις οσονούπω. Η κάμερα πρέπει να είναι καλή, μια πρόχειρη φωτογραφία που έβγαλα στο σπίτι με λίγο φως είναι καλή. Καλό φαίνεται και το προγραμματάκι για μεταφορά δεδομένων από και προς υπολογιστή.

Να μεταφέρω μερικές ακόμα εντυπώσεις/παρατηρήσεις :

- Όπως ανέφεραν και άλλοι δεν υπάρχει καμιά ένδειξη λειτουργίας σε "σβηστή" οθόνη (με το τηλέφωνο ανοιχτό εννοείται). Ούτε κάποιο μήνμα, ούτε ρολόι ούτε κάποιο φωτάκι... Με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να μπερδευτείς αν το έχεις ανοιχτό ή κλειστό. Πιθανόν το κάνανε αυτό για εξοικονόμιση ενέργειας. Αλλά ρε παιδιά ούτε καν επιλογή για screensaver? :confused:

- Το αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου δεν μπορείς να το προγραμματίσεις... άμεσα. Μόνο έμμεσα μέσω του φωτισμού οθόνης. Ενεργοποιείται όποτε σβήνει η οθόνη. Εγώ έβαλα φωτισμό για 10 δευτερόλεπτα και χαμηλό φωτισμό ένα λεπτό, γιατί το default 10/5 ήταν εκνευριστικό. Θα μπορούσε τουλάχιστο ο χαμηλός φωτισμός να μπορεί να μένει συνέχεια ανοιχτός.

- Η ένδειξη της μπαταρίας πως μεταβάλλεται; Έχω να το φορτίσω από προχθές το βράδυ (με μέτρια χρήση και κλειστό τα βράδια) και είναι ακόμα στις 3 μπάρες... μειώνονται οι μπάρες όσο αποφορτίζει ή αλλάζουν χρώμα;

- Η κάμερα είναι καλή και το εκτίμησα περισσότερο όταν κατάφερα να μεγaλώσω την ανάλυση απο το default 800 x 600. Έχω μια παλιά ψηφιακή σε 3 ΜΡ και είναι αρκετά κοντά σε ποιότητα, τουλάχιστο όπως φαίνεται η φωτό στο PC.

- Περιέργως εμένα παίζει και μεμονομένα κομμάτια το MP3 Player χωρίς να έχω φτιάξει playlist των 30 κομματιών... είτε επιλέγοντας τα κομμάτια από το "Υλικό" είτε μέσα από το player. Μήπως λέγατε για κομμάτια από την κάρτα μνήμης; Εγώ δεν έχω βάλει ακόμα.

- Σχετικά με την microSD, παίζει ρόλο το μέγεθός της στην ταχύτητα; Δηλαδή αν βάλω 2 giga θα είναι πιο αργή από 1; Αυτό μου το είπε ο υπάλληλος στο κατάστημα και μου ακούγεται λίγο κουφό... :worry:

- Τέλος η ανάγνωση "άλλων αρχείων" είναι έξυπνη και εύχρηστη. Πρέπει να έχει ένα προβληματάκι όμως σε μεγάλα αρχεία. Ένα word 10 σελίδων έκανε κάμποσα δευτερόλεπτα να το ανοίξει όλο, ένα μεγάλο excel δε δεν το άνοιγε καθόλου. Όχι πάράλογο βέβαια, δεν είναι κανονικό PC :)

Συνολικά συνεχίζω να είμαι ικανοποιημένος αφού σε αυτά τα λεφτά παίρνεις εναλλακτικά ένα βασικό κινητό και ένα μέτριο MP3/vido player... Ενώ με το Ε590 έχεις και μια αρκετά καλή κάμερα και πολλές άλλες δυνατότητες.

:this: μη στεναχωριεσαι ... και με το 1 gb αργα θα πηγαινει , τουλαχιστον στις φοτο :D .

γνωρίζει καποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω bluetooth ακουστικο με καλωδιο ως κεραια ραδιοφώνου στο e590 ?? το τηλεφωνο δεν ξεκιναει το ραδιοφωνο χωρις καλωδιο ( του handsfree ) που το χρησιμοποιεί και ως κεραία . με ενα bluetooth handsfree δηλ. θα δουλεψει το ραδιόφωνο ή οχι ?

• The title was changed to Samsung SGH-E590