Hsaias Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Εγω εχω το 590 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... Αυτο που θελω απο ενα κινητο ειναι να ειναι ελαφρυ, μικρο, κομψο χωρις πορτακια και παραθυρα, να χωραει στην τσεπη και να εχει ΜP3 και ραδιοφωνο... Ολα αυτα τα εχει το 590 χωρις να χρειαζεται να δωσεις μια περιουσια για κινητο που θα χει πανω φιρμες Gucci και Αrmani... Και βασικο δεν ειναι παντοφλα οπως τα περισσοτερα Εricsson (κακια...) :p Φίλε μου, αφού δεν θέλεις Ericsson, πάρε Νοκια (πχ Ν73) που έχει κι αυτό κάμερα 3,2 και είναι και βολικό :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byron Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Φίλε μου, αφού δεν θέλεις Ericsson, πάρε Νοκια (πχ Ν73) που έχει κι αυτό κάμερα 3,2 και είναι και βολικό :lol::lol: Aυτο τι σχεση εχει με αυτο που εγραψα ; Δεν θελω κινητο, εχω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Aυτο τι σχεση εχει με αυτο που εγραψα ; Δεν θελω κινητο, εχω ! Αγαπητέ byron, πλάκα κάνω, γιατί κι αυτό "παντόφλα" είναι. Δεν σου λέω στ΄αλήθεια να το πάρεις. Κι εγώ το 590 έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Ε590BDGF3 έκδοση. Νομίζω είναι η ίδια. Όσο για το ακουστικό ή εγώ είμαι πολύ ψείρας ή πράγματι έχω πέσει στην περίπτωση... Δηλάδή φίλε bomber όταν συνομιλείς το ακουστικό σου έχει την ποιότητα σαν ενός σταθερού τηλ ας πούμε;; είχες ποτέ εσύ προσωπικά κινητό που να είχε ποιότητα συνομιλίας ίδια με αυτήν ενός σταθερού τηλεφώνου? με ενδιαφέρει ειλικρινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTiR Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 είχες ποτέ εσύ προσωπικά κινητό που να είχε ποιότητα συνομιλίας ίδια με αυτήν ενός σταθερού τηλεφώνου? με ενδιαφέρει ειλικρινά. Στο Ε590 διακρίνω μία μικρή παραμόρφωση στο ακουστικό όταν συνομιλείς, η οποία εμφανίζεται περισσότερο όταν έχεις τέρμα την ένταση στο ακουστικό ή όταν σου μιλάει δυνατά ο συνομιλητής. Η αλήθεια είναι ότι με τον καιρό το συνήθισα και δεν μου κάνει πια εντύπωση. Σχεδόν δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Όσο για την ποιότητα της συνομιλίας που αναφέρεις, ναι, το προηγούμενό μου Samsung X820 μπορώ να πω πως είχε καταπληκτικό ακουστικό. Άψογη ποιότητα φωνής - συνομιλίας (αρκεί βέβαια να είχες καλή κάλυψη σήματος). Δεν άκουγες φύσημα στη συνομιλία, δεν άκουγες παραμόρφωση, η ποιότητα του ήχου ήταν σαν σταθερού τηλεφώνου ας πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Στο Ε590 διακρίνω μία μικρή παραμόρφωση στο ακουστικό όταν συνομιλείς, η οποία εμφανίζεται περισσότερο όταν έχεις τέρμα την ένταση στο ακουστικό ή όταν σου μιλάει δυνατά ο συνομιλητής. Η αλήθεια είναι ότι με τον καιρό το συνήθισα και δεν μου κάνει πια εντύπωση. Σχεδόν δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Όσο για την ποιότητα της συνομιλίας που αναφέρεις, ναι, το προηγούμενό μου Samsung X820 μπορώ να πω πως είχε καταπληκτικό ακουστικό. Άψογη ποιότητα φωνής - συνομιλίας (αρκεί βέβαια να είχες καλή κάλυψη σήματος). Δεν άκουγες φύσημα στη συνομιλία, δεν άκουγες παραμόρφωση, η ποιότητα του ήχου ήταν σαν σταθερού τηλεφώνου ας πούμε. το κάνει και σε εμένα αυτό με το ακουστικό.Απλά δεν βάζουμε την ενταση στο τέρμα παρα μόνο όταν χρειάζεται.Δεν κάνει καλό και στην ακοή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Πάντως εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το ακουστικά και τον ήχο γενικότερα. Δεν έχει τη δύναμη των SE αλλά είναι ικανοποιητικός. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος με τη φωτογραφική μηχανή. Πρόσφατα σε ταξίδι στην Κύπρο έβγαλα άπειρες φωτογραφίες (πάντα στο φως της ημέρας εννοείται) και το 90% ήταν άψογες. Καμία σχέση με το touch cruise που πήρα πρόσφατα (έχει και αυτό 3άρα κάμερα και οι φωτό του είναι ψιλοχάλια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luftwafe Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει στην αγορά το συγκεκριμένο τηλ και που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Η κάμερα του κινητού μας αρίστευσε. Έστειλα στο παρακάτω site τη φωτογραφία που βλέπετε και βαθμολογήθηκε με 100%. Κρίθηκε σαν μια από τις 3 καλύτερες που έχουν πάει. Το "κατόρθωμα" δεν είναι δικό μου (οι ρυθμίσεις της μηχανής ήταν στο αυτόματο) αλλά του τηλεφώνου. Εκεί είμαι γραμμένος σαν Gth. http://www.areamobile.de/php/pages/fotovergleich.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Η κάμερα του κινητού μας αρίστευσε. Έστειλα στο παρακάτω site τη φωτογραφία που βλέπετε και βαθμολογήθηκε με 100%. Κρίθηκε σαν μια από τις 3 καλύτερες που έχουν πάει. Το "κατόρθωμα" δεν είναι δικό μου (οι ρυθμίσεις της μηχανής ήταν στο αυτόματο) αλλά του τηλεφώνου. Εκεί είμαι γραμμένος σαν Gth. http://www.areamobile.de/php/pages/fotovergleich.php η αληθεια ειναι οτι το κινητακι εχει φοβερο μακρο, το οποιο δεν ειναι αναγκη να το επιλεξεις εσυ, αλλα το επιλεγει μονο του οταν εστιαζει πολυ κοντα ;) το καταλαβαινεις οταν το πλαισιο εστιασης απο πρασινο που ειναι σε μια μακρινη φωτο, γινεται πορτοκαλι :cool: ριξτε μια ματια σε δυο εξαιρετικης ποιοτητας μακρο-φωτογραφιες που εχω τραβηξει με το κινητο http://farm3.static.flickr.com/2185/2021747087_563d9cd268_o.jpg http://farm3.static.flickr.com/2079/2022555018_8f9981d545_o.jpg :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 μακάρι να καταφέρω να σας ανεβάσω φώτο από τοπία.Είναι φοβερό στις μακρινές λήψεις.Αλλά αυτό που δεν πίστευα είναι η αποδοσή του στο λευκό του χονιού.Καλύτερη από πολλες φωτογραφικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 μακάρι να καταφέρω να σας ανεβάσω φώτο από τοπία.Είναι φοβερό στις μακρινές λήψεις.Αλλά αυτό που δεν πίστευα είναι η αποδοσή του στο λευκό του χονιού.Καλύτερη από πολλες φωτογραφικές Η απόδοσή του είναι πράγματι εκπληκτική. Μόνο σε άπλετο φως όμως. Άμα λιγοστέψει το φως μεταμορφώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 η αληθεια ειναι οτι το κινητακι εχει φοβερο μακρο, το οποιο δεν ειναι αναγκη να το επιλεξεις εσυ, αλλα το επιλεγει μονο του οταν εστιαζει πολυ κοντα ;) το καταλαβαινεις οταν το πλαισιο εστιασης απο πρασινο που ειναι σε μια μακρινη φωτο, γινεται πορτοκαλι :cool: ριξτε μια ματια σε δυο εξαιρετικης ποιοτητας μακρο-φωτογραφιες που εχω τραβηξει με το κινητο http://farm3.static.flickr.com/2185/2021747087_563d9cd268_o.jpg http://farm3.static.flickr.com/2079/2022555018_8f9981d545_o.jpg :) Πολύ ωραίες όντως. και πολύ "καλιτεχνικές". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 μακάρι να καταφέρω να σας ανεβάσω φώτο από τοπία.Είναι φοβερό στις μακρινές λήψεις.Αλλά αυτό που δεν πίστευα είναι η αποδοσή του στο λευκό του χονιού.Καλύτερη από πολλες φωτογραφικές Περιμένουμε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Hello! Υπάρχει καμία ιδέα που μπορώ να βρώ το Ε590?!? Τωρα που το θυμήθηκα δεν το βλέπω eshop και plaisio ούτε pixmania, ούτε Κολομβούνη, ούτε microland/eml, ούτε expansys....ΟΥΦ! :rolleyes: Καμία άλλη ιδέα λοιπόν?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Hello! Υπάρχει καμία ιδέα που μπορώ να βρώ το Ε590?!? Τωρα που το θυμήθηκα δεν το βλέπω eshop και plaisio ούτε pixmania, ούτε Κολομβούνη, ούτε microland/eml, ούτε expansys....ΟΥΦ! :rolleyes: Καμία άλλη ιδέα λοιπόν?!? Δυστυχώς ούτε εγώ το βλέπω κάπου τώρα που αποφάσισα πως μου αρέσει.Ούτε τα multirama Πάτρας δεν το έχουν πλέον, ρώτησα χθες.Σε μια WIND που ρώτησα μου είπε ότι μπορεί να το παραγγείλει με 200 ευρώ.Νομίζω υψηλή τιμή τα 200 ευρώ όμως.(πλαίσιο και eshop το είχαν στα 183_). Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Τι 183?Πιο κάτω σίγουρα! H Vodafone δεν το έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Στη Vodafone νομίζω οτι η τιμή (αν το έχει!) είναι 199...η κάτι τέτοιο....δεν λέει αγορά απευθείας απο providers. Κριμα....θα ρωτήσω ξανά στο πλαίσιο μήπως τους έχει μεινει κανένα κομμμάτι...αλλά και 183 μπόλικα ακούγονται...χμμμ... :( Κωδικοί υπάρχουν για το 590? *#9998*χχχχ# ????????? Εκτός απο ένα που είναι για τα midlets που έχει πάρει το μάτι μου δεν έχω δεί κάτι άλλο. (Τωρα θα μου πείτε...αφου δεν έχεις το τηλέφωνο τι τους θές τους κωδικούς?!?). Το πιο φθηνό που βρήκα είναι αυτό: http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?13344 χμμμμ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?13344 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?13344 Ουπς! Σορυ φίλε μου....δεν είδα οτι είχες ποστάρει πριν το βρώ κι εγώ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 . :( Κωδικοί υπάρχουν για το 590? *#9998*χχχχ# ????????? Εκτός απο ένα που είναι για τα midlets που έχει πάρει το μάτι μου δεν έχω δεί κάτι άλλο. (Τωρα θα μου πείτε...αφου δεν έχεις το τηλέφωνο τι τους θές τους κωδικούς?!?). *#06# - Показать IMEI номер *#1111# - S/W Version *#1234# - Dev. Version *#2222# - H/W Version *#232337# - Bluetooth-Addr *#36245# - Режим Теста 2 *#4777*8665# - Средства GPRS *#56658378# - Look Test *#638738# - Профили *#7465625# - Блокировки *#8999*324# - NET Monitor *#8999*327# - EEP *#8999*377# - Журнал ошибок *#8999*523# - LCD Brightness *#8999*5282# - JAVA Trace *#8999*667# - Debug Mode *#8999*8378# - Режим Теста 1 *#92782# - Агент #*5737425# - Серийная JAVA *#0673# - MP3 Test mode #688# - VOD Test *#28837# - S/W, H/W (выводит E380_BTSW_V1.0, E380_BTHW_V1.0) *#288378# - Bluetooth test *#8999*376851# - выводит "Инструменты DRM разрешены" *#8999*376852# - выводит "Инструменты DRM запрещены" *#8999*6366# - *Memo Test* *#4378378# - GFS Test *#7378378# - Resource Test *#0206*8376263# - Информация о телефоне (версии S/W, H/W, дата выпуска прошивки) *#64898378# - NITZ test mode *#898378# - Timezone test mode *#875108# - FM radio *#52828378# - JAVA Test Menu *2767*3855# - полный сброс (с потерей контактов!) *2767*8451# - непроверено (и не советую) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luftwafe Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 εγω τελικα το βρηκα μονο στο Fnac ... 199 κανενα ηλεκτρονικο καταστημα δεν το ειχε!! αλλα δεν εχει CD ,μεσα και ψαχνω πως θα το συνδεσω στο PC ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 εγω τελικα το βρηκα μονο στο Fnac ... 199 κανενα ηλεκτρονικο καταστημα δεν το ειχε!! αλλα δεν εχει CD ,μεσα και ψαχνω πως θα το συνδεσω στο PC ... Oso omorfo kai mikrouli na einai,. den nomizo na axizei ta 199 euro.ME 17o peripou einai kalh eukairia.Ego protimisa prin mia bdomada to K800 apo multirama, 195 euro. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 εγω τελικα το βρηκα μονο στο Fnac ... 199 κανενα ηλεκτρονικο καταστημα δεν το ειχε!! αλλα δεν εχει CD ,μεσα και ψαχνω πως θα το συνδεσω στο PC ... Κανένα δεν είχε μέσα CD.Κατέβασε το PC studio από εδώhttp://www.samsung.com/gr/support/pr...e=SW&language= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpj767 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Geia sas paidia kserei kaneis pou tha vro java games gia to e950 k ti xreiazetai gia na paiksoun sto kin mou?i apla ta metafero mesa? euxaristo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts