lewton Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Σχετικά με τη Vivodi, τι λέει από ποιότητα; Πιάνει πάντα γραμμή; Ακούς κανονικά (και για κλήσεις προς Q); Όταν καλείς κινητά εμφανίζει τον αριθμό σου; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 telika poa einai i poio fthini etaireia auti tin epoxi? Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος superfot (23 Μάι. 2004 , 15:37) telika poa einai i poio fthini etaireia auti tin epoxi? Σύγκρινε.... :whistle: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvkpls001 Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (21 Μάι. 2004 , 23:37) Σχετικά με τη Vivodi, τι λέει από ποιότητα; Πιάνει πάντα γραμμή; Ακούς κανονικά (και για κλήσεις προς Q); Όταν καλείς κινητά εμφανίζει τον αριθμό σου; Η Vivodi καλή. Στα υπεραστικά καμιά φορά κάνει αντίλαλο, όχι όμως πάντα. Γραμμή πιάνει πάντα (και προς Q). Στις κλήσεις προς κινητά έχει απόκρυψη αριθμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος superfot (23 Μάι. 2004 , 15:37) telika poa einai i poio fthini etaireia auti tin epoxi? Δεν υπάρχει μια που είναι η απόλυτα φθηνότερη. Ανάλογα με το τι κλήσεις σε ενδιαφέρουν αποφάσισε. Αν μου πεις τι αριθμούς καλείς περισσότερο μπορώ να σε βοηθήσω. Πάντως η Q που έχω εγώ έχει μέτριες προς καλές τιμές (βασικό μειονέκτημα το ότι χρεώνει τις αστικές ανά λεπτό), ΔΩΡΕΑΝ προεπιλογή (δηαλδή δε χρειάζεται να καλείς 1765) και τέλεια ποιότητα ομιλίας (επιπέδου ΟΤΕ). Από την άλλη η Telepasspport που επίσης έχω είναι πολύ φθηνότερη αλλά έχει μέτρια προς κακή ποιότητα ομιλίας, ειδικά στις κλήσεις προς κινητά Q. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (24 Μάι. 2004 , 01:35) ειδικά στις κλήσεις προς κινητά Q. Συνεχίζει και σου βγάζει πρόβλημα στα q ; :confused: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Ρε παιδιά η Tellas έβαλε πάγιο 3 Ευρώ το μήνα;; :rolleyes: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (24 Μάι. 2004 , 11:25) Συνεχίζει και σου βγάζει πρόβλημα στα q ; :confused: Δεν το έχω ψάξει πρόσφατα. Αφού από Q (ειδικά με το Q-Family) οι κλήσεις προς Q είναι φθηνότερες. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (24 Μάι. 2004 , 01:35) Από την άλλη η Telepasspport που επίσης έχω είναι πολύ φθηνότερη αλλά έχει μέτρια προς κακή ποιότητα ομιλίας, ειδικά στις κλήσεις προς κινητά Q. Ε όχι δα ρε lewton μια χαρά είναι...! :happy: Δεν το έχω ψάξει πρόσφατα. Αφού από Q (ειδικά με το Q-Family) οι κλήσεις προς Q είναι φθηνότερες. Δεν το έψαξες και κρίνεις...χμμμ! :confused: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (24 Μάι. 2004 , 17:22) Δεν το έψαξες και κρίνεις...χμμμ! :confused: Ένα χρόνο που είχα μόνο Telepassport δεν έπιανε γραμμή για Q, αλλά δεν το έχω ελεγξει τους τελευταίους δύο μήνες που έχω βάλει Q. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (24 Μάι. 2004 , 18:55) Ένα χρόνο που είχα μόνο Telepassport δεν έπιανε γραμμή για Q, αλλά δεν το έχω ελεγξει τους τελευταίους δύο μήνες που έχω βάλει Q. Ενα παραπάνω να μην εκφέρεις αρνητική άποψη επι του θέματος με τόση σιγουρια.. Εφόσον έχεις και tp είναι τόσο χρονοβόρο και δύσκολο να το ελέγξεις..? Εντελώς φιλικά έτσι..? :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Εχω την εντύπωση λόγω των προβλημάτων που είχε η TelePassport παλαιότερα, έχει στιγματιστεί για δίαφορα πράγματα όπως: -Δεν έβγαζε γραμμή με την 1η -Δεν έπιανε στα Q-telecom -Χρέωνε ανα 9'' -Δεν είχε αστικές -Δεν είχε γραφεία για να πληρώνεις το λογαριασμό χωρίς προμήθεια Τα περισσότερα προβλήματα απο τα παραπάνω έχουν λυθεί εντελώς και άλλα λύνονται σταδιακά (αστική, πληρωμή λογαριασμού). Εγω σαν πελάτης βγάζω πάντα γραμμή με την 1η στο 99% των κλήσεων. Ισως να είμαι εξαίρεση, αν κάποιος χρησιμοποιεί ΤΩΡΑ TelePassport και έχει σοβαρά προβλήματα ας μας το πει. Διαφορετικά θα πρέπει να σταματήσουμε να την σχολιάζουμε αρνητικά βασιζόμενοι σε περσινα δεδομένα. p.s. Αν προσέξατε παίζει spotακια σε ΕΤ1 και ΝΕΤ Φιλικά telePS Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (25 Μάι. 2004 , 03:41) Εχω την εντύπωση λόγω των προβλημάτων που είχε η TelePassport παλαιότερα, έχει στιγματιστεί για δίαφορα πράγματα όπως: -Δεν έβγαζε γραμμή με την 1η -Χρέωνε ανα 9'' Εγω σαν πελάτης βγάζω πάντα γραμμή με την 1η στο 99% των κλήσεων. Ισως να είμαι εξαίρεση Το θετικό είναι ότι η Telepassport χρεώνει πια τις υπεραστικές κλήσεις ανά 1'' χωρίς ελάχιστη χρέωση κλήσης, εκτός από την Κυριακή, που θα έπρεπε να εφαρμόζει και αυτή (όπως ο ΟΤΕ) την χρέωση ανά 1'' μετά π.χ. το 1ο ή το 2ο λεπτό. :whistle: Όσον αφορά το ότι βγάζεις γραμμή με την πρώτη, ίσως όντως να είσαι η εξαίρεση... Κάποιες φορές, περισσότερες σίγουρα από 1% των κλήσεων, δυσκολεύομαι να "πιάσω γραμμή" κυρίως σε υπεραστικούς προορισμούς... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Λοιπόν δοκίμασα χτες βράδυ να καλέσω κινητά Q. Όταν πήρα το δικό μου, συνέβη το εξής κουφό: άρχισε να χτυπάει το κινητό αλλά από το τηλέφωνο δεν είχα ακόμα ακούσει "τουτ". Μετά πήρα την ξαδέρφη μου αλλά δε μπόρεσα να την καλέσω. Θα το ψάξω κι άλλο. @telePS: δε βασίστηκα σε περσινά δεδομένα, μέχρι πριν 2 μήνες μόνο Τelepassport είχα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (25 Μάι. 2004 , 03:41) p.s. Αν προσέξατε παίζει spotακια σε ΕΤ1 και ΝΕΤ Φιλικά telePS αυτά είναι παλιά teleps... Aλήθεια γιατί τα βάζει στην κρατική τηλεόραση...επιδή είναι φτηνά..? Χμμμ για να χαλάμε και κάνα ευρώ στην διαφήμιση γιατί η πυραμίδα έχει ξεπεραστεί..και δεν αποδίδει πλέον.. :confused: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (25 Μάι. 2004 , 17:17) αυτά είναι παλιά teleps... Aλήθεια γιατί τα βάζει στην κρατική τηλεόραση...επιδή είναι φτηνά..? Χμμμ για να χαλάμε και κάνα ευρώ στην διαφήμιση γιατί η πυραμίδα έχει ξεπεραστεί..και δεν αποδίδει πλέον.. :confused: Αμαν! Με την καλή κουβέντα πάντα... Κάποια μέρα θα φτάσει η στιγμή που και οι... συκοφάντες θα μας βγάλουν το καπέλο. :p Φιλικά Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (26 Μάι. 2004 , 00:03) Αμαν! Με την καλή κουβέντα πάντα... Κάποια μέρα θα φτάσει η στιγμή που και οι... συκοφάντες θα μας βγάλουν το καπέλο. :p Φιλικά Έχω άδικο..? :whistle: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (26 Μάι. 2004 , 17:17) Έχω άδικο..? :whistle: Επειδή είμαι αντικειμένικος και όχι κολλημένος, δεν έχεις άδικο. Ειδικά πρίν κάποιους μήνες ακόμα κι εγώ είχα ΠΟΛΛΑ παράπονα απο την TelePassport. Απλά χαίρομαι που την βλέπω να βελτιώνεται και να προσφέρει τους πελάτες ολοένα και πιο βελτιωμένες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές (κατα μ.ο) Φιλικά telePS :) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Πειραματίστηκα αρκετά με κλήσεις από Telepassport προς Q και παρατήρησα σημαντική βελτίωση. Σχεδόν πάντα έπιανε γραμμή (μόνο μία φορά δεν τα κατάφερα) έστω με μικρή καθυστέρηση και 3 στις 4 φορές μίλαγα άνετα. Βέβαια ακόμα θέλει αρκετό φτιάξιμο, αλλά πλέον μπορώ να την προτείνω σε κάποιον που ενδιφέρεται για τις χαμηλότερες χρεώσεις. Προς όσους έχουν αστική από Telepassport, τι λέει από ποιότητα; Στα ίδια (καλά) επίπεδα με την υπεραστική; Τα σημεία στα οποία θέλει βελτίωση, πέρα από την ποιότητα που βελτιώνεται, είναι 2: να μπορείς να εξοφλήσεις το λογαριασμό δωρεάν στα ΕΛΤΑ και να αλλάξει η χρέωση ανά λεπτό στις αστικες κλήσεις (και φυσικά να κλύψει Αθήνα). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 H ΤelePassport ανακοίνωσε σήμερα συνεργασία με την Aspis bank όπου η εξόφληση στα ταμεία της τράπεζας είναι εντελώς δωρεάν :) Ο λογ/σμός όψεως της ΤelePassport είναι : 125 - 03 - 0005923. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Μάλλον διάβασαν το σχόλιό μου. Άλλο ένα θετικό βήμα από την εταιρία. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (27 Μάι. 2004 , 16:39) H ΤelePassport ανακοίνωσε σήμερα συνεργασία με την Aspis bank όπου η εξόφληση στα ταμεία της τράπεζας είναι εντελώς δωρεάν :) Ο λογ/σμός όψεως της ΤelePassport είναι : 125 - 03 - 0005923. Ημαρτον ρε ούστη μου ...αλλή τράπεζα δεν μπορούσαν να βρουν..? Πόσα υποκαταστήματα έχει..? Παντελώς ανύπαρκτη.. :worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (27 Μάι. 2004 , 19:29) Ημαρτον ρε ούστη μου ...αλλή τράπεζα δεν μπορούσαν να βρουν..? Πόσα υποκαταστήματα έχει..? Παντελώς ανύπαρκτη.. :worry: Πολλά ζητάς! Εδώ, ρε φίλε, έκαναν 2 χρόνια να προσφέρουν ολοκληρωμένη υπηρεσία call by call δίνοντας και την Αστική κλήση. Όταν μιλάμε για εταιρίες που βασίζουν ολοκληρωτικά τον τρόπο προώθησής τους στο MLM, δε μπορείς παρά να είσαι επιφυλακτικός. Πάντως για το MLM τους, πολλές εταιρίες θα τη ζήλευαν (για να μη σου πω τη ζηλεύουν!) Παρόλα αυτά έχει αρκετό δρόμο για να προσφέρει υπηρεσίες και εξυπηρέτηση πελατών αντίστοιχη με εκείνη κάποιων άλλων. Αν και σε κινήσεις εντυπωσιασμού (LLU, κτλ) νομίζω πως ανταγωνίζετε άριστα την Tellas και τα μυρμήγκια της! Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος through (28 Μάι. 2004 , 12:06) Να πω, πως πλην της Telepassport, η Lannet ήταν η πρώτη που συνεργάστηκε με την AspisBank, όπου μπορείς να πληρώσεις χωρίς καμία προμήθεια. Ελπίζω να ακολουθήσουν ΟΛΟΙ οι εναλλακτικοί, με συνεργασίες με τράπεζες που δεν ληστεύουν :mad: Ή πιο απλά με συφωνία με τα ΕΛΤΑ έτσι ώστε να πληρώνουν αυτοί τα τέλη (όπως κάνει και η Q). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος through (28 Μάι. 2004 , 12:06) Μην ξεχνάς πως οι "υπαρκτές" (χρησιμοποιώ τον όρο σου), τράπεζες έχουν ληστρικές χρεώσεις. Η Ασπίδα τουλάχιστον δεν κατακλέβει τον κόσμο. Πες μας εσύ κάποια καλύτερη τράπεζα για το συγκεκριμένο είδος συναλλαγής. Να πω, πως πλην της Telepassport, η Lannet ήταν η πρώτη που συνεργάστηκε με την AspisBank, όπου μπορείς να πληρώσεις χωρίς καμία προμήθεια. Ελπίζω να ακολουθήσουν ΟΛΟΙ οι εναλλακτικοί, με συνεργασίες με τράπεζες που δεν ληστεύουν :mad: Δεν είπα ότι οι άλλες είναι άγιες αλλά τουλάχιστον βρίσκονται σχεδόν σε όλες τις πόλεις και κωμοπόλεις.. Εάν είναι να ξενιτευτώ για να πληρώσω τον λογαριασμό (εισιτήρια λεωφορείου ή βενζίνη) προτιμώ να πληρώσω το 1,20 και να τελειώνω.. Αλήθεια μπορείτε να μου πείτε πόσα υποκαταστήματα υπάρχουν από αυτή την "ασπίδα"..? Στις επαρχιακές πόλεις τι γίνεται..? Γιατί ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα...(μένω Ανατολική Αττική..) Συμφωνώ απολύτως με τον lewton..εάν θέλει να βοηθήσει τον πελάτη ας υλοποιήσει αυτό που έχει η Q.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts