Jump to content

Τηλεφωνία και internet εναλλακτικών: Ποιόν πάροχο;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ.:)

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ανεξάρτητες γραμμές παρέχουν οι TelePassport και Vivodi πακέτο dsl + σταθερή γραμμή φωνής με πάγια που ξεκινάνε απο €34 (συμπ ΦΠΑ).

Το θέμα είναι να υπάρχει κόμβος στην περιοχή σου για να σε καλύπτει.

Το καλό είναι οτι υπάρχει φορητότητα και μπορείς να κρατήσεις το ίδιο νούμερο!;)

Καλημέρα.

Μονόδρομος είναι η χρήση ADSL για πλήρη αποκοπή από τον ΟΤΕ δηλαδή? Έλεγξα για διαθεσιμότητα στην περιοχή μου (ADSL) και βγάζει "μέσω δικτύου ΟΤΕ".....άρα?:confused: Πάγια ΟΤΕ πάντα θα έχω?

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλημέρα.

Μονόδρομος είναι η χρήση ADSL για πλήρη αποκοπή από τον ΟΤΕ δηλαδή? Έλεγξα για διαθεσιμότητα στην περιοχή μου (ADSL) και βγάζει "μέσω δικτύου ΟΤΕ".....άρα?:confused: Πάγια ΟΤΕ πάντα θα έχω?

Μόνο στο site του ΟΤΕ κοίταξες;

Δοκίμαστε και σε αυτά:

http://www.tph.gr

http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=46

Αν κι εκει δεν εχεις κάλυψη τότε περιμένεις να ανοίξουν νέοι κόμβοι. Στο μέλλον...

Παρόλα αυτά εγώ έχω πρόβλημα με την telepassport. Τα τηλεφωνήματα από Lanet και Teledome δεν φτάνουν ποτέ σε μένα.

Η όλη ιστορία:

Άλλαξα την γραμμή μου από ΟΤΕ σε Telepassport.

Έδωσα το νούμερο σε γνωστούς και φίλους και με παίρναν τηλέφωνο και όλα καλά.

Εκτός από ένα φίλο που έχει Teledom.

Και προσπαθούσε, και προσπαθούσε αλλά τίποτα, εδώ δεν χτύπαγε ποτέ.

Κάποια στιγμή μας περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να φταίει το ότι παίρνει από teledom και έτσι για να το επιβεβαιώσουμε ρωτάμε κι άλλους γνωστούς, άν χρησιμοποιεί κάποιος teledom για να μας πάρει. Με τα πολλά βρίσκουμε κάποιον και η προσπάθεια έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Επικοινωνώ λοιπόν με την Telepassport και τους λέω τι συμβαίνει, οπότε παίρνω την απάντηση: πρέπει να πάρει αυτός που σας καλεί την Teledom τηλέφωνο, να ανοίξει τις γραμμές για το τηλέφωνό σας.

-"Ώπα" λέω, "το δικό μου νούμερο δεν δουλεύει, εγώ εσάς πληρώνω, κανονίστε εσείς να το λύσετε".

-"Εμείς δεν μπορούμε μου απαντάνε, πρέπει να το λύσει η Teledom", απαντάει η ευγενική τηλεφωνήτρια.

-"Τότε να πάρετε την Teledom να το λύσει", λέω εγώ, "αφού εσείς μου πουλήσατε ένα νούμερο το οποίο θα λειτουργεί μια χαρά και καλά"

-"Μα το νούμερό σας λειτουργεί μια χαρά, απλά κάποια σταθερά δίκτυα δεν έχουν ανοίξει τις γραμμές για να δέχονται τηλεφωνήματα από εσάς"

-"Τότε λύστε το"

-"Δεν μπορούμε να το λύσουμε εμείς, πρέπει να το λύσουν αυτοί"

-"Τότε επικοινωνήστε μαζί τους να το λύσουν"

-"Μισό λεπτάκι, θα σας συνδέσω με ένα τεχνικό"

κλπ κλπ κλπ

Έχω μία ίδια όμορφη στιχομυθία με ένα τεχνικό, όπου μου εξηγεί ότι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα...

Σήμερα (κάμποσες μέρες μετά) με πήραν τηλέφωνο ξανά να μου πουν ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί...

Εγω θελω τον παρακατω συνδιασμο αλλα μαλλον δεν γινεται...

Δωρεαν αστικα και υπεραστικα τηλεφωνηματα

Να μην αλλαξω τηλεφωνικο αριθμο

Να εχω δυο γραμμες για φωνητικες κλισεις (οπως την isdn του ΟΤΕ)

Να εχω dsl

Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας μας πει.Ευχαριστω.:) :) :)

Φιλικά Γιάννης

Εγω θελω τον παρακατω συνδιασμο αλλα μαλλον δεν γινεται...

Δωρεαν αστικα και υπεραστικα τηλεφωνηματα

Να μην αλλαξω τηλεφωνικο αριθμο

Να εχω δυο γραμμες για φωνητικες κλισεις (οπως την isdn του ΟΤΕ)

Να εχω dsl

Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας μας πει.Ευχαριστω.:) :) :)

Γρήγορα-γρήγορα βρίσκω τις παρακάτω 3 λύσεις...

1η περίπτωση: ΟΤΕ 512 γραμμή DSL + οι κλήσεις όλες μέσω Voip. (δωρεάν σε 44 χώρες σε όλο τον κόσμο - μόνο σταθερά τηλέφωνα) Έτσι δεν αλλάζεις τηλεφωνικό αριθμό. Για να μιλάς από την τηλεφωνική σου συσκευή θα χρειαστείς ένα Voip ΑΤΑ. Αλλιώς μπορείς να μιλάς και με ακουστικά/μικροφωνάκι. Αξίζει όμως το Voip ATA. Είναι η τηλεφωνία του μέλλοντος. Δες το αντίστοιχο τόπικ για περισσότερες πληροφορίες.

2η περίπτωση: Πρόγραμμα ΑΛΤΕΚ Σταθερή διάρκεια, με ενιαία χρέωση ανά κλήση ασχέτως χρονικής διάρκειας. Η χρέωση αυτή είναι 0,098€ ανά κλήση. Εξακολουθείς να έχεις ως πάροχο σταθερής τον ΟΤΕ και σε αυτή την περίπτωση. Θα χρειαστείς προεπιλογή φορέα με την ΑΛΤΕΚ (δωρεάν). Προσφέρει αναλυτικό λογαριασμό online σε πραγματικό χρόνο.

3η περίπτωση: Δες αν σε καλύπτει το δίκτυο της Βιβόντι. Προσφέρει με το DSLPhone 500 λεπτά δωρεάν αστικά και υπεραστικά το μήνα με 8€ μόνο το μήνα. Εκεί όμως υπάρχει το προβληματάκι της φορητότητας αριθμού που ήδη έχει περαστεί ως νομοσχέδιο αλλά δεν εφαρμόζεται. Αν καταφέρεις να μεταφέρεις στην Βιβόντι τον αριθμό του ΟΤΕ και να αποκοπείς εντελώς από αυτόν τότε θα έχεις όλα τα παραπάνω σε πολύ χαμηλές τιμές.

Γρήγορα-γρήγορα βρίσκω τις παρακάτω 3 λύσεις...

1η περίπτωση: ΟΤΕ 512 γραμμή DSL + οι κλήσεις όλες μέσω Voip. (δωρεάν σε 44 χώρες σε όλο τον κόσμο - μόνο σταθερά τηλέφωνα) Έτσι δεν αλλάζεις τηλεφωνικό αριθμό. Για να μιλάς από την τηλεφωνική σου συσκευή θα χρειαστείς ένα Voip ΑΤΑ. Αλλιώς μπορείς να μιλάς και με ακουστικά/μικροφωνάκι. Αξίζει όμως το Voip ATA. Είναι η τηλεφωνία του μέλλοντος. Δες το αντίστοιχο τόπικ για περισσότερες πληροφορίες.

Σε ευχαριστω...

Την 2η περιοπτωση χρησιμοποιω τωρα.

Η Vivodi δεν με καλυπτει με δικο της κομβο ακομα αλλα και αν με καλυπτε θα αλλαζα αριθμο.

Οποτε μενει η 1η περιπτωση...Θα εχω ομως δυο φωνητικες γραμμες ???? Η 384/128 που εχω δεν φτανει ????

Φιλικά Γιάννης

Σε ευχαριστω...

Την 2η περιοπτωση χρησιμοποιω τωρα.

Η Vivodi δεν με καλυπτει με δικο της κομβο ακομα αλλα και αν με καλυπτε θα αλλαζα αριθμο.

Οποτε μενει η 1η περιπτωση...Θα εχω ομως δυο φωνητικες γραμμες ???? Η 384/128 που εχω δεν φτανει ????

Χάρις στο «υπέροχο» ποιοτικό δίκτυο του ΟΤΕ, δυστυχώς η 384 πρόσβαση είναι απαγορευτική για Voip επικοινωνία. Εκτός και αν σε ικανοποιεί να μιλάς και να φθάνει η φωνή σου μετά από 5-6 δεύτερα. :lol: Aυτά που για τους ξένους θεωρούνται αυτονόητα, για εμάς στην Ελλάδα θεωρούνται πολυτέλεια. Ακόμα και επιστολή-διαμαρτύρια-καταγγελία στην ΕΕΤΤ χρήστη DSL κατά του ΟΤΕ για την ποιότητα της γραμμής DSL όσον αφορά την τηλεφωνία Voip, δεν απέφερε καρπούς. Μας είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι στη σύμβαση DSL που υπογράφουμε δεν αναφέρει πουθενά ότι μας εγγυάται το DSL ότι θα έχουμε άψογο Voip. :blink: :down:

Η αναβάθμιση της 384 σε 512 γίνεται σε 2 εργάσιμες ημέρες χωρίς κάποιο τέλος αναβάθμισης με ένα απλό τηλεφώνημα στο 134. Η διαφορά στην τιμή είναι από 15,90€ στα 19,90€ το μήνα. Νομίζω αξίζει για το Βόιπ και μόνο.

Για να μη στα πολυλογώ τα προβλήματα στην Voip λύνονται κατά 99% στην 512 γραμμή (το επαναλαμβάνω μόνο γραμμή, όχι απαραίτητα και συνδρομή). Εγώ πχ με 512 ΟΤΕ και 384 Forthnet μιλάω άψογα (με ελάχιστες εξαιρέσεις).

Αν αγοράσεις το Linksys PAP2 που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά γύρω στα 80€, θα έχεις δύο ξεχωριστές γραμμές Voip που μπορούν να λειτουργήσουν και ταυτόχρονα.

Προσωπικά έχω το Grandstream Handytone 486, το οποίο είναι για μία Voip γραμμή, αλλά υποστηρίζει ταυτόχρονα και σύνδεση ΟΤΕ (δηλαδή το ίδιο ασύρματο μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς αλλαγή συνδεσμολογίας και ως Voip τηλέφωνο και ως σταθερό ΟΤΕ).

Και τα δύο (Linksys PAP2, Grandstream) λειτουργούν και με κλειστό υπολογιστή (η διαφορά από τα USB Voip τηλέφωνα) γιατί συνδέονται απευθείας στον ρούτερ.

Χάρις στο «υπέροχο» ποιοτικό δίκτυο του ΟΤΕ, δυστυχώς η 384 πρόσβαση είναι απαγορευτική για Voip επικοινωνία. Εκτός και αν σε ικανοποιεί να μιλάς και να φθάνει η φωνή σου μετά από 5-6 δεύτερα. :lol: Aυτά που για τους ξένους θεωρούνται αυτονόητα, για εμάς στην Ελλάδα θεωρούνται πολυτέλεια. Ακόμα και επιστολή-διαμαρτύρια-καταγγελία στην ΕΕΤΤ χρήστη DSL κατά του ΟΤΕ για την ποιότητα της γραμμής DSL όσον αφορά την τηλεφωνία Voip, δεν απέφερε καρπούς. Μας είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι στη σύμβαση DSL που υπογράφουμε δεν αναφέρει πουθενά ότι μας εγγυάται το DSL ότι θα έχουμε άψογο Voip. :blink: :down:

Η αναβάθμιση της 384 σε 512 γίνεται σε 2 εργάσιμες ημέρες χωρίς κάποιο τέλος αναβάθμισης με ένα απλό τηλεφώνημα στο 134. Η διαφορά στην τιμή είναι από 15,90€ στα 19,90€ το μήνα. Νομίζω αξίζει για το Βόιπ και μόνο.

Για να μη στα πολυλογώ τα προβλήματα στην Voip λύνονται κατά 99% στην 512 γραμμή (το επαναλαμβάνω μόνο γραμμή, όχι απαραίτητα και συνδρομή). Εγώ πχ με 512 ΟΤΕ και 384 Forthnet μιλάω άψογα (με ελάχιστες εξαιρέσεις).

Αν αγοράσεις το Linksys PAP2 που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά γύρω στα 80€, θα έχεις δύο ξεχωριστές γραμμές Voip που μπορούν να λειτουργήσουν και ταυτόχρονα.

Προσωπικά έχω το Grandstream Handytone 486, το οποίο είναι για μία Voip γραμμή, αλλά υποστηρίζει ταυτόχρονα και σύνδεση ΟΤΕ (δηλαδή το ίδιο ασύρματο μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς αλλαγή συνδεσμολογίας και ως Voip τηλέφωνο και ως σταθερό ΟΤΕ).

Και τα δύο (Linksys PAP2, Grandstream) λειτουργούν και με κλειστό υπολογιστή (η διαφορά από τα USB Voip τηλέφωνα) γιατί συνδέονται απευθείας στον ρούτερ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ.Ησουν πολυ κατατοπιστικος.Πραγματι τα 4 ευρω διαφορα στην γραμμη δεν ειναι τιποτα.Νομιζα οτι ηταν παραπανω...Προφανως (?) μπορουν να συνδεθουν και δυυ απλες ασυρματες συσκευες στο Linksys PAP2. Ετσι δεν ειναι ???? Για αναγνωριση κλισης το βλεπω χλωμο εκτος και κανω λαθος...

Δεν χρειαζεται καμμια αλλη ενεργεια ???? Εγγραφη σε καποια υπηρεσια ή κατι τετοιο ????

Και παλι ευχαριστω.:) :) :)

Φιλικά Γιάννης

Σε ευχαριστω παρα πολυ.Ησουν πολυ κατατοπιστικος.Πραγματι τα 4 ευρω διαφορα στην γραμμη δεν ειναι τιποτα.Νομιζα οτι ηταν παραπανω...Προφανως (?) μπορουν να συνδεθουν και δυυ απλες ασυρματες συσκευες στο Linksys PAP2. Ετσι δεν ειναι ???? Για αναγνωριση κλισης το βλεπω χλωμο εκτος και κανω λαθος...

Δεν χρειαζεται καμμια αλλη ενεργεια ???? Εγγραφη σε καποια υπηρεσια ή κατι τετοιο ????

Και παλι ευχαριστω.:) :) :)

Ναι γίνεται δύο διαφορετικές συσκευές στο PAP2.

Η αναγνώριση κλήσεως είναι υπηρεσία που την προσφέρει ο πάροχος. Για να καλείς μέσω Voip θα χρειαστείς κάποιον πάροχο.

Αυτό τον καιρό υπάρχουν αρκετοί πάροχοι που προσφέρουν δωρεάν κλήσεις σε σταθερά Ελλάδος (που αυτά σε αφορούν όπως καταλαβαίνω). Μία από αυτές τις εταιρείες είναι η Voipbuster. Πήγαινε στο σάιτ, δοκίμασε το προγραμματάκι (δοκίμασε κιόλας και πώς πάει η δικιά σου 384). Είναι δοκιμαστικό το πρόγραμμα για κλήσεις 1 λεπτού. Μετά κλείνει.

Για να έχεις απεριόριστο χρόνο χωρίς να πέφτει η γραμμή, πρέπει να κάνεις μια κατάθεση για αγορά χρόνου ομιλίας αξίας 10€. Αυτό γίνεται εφάπαξ και ισχύει για 120 μέρες. Στο διάστημα αυτό καλείς όσο θέλεις (το όσο θέλεις αρκεί να μη γίνει κατάχρηση - άλλοι με 10ώρες τη μέρα άρχισε να τους χρεώνει πχ. και έχουν και παράπονα...) στα σταθερά που προσφέρουν.

Προσωπικά χρησιμοποιώ την Sipdiscount. Είναι μόνο για συσκευές ATA και δεν υποστηρίζει μικροφωνάκι/ακουστικά. (για να το διευκρινήσω καλύτερα αφορά μόνο SIP ρυθμίσεις)

Για περισσότερες πληροφορίες κοίταξε στο παρακάτω τόπικ (προς τις τελευταίες σελίδες):

Δωρεάν τηλεφωνήματα μέσω Voip

Στο διάστημα αυτό καλείς όσο θέλεις (το όσο θέλεις αρκεί να μη γίνει κατάχρηση - άλλοι με 10ώρες τη μέρα άρχισε να τους χρεώνει πχ. και έχουν και παράπονα...) στα σταθερά που προσφέρουν.

Αλλο ενα ευχαριστω...Αυτο δεν μου πολυαρεσε...Αν δεν υπαρχουν ξεκαθαροι οροι κανεις δεν εγγυαται οτι δεν θα χρεωνει καποια στιγμη και μετα απο 1 ή 2ωρες την ημερα...Και δεν ειναι και Ελλαδα να παρεις τηλεφωνο και να αρχισεις τα ...μπινελικια !!!!!:X :X :X :X

Φιλικά Γιάννης

Αλλο ενα ευχαριστω...Αυτο δεν μου πολυαρεσε...Αν δεν υπαρχουν ξεκαθαροι οροι κανεις δεν εγγυαται οτι δεν θα χρεωνει καποια στιγμη και μετα απο 1 ή 2ωρες την ημερα...Και δεν ειναι και Ελλαδα να παρεις τηλεφωνο και να αρχισεις τα ...μπινελικια !!!!!:X :X :X :X

Κοίτα μέχρι 4-5 ώρες τη μέρα κατά μέσο όρο δεν έχεις σίγουρα πρόβλημα. Για περισσότερο, και πάλι πρόβλημα δεν θα έχεις, απλά θα σε χρεώνει 1cent/λεπτό. Ε και πάλι δεν είναι σημαντική χρέωση αυτή.

Αν παρόλα αυτά θες και πάλι FREE τηλέφωνα, ανοίγεις νέο account και με άλλα 10€ ξανά από την αρχή. ;)

Κοίτα αυτοί απλά δεν θέλουν την κατάχρηση. Και νομίζω ότι έχουν και δίκιο. Δε μπορεί να απαιτείς από τον άλλον να σου δίνει 24ωρη ανοιχτή γραμμή με 44χώρες μόνο με 10€... Και 3-4-5 ώρες τη μέρα είναι υπεραρκετές νομίζω...

Ο καθε παροχος εχει δικαιωμα αναφαιρετο να βαζει οτι ορους θελει αλλα ειναι υποχεωμενος να τους λεει ξεκαθαρα.Κι οποιος θελει μπαινει στο...παιχνιδι.:) :) :)

Φιλικά Γιάννης

Αν ξαφνικά αρχίσουν αρκετοί να χρησιμοποιούν παραπάνω ώρες, ποιος εγγυάται ότι δεν θα αλλάξουν οι "όροι" για όλους?
Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X

Παρόλα αυτά εγώ έχω πρόβλημα με την telepassport. Τα τηλεφωνήματα από Lanet και Teledome δεν φτάνουν ποτέ σε μένα.

Η όλη ιστορία:

Άλλαξα την γραμμή μου από ΟΤΕ σε Telepassport.

Έδωσα το νούμερο σε γνωστούς και φίλους και με παίρναν τηλέφωνο και όλα καλά.

Εκτός από ένα φίλο που έχει Teledom.

Και προσπαθούσε, και προσπαθούσε αλλά τίποτα, εδώ δεν χτύπαγε ποτέ.

Κάποια στιγμή μας περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να φταίει το ότι παίρνει από teledom και έτσι για να το επιβεβαιώσουμε ρωτάμε κι άλλους γνωστούς, άν χρησιμοποιεί κάποιος teledom για να μας πάρει. Με τα πολλά βρίσκουμε κάποιον και η προσπάθεια έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Επικοινωνώ λοιπόν με την Telepassport και τους λέω τι συμβαίνει, οπότε παίρνω την απάντηση: πρέπει να πάρει αυτός που σας καλεί την Teledom τηλέφωνο, να ανοίξει τις γραμμές για το τηλέφωνό σας.

-"Ώπα" λέω, "το δικό μου νούμερο δεν δουλεύει, εγώ εσάς πληρώνω, κανονίστε εσείς να το λύσετε".

-"Εμείς δεν μπορούμε μου απαντάνε, πρέπει να το λύσει η Teledom", απαντάει η ευγενική τηλεφωνήτρια.

-"Τότε να πάρετε την Teledom να το λύσει", λέω εγώ, "αφού εσείς μου πουλήσατε ένα νούμερο το οποίο θα λειτουργεί μια χαρά και καλά"

-"Μα το νούμερό σας λειτουργεί μια χαρά, απλά κάποια σταθερά δίκτυα δεν έχουν ανοίξει τις γραμμές για να δέχονται τηλεφωνήματα από εσάς"

-"Τότε λύστε το"

-"Δεν μπορούμε να το λύσουμε εμείς, πρέπει να το λύσουν αυτοί"

-"Τότε επικοινωνήστε μαζί τους να το λύσουν"

-"Μισό λεπτάκι, θα σας συνδέσω με ένα τεχνικό"

κλπ κλπ κλπ

Έχω μία ίδια όμορφη στιχομυθία με ένα τεχνικό, όπου μου εξηγεί ότι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα...

Σήμερα (κάμποσες μέρες μετά) με πήραν τηλέφωνο ξανά να μου πουν ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί...

Αυτό γίνεται ίσως επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διασυνδέσεις με όλες τις εταιρίες. Νομίζω οτι ουτε απο κινητό q-telecom μπορείς να βγάλεις γραμμή Στην περίπτωση σου το πρόβλημα θα λυνόταν με το 1777

Αν ξαφνικά αρχίσουν αρκετοί να χρησιμοποιούν παραπάνω ώρες, ποιος εγγυάται ότι δεν θα αλλάξουν οι "όροι" για όλους?

Παιδιά εγώ το χρησιμοποιώ από αρχές Μαΐου 2005, έχω πληρώσει 1€ (τόσο ήταν τότε) +10€ πρόσφατα και έχω μιλήσει άπειρες ώρες... Τώρα αν θέλετε για παραπάνω, ε ας πληρώσετε άλλο 10ρικο. Ή μείνετε στις τωρινές χρεώσεις. Προσωπικά θα πλήρωνα τα κέρατά μου αν για όλο αυτό το χρόνο που μίλησα χρεωνόμουν με ΟΤΕ...

Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν. Όπως επίσης οφείλετε να ξέρετε ότι αυτές οι χρεώσεις (το τζάμπα δηλαδή να το πω απλά) σήμερα υπάρχουν, αύριο δεν υπάρχουν.

Πιο σταθερά φαντάζει στο sipdiscount όπου οι αλλαγές είναι ελάχιστες.

Αυτό γίνεται ίσως επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διασυνδέσεις με όλες τις εταιρίες. Νομίζω οτι ουτε απο κινητό q-telecom μπορείς να βγάλεις γραμμή Στην περίπτωση σου το πρόβλημα θα λυνόταν με το 1777

Το να μην έχει ολοκληρωθεί κάποια διασύνδεση το θεωρώ μέγιστη προχειρότητα και καραγκιοζιλίκι, ΕΦΟΣΟΝ σίγουρα (και το λέω αυτό ως 100% σίγουρο) αν η εταιρία δεν θέλει / δεν μπορεί να διασυνδεθεί με μία άλλη, μπορεί να διασυνδεθεί μέσω ΟΤΕ με την άλλη (ο χρήστης θα μπορεί να καλεί κανονικά, απλά η εταιρία θα έχει δραστικά λιγότερο κέρδος, έως ότου κάνει την δική της διασύνδεση φυσικά...)

Και παρεπιπτόντως, τα κινητά Q-Telecom όπως και η σταθερή λειτουργούν κανονικά για όσους παρόχους έχω καλέσει (Vivodi, Forthnet, Tellas, Lannet, Teledome), άρα αμφιβάλλω ότι υπάρχει πρόβλημα με την Telepassport εν προκειμένω. Μην ξεχνάτε ότι οι εταιρίες κινητής (και στην περίπτωση της Q-Telecom, οι εταιρίες κινητής που δίνουν και σταθερή) είναι από τις πρώτες που υπογράφουν διασύνδεση, καθώς αν αυτή δεν υπάρχει, οι κλήσεις από / προς κινητά δίνονται με αρκετά προβλήματα, κυρίως ποιότητας.

Δεν υπάρχει θέμα για την Q-telecom λοιπόν, απλά υπάρχει προχειρότητα σε αρκετούς εναλλακτικούς στο θέμα της μεταξύ τους διασύνδεσης...

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

H διασύνδεση δεν εχει ολοκληρωθεί όσον αφορα q-telecom προς ΣΤΑΘΕΡΟ TelePassport.

Δεν μιλάμε για tp προς Q-telecom.

Πάντως φαντάζομαι το πρόβλημα τεχνικό είναι. Δεν μπορεί να εχει υπογράψει με cosmote, vodafone kai TIM και να κολλάει στην q...

Παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που να χρεωνει τις υπεραστικες το ιδιο με αστικες χωρις παγιο και χωρις κρυφες χρεωσεις? Στην αρχη σκεφτομουν το cut bill 2, αλλα χρεωνει τα κινητα ανα ενα λεπτο!

Το cut bill 1 δεν ειχε χρεωση ανα λεπτο στα κινητα αλλα απο τη λαννετ μου ειπαν οτι καταργηθηκε και πλεον ισχυει μονο το 2.

Παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που να χρεωνει τις υπεραστικες το ιδιο με αστικες χωρις παγιο και χωρις κρυφες χρεωσεις?

Ναι...Το AltecTelecoms σταθερης χρεωσης.Οσο και να μιλησεις χρεωνει 0.098 ανα κλιση και αστικα και υπεραστικα.:) :)

Φιλικά Γιάννης

Ναι...Το AltecTelecoms σταθερης χρεωσης.Οσο και να μιλησεις χρεωνει 0.098 ανα κλιση και αστικα και υπεραστικα.:) :)

Πάντως ξαναλέω οτι το 0,097 της TelePassport συμφέρει περισσότερο.

Να και μια φορά που ο ρυθμός χρέωσης ανα 30'' αποβαίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός :lol: (και με τιμή 0,159 !!)

Φυσικά μιλάω για σύγκριση με το 0,099-Teledome και 0,098-Altec

Πάντως ξαναλέω οτι το 0,097 της TelePassport συμφέρει περισσότερο.

Epipleon pleonekthma tou programmatos ths tp einai kai to oti mporeis na entax8eis sto programma xoris proepilogh forea, 'h kano la8os;

Epipleon pleonekthma tou programmatos ths tp einai kai to oti mporeis na entax8eis sto programma xoris proepilogh forea, 'h kano la8os;

Νομίζω δεν κάνεις λαθος