Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Με 49 ΜΒ :happy: Πολύ καλό νούμερο... βέβαια το σημαντικό είναι να δούμε πόσο θα πέσει όταν θα εγκαταστήσεις στη συσκευή και μερικά προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Μια χαρουλα ειναι...εδω με το ΚS20 ξεκιναμε απο ποιο χαμηλα και δε κολλα ποτε με μικροτερο επεξεργαστη! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Μια χαρουλα ειναι...εδω με το ΚS20 ξεκιναμε απο ποιο χαμηλα και δε κολλα ποτε με μικροτερο επεξεργαστη! Καλά... που εξαφανίζονται τα 128ΜΒ από τη RAM του KS20; :worry: Το Cruise και Kaiser με την ίδια RAM ξεκινάνε με 60MB!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Στο μενου της Βοντα φανταζομαι!!! Αλλα λεω και παλι το τηλεφωνο παει μια χαρα!Ποσο μαλλον αυτο εδω με τον γαιδουρι που φορα πανω για επεξεργαστη! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Το mail που λες το έχω στείλει από προχθές και περιμένω απάντηση. Ήταν η πρώτη κίνηση που έκανα με το που πήρα χαμπάρι το "πρόβλημα". Όσον αφορά στο support της Asus, δεν έχει κάτι νεότερο από την 4.9.1 που έχω ήδη... :( Πάντως, σας μιλάω ειλικρινά παιδιά, αν δεν βρω άκρη με το άτιμο το keypad, δεν με βλέπω να το κρατάω. Μου έχει σπάσει τα νεύρα και η υπομονή μου, ήδη, άρχισε να εξαντλείται :angry: κανε λιγο υπομονη. ετσι ειναι παντα με τους πρωτους παντα αγανακτουν και ολη οι υπολοιποι τα βρισκουμε ετοιμα. αλλα νομιζω οτι κατι θα βρουμε. θα το δουμε σιγα σιγα. εγω φανταζομαι κατι αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. λεω μηπως θα πρεπει να κανεις εγκατασταση τα WM6και απο εκει αν μπορεις να επιλεξεις και την ελληνικη γλωσσα? ωστοσο δεν ειμαι σιγουρος αλλα επειδη ειπες οτι καποιος αλλος ειχε βαλει τη δικη του γλωσσα στο ΧΤ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 κανε λιγο υπομονη Καλά, πέραν του στιγμιαίου εκνευρισμού... δεν τίθεται θέμα. Κάνω υπομονή, γιατί θέλω και να... "υποστηρίξω" την αγορά μου :) Απλά, καταλαβαίνεις, όταν έχεις πάρει ένα καινούργιο "παιχνίδι", φυσικό είναι να σε χαλάει το κάθε μειονέκτημά του... ...μηπως θα πρεπει να κανεις εγκατασταση τα WM6και απο εκει αν μπορεις να επιλεξεις και την ελληνικη γλωσσα? Δεν είναι κακή ιδέα, ίσως ένα γενικό "σβήστα όλα και ξανά απ' την αρχή"... ΑΛΛΑ... δεν την έχω ξανακάνει σαν διαδικασία και δεν μπορώ να πω ότι ξέρω και τα ακριβή βήματα για κάτι τέτοιο. Μην κάνω καμία άσχημη και βρεθώ ξαφνικά με ένα "τούβλο"... Edit: Αν υποθέσουμε ότι βρίσκω ένα τέτοιο firmware στο web, θα μπορούσα να κάνω "downgrade" σε μία παλαιότερη, αλλά σωστή + λειτουργική έκδοση? Λέτε αυτό να έλυνε το πρόβλημα? Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Φίλε Κώστα, περιμένω με πολλή αγωνία να βρεις λύση στο πρόβλημά σου. Είχα το Sony Ericsson P900 και πριν μερικούς μήνες πήρα το HTC Touch Cruise. Το κράτησα μερικούς μήνες μήπως και... το συνηθίσω, αλλά τελικά το πληκτρολόγιο μου φαίνεται must! Ηδη πουλάω το HTC και ξανάφερα στη ζωή το P900. Μέχρι να βρεθεί λύση για ελληνικά στο πληκτρολόγιο του P750. Tο έχω ερωτευτεί... Παύλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Edit: Αν υποθέσουμε ότι βρίσκω ένα τέτοιο firmware στο web, θα μπορούσα να κάνω "downgrade" σε μία παλαιότερη, αλλά σωστή + λειτουργική έκδοση? Λέτε αυτό να έλυνε το πρόβλημα? Pou tha breis palioteri ROM gia afti ti syskevi? Dyskolo. Afto pou tha sou proteina kai egw... kane ligo ypomoni mexri na kykloforisei gia ta kala i syskevi kai siga siga tha lythoun ola ta problimata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Πάντως κυκλοφόρησε στο web η έκδοση firmware για Win 6.1 με VGA resolution. Λέτε να...? Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Πάντως κυκλοφόρησε στο web η έκδοση firmware για Win 6.1 με VGA resolution. Λέτε να...? Xwris na thelw na se epireasw... egw tha to ekana sigoura! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Να σου πω ότι το μόνο που με προβληματίζει - και δεν το έχω αποφασίσει "σθεναρά" - είναι κάποια σχόλια στο PPCSG ότι με τα 6.1 κατεβαίνει πολύ γρήγορα η διαθέσιμη RAM. Αν θυμάμαι καλά κάπου είδα posts για μόλις 10ΜΒ διαθέσιμα (!!!). Αλλιώς, θα το είχα ήδη κάνει... Ας κάνω λίγη ακόμα υπομονή... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Μην διανοηθείς να βάλεις vga resolution φίλε μου σε συσκευή με 64 mb ram αν θες τη γνώμη μου. Με το που θα τρέχεις κάποια βαριά εφαρμογή (destinator πχ.) η συσκευή θα γονατίζει λόγω έλλειψης μνήμης. Άκου και αυτούς που έχουν ΕΤΕΝx800! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Μην διανοηθείς να βάλεις vga resolution φίλε μου σε συσκευή με 64 mb ram αν θες τη γνώμη μου. Με το που θα τρέχεις κάποια βαριά εφαρμογή (destinator πχ.) η συσκευή θα γονατίζει λόγω έλλειψης μνήμης. Άκου και αυτούς που έχουν ΕΤΕΝx800! Thnx 4 the tip my friend. Σίγουρα το φλασάρισμα δεν είναι απόφαση που την παίρνεις "ελαφρά τη καρδία"... :O Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Εννοείται ότι θα flashάρεις με cooked ROM μόνο στην περίπτωση που έχεις βρει και την official σε περίπτωση που χρειαστείς να επιστρέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Σκέφτομαι σοβαρά να περάσω την official 4.8.1 (την αμέσως προηγούμενη από αυτή που έχω - 4.9.1) και να δω τι γίνεται... Μήπως λυθούν τα προβλήματά μου... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Δεν είναι κακή ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 PROBLEM SOLVED !!! Πέρασα την ROM 4.8.1 WWE από το επίσημο site της Asus και το alphanumeric keypad λειτουργεί ΤΕΛΕΙΑ!!!! Βέβαια, μόνο για english characters, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει :) Από ό,τι φαίνεται, είχε πειραματιστεί με την ROM ο προηγούμενος και κατέβασε κάποια pre-release version για να παίξει και τα σκ@τωσε... Παιδιά, σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια :) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 PROBLEM SOLVED !!! Πέρασα την ROM 4.8.1 WWE από το επίσημο site της Asus και το alphanumeric keypad λειτουργεί ΤΕΛΕΙΑ!!!! Βέβαια, μόνο για english characters, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει :) Από ό,τι φαίνεται, είχε πειραματιστεί με την ROM ο προηγούμενος και κατέβασε κάποια pre-release version για να παίξει και τα σκ@τωσε... Παιδιά, σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια :) Μπράβο Κώστα, πολύ καλό. Πάντως εγώ θα ήθελα οπωσδήποτε ελληνικούς χαρακτήρες στο keypad για γρήγορη εύρεση επαφών (πάνω από 800). Το να βγάλω το stylus και να χρησιμοποιώ και τα δύο χέρια, το έχω ήδη και δεν με βολεύει καθόλου. Επι τη ευκαιρία, ξέρει μήπως κάποιος να μου πει που θα μπορούσα να βάλω μία αγγελία για το HTC Cruise που θέλω να πουλήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Επι τη ευκαιρία, ξέρει μήπως κάποιος να μου πει που θα μπορούσα να βάλω μία αγγελία για το HTC Cruise που θέλω να πουλήσω; http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Παιδιά, σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια :) Ola monos sou ta ekanes... emeis mono psixologiki ypostiriksi mporesame na sou parasxoume! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Μπράβο Κώστα, πολύ καλό. Πάντως εγώ θα ήθελα οπωσδήποτε ελληνικούς χαρακτήρες στο keypad για γρήγορη εύρεση επαφών (πάνω από 800). Το να βγάλω το stylus και να χρησιμοποιώ και τα δύο χέρια, το έχω ήδη και δεν με βολεύει καθόλου. εγω νομιζω οτι αυτο θα γινει μονο αν τα WM ειναι ελληνικα. αλλιως δεν πιστευω να γινεται. εκτος και αν ειναι οπως στο pc που σε επιτρεπει να βαζεις και δευτερη γλωσσα σε πληκτρολογιο αν και μου φαινεται δυσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 εγω νομιζω οτι αυτο θα γινει μονο αν τα WM ειναι ελληνικα. αλλιως δεν πιστευω να γινεται. εκτος και αν ειναι οπως στο pc που σε επιτρεπει να βαζεις και δευτερη γλωσσα σε πληκτρολογιο αν και μου φαινεται δυσκολο. Ginetai kai me ti ROM pou exei. Thema xronou einai na brethei, h' na ftiaxtei to thema me to elliniko hardware pliktrologio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 ...Thema xronou einai na brethei, h' na ftiaxtei to thema me to elliniko hardware pliktrologio. Θα συμφωνήσω απόλυτα :D Ας περιμένουμε να κυκλοφορήσει το τηλέφωνο επίσημα στην ελληνική αγορά και θα δούμε. Όλο και κάτι θα βγει. Πάντως, ακόμα και με greeklish, το άτιμο το alphanumeric είναι μεγάλη διευκόλυνση, ακόμα και σε ανθρώπους σαν εμένα που γράφουν 1-2 sms την μέρα (και αν...). Όσον αφορά το τηλέφωνο αυτό καθ' αυτό, με την ROM που έχω περάσει δεν έχω δει διαφορές στην απόδοση, εκτός μίας (που σίγουρα το επηρεάζει μεν, αλλά όχι αισθητά): μετά από soft reset η διαθέσιμη RAM έχει πέσει στα ~30ΜΒ. Γενικά όμως, όσο και αν ακούγεται περίεργο δεν νιώθεις ότι είναι διόλου αργή σαν συσκευή. Σίγουρα την βοηθάει και ο 520άρης, αλλά έχω και την αμυδρά εντύπωση ότι τα WM6 κάνουν ικανοποιητικότερη χρήση πόρων από ότι τα WM5. Αν ξέρει κανείς κάτι πιο εμπεριστατωμένο, θα ήθελα plz να το ακούσω... :) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Γενικά όμως, όσο και αν ακούγεται περίεργο δεν νιώθεις ότι είναι διόλου αργή σαν συσκευή. Me tetoio epeksergasti? Den mou akougetai katholou periergo! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Διαθέσιμο από σήμερα στο Play 247 με αγγλική rom..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts