Itseto Δημοσιεύτηκε July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2007 Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες που έχουν παραμείνει σπίτι τους και δεν βρίσκονται στις παραλίες όπως εγω...που έχω μείνει μέσα λόγω εγχείρισης μινίσκου..κλαψ..! μόλις έκανα μια χαζομάρα στον υπολογιστή μου και δεν ξέρω πώς να την διορθώσω...ήθελα να κάνω έναν φάκελο hidden και το έκανα..δεν φαίνεται πλέον.. Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορώ να τον επαναφέρω..είναι ή μάλλον ήταν τοποθετημένος στο desktop. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Ρύθμισε να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και φάκελοι από τις επιλογές φακέλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 o upologistis mou > ergaleia > epiloges fakelwn > kai 8a to vreis ekei 8a leei emfanisei krifon arxeiwn. sorry an ekana kapou la8os alla exo ta windows sta agglika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. July 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Ρύθμισε να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και φάκελοι από τις επιλογές φακέλων. σε ευχαριστώ πολύ.Μου έλυσες τα χέρια!:) Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts