GEORGEGX20VF Δημοσιεύτηκε July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2007 Καλημέρα,παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας:) Ένα ενα φορητο dvd player απο Αμερική,οσα dvd απο ελλάδα εχω δοκιμασει δεν τα παιζει...Τα αμερικάνικα κανονικά. Σκεφτόμουν οτι ισως αν το βαλω στο pc το ελληνικο dvd να το κανω convert σε καποια αλλη κωδικοποιηση και μετα γραψιμο σε dvd έτσι ώστε να το παιζει. ΓΙνεται κάτι τέτοιο?τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστω πολύ:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Καλημέρα,παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας:) Ένα ενα φορητο dvd player απο Αμερική,οσα dvd απο ελλάδα εχω δοκιμασει δεν τα παιζει...Τα αμερικάνικα κανονικά. Σκεφτόμουν οτι ισως αν το βαλω στο pc το ελληνικο dvd να το κανω convert σε καποια αλλη κωδικοποιηση και μετα γραψιμο σε dvd έτσι ώστε να το παιζει. ΓΙνεται κάτι τέτοιο?τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστω πολύ:) Μαλλον το player ειναι κλειδωμενο στην ζωνη 1(?) οποτε δεν παιζει τα ζωνης 2(?).Μονο αν αφαιρεσεις το κλειδωμα θα παιξουν,νομιζω οτι το νερο μπορει να αφιαρεσει την προστασια αυτη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Καλημέρα,παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας:) Ένα ενα φορητο dvd player απο Αμερική,οσα dvd απο ελλάδα εχω δοκιμασει δεν τα παιζει...Τα αμερικάνικα κανονικά. Σκεφτόμουν οτι ισως αν το βαλω στο pc το ελληνικο dvd να το κανω convert σε καποια αλλη κωδικοποιηση και μετα γραψιμο σε dvd έτσι ώστε να το παιζει. ΓΙνεται κάτι τέτοιο?τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστω πολύ:) Μπορείς να το κάνεις rip με το DVD-decrypter ή το DVD Fab-decrypter. Έτσι θα περάσει στο σκληρό χωρίς ζώνη-κλείδωμα. Μετά το γράφεις ως έχει σε κάποιο DVD-DL με οποιοδήποτε πρόγραμμα DVD burning ή χρησιμοποιείς το DVD-Shrink για να χωρέσει σε απλό DVD 4.7 GB. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. July 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Μαλλον το player ειναι κλειδωμενο στην ζωνη 1(?) οποτε δεν παιζει τα ζωνης 2(?).Μονο αν αφαιρεσεις το κλειδωμα θα παιξουν,νομιζω οτι το νερο μπορει να αφιαρεσει την προστασια αυτη. Μπορείς να το κάνεις rip με το DVD-decrypter ή το DVD Fab-decrypter. Έτσι θα περάσει στο σκληρό χωρίς ζώνη-κλείδωμα. Μετά το γράφεις ως έχει σε κάποιο DVD-DL με οποιοδήποτε πρόγραμμα DVD burning ή χρησιμοποιείς το DVD-Shrink για να χωρέσει σε απλό DVD 4.7 GB. Ευχαριστώ πολύ,δλδ με το προγραμμα clone dvd μαζι με το anydvd που αφαιρει τα πάντα,αν κανω μια απλη αντιγραφη ενος dvd θα το παιζει το φορητο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Ευχαριστώ πολύ,δλδ με το προγραμμα clone dvd μαζι με το anydvd που αφαιρει τα πάντα,αν κανω μια απλη αντιγραφη ενος dvd θα το παιζει το φορητο? To clone DVD δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά με το anyDVD είναι βέβαιο ότι θα κάνεις αυτό που θες. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Νομίζω ότι δόθηκε η απάντηση στο ερώτημά σου GEORGEGX20VF. Τα off-topic σβήστηκαν και το θέμα κλειδώνεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts