lykgag Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 5. Θα το κοιτάξω Το σημείο αυτό είναι το πιο σημαντικό διότι δεν φαίνεται το περιεχόμενο της στήλης, καθιστώντας άχρηστη την πληροφορία που περιέχει. 6. Αυτό είναι ανάλογα το τηλέφωνο, τι ανάλυση οθόνης έχεις ?Μ.Χ. Δουλεύω με Touch HD (480x800). Ούτως ή άλλως δεν είναι σημαντικό θέμα, εφόσον υπάρχει η λύση των arrows και αφορά κυρίως settings τα οποία ο χρήστης επισκέπτεται σπάνια. @athanaso77 Σεβαστό ! Δεν θα επαναληφθεί. Από απροσεξία μου δεν είδα ότι το edit μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και όχι μόνο για λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση του αρχικού μηνύματος. Από την άλλη όμως, πολλές φορές όταν κάποιος δεν παίρνει απόκριση για κάτι απλό, προσπαθεί να επινοήσει τρόπους για να ξανα-αναδείξει το μήνυμά του μήπως κάποιο μέλος μπορέσει να τον βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Από την άλλη όμως, πολλές φορές όταν κάποιος δεν παίρνει απόκριση για κάτι απλό, προσπαθεί να επινοήσει τρόπους για να ξανα-αναδείξει το μήνυμά του μήπως κάποιο μέλος μπορέσει να τον βοηθήσει. Και αυτό σεβαστό... :rolleyes: Απλά οφείλω να ενημερώνω με σκοπό να διατηρείται μια τάξη στο forum για το καλό όλων μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. March 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Από την άλλη όμως, πολλές φορές όταν κάποιος δεν παίρνει απόκριση για κάτι απλό, προσπαθεί να επινοήσει τρόπους για να ξανα-αναδείξει το μήνυμά του μήπως κάποιο μέλος μπορέσει να τον βοηθήσει. Είμαι εξαιρετικά απασχολημένος οπότε λογικό είναι να περιμένεις λιγο μέχρι να δώ το forum και να δώσω τις απαντήσεις. Τι να γίνει .... η ρημάδα η κοινωνία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykgag Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Τι να γίνει .... η ρημάδα η κοινωνία! που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους ρίχνει στα ξένα χέρια κύριε Πετροχείλε μου ... Ευχαριστώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 "το νου σας καλα ρρρρεμαλια!,το νου σας καλα ρεμαααλια!!!!!" φοβερη ταινια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patsias78 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Σε νοκια 5800 δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Όχι διότι είναι wm εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Μήπως είναι εφικτό, να δημιουργηθεί ένα Patch ή μία αναβάθμιση του υπάρχοντος στην οποία να υποστηρίζεται, να περνάνε στο εορτολόγιο και τα γενέθλια των φίλων μέσω της εφαρμογής facebook ή ζητάω τη NASA?? Καλή Ανάσταση σε όλους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Σε νοκια 5800 δουλευει? Άλλη πλατφόρμα, άλλο λειτουργικό... κακώς είσαι εδώ εάν ψάχνεις κάτι που να δουλεύει στο Nokia σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Αν και δεν μπορώ να πω ότι έχω σοβαρά προβλήματα με την εφαρμογή , δεν μπορώ παρά να εκφράσω την απορία για την απαίτηση που επιδεικνύουμε στο χρήστη που δημιούργησε το πρόβλημα. Ποστάρουμε τα προβλήματα και περιμένουμε να μπει. Σίγουρα έχει κάνει subscribe στο νήμα. Δεν έχουμε λόγο να γκαρίζουμε για ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε και συντηρείται στον ελεύθερο χρόνο ενός προγραμματιστή WindowsNT Αφού σ'ευχαριστήσω άλλη μία φορά , έρχονται οι απορίες μου Άκυρες!!! Και χρόνια πολλά σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykgag Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Αν και δεν μπορώ να πω ότι έχω σοβαρά προβλήματα με την εφαρμογή , δεν μπορώ παρά να εκφράσω την απορία για την απαίτηση που επιδεικνύουμε στο χρήστη που δημιούργησε το πρόβλημα. Ποστάρουμε τα προβλήματα και περιμένουμε να μπει. Σίγουρα έχει κάνει subscribe στο νήμα. Δεν έχουμε λόγο να γκαρίζουμε για ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε και συντηρείται στον ελεύθερο χρόνο ενός προγραμματιστή Προσωπικά, δεν θα χαρακτήριζα "απαίτηση" τα διάφορα αιτήματα που κατά καιρούς παρουσιάζονται. Είμαι σίγουρος ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για ένα καλό και χρήσιμο λογισμικό το οποίο μπορεί είτε να γίνει ακόμη καλύτερο είτε να προσαρμοστεί στα δεδομένα νεώτερων συσκευών, πάντα βέβαια στα πλαίσια της διάθεσης και του ελεύθερου χρόνου του δημιουργού του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. May 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Προσωπικά, δεν θα χαρακτήριζα "απαίτηση" τα διάφορα αιτήματα που κατά καιρούς παρουσιάζονται. Είμαι σίγουρος ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για ένα καλό και χρήσιμο λογισμικό το οποίο μπορεί είτε να γίνει ακόμη καλύτερο είτε να προσαρμοστεί στα δεδομένα νεώτερων συσκευών, πάντα βέβαια στα πλαίσια της διάθεσης και του ελεύθερου χρόνου του δημιουργού του. Εχω χάσει επαφή παιδιά. Τι πρόβλημα υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 μηπως υπαρχει καποια λυση για συνδιασμο με titanium? Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gargas Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Μηπως μπορει να εμφανιζεται με καπιο τροπο στο TF3D του Diamond 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Προβλημα με τα WM 6.5 (έκδοση 23409, λογικά η επίσημη έκδοση) Συγκεκριμένα :Ρυθμίσεις> γενικά ,όταν ανοίγεις αυτό το παράθυρο μετά δεν κλείνει με τίποτα παρά μόνο αν του τσεκάρεις επαναφορά στις default ρυθμίσεις. Αυτό το κάνει και σε άλλα παράθυρα πχ sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Mιας και σιγα σιγα ολοι θα εχουν wm 6.5 + θα ηταν καλο φιλε WindowsNT να βγαλεις μια εκδοση για το προγραμμα σου για το ενσωματομενο interface του, το titanium. Αν δεν εχεις το χρονο να ασχοληθεις, μιας και εχεις το source code, ισως να μην σου ειναι τοσο δυσκολο να το τροποποιησεις ελαφρως ωστε αντι να τυπωνει τις πληροφοριες στην οθονη (ποιος γιορταζει κλπ) να τις τυπωνει καπου στην registry. Αμα το εκανες αυτο, δεν ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξουμε μια καρτελα στο τitanium που θα διαβαζει απο το συγκεκριμενο σημειο της registry τις πληροφοριες και θα τις τυπωνει σε μια καρτελα του titanium. Αρχικα θα μπορουσες να το κανεις να γραφει στην registry ποιος γιορταζει μονο. Αν και δεν εχω φτιαξει ακομα μονος μου καρτελα για το Titanium, ειμαι βεβαιος οτι σε λιγο χρονο θα μπορεσω να το φτιαξω, αν δεν το κανει καποιος εμπειροτερος. Thanks , Εχω φτιαξει ηδη αρκετα πραγματα εδω http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=11841 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Tελικα ξεκινησα να φτιαχνω το δικο μου εορτολογιο. Ειναι κατα 80% ετοιμο και στην αρχη, απλα θα δειχνει ποιος γιορταζει στην οθονη του jml today (Καρτελλα του titanium) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Tελικα ξεκινησα να φτιαχνω το δικο μου εορτολογιο. Ειναι κατα 80% ετοιμο και στην αρχη, απλα θα δειχνει ποιος γιορταζει στην οθονη του jml today (Καρτελλα του titanium) Άντε με το καλό :) Λες να μας γυρίσεις σε titanium από spb MF3??? :happy: Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Αφου ολοι σιγα σιγα θα παιρνουν window mobile κινητα με τα 6.5 + windows. Σε λιγο κανεις δεν θα χρησιμοποιει το παλαιο today screen. Νομιζω οτι θα υπαρχει αναγκη για ενα εορτολογιο σε καρτελα του titanium. Μονο που δεν ειμαι προγραμματιστης (επαγγελματικα ενοω). Το προγραμμα φτιαχνεται σε basic for ppc και εχω ειδη βαλει ολες τις γιορτες και παγκοσμιες , κινητες κλπ,. Oτι ειχε και το εορτολογιο, δηλαδη την λογικη του οποιου ακολουθω πιστα οσον αφορα τις γιορτες. Μονο που δεν εχω χρονο για .cab και αυτοματα σεταρισματα. Για αρχη τουλαχιστον, θα δειχνει τη γιορτη στην καρτελα του JMLToday, μιας και το χρησιμοποιω. Ασε που δεν ξερω ακομα πως να φτιαξω δικη μου καρτελα στο titanium για να το φιλοξενησει. Anyway, θα ανοιξω νεο topic οταν το εχω ετοιμη την αρχικη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Επειδη και εγω εχω γραψει ενα εορτολογιο για δικη μου χρηση ,χωρις μπερδεμα με today screen αφου εμφανιζει τις γιορτες σαν ολοημερα ραντεβου,αν ενδιαφερεται κανεις μου το λεει και το ανεβαζω καπου.Τοπρογραμμα εχει ολες τις γιορτες (απο το ertologio.gr) κινητες και σταθερες. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Επειδη και εγω εχω γραψει ενα εορτολογιο για δικη μου χρηση ,χωρις μπερδεμα με today screen αφου εμφανιζει τις γιορτες σαν ολοημερα ραντεβου,αν ενδιαφερεται κανεις μου το λεει και το ανεβαζω καπου.Τοπρογραμμα εχει ολες τις γιορτες (απο το ertologio.gr) κινητες και σταθερες. Η εφαρμογη που εχεις..τρεχει σε java κινητα η ειναι καθαρα για windows mobile?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Η εφαρμογη που εχεις..τρεχει σε java κινητα η ειναι καθαρα για windows mobile?? Windows mobile μονο Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Windows mobile μονο ok! πολυ ωραια..γιατι δεν την ανεβαζεις καπου να την δοκιμασουμε..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Οπως εγραφα παραπανω ,εφτιαξα ενα εορτολογιο για το titanium (wm 6.5+) Περισσοτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=253840 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 ok! πολυ ωραια..γιατι δεν την ανεβαζεις καπου να την δοκιμασουμε..;) Το ανεβασα εδω http://rapidshare.com/files/285642943/eortologio.rar Φτιαχνετε ενα φακελο και βαζετε μεσα τα δυο αρχεια που υπαρχουν.Τρεχετε το exe και ολα οκ.Θα εμφανιστει σαν ολοημερο ραντεβου η εορτη.ΠΡΟΣΟΧΗαν θελετε να το σταματησετε πρεπει να σβησετε την καταχωρηση απο το notification queue με καποιο προγραμμα σαν το system mechanic. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts