Jump to content

[Εφαρμογή] Εορτολόγιο Greek Today Screen

WindowsNT
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 942
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι έτσι δείχνει......:(

Δοκίμασε το pocket plus 4.0.2.

Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και τώρα φαίνεται να παίζει οk σαν plugin μέσα στο pocket plus.

(σε ΗΤC Touch - WM6)

Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes:

Παιδιά για να λύσω προβλήματα σε συσκευές που δεν έχω πρόσβαση, μπορείτε αν θέλετε να βοηθήσετε, σύμφωνα με αυτά που λέω στο http://turboirc.com/forum/index.php?topic=107.0 (τα οποία είναι για το TGPS αλλα ισχύουν και για το εορτολόγιο) για να μπορώ να δώ το θέμα της VGA για παράδειγμα.

Update 0.9982. Εορτολόγιο 30% μικρότερο σε μέγεθος.

Αυτό έχει να κάνει με τη βάση δεδομένων δηλ. με το πλήθος των εορτών-γεγονότων που περιέχει αυτή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι, έχει να κάνει με μια βλακεία που έκανα και έκανα Link με τις debug libraries αντι για τις release.

Update 0.9982. Εορτολόγιο 30% μικρότερο σε μέγεθος.

φιλε με το που κανω αναβαθμιση εξαφανιζεται τελειως απο την οθονη. εχει χαθει. δεν κανει pop up και δεν μπορω να το βρω πουθενα

EDIT: οκ το ελυσα

• 2 weeks later...

Update 0.999

Τώρα το εορτολόγιο μπορεί να αναγνωρίσει και Greeklish ονόματα , στον βαθμό που αυτό είναι δυνατόν.

Μ.Χ.

Update 0.999

Τώρα το εορτολόγιο μπορεί να αναγνωρίσει και Greeklish ονόματα , στον βαθμό που αυτό είναι δυνατόν.

Μ.Χ.

Απιστευτη δυνατοτητα, σε ευχαριστω πολυ...

... Συγνώμη για την χαζή και άσχετη ερώτηση αλλά προσπαθώ να κατεβάσω το πρόγραμμα (αρκετές φορές εδώ και αρκετές ώρες) και ο explorer δεν βρίσκει την σελίδα ... δεν κάνω κάτι σωστά; ... Συγνώμη για την ασχετοσύνη και ευχαριστώ.

• 2 weeks later...

Η ημέρα της γυναίκας είναι στις 8 Μαρτίου (eortologio.gr)

Στις παγκόσμιες ημέρες καλύτερα θα ήταν να μην υπήρχαν αγκύλες όπως επίσης στη «σελήνη» αγκύλη και παρένθεση τι εξυπηρετούν;

Κάθε είδος πληροφορίας έχει τη δική της γραμμή, πράγμα για το οποίο συμφωνώ απόλυτα.

Φιλικά Ηλίας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Update 0.9991.

Διόρθωση του προβλήματος της εορτής των Αγ. Θεοδώρων.

Μ.Χ.

Η γιορτή των Αγ.Θεοδώρων είναι κινητή και πέφτει πάντα το Σάββατο μετά την Καθαρά Δευτέρα (ή κάποιες μέρες πριν το Πάσχα).... Επιτρέψτε μου ως Θοδωρής να το γνωρίζω πολύ καλά...επομένως το 16/2 που δείχνει η τωρινή έκδοση είναι λάθος....:O

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Πόσες μερες δηλαδή? Το Σάββατο πριν η μετά την Κ.Δ. ?

Μετά, το Σάββατο που ακολουθεί την Καθαρά Δευτέρα. Νομίζω σαραντακάτι πριν το Πάσχα....το είχα υπολογίσει κάποτε που το είχα βάλει σε ένα text αρχείο....44;;;; κάτι τέτοιο... Πάντως το βρίσκεις εύκολα αν βρεις πόσο πριν είναι η Καθαρά Δευτέρα...

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Update 0.9992. Προσθήκη των εορταζομένων φίλων στην today screen με επιλογή.

Μ.Χ.

Πολύ καλή δυνατότητα! Είναι δυνατόν η εμφάνιση των εορταζόμενων φίλων στην today screen να είναι και links για την αντίστοιχη επαφή;

Δηλαδή με ένα διπλό κλικ να σου ανοίγει και την επαφή ώστε πολύ εύκολα και γρήγορα να κάνεις μια κλήση ή να στείλεις ένα ευχετήριο sms.

Update 0.9993

- Διόρθωση της εορτής των Αγ. Θεοδώρων

- Δυνατότητα διπλού κλικ σε όνομα εορτάζοντα στο today.

Update 0.9993

- Διόρθωση της εορτής των Αγ. Θεοδώρων

- Δυνατότητα διπλού κλικ σε όνομα εορτάζοντα στο today.

Είσαι άψογος φίλε!

μπορείς να επαναλάβειςοδηγίες για εγκατάσταση; έχω ακούσει ΟΛΑ τα καλά τα λόγια για το πρόγραμμα αλλά δεν είδα πουθενά οδηγίες

ευχαριστώ

δωσε μας αν γινεται ενα link με τη τελευταια εκδοση για download και οδηγιες εγκαταστασης...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

δωσε μας αν γινεται ενα link με τη τελευταια εκδοση για download και οδηγιες εγκαταστασης...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

Δες την πρώτη σελίδα του forum.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι δικές μου προτάσεις για βελτίωση στην επιλογή "Αποθήκευση εορτών στις επαφές"

1)Όταν η γιορτή υπάρχει περισσότερες από μία φορές να τονίζεται (με bold ίσως) η συνηθέστερη και να είναι (ίσως) προεπιλεγμένη.

2)Να μην γίνεται καταχώρηση για όσες επαφές έχουν αποθηκευθεί στο παρελθόν αλλά μόνο για εκείνες που το πεδίο Anniversary είναι κενό.

Επίσης να αναφέρω ότι είναι ίσως η χρησιμότερη εφαρμογή που έχω στο PDA μου!

Φιλικά

SAMSUNG OMNIA 16GB

DESTINATOR 7.0.0.588.11 - 2008.Q4.114

iGO 8.3.2.91972 - Ελλάδα 2008.10 © Tele Atlas - Basemap 2007.07 Data Source © NIMA VMAP0 [080812]