Jump to content

[Εφαρμογή] Εορτολόγιο Greek Today Screen

WindowsNT
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι παράμετροι πλάτους και ύψους που φυλάσσονται, στη registry ή κάποιο αρχείο;

Από λάθος έδωσα πολύ μεγάλο πλάτος και τώρα παραμένει ακόμη και μετά από επανεγκατάσταση. Δεν μπορώ να μπω στο μενού επιλογών.

\My Documents\eortcfg.xml , σβήστο αφού απενεργοποιήσεις το Plugin γιατι το έχει φορτωμένο στην μνήμη όσο τρέχει.

• Απαντήσεις 942
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ.

Μια λεπτομέρεια, στα πεδία εισόδου πλάτους και ύψους δεν ενεργοποιείται το input panel και αναγκάστηκα να το βάλω σε hardware key για να μπορώ να γράψω μέσα.

Για κάποιο λόγο τα Windows όταν αλλάζουν οι παράμετροι στο Today κάνουν unload το eortologio.dll και μετα δεν το ξαναφορτώνουν.

Επίσης σε μένα όταν αλλάζει κάτι στις ρυθμίσεις βγάζει το μήνυμα

An unhandled error has occurred in the shell

και κάνει reset δεν χάνεται όμως το εορτολόγιο.

Tέλος υπάρχουν λάθη στο Πασχάλιο, ενδεικτικά 2016, 2024,2027, 2043

Θα το φτιάξω σύντομα άυριο που θα γυρίσω από ένα ταξιδάκι.

Τελικά το έφτιαξα και ας είμαι ακόμα σε ταξίδι.

Κάντε update.Εφτιαξα και το Πασχάλιο.

Μ.Χ.

Τελικά το έφτιαξα και ας είμαι ακόμα σε ταξίδι.

Κάντε update.Εφτιαξα και το Πασχάλιο.

Μ.Χ.

μπραβο σου φιλε μου!:)

είσαι κορυφή, πολύ καλός.

Πολύ καλό αυτό με τις ρυθμίσεις.

Καλές και οι προσθήκες κάποιον ονομάτων.

Αλήθεια θα μπορούσες να βάλεις, να μπορεί κάποιος να προσθέτει ονόματα στο εορτολόγιο. Το λεω αυτό γιατί υπάρχουν και άτομα που ξέρουμε, με περίεργα ονόματα, που συνήθως γιορτάζουν των Αγίων Πάντων και δυστυχώς δεν εμφανίζονται από το πρόγραμμα.

Παράδειγμα όπως είχα γράψει και στο προηγούμενο post δεν υπάρχει το "Βασίλειος", και θα μου πεις γράψε τον Βασίλη για να τον εμφανίζει το πρόγραμμα, ναι σωστά, αλλά δεν μπορείς πάντα να το κάνεις αυτό γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα τους φώναζες π.χ. Βασίλη αν η ιδιότητα τους δεν το επιτρέπει (π.χ. είναι Ιερείς...), αλλά και κάποιοι που χρησιμοποιούν τα υποκοριστικά τους τα οποία πολλές φορές είναι τα ίδια για πολλά ονόματα (π.χ. Άκης)

Πάντως θα το έκανε και ποιο εύκολο για σένα για να μην σου λένε συνεχώς βάλε εκείνο το όνομα και το άλλο και έτσι εσύ θα ασχοληθείς με τη βελτίωση του προγράμματος (να γίνει και VGA και να είναι ρυθμίζετε η γραμματοσειρά κ.λ.π)

Συνέχισε την καλή και δημιουργική προσπάθεια.

Υ.Γ. Η Λόλα ή Φλώρα γιορτάζει του Αγίου Φλώρου (υπάρχει μέσα στο πρόγραμμα σου).

--- SUZUKI IGNIS Sport ---

------ 4 ever ------

Χαιρετώ και από το σπίτι - Αθήνα.

Εφτιαξα ένα bug το οποίο έβγαζε τις εορτές διπλές, έδωσα την δυνατότητα επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις, και επιπλέον έδωσα την δυνατότητα για εξτρα ονόματα.

Τα έξτρα ονόματα ακόμα δεν μπορούν να μπούν από το interface του προγράμματος, (θα το φτιάξω soon) , αλλά πρέπει να κάνετε manually edit το eortcfg.xml πχ (utf-8)

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>

<root>

<cfg height="18" ..... />

<customeortes>

<e m="1" d="1" v="Μπούμπης" />

<e m="7" d="24" v="Μπόμπος" />

</customeortes>

</root>

Θα φτιάξω το interface soon.

M.X.

Kalh h anabathmish pou ekanes!

Mporeis omws na ananewseis thn prwth sellida me thn nea ekdosh?

Kai mia erwthsh. To keimeno eortwn ti akribws kanei?

Κωστας - Κατερινη

Τίποτα προς το παρον

Tο έβαλα για αργότερα να μπορεί να ρυθμιστεί το τί θα εμφανίζεται στην οθόνη του today.

Me thn teleytaia anabathmish blepw oti den feygei me tipota apo thn today screen.

Toulaxiston mexri twra, oti allages kai na kanw menei kanonika.

Allakses kati?

Κωστας - Κατερινη

πολύ ωραία εφαρμογή, ευχαριστώ πολύ.

Μήπως θα μπορούσες κάποια στιγμή να το κάνεις να βλέπει και τα γενέθλεια ?

Kill with Power !!!

Καλημέρα και εύγε για το φοβερό σου πρόγραμμα.

Έχω παρατηρήσει ένα ζουζούνι το οποίο διάβασα όμως ότι το διόρθωσες..; Μου βγάζει τις γιορτές διπλές όταν επιλέγω 'εορτάζοντες φίλοι μου' --'κοντινές γιορτές'.

Μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι ίσως φταίει ότι γιορτάζουν σήμερα (ΠΑΝΤΕΛΗΣ); Μήπως έχεις άλλη function για τις κοντινές και πάει και προσθέτει και τις σημερινές οπότε τις βγάζει διπλές; παίζει κάτι τέτοιο;;;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Καλημέρα και εύγε για το φοβερό σου πρόγραμμα.

Έχω παρατηρήσει ένα ζουζούνι το οποίο διάβασα όμως ότι το διόρθωσες..; Μου βγάζει τις γιορτές διπλές όταν επιλέγω 'εορτάζοντες φίλοι μου' --'κοντινές γιορτές'.

Μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι ίσως φταίει ότι γιορτάζουν σήμερα (ΠΑΝΤΕΛΗΣ); Μήπως έχεις άλλη function για τις κοντινές και πάει και προσθέτει και τις σημερινές οπότε τις βγάζει διπλές; παίζει κάτι τέτοιο;;;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

Για κοίτα στο About είναι η 0.951 ? Αν όχι κανε update.

είναι η 0,95.....πολύ περίεργο....πριν μερικές ώρες νομίζω πως δεν έβρισκε update....εκτός αν είσαι τόσο γρήγορος ;)

κάνω restart και σου ξαναλέω...

thanks πάντως για την άμεση απάντηση!!! :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

όλα ok τώρα!!! τι να πω.... απίστευτος!!!! :)

Καλημέρα again

Update 0.96 : Τώρα δείχνει και ειδοποιήσεις για γενέθλια επαφών (όπως για τις ονομαστικές εορτές) , και με option μπορεί να δείχνει και τα ονόματά τους την συγκεκριμένη μέρα στην γραμμή του today.

Μ.

http://www.turboirc.com/ppc/eortsetup.cab

Στείλτο στο κινητό σου και μετά εκτέλεσε το από τον explorer.

Αυτό κάνω φίλε μου, έχω εγκαταστήσει αμέτρητα .cab (i am no newbie !).

Γιατί όμως μου λέει πως δεν είναι έγκυρη εφαρμογή Windows CE ? Στη main το βάζω. Αν απαιτείται .net framework, το έχω μέσα. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Το μηχανάκι είναι S100(WM 2003 SE).