Veltiwths Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 ξανανεβαζω τιs ρυθμισειs για οσουs θελουν. ειναι απο την LG. :respect::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didonakos Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 στο msn θα μπουμεεεε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutkout Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 !!!!!!!! 111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros18 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 MPOREI KAPOIOS NA MOU PEI AN TO RADIOFONO EXEI ANOIXTI AKROASI? DEN MPORO NA TO BRO? THANS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrageo Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 MPOREI KAPOIOS NA MOU PEI AN TO RADIOFONO EXEI ANOIXTI AKROASI? DEN MPORO NA TO BRO? THANS dystyxos oxi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytokrator1 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Καλησπέρα παιδιά θέλω να αλλάξω πλέον to ku800, σκέφτομαι το viewty απλά δεν γνωρίζω απο μπαταρία πως τα πάει (νομίζω πως χρησιμοποιεί την ίδια με το ku800), χρόνος αναμονής κλπ,πόσο σας κρατάει με εντατική χρήση? Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philippos_26 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 γεια σας παιδια.Ειμαι κατοχος του LG viewty.Τελειο κινητο αν και εχει καποια ελλατωματα.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ανα ξερει να μου πρι καποιος ειναι το εξης:ειδα στο ytube καποιους τυπους που ειχαν περασει θεματα απο το iphone!Δεν ηταν μονο ενα θεμα,ηταν πολλα και ηταν τελεια!Του ταιριαζαν απολυτα.Αν καποιος ξερει που θα τα βρουμε αυτα τα θεματα και πως θα τα εγκαταστησουμε θα ηταν καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutkout Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourmoulole Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 κάποιος να δώσει τις ρυθμίσεις για WAP/MMS παρακαλώ. Έχω πάρει χίλια τηλ. στη Wind και άλλα χίλια στην LG και δεν έχει κανείς ρυθμίσεις. Μου δίνουν άλλων κινητών. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας τις γράψει συνοπτικά. Merci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 397 από Vodafone. ;) Σήμερα ή αύριο θα το έχω... :happy: Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 τιs ρυθμισειs τιs εχω ανεβασει λιγα post πιο πισω. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourmoulole Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 τιs ρυθμισειs τιs εχω ανεβασει λιγα post πιο πισω. έχω δει και τα 2 σου post, αλλά δεν μου κάνουν. Αν το προσέξεις δεν είναι και γραμμένες για το κινητό μας. Κοίτα απλά στο τέλος των ρυθμίσεων για MMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 αυτεs μου εδωσε η lg,αν και το κινητο ειναι προτυθμισμενο εξαρχηs. οταν το πηρα με το που το ανοιξα ,ειχε τιs ρυθμισειs ηδη. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1925 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 kserei kaneis pos mpainoun ta themata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 δεσ λιγο πιο πανω η στειλε μυνημα στο κουτκουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didonakos Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 file kourmoulole tis rithmiseis den mporeis na tis valeis monos.pane se kapoio katastima wind.mono ekei tha kanoun kati. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDT Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον φορτιστή....πήγα από εκεί που το πείρα και μου είπαν οτι ο φορτιστής δεν είναι στην εγγύηση, είναι αλήθεια αυτό; η να πάω να κάνω φασαρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Pedia 2-3 erotisis gia kati apories pou exw.. 1on) O hxos minimatos pezi gia ligo sosta? 2on) Ixografisi ginete mono sti mnimi tilefonou kai den allazi i ri8misi gia to memory stick? 3on) Fakelous stis eikones sta tragoudia kai sta video DEN ginete na kaneios efoson einai apo8ikeumena sti memory stick. Vevea auto ginete an to patisis stin eksoteriki mnhmh sosta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 - Αυτεs μου εδωσε η Lg, αν και το κινητο ειναι προρυθμισμενο εξαρχηs. - Oταν το πηρα, με το που το ανοιξα , ειχε τιs ρυθμισειs ηδη. :!: - Καλημέρα σε όλους. :) - Φίλε xolloth, αν ισχύει το παραπάνω το οποίο αναφέρεις, ήθελα να σε ρωτήσω : - Στην συσκευή, είναι αποθηκευμένες (εργοστασιακά) οι ρυθμίσεις (settings), των WIND και COSMOTE ? - (wap, mms, web και STREAMING) ? :!: - Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ειδικότερα, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την χρήση της υπηρεσίας ''Μοbile TV''. :!: - Αν ΝΑΙ, υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει δοκιμάσει το ''Μοbile TV'', έστω σε ένα από τα παραπάνω (2) δίκτυα , στο Viewty ? :!: - Περιμένω κάποιες απόψεις σας. Ευχαριστώ θερμά. - Καλή εβδομάδα σε όλους. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 wap,mms ηταν προρυθμισμενεs,για τα υπολοιπα δεν εχω καθισει να ο ψαξω γιατι δεν εχω βρει χρονο ,αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει και το ιντερνετ ακομα. νομιζω οτι καποιοs αλλοs που εχει ασχοληθει ,μπορει να σου πει. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
o_deuteros Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 kalispera...eseis antimetopizete problimata me to m.youtube? :( mipos kseroume an yparxei problima me tin selida genikotera kai oxi me to kinito mas? thanx? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 LG VIEWTY RECORDS DIVX mou estilan e-mail... ali8euei??? Gia deite edw.. http://view.divx-newsletters.com/?j=fe661570756c047a7612&m=feec1079736c0c&ls=fdf415787d61047572157575#1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elapse Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Σήμερα το απόκτησα και εγω! Το pc suite φαίνεται να κάθησε καλά στα vista, αλλά παρατήρησα το εξής κουφό: Συνδέομαι ασύρματα με το pc σε ένα access point(και συνεπώς στο internet), αλλά όταν συνδέω το τηλέφωνο στο pc χάνεται η ασύρματη σύνδεση. Δεν επανέρχεται ούτε όταν αποσυνδέεται το τηλέφωνο. Το έχετε παρατηρήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Δώστε μου μια διεύθυνση να παραγγείλω screen protector...please? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 pare apo to ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts